You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ας έρθει άντερ και ας λήξει κ με νίκη της μίλαν...φαντάζεσαι να νικήσει η μίλαν...όλος ο πλανήτης κουβά...ο αποέλ αύριο βλέπω κανά 5-0...η μιλαν σημερα κλασικα θα παιξει αμυνα-αντεπιθεση...
και συγκεκριμενα εαν φαει γκολ γρηγορα, το ματσ θα ανοιχτει
περιεργο ματς....
ο αποελ να δουμε ποσα τεμαχια θα μαζεψει αυριο
MUAY THAI
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εγώ πάω με τη λογική και η λογική μου είναι η εξής. Η μίλαν αποκλείω να σκοράρει με ποιον με τον Μουσουλμανοβόσνιο. Παπάρια μάντολες αυτός αγνοεί τι πάει να πεί γκόλ στο τσουλου. Έπειτα η μπάρτσα εαν δε λανθάνω έχει φέρει 4 συνεχόμενα άντερ. Τρίτον. Τσάβι,Ινιέστα,Μέσι,Σάντζεζ εναντίον ποιών? Του ΓεροΝέστα του Μεξές του Μπονέρα του Νοτσερίνο και του Αμπάτε?και αν κανουν οι ιταλοι κατενατσιο να το πανε στα πεναλντυ; μανες ειναι σε αυτα ασε που αν παιξουν ανοιχτα στο Καμπ Νου θα θελουν κομπιουτερακι να μετρανε τα τεμαχια
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
συμφωνω παντως οι τσαβοινιεστα εχουν πεσει σε αποδοση αισθητα οποτε δεν τροφοδοτειται ο μεσι οπως παλια, η λογικη λεει ασσο αλλα οχι 1,20Εγώ πάω με τη λογική και η λογική μου είναι η εξής. Η μίλαν αποκλείω να σκοράρει με ποιον με τον Μουσουλμανοβόσνιο. Παπάρια μάντολες αυτός αγνοεί τι πάει να πεί γκόλ στο τσουλου. Έπειτα η μπάρτσα εαν δε λανθάνω έχει φέρει 4 συνεχόμενα άντερ. Τρίτον. Τσάβι,Ινιέστα,Μέσι,Σάντζεζ εναντίον ποιών? Του ΓεροΝέστα του Μεξές του Μπονέρα του Νοτσερίνο και του Αμπάτε?
καλυτερα παιξε σε κατι αλλο γκολ η αντερ οβερ
MUAY THAI
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αδερφέ δεν το ακούμπησα σε σημείο. Λές και παίζει με τη Καλλονή. Έλεος πρόκριση σε ημιτελικά κρίνεται. Σήμερα δεν ακουμπάω ουτε στο λαίβ.Ίσως έαν μου κάνει τη χάρη η Μαρσειγ και προηγηθεί μόνο τότεσυμφωνω παντως οι τσαβοινιεστα εχουν πεσει σε αποδοση αισθητα οποτε δεν τροφοδοτειται ο μεσι οπως παλια, η λογικη λεει ασσο αλλα οχι 1,20
καλυτερα παιξε σε κατι αλλο γκολ η αντερ οβερ
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ετσι ακριβως 8,50 στην Μιλαν δεν δινεις,Αδερφέ δεν το ακούμπησα σε σημείο. Λές και παίζει με τη Καλλονή. Έλεος πρόκριση σε ημιτελικά κρίνεται. Σήμερα δεν ακουμπάω ουτε στο λαίβ.Ίσως έαν μου κάνει τη χάρη η Μαρσειγ και προηγηθεί μόνο τότε
μπαγερν μπερμιγχαμ και χαντερσφιλντ 2-3 γκολ
και μιλαν ng κατι ψιλα
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
έριξα κάτι ψιλά στο 4-0 της μπάγερν και το 2-1 της μπαρτσελόνα
Επισκέπτης
καλημέρα συμπαίχτες...για σήμερα; τι βλέπετε? καλά οι αποδόσεις είναι για τον πούτσο...
το διημερο του τσου λου δυαδα μπαρτσα οβερ, ρεαλ οβερ 3.5
Επισκέπτης
Κοντρα την μπαρτσα σημερα!
πεταμενα λεφτα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
λιγο η μιλαν αν ειταν ΜΙΛΑΝ !!!!!!!!!!! θα κλεγανε και στο προιγουμενο και στο σημερινο οι μπαρτσιλιεροι η μπαρτσα πεζει λες και δεν εχει κινιτρο !!!!! μαλον φετος το κιπελο θα το σηκοσει ο μουρινιο !!!! γελιααααα λεμε!!!!!!!
ουκρανολατρη.. ρεαλ εχω παιξει μαλλον δεν θα ειμαι ποια συγγρου το καλοκαιρι
Επισκέπτης
Ρε μαγκες ηταν μουφα το μπεναλτυ στη Μπαρσελονα?
Δεν το βλεπω.
Δεν το βλεπω.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ειναι τραβηγμα..Ρε μαγκες ηταν μουφα το μπεναλτυ στη Μπαρσελονα?
Δεν το βλεπω.
αλλa οταν γινονται τραβηγματα σταματανε οι παιχτες και διμαρτυρονται..
αυτος εδωσες πεναλτυ
Επισκέπτης
Ωραια μπαλα παιζει η Μπαρτσα αλλα το θεμα με την διαιτησια στο τσουλου και στα ντερμπι με την Ρεαλ εχει καταντησει λιγο κουραστικο.
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ti les ρε τιπε !!!!!!!!!!!!!!!!! μεσα στην εδρα της!!!!!!!!!!!!!!!!!! η ΜΕΓΑΛΗ!!!!!!! μπαρτσα χριαζετε διο οριακα πεναλντη για να προιγιθει απο την ψοφια μιλαν και μου λες οτι πεζει ΩΡΕΑ ΜΠΑΛΑ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΑΜΑ ΕΔΙΝΕς ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΑ ΕΠΕΖΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑς!!!!!!!!!!! τσ τσ !!!!!!!!!! ο πουγιολ και μεσι κρατανε την μπαρτσα σιμερα!!! ολοι οι αλοιΩραια μπαλα παιζει η Μπαρτσα αλλα το θεμα με την διαιτησια στο τσουλου και στα ντερμπι με την Ρεαλ εχει καταντησει λιγο κουραστικο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K