lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
μου θυμισε το 5-5 περυσι λυων-μαρσειγ...οποιος το επαιξε οβερ 3.5 κονομησε καλα!τη ματσαρα γινετε στο λυων 4-4
μου θυμισε το 5-5 περυσι λυων-μαρσειγ...οποιος το επαιξε οβερ 3.5 κονομησε καλα!τη ματσαρα γινετε στο λυων 4-4
ελα στη παρεα μας και συ τι νομιζες παντα κωλοφαρδος θα εισαιδεν με πηγε μια.ειχα 60ε και τωρα ολα πηγαν κουβα.
και ενω ο μαλακας εβλεπα μιλαν-juve και λιον-παρι στο χ κώλωσα να τα ριξω
ελα στη παρεα μας και συ τι νομιζες παντα κωλοφαρδος θα εισαι
ναι ρε μαγκες..
ματσαρα..
διακομοδηση του ποδοσφαιρου ειναι αυτο...
μεχρι 6 γκολ να μπω ενταξει... αλλα 8 γκολ, κατι σκορ, 5-4, 4-5,4-4.. ειναι αμυνες της πλακας..
χαρηκα στην ισοφαριση της γιουβεντους μιας και το χα παιξει γκολ γκολ.. και ο μαλακας δεν εκατσα να το καλυχω στο χ...
εφυγα.. ερχομαι, γυρναω και βλεπω 4-4 παλι στο 90...
ΠΑΛΙ ΣΤΟ 90
15 συν 5, συν 5 σημερα.. 20αρι.. στα αρχιδια μου..
απλα κατανταει αηδια.. καθε φορα, στο 90... ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟ 90
μια φορα πηγα ενα ταμειο στο 88... και με εχει παει γαμιωντας..
απο αποψη εγωισμου και νευρων ετσι? γιατι απο κερδη γαμιωντας τους εχω παει ..
οριστε... μακαρι να μην ερθουν τα αλλα δυο αυριο.. να λυτρωθω..γιατι αν ερθουν..
Ημερομηνία έναρξης Γεγονός Στοίχημα Αποτέλεσμα
2012-02-25 21:00 Λυών - Παρί ΣΖ 1 4-4
2012-02-25 15:30 Κολωνία - Λεβερκούζεν 2 0-2
2012-02-26 16:00 Ράγιο Βαγιεκάνο - Ρεάλ Μαδρίτης 2
2012-02-26 21:30 Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 1
2012-02-25 18:30 Μάντσεστερ Σίτι - Μπλάκμπερν 1 3-0
2012-02-25 20:45 Μίλαν - Γιουβέντους 1 1-0
Συνολικό ποντάρισμα: 5.00EUR
Συνολική πληρωμή: 0.00EUR
τα 1 και 1 στα ατλετικο , και μιλαν ειναι στο να σκοραρουν η δυο ομαδες, το 1 ειναι ναι, εαν ηταν 0-1, θα ενοουσε οχι..
ετσι τα χει η γιουνιμπετ...
ποτε το χε πει?αυτα τα λεει ο κωλοτουμπεν ο γεωργιου
ποτε το χε πει?
τελοσπαντων...
αααα θυμηθηκα... στο μπαγερν -ιντερ 2-3 το χε πειθες ημερομηνια?
το χα ακουσει ρε
παντως εγω που παιζω οβερ μ αρεσει να μπαινουν γκολζ
εμεις που παιξαμε γκολ/γκολ τον ηπιαμε απο την λυων ομωςkalhmera.Σημερα το 70% των στοιχηματατζηδων εδιναν ασσο μιλαν και το αλο 30% γκολ γκολ και χ..Στο πρακτορειο προπο μπου καναν τα @@ 20 μετρα (ειμαι γιουβεντους λογο χρωματον με ΠΑΟΚ κτλ )Τεσπα..Ειχα εναν φιλο στην ιταλια σπουδαζε 7 χρονια σε ενα μερος δεν θυμαμαι ακριβως θα τον ιλησω και θα του πω..Σε μια σινομιλια που ειχαμε..Τον ρωτησα ρε γιωργο εκατσες 7 χρονια στην ιταλια ασχολισε ε το ποδοσφαιρο(ειναι φολα αρης τον πουστη )Ποια ειναι η μεγαλυτερη ομαδα η πιο γαματη αυτη που ειναι ν1 Που εχει τους περισοτερους φιλαθλους κτλ κτλ.. και γαμω το κερατο μου... Με λεει η Γιουβεντους..Η γιουβεντους επεσε β εθνικη τις αφερεσαν 2 πρωταθληματα ιταλιας..Αλλα 24 αγωνιστικες ειναι αητητη..Ειναι η μεγαλυτερη ομαδα στην ιταλια χεσταικα για τα 7 τσου λου της μιλαν η γιουβεντους ειναι η Ιταλια φορτσα μπιακονερι..Εδω να με συγχωρειτε που αναφερθικα σε ενα θρεντ για το στοιχημα αλλα εχει στοιχηματικη σκοπια η αναφορα μου στην γιουβεντους...Για το αμεσο μελον η το τορινο..Δηλαδη το εξαναβολης παιχνιδι με την μπολονια ποιος δεν θα το παιξει...
καλη επιτυχία!367 αιτχοβεν οβερ,353 αθλετικ μπιλμπαο αντερ,383 μαρσειγ αντερ σιγουρακια !