Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Επισκέπτης
οχι ρε ο ολυμπιακος εστησε το παιχνιδι τη προηγουμενη αγωνιστικη
και αυτη θα εδινε το ματς στον σερ τακη  :2funny: :2funny:
καλά εντάξει οχι οτι δεν έχεις στίσει ματσάκια στο παρελθόν.τη να θυμηθώ το παιχνίδι με το λεβαδειακο η ακόμα καλύτερα το διπλό της λαρισας μέσα στο καραισκακη; :2funny: άλλωστε πρέπει να επιλέξεις ποιον θα σώσεις φέτος λεβαδειακο παναιτωλικο η κερκυρα;ίδωμεν ;)

Επισκέπτης
ρε μαν.. ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΑ....

αλλα το θεμα ειναι οτι οι παιχτες του στοιχηματος.. προσπαθουν να τα βρουν ματαια...
συμφωνώ απλά κάποιοι οταν τα λέμε κάποιοι μας λένε οτι βλέπουμε φαντάσματα.δεν τη εγινε χθες στη γερμανια και στην ιταλια και ακόμα καλύτερα στο υποτιθετε καθαρό πρωτάθλημα της πρεμιερ στην αγγλια. :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
δεν ξερω τη θα έρθουν απλά παρατήρησα οτι εξω εχουν παιχτεί πολλά στον 1και το χ του παναιτωλικου και το ιδιο και για τον αρη.δεν ξερω αν θα σπάσουν απλά βλεπω ότι έχουν παιχτεί λεφτά ;)και βάλτε και την αεκ μέσα οτι μπορεί να σπάσει να συμπληρωθεί η τριάδα :grin:
αυτα δε στηθηκαν?

Επισκέπτης
σαλκε G/G,παο ασσο,γιουβε ασσο  εντυπωση μου κανει το 1.80 στον ασσο του παο το περιμενα 1.50 και κατω, ο αρης θελει μονο νικη για να εχει καποιες ελπιδες να μπει στα πλει οφ και στης δυο τελευταιες παιζει με ομαδες που καιγονται για βαθμους.

μαχιτι λαθος μερα με ακολουθησες  :2funny: σημερα περασε η τριαδα  :rockon:

υγ. ευτυχως για τους παοκτσηδες το επομενω εντος ειναι με την δοξα, δεν πιστευω να το στησουν και αυτο  :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. σεβιλλη-μαγιορκα=1 30 ευρω στην βετ365 μπας και βγαλουμε τιν λαμπαδα τοθ βαφτιστιριου μου :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μαχιτι λαθος μερα με ακολουθησες  :2funny: σημερα περασε η τριαδα   :rockon:

υγ. ευτυχως για τους παοκτσηδες το επομενω εντος ειναι με την δοξα, δεν πιστευω να το στησουν και αυτο  :2funny: :2funny:
χαχαχα η δοξα τοσες ζιμιες εκανε χααχαχχα τωρα θα παιξουμε παοκ μεσα στον ατρομητο αχαστο...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
kalhspera. σεβιλλη-μαγιορκα=1 30 ευρω στην βετ365 μπας και βγαλουμε τιν λαμπαδα τοθ βαφτιστιριου μου :2funny:
ρε χρησταρα.. λαμπαδα θα πας να του παρεις?

τραβα παρτου ,τσουρεκια, πασχαλινα αυγα, και κανα αρνι να το φχαριστηθει το παιδι για λαμπαδες ειμαστε  :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ρε χρησταρα.. λαμπαδα θα πας να του παρεις?

τραβα παρτου ,τσουρεκια, πασχαλινα αυγα, και κανα αρνι να το φχαριστηθει το παιδι για λαμπαδες ειμαστε  :2funny:
gia 18 eyrw καθαρα παω τι να του παρω..Πρεπει να κρατησω λεφτα για τις τελευτεες αγονιστικες και για το πασχα ξερεις κολομπαρα ημαρτον κυριε κτλ σου μου του :grin: :grin: λοιπον εχθες ενα μαγκας στο 100 εκλεισε με σπορτινγκ λισαβονας ..Και εμας δεν μας θελει ποτε στο τελος δεν εχω κλησει ποτε στο τελος αν περιμενω ενα γκολ :headbang: :2funny: σε τριαδα φορτομενη... αλλοι ρε πεδια το κοκαλακι τις νιχτεριδας εχουν και κλεινουν στο 100... :kissass2: κουπονι τεσπα πικρα βγαζω δεν κανει :2funny: χααχαχαχα

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
καλησπερα σε ολους ...η παρμα μας δικαιωσε εχτες το βραδυ και σημερα παμε για μεγαλα ψαρια.......
τα κερδη της παρμα θα πονταριστουν στο εξης ¨
75 ευρω διπλο τα γιαννενα με αποδοση 7.50 αποδοση στην bet365 .......
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
καλησπερα με την βοηθεια της παναγιας εχτες  :2funny: :2funny:καταφεραμε να κανουμε μια καλη νικη ..
ετσι βγαλαμε τα εξοδα της  εκδρομης  στην κων/λη στο φαιναλ φορ χωρις να βαλουμε απο την τσεπη.....αντε να παω στην πολη που εχω αχτι ολα αυτα τα χρονια και δεν εχω καταφερει ακομα να παω.....βεβαια τις 2 φορες που παιξαμε με γαλατα στο ποδοσφαιρο δεν μας δωσανε εισιτηρια......
σημερα λοιπον με δυνατη ψυχολογια απο την χθεσινη νικη
ασσο φορτουνα ντισ. 100 ευρω με αποδοση 1.83 στη bet365
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε

Επισκέπτης
τρουα G/G, μαν.γιου G/G, μπρεσια χ2 και ρουνει για σκορερ

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
καλημέρα συμπαίχτες...για σήμερα; τι βλέπετε? καλά οι αποδόσεις είναι για τον πούτσο... :sunglasses:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κοντρα την μπαρτσα σημερα!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
λοιπόν θα ρισκάρω με άντερ...έχει μια λογική...πληρώνει κ καλά...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Εγώ αυτη τη Μπάρτσα δε μπρώ να τη κοντράρω. Κάτι μου λέει πως οι αντιπαθητικοί της Μιλαν θα μετρήσουν πολλά. 3-0 σκορ έχω ήδη παίξει
και αν κανουν οι ιταλοι κατενατσιο να το πανε στα πεναλντυ; μανες ειναι σε αυτα ασε που αν παιξουν ανοιχτα στο Καμπ Νου θα θελουν κομπιουτερακι να μετρανε τα τεμαχια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom