baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
αν θες να το σιγουρεψεις ταξε μου να παιξω το αναποδοΑστο μην το γκαντεμιαζεις ρε να βγαλουμε κανα 100μπαλο
αν θες να το σιγουρεψεις ταξε μου να παιξω το αναποδοΑστο μην το γκαντεμιαζεις ρε να βγαλουμε κανα 100μπαλο
ασε δικε μου εχω παιξει ηδη τη τζενοαΗ τζενοα αρχισε τις μαλακιες παλι. Βαρε παιξε παρμα να ρθει ασσος κ κερναω!
θελουν πολυ ξυλο τα μαλακιστηρια οι μπουκ. Παμε γιβραλταρ να τα σπασουμε τα γραφεια τους? ;ασε δικε μου εχω παιξει ηδη τη τζενοα
θες να σου πω τι αλλο εχω παιξει σημερα οτι επαιξα ετρωγε γκολ απο το 10 λεπτο
μεχρι και η ανκαρουγκουτσου με εσπασε σημερα η γαμημενη δε με αφησε να κερδισω ημιχρονο τελικο ποιος η ανκαρουγκουτσου ε δεν υπαρχει αλαχ λεμε τι αλλο να πω
καλα ρε τι φταινε αυτοι αν μαλακιζεται η καραμπουκασπορθελουν πολυ ξυλο τα μαλακιστηρια οι μπουκ. Παμε γιβραλταρ να τα σπασουμε τα γραφεια τους? ;
ναι αλλα εχει καλη μεσοεπιθετικη γραμμηΡε μια ζωη η τζενοα τα ιδια στησιματα κανει μην την ακουμπατε
οχι ρε μπετ365 παιζω...παιξε παρμα να ρθει ο ασσος ρε!καλα ρε τι φταινε αυτοι αν μαλακιζεται η καραμπουκασπορ
αν η γκεκοασπορ τον παιζει
καλα ρε εσυ εισαι σε μπετοτο με εδρα γιβραλταρ εγω παιξω αξιοπιστα σε εταιριες που εδρευουν στην αγγλια
που ειναι ο χρησταρας να μου πει ρε αγγλια το πιο στημενο βρηκες
νο μανει μαι χανειοχι ρε μπετ365 παιζω...παιξε παρμα να ρθει ο ασσος ρε!
απο το στομα σου κ του παλασιο το ποδι!ναι αλλα εχει καλη μεσοεπιθετικη γραμμη
μην παρεξενευτης αν ριξει 3 στο ξαφνικο
μακρια απο το ενα,στημενο το αλλο τι θα παιζουμε στο τελος? Αυστραλια κ ιραν?και ια συμβουλη μακρυα απο γερμανικο πρωταθλημα ειναι ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
μακρια απο το ενα,στημενο το αλλο τι θα παιζουμε στο τελος? Αυστραλια κ ιραν?
αλλοιμονο αν δν σπασει κ η φενερ! Κ το τουρκικο βρωμικο ειναι! Η εσκισεχιρ το παστελωσε!
σ ειπα μακρυα απο Γερμανια και την Τζενοα
εχει σημεια να παιξεις καθε ΣΚ μην αγχωνεσαι
ηρεμηστε ρε μαγκες..
στημενο το ενα στημενο το αλλο...
ασε μας ρε φιλε που δεν εχει στημενα
η αουστρια με την καπφενμπεργκ την καναν την ανατροπα?γινεται το 0-1 στο 45+1 και τρωει και κοκκινη
η μπετις φορτωθηκε και τα χαναν μεσα απ την μικρη περιοχη.........................................
βρεμη κλαρινετο κανει
γενικα ωραια μερα