Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Καλημερα συναγωνιστες! Για αρχη αντερ εργοτελης κ κερκυρα και ασσοι σαλκε κ λεβερκουζεν!

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Η διπλάρα του Ολυμπιακού θα με βοηθήσει να γαμήσω μουνί Βαλκάνιας.
Μη το παίξω και 1 ημ - 2 τελ.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Καλημερα συναγωνιστες! Για αρχη αντερ εργοτελης κ κερκυρα και ασσοι σαλκε κ λεβερκουζεν!
τον ηπιαμε παλι!  :fuck2: παμε τωρα μια τρελλη εννιαδα για κερδη αμυθητα με λιγα λεφτα. Ασσος μπιλμπαο κ αζαξιο,παρι,μονπελιε,μπορντω,μαγιορκα κ μπαρτσελονα κ διπλο η ρεαλ κ η παναθα!

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σε τόσους αγώνες ο Παναθηναϊκός έπαιζε με την φωτιά (νίκες στο 90'). Κάποτε θα καιγόταν.
Το ότι ομάδες σαν κι αυτόν διεκδικούν τον τίτλο στην Ελλάδα δείχνει και την ποιότητα του πρωταθλήματός μας.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.277
Πόντοι
1.106
τον ηπιαμε παλι!  :fuck2: παμε τωρα μια τρελλη εννιαδα για κερδη αμυθητα με λιγα λεφτα. Ασσος μπιλμπαο κ αζαξιο,παρι,μονπελιε,μπορντω,μαγιορκα κ μπαρτσελονα κ διπλο η ρεαλ κ η παναθα!
Σε εφτιαξε η Παναθα!
αυριο θα ρθει κι ενα ωραιο Χηναρι στο γαυρο και δεσαμε

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16

διπλό σήμερα ο γαύρος... στοιχηματική ευκαιρία.... και αγωνιστικά να μην το αξίζει... θα του το δώσουν..... ιδικά στοιχήματα να κερδίσει πέναλτι ο γαύρος είναι πολύ καλή περίπτωση...

και κάτι χωρίς λεπτομέριες.... για όποιον θέλει.... anytime σκορερ στο Αεκ - Πανιωνιος ο Κούτσι...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
περασε και η διπλαρα του ολυμπιακου που με το χαλι του παοκ ηταν δωρο..

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Χο χο χο χο χο χο χο

ΤΟ στήσιμο χο χο χο χο.

Ας γαμήσω κάποια αμόρφωτη Βαλκάνια λοιπόν.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. 403=Ατλετικο Μαδριτης-Βαλενθια=1    48 ευρω στον οπαπ :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhmera. Σημερα κερασα σε φιλαρακια γνωστους 30 ευρω σε μπιρεσ κτλ αλλα εχασα 48 ευρω στην ατλετικο :uglystupid: καλητερα να τα κερνουσα και αυτα τεσπα υγεια παιδια και καλη καρδια :cheesy:Μαμο το τζογαδορικο μου ψυχικο κοσμο..Ασ πηγαινα στην πουτανα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Ρε παιδιά είδατε στο πόσο άνοιξε ο άσσος του Γαυρου με το Αεκακι? Μέσος όρος 1.36....Είπαμε ρε γαμώτο, με την Κουλα παίζουμε αλλά όχι και 1.36...είπαμε...ντροπή!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ρε παιδιά είδατε στο πόσο άνοιξε ο άσσος του Γαυρου με το Αεκακι? Μέσος όρος 1.36....Είπαμε ρε γαμώτο, με την Κουλα παίζουμε αλλά όχι και 1.36...είπαμε...ντροπή!!!
To ελληνικο πρωταθλημα ειναι το Ν1 πρωταθλημα στον κοσμο για τους πακετους..Το υπολογιζα στο 1.40 με τα προβληματα της ΑΕΚ Κοντα επεσα. :grin:Τα ποσοστα αυτα ειναι γιαυτους που θα φωρτοσουν και αν χασουν 1000   10000 ευρω θα ειναι στα παπαρια τους..εχω γνωστους που τα παιζουν αυτα τα ποσα..Αλλα δεν ειναι για μας για μενα και τους κολλητους μου :grin: ΟΙ Μπουκ δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα αλλα με το δεδομενο οτι ο ολυπιακος εχει μεσοβδομαδα στο καπακι αγωνα με την ρουμπιν καζαν ο ασσος επρεπε να ηταν στο 1.60 με ενα 1.80 φυσικα ο παιχτης που τα χωνει αγρια αυτα τα γραφει στα @@ του και θα τα χωσει.Ο ψιλουρας ο παιχτις θα δει οτι ο ολυπιακος εχει μεσοβδομαδο παιχνιδι με την ρουμπιν και θα το παιξει Χ απλα ο ψιλουρας βλεπει τα παντα (Παει για πολλα το εχει κανει λοτο :2funny:) τα παντα.. ο χοντροπαιχτης δεν βλεπει την μυτη του :2funny: :2funny: :2funny: ..Βασικα στο ελληνικο πρωταθλημα αυτα ειναι στοιχεια τις πουτσας :grin:Ειναι το καλητερο πρωταθλημα στον κοσμο για στοιχημα.. :grin:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
To ελληνικο πρωταθλημα ειναι το Ν1 πρωταθλημα στον κοσμο για τους πακετους..Το υπολογιζα στο 1.40 με τα προβληματα της ΑΕΚ Κοντα επεσα. :grin:Τα ποσοστα αυτα ειναι γιαυτους που θα φωρτοσουν και αν χασουν 1000   10000 ευρω θα ειναι στα παπαρια τους..εχω γνωστους που τα παιζουν αυτα τα ποσα..Αλλα δεν ειναι για μας για μενα και τους κολλητους μου :grin: ΟΙ Μπουκ δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα αλλα με το δεδομενο οτι ο ολυπιακος εχει μεσοβδομαδα στο καπακι αγωνα με την ρουμπιν καζαν ο ασσος επρεπε να ηταν στο 1.60 με ενα 1.80 φυσικα ο παιχτης που τα χωνει αγρια αυτα τα γραφει στα @@ του και θα τα χωσει.Ο ψιλουρας ο παιχτις θα δει οτι ο ολυπιακος εχει μεσοβδομαδο παιχνιδι με την ρουμπιν και θα το παιξει Χ απλα ο ψιλουρας βλεπει τα παντα (Παει για πολλα το εχει κανει λοτο :2funny:) τα παντα.. ο χοντροπαιχτης δεν βλεπει την μυτη του :2funny: :2funny: :2funny: ..Βασικα στο ελληνικο πρωταθλημα αυτα ειναι στοιχεια τις πουτσας :grin:Ειναι το καλητερο πρωταθλημα στον κοσμο για στοιχημα.. :grin:
χρηστο περα απο την αποδοση γενικα κ αντικειμενικα βλεπεις να υπαρχει περιπτωση να σπασει αυτος ο ασσος??γιατι εγω δεν το βλεπω να σπαει με τιποτα...απλα καποιοι φιλοι μου γαυροι μου εχουν πλασαρει μια αποψη οτι το πρωταθλημα πρεπει να το παρει ο βαζελος για να πεσει το μπακιρι αλλιως θα καταστραφει οικονομικα και αν καταστραφει ο βαζελος οικονομικα δεν θα χρειαζεται να τα χωνει κ ο μαρινακης κ το πρωταθλημα θα γινει ακομη πιο κωλοπρωταθλημα απο οτι ειναι...με αυτη τη λογικη τοτε ολα ειναι στημενα και δεν εχουν σε τιποτα να στησουν κ της παρασκευης το ματς...ενα γαυρο σε πληρη εφορια κ πληρη αγωνιστικα με μια διαλλυμενη αεκ με πολλα αγωνιστικα προβληματα...το ερωτημα ειναι...θα παιχτει το ματς στα ισα???ααα και κατι που εχω πει παλιοτερα...ο γαυρος εχει 2 συνεχομενα μεσα με οτι συνεπαγεται αυτο :think: :think: :think:ειναι λοιπον το ματς καθαρο??μπορουμε να μαθουμε απο ψαγμενους αθηναιους??

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
χρηστο περα απο την αποδοση γενικα κ αντικειμενικα βλεπεις να υπαρχει περιπτωση να σπασει αυτος ο ασσος??γιατι εγω δεν το βλεπω να σπαει με τιποτα...απλα καποιοι φιλοι μου γαυροι μου εχουν πλασαρει μια αποψη οτι το πρωταθλημα πρεπει να το παρει ο βαζελος για να πεσει το μπακιρι αλλιως θα καταστραφει οικονομικα και αν καταστραφει ο βαζελος οικονομικα δεν θα χρειαζεται να τα χωνει κ ο μαρινακης κ το πρωταθλημα θα γινει ακομη πιο κωλοπρωταθλημα απο οτι ειναι...με αυτη τη λογικη τοτε ολα ειναι στημενα και δεν εχουν σε τιποτα να στησουν κ της παρασκευης το ματς...ενα γαυρο σε πληρη εφορια κ πληρη αγωνιστικα με μια διαλλυμενη αεκ με πολλα αγωνιστικα προβληματα...το ερωτημα ειναι...θα παιχτει το ματς στα ισα???ααα και κατι που εχω πει παλιοτερα...ο γαυρος εχει 2 συνεχομενα μεσα με οτι συνεπαγεται αυτο :think: :think: :think:ειναι λοιπον το ματς καθαρο??μπορουμε να μαθουμε απο ψαγμενους αθηναιους??
πιο πιθανο ειναι να παω με αντρα παρα να σπασει αυτος ο ασσος.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
θα προτιμισω τα γκολ στο γαυρος-αεκ...

πιστευω πως δυο ωρες πριν το ματσ θα ανεβει η αποδοση στο 1.50-1.60..

θα το ψαξω μπετφερ..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
κατι μ λεει οτι θ ερθει χ παντως

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
θα παιξω 300ε στον γαυρο
εαν χασει/ισσοπαλια θα σε σκισω
δεν χανει ρε..

καταρχας ειναι πλήρης... ανεβηκε σε ποδοσφαιρικη φορμα τωρα που ο παο τα χει φτυσει...

και επεισης η αεκ ειναι μαυρα χαλια.. την κερδισε ο παοκ στο οακα..

εαν ηταν η αεκ του 2008 η της χρονιες πριν να πω ενταξει αλλα τωρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom