Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η μιλαν σημερα κλασικα θα παιξει αμυνα-αντεπιθεση...
και συγκεκριμενα εαν φαει γκολ γρηγορα, το ματσ θα ανοιχτει
περιεργο ματς....

ο αποελ να δουμε ποσα τεμαχια θα μαζεψει αυριο  :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
η μιλαν σημερα κλασικα θα παιξει αμυνα-αντεπιθεση...
και συγκεκριμενα εαν φαει γκολ γρηγορα, το ματσ θα ανοιχτει
περιεργο ματς....

ο αποελ να δουμε ποσα τεμαχια θα μαζεψει αυριο  :2funny: :2funny:
ας έρθει άντερ και ας λήξει κ με νίκη της μίλαν...φαντάζεσαι να νικήσει η μίλαν...όλος ο πλανήτης κουβά...ο αποέλ αύριο βλέπω κανά 5-0...

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
και αν κανουν οι ιταλοι κατενατσιο να το πανε στα πεναλντυ; μανες ειναι σε αυτα ασε που αν παιξουν ανοιχτα στο Καμπ Νου θα θελουν κομπιουτερακι να μετρανε τα τεμαχια
Εγώ πάω με τη λογική και η λογική μου είναι η εξής. Η μίλαν αποκλείω να σκοράρει με ποιον με τον Μουσουλμανοβόσνιο. Παπάρια μάντολες αυτός αγνοεί τι πάει να πεί γκόλ στο τσουλου. Έπειτα η μπάρτσα εαν δε λανθάνω έχει φέρει 4 συνεχόμενα άντερ. Τρίτον. Τσάβι,Ινιέστα,Μέσι,Σάντζεζ εναντίον ποιών? Του ΓεροΝέστα του Μεξές του Μπονέρα του Νοτσερίνο και του Αμπάτε?

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Επίσης αύριο θα ρίξω χοντρό πακέτο στο 2πλο του gayρου και στο under 2 στην Τρίπολη

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Εγώ πάω με τη λογική και η λογική μου είναι η εξής. Η μίλαν αποκλείω να σκοράρει με ποιον με τον Μουσουλμανοβόσνιο. Παπάρια μάντολες αυτός αγνοεί τι πάει να πεί γκόλ στο τσουλου. Έπειτα η μπάρτσα εαν δε λανθάνω έχει φέρει 4 συνεχόμενα άντερ. Τρίτον. Τσάβι,Ινιέστα,Μέσι,Σάντζεζ εναντίον ποιών? Του ΓεροΝέστα του Μεξές του Μπονέρα του Νοτσερίνο και του Αμπάτε?
συμφωνω παντως οι τσαβοινιεστα εχουν πεσει σε αποδοση αισθητα οποτε δεν τροφοδοτειται ο μεσι οπως παλια, η λογικη λεει ασσο αλλα οχι 1,20
καλυτερα παιξε σε κατι αλλο γκολ η αντερ οβερ

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
συμφωνω παντως οι τσαβοινιεστα εχουν πεσει σε αποδοση αισθητα οποτε δεν τροφοδοτειται ο μεσι οπως παλια, η λογικη λεει ασσο αλλα οχι 1,20
καλυτερα παιξε σε κατι αλλο γκολ η αντερ οβερ
Αδερφέ δεν το ακούμπησα σε σημείο. Λές και παίζει με τη Καλλονή. Έλεος πρόκριση σε ημιτελικά κρίνεται. Σήμερα δεν ακουμπάω ουτε στο λαίβ.Ίσως έαν μου κάνει τη χάρη η Μαρσειγ και προηγηθεί μόνο τότε

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Αδερφέ δεν το ακούμπησα σε σημείο. Λές και παίζει με τη Καλλονή. Έλεος πρόκριση σε ημιτελικά κρίνεται. Σήμερα δεν ακουμπάω ουτε στο λαίβ.Ίσως έαν μου κάνει τη χάρη η Μαρσειγ και προηγηθεί μόνο τότε
ετσι ακριβως 8,50 στην Μιλαν δεν δινεις,
μπαγερν μπερμιγχαμ και χαντερσφιλντ 2-3 γκολ
και μιλαν ng κατι ψιλα

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
έριξα κάτι ψιλά στο 4-0 της μπάγερν και το 2-1 της μπαρτσελόνα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τσαβι χωμα  :jerking: :jerking: :jerking: νιεστα πεσμενος  το κορακι ειναι γερμανος βεβεος βεβεος χαλιααα καταντια το τσουλου τελικος μπαρτσα ρεαλ  :jerking: :jerking: :jerking:
 ο δασκαλος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
να με θυμηθητε.

θα σπρωξουν και την ρεαλ για να εχουμε ελ κλασικο....

αλλα κατσε να περασει πρωτα η ουεφαλονα σημερα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
λιγο η μιλαν αν ειταν ΜΙΛΑΝ !!!!!!!!!!! θα κλεγανε και στο προιγουμενο και στο σημερινο οι μπαρτσιλιεροι η μπαρτσα πεζει λες και δεν εχει κινιτρο !!!!! μαλον φετος το κιπελο θα το σηκοσει ο μουρινιο !!!! γελιααααα λεμε!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το γαμησαν το αθλημα γαμω την μασονια απτην Καταλονια,μπραβο μαλακα βατραχε Πλατινι...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
λιγο η μιλαν αν ειταν ΜΙΛΑΝ !!!!!!!!!!! θα κλεγανε και στο προιγουμενο και στο σημερινο οι μπαρτσιλιεροι η μπαρτσα πεζει λες και δεν εχει κινιτρο !!!!! μαλον φετος το κιπελο θα το σηκοσει ο μουρινιο !!!! γελιααααα λεμε!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ουκρανολατρη.. ρεαλ εχω παιξει  :zfuck: μαλλον δεν θα ειμαι ποια συγγρου το καλοκαιρι  :2funny:

Επισκέπτης
Ρε μαγκες ηταν μουφα το μπεναλτυ στη Μπαρσελονα?
Δεν το βλεπω.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε μαγκες ηταν μουφα το μπεναλτυ στη Μπαρσελονα?
Δεν το βλεπω.
ειναι τραβηγμα..

αλλa οταν γινονται τραβηγματα σταματανε οι παιχτες και διμαρτυρονται..

αυτος εδωσες πεναλτυ  :jerking:

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
βρηκε να δωσει...τραβηγμα φανελας σε κορνερ η μπαλα πηγαινε μακρια απο εκει,οπως γραφει κ ο αλλος ΟΥΕΦΑΛΟΝΑ!!!

Επισκέπτης
Ωραια μπαλα παιζει η Μπαρτσα αλλα το θεμα με την διαιτησια στο τσουλου και στα ντερμπι με την Ρεαλ εχει καταντησει λιγο κουραστικο.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ωραια μπαλα παιζει η Μπαρτσα αλλα το θεμα με την διαιτησια στο τσουλου και στα ντερμπι με την Ρεαλ εχει καταντησει λιγο κουραστικο.
ti les ρε τιπε !!!!!!!!!!!!!!!!! μεσα στην εδρα της!!!!!!!!!!!!!!!!!! η ΜΕΓΑΛΗ!!!!!!! μπαρτσα χριαζετε διο οριακα πεναλντη για να προιγιθει απο την ψοφια μιλαν και μου λες οτι πεζει ΩΡΕΑ ΜΠΑΛΑ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΑΜΑ ΕΔΙΝΕς ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΑ ΕΠΕΖΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑς!!!!!!!!!!! τσ τσ !!!!!!!!!! ο πουγιολ και μεσι κρατανε την μπαρτσα σιμερα!!! ολοι οι αλοι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom