lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
αυτο λεω κ γω!αρα ασσος θα ερθει
αυτο λεω κ γω!αρα ασσος θα ερθει
Αυτα που λες τα ακουσα και εγω ..Τωρα πρωσοπικα παιζω και βαζω αν εχω καποια παραπανο λεφτα.. στην ισπανια Α και Β εθνικηΜονο πχ 300 400 κτλ .. Τωρα ο γνωστος ο πακετος που παιζει μονο σε χιναρια κανα 1000 το σουκου Αν το δωσει μονο αποδεκτο ο οπαπ πιστευω θα το βαλει 2 χιλιαρικα(Που αν τα χασει στα @@ ετσι εχει διαφορα αλο το να βαλεις 2 χιλιαρικακαι να μιν εχεις να φας για ενα χρονο και αλλο να ωαλεις 2 χιλιαρικα για να παρεις 600 ευρο μεροκαματο γιαυτον ειναι να ωγαλει μεροκαματο)..Το αν βλεπω εγω να σπαει...Αν ηταν σε αλλο πρωταθλημα με το παιχνιδι να εχει στο καπακι ο ολυμπιακος με την ρουμπιν θα ηταν για μενα πιθανο να σπασει..Πχ στην αγγλια οι παιχτες να μην εχουν να φανε τα δινουν ολα(οσο και να λεω οτι ειναι το χειοτερο πρωταθλημα για στοιχημα που ειναι εκει τα δινουν ολα ανεξαρτητα αν εχουν λεφτα η οχι στην τσεπη τους οι παιχτες)Στην ελλαδα δεν βλεπω να σπαει αν το παρουμε και καθαρα αθλητικα ο ολυμπιακος θα τα δωσει ολα εκανε την μαλακια ο παναθηναικος στην λιβαδια και εδωσε ψυχολογια στον ολυμπιακο στην ελλδα δεν το βλεπω να σπαει..Αλλα ειναι για πακετους το παιχνιδι αυτο οχι για μενα τουσ κολλητους μου και γενικα για την πλιοψιφια του κοσμου..Αλλα για τους λιγους και καλους Εγω προτιμω τιν ισπανια περσι ακουσα τον προποτζη μου τεσαπ και εφαγα μια πουτσα 300 ευρω τεσπα υγεια για μενα δεν σπαει.. Αλλα μονο γιαυτους που τα εχουν Και να παιχτει σαν μονο αποδεκτο 1 πιθανοτητα στις 3 και οχι 2αδα η τριαδα 1 στις 9 η 1 στις 27 γιαυτο ειναι μονο για πακετους ;)Ενω πχ στις τελευτεες αγωνιστικες ισπανια μπωρεις να βαλεις μια τριαδα 300 400 ευρω και ναπας για 700 καθαρα(και να τα παρεις λογο του κινιτρου και λγο το οτι η ισπανια ειναι πολυ καλη στο τελος αλλα και οτι οι μπουκ αφηνουν τα ματς )..Ειναι μονο για μεγαλοπαιχτες αυτος ο αγωνας ; D ΥΓ...Περσι εφαγε 6 γκολ η ΑΕΚ και εγηνε τις πουτανας απο τον κοσμο της πιθανο αλλο ενα τετοιο αποτελεσμα να την δωσει την ταφοπλακα αν ημουν οπαδος τις ΑΕΚ και περσι που εφαγα 6 γκολ σιγουα θα πηγαινα και θα τους ελεγα μαγγες περσι μασ κανατε ριζιλι των σκυλιων κοιταξτε να ματωσετε την φανελα να παρετε αποτελεσμα αλλιως θα σας γαμησουμε τις μαναες Υποθετικα μιλαω απλα και με ολλα αυτα ειναι το παιχνιδι μονο για τους πακετους Σημερα θα παιξω μια 2αδα γκολ γκολ 15 ευρω να περασει η μερα αλλα και επηδει τα βλεπω την μιλαν με την γουβε και την μπαρτσα με την βαλενθια Μπας και ωγαλουε καμια πιτσα γιγαςχρηστο περα απο την αποδοση γενικα κ αντικειμενικα βλεπεις να υπαρχει περιπτωση να σπασει αυτος ο ασσος??γιατι εγω δεν το βλεπω να σπαει με τιποτα...απλα καποιοι φιλοι μου γαυροι μου εχουν πλασαρει μια αποψη οτι το πρωταθλημα πρεπει να το παρει ο βαζελος για να πεσει το μπακιρι αλλιως θα καταστραφει οικονομικα και αν καταστραφει ο βαζελος οικονομικα δεν θα χρειαζεται να τα χωνει κ ο μαρινακης κ το πρωταθλημα θα γινει ακομη πιο κωλοπρωταθλημα απο οτι ειναι...με αυτη τη λογικη τοτε ολα ειναι στημενα και δεν εχουν σε τιποτα να στησουν κ της παρασκευης το ματς...ενα γαυρο σε πληρη εφορια κ πληρη αγωνιστικα με μια διαλλυμενη αεκ με πολλα αγωνιστικα προβληματα...το ερωτημα ειναι...θα παιχτει το ματς στα ισα???ααα και κατι που εχω πει παλιοτερα...ο γαυρος εχει 2 συνεχομενα μεσα με οτι συνεπαγεται αυτο ειναι λοιπον το ματς καθαρο??μπορουμε να μαθουμε απο ψαγμενους αθηναιους??
Τα πρωτα λογια την προιγουμενη εβδομαδα που ακουσα απο τα κουμαροσκυλα του κερατα ηταν 1 ΚΠΡ και 1 ΣΑΛΚΕ το ΠΡΩΤο ηρθε αναποδη ανατροπη 30 αποδωση και το δευτερο απο 2 σε χ το πρωτο το ειχαν παιξει και στον κωδικο μου και το ανεφερα εδω και οτι θα βαλω 20 ευρω στο διπλο γιατι πιστευω οτι το αγγλικο πρωταθλημα ειναι το πιο στημενο στην γη αλλα λογο στοιχηματικης <λογικης συμπεριφορας δεν μου πηγε να το βαλω περισοτερατο 2πλο>Τωρα ασχετα με αυτα να ερθω στο θεμα..Το πρωτο ματς που ακουσα απο τα κουμαροσκυλα του κερατα οτι θα παιξουν.. ειναι ο ασσος της μαντσεστερ γιουναιτεντ με την λιβερπουλ οπως ειχα ακουσει για τον ασσο της ΚΠΡ.. Με εκτιμιση χρηστος ΥΓ..Πρωτα τον ασσο του ολυμπιακου ακουσα και μετα τον ασσο της μαντσεστερ γιουναιτεντ Αλλα εκει ειναι αγγλια οχι ελλαδατον ασσο του ολυμπιακου που δεν αξιζει
αλλα ερεθιζομαι στο τοκογλυφικο στοιχημα τελευταια..
αξιξει σε δυαδα
ολυμπιακος 1 1.4
ρεαλ-λεβαντε οβερ 3.5 1.80
θα εβαζα και την μαντσεστερ γ ασσο.. αλλα ζορικο..
αδερφια τελικα εχω εμπνευσηαφου πιασατε το ντερμπι θα σας κανω τα προγνωστικα μου δεν εξιζει ο ασσος του 1,36
οποτε παμε σε ενα οβερ 2,5 γκολ με αποδοση 2
δευετρη προβλεψη ακριβες σκορ 4-0
τριτη προβλεψη any time scorrer μιραλας 1,90 και τζιμπουρ 2,05
και ενα με λιγο ρισκο μελμπεργκ αποδοση 9
και μενα οι σκατοπουστες μου γαμησαν το σπιτι το καλο μου πονταρισμα ηταν στο οβερΤι μαλακας ο σκατογαυρος. Στο δευτερο ημιχρονο επαιξε λες κ ολοι οι παικτες ειχαν πονταρει στο αντερ! Ουτε μια ευκαιρια. Πουτανας γιοι παλι κουβα.
εγω εκνευριστηκα με τον τροπο παιχνιδιου στο δευτερο ημιχρονο. Ξυνονταν! Ενω στο πρωτο μασαγανε σιδερα., καλα για την αεκ δε μιλαω μεχρι του χρονου γκολ δν θα εβαζε.και μενα οι σκατοπουστες μου γαμησαν το σπιτι το καλο μου πονταρισμα ηταν στο οβερ
ευτυχως η κωλοφαρδια μου με τον μελμπεργκ με εφερε μια η αλλη αλλα γαμω το σπιτι τους τα μουνια