lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Καλημερα συναγωνιστες! Για αρχη αντερ εργοτελης κ κερκυρα και ασσοι σαλκε κ λεβερκουζεν!
τον ηπιαμε παλι! παμε τωρα μια τρελλη εννιαδα για κερδη αμυθητα με λιγα λεφτα. Ασσος μπιλμπαο κ αζαξιο,παρι,μονπελιε,μπορντω,μαγιορκα κ μπαρτσελονα κ διπλο η ρεαλ κ η παναθα!Καλημερα συναγωνιστες! Για αρχη αντερ εργοτελης κ κερκυρα και ασσοι σαλκε κ λεβερκουζεν!
Σε εφτιαξε η Παναθα!τον ηπιαμε παλι! παμε τωρα μια τρελλη εννιαδα για κερδη αμυθητα με λιγα λεφτα. Ασσος μπιλμπαο κ αζαξιο,παρι,μονπελιε,μπορντω,μαγιορκα κ μπαρτσελονα κ διπλο η ρεαλ κ η παναθα!
To ελληνικο πρωταθλημα ειναι το Ν1 πρωταθλημα στον κοσμο για τους πακετους..Το υπολογιζα στο 1.40 με τα προβληματα της ΑΕΚ Κοντα επεσα. Τα ποσοστα αυτα ειναι γιαυτους που θα φωρτοσουν και αν χασουν 1000 10000 ευρω θα ειναι στα παπαρια τους..εχω γνωστους που τα παιζουν αυτα τα ποσα..Αλλα δεν ειναι για μας για μενα και τους κολλητους μου ΟΙ Μπουκ δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα αλλα με το δεδομενο οτι ο ολυπιακος εχει μεσοβδομαδα στο καπακι αγωνα με την ρουμπιν καζαν ο ασσος επρεπε να ηταν στο 1.60 με ενα 1.80 φυσικα ο παιχτης που τα χωνει αγρια αυτα τα γραφει στα @@ του και θα τα χωσει.Ο ψιλουρας ο παιχτις θα δει οτι ο ολυπιακος εχει μεσοβδομαδο παιχνιδι με την ρουμπιν και θα το παιξει Χ απλα ο ψιλουρας βλεπει τα παντα (Παει για πολλα το εχει κανει λοτο ) τα παντα.. ο χοντροπαιχτης δεν βλεπει την μυτη του ..Βασικα στο ελληνικο πρωταθλημα αυτα ειναι στοιχεια τις πουτσας Ειναι το καλητερο πρωταθλημα στον κοσμο για στοιχημα..Ρε παιδιά είδατε στο πόσο άνοιξε ο άσσος του Γαυρου με το Αεκακι? Μέσος όρος 1.36....Είπαμε ρε γαμώτο, με την Κουλα παίζουμε αλλά όχι και 1.36...είπαμε...ντροπή!!!
χρηστο περα απο την αποδοση γενικα κ αντικειμενικα βλεπεις να υπαρχει περιπτωση να σπασει αυτος ο ασσος??γιατι εγω δεν το βλεπω να σπαει με τιποτα...απλα καποιοι φιλοι μου γαυροι μου εχουν πλασαρει μια αποψη οτι το πρωταθλημα πρεπει να το παρει ο βαζελος για να πεσει το μπακιρι αλλιως θα καταστραφει οικονομικα και αν καταστραφει ο βαζελος οικονομικα δεν θα χρειαζεται να τα χωνει κ ο μαρινακης κ το πρωταθλημα θα γινει ακομη πιο κωλοπρωταθλημα απο οτι ειναι...με αυτη τη λογικη τοτε ολα ειναι στημενα και δεν εχουν σε τιποτα να στησουν κ της παρασκευης το ματς...ενα γαυρο σε πληρη εφορια κ πληρη αγωνιστικα με μια διαλλυμενη αεκ με πολλα αγωνιστικα προβληματα...το ερωτημα ειναι...θα παιχτει το ματς στα ισα???ααα και κατι που εχω πει παλιοτερα...ο γαυρος εχει 2 συνεχομενα μεσα με οτι συνεπαγεται αυτο ειναι λοιπον το ματς καθαρο??μπορουμε να μαθουμε απο ψαγμενους αθηναιους??To ελληνικο πρωταθλημα ειναι το Ν1 πρωταθλημα στον κοσμο για τους πακετους..Το υπολογιζα στο 1.40 με τα προβληματα της ΑΕΚ Κοντα επεσα. Τα ποσοστα αυτα ειναι γιαυτους που θα φωρτοσουν και αν χασουν 1000 10000 ευρω θα ειναι στα παπαρια τους..εχω γνωστους που τα παιζουν αυτα τα ποσα..Αλλα δεν ειναι για μας για μενα και τους κολλητους μου ΟΙ Μπουκ δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα αλλα με το δεδομενο οτι ο ολυπιακος εχει μεσοβδομαδα στο καπακι αγωνα με την ρουμπιν καζαν ο ασσος επρεπε να ηταν στο 1.60 με ενα 1.80 φυσικα ο παιχτης που τα χωνει αγρια αυτα τα γραφει στα @@ του και θα τα χωσει.Ο ψιλουρας ο παιχτις θα δει οτι ο ολυπιακος εχει μεσοβδομαδο παιχνιδι με την ρουμπιν και θα το παιξει Χ απλα ο ψιλουρας βλεπει τα παντα (Παει για πολλα το εχει κανει λοτο ) τα παντα.. ο χοντροπαιχτης δεν βλεπει την μυτη του ..Βασικα στο ελληνικο πρωταθλημα αυτα ειναι στοιχεια τις πουτσας Ειναι το καλητερο πρωταθλημα στον κοσμο για στοιχημα..
πιο πιθανο ειναι να παω με αντρα παρα να σπασει αυτος ο ασσος.χρηστο περα απο την αποδοση γενικα κ αντικειμενικα βλεπεις να υπαρχει περιπτωση να σπασει αυτος ο ασσος??γιατι εγω δεν το βλεπω να σπαει με τιποτα...απλα καποιοι φιλοι μου γαυροι μου εχουν πλασαρει μια αποψη οτι το πρωταθλημα πρεπει να το παρει ο βαζελος για να πεσει το μπακιρι αλλιως θα καταστραφει οικονομικα και αν καταστραφει ο βαζελος οικονομικα δεν θα χρειαζεται να τα χωνει κ ο μαρινακης κ το πρωταθλημα θα γινει ακομη πιο κωλοπρωταθλημα απο οτι ειναι...με αυτη τη λογικη τοτε ολα ειναι στημενα και δεν εχουν σε τιποτα να στησουν κ της παρασκευης το ματς...ενα γαυρο σε πληρη εφορια κ πληρη αγωνιστικα με μια διαλλυμενη αεκ με πολλα αγωνιστικα προβληματα...το ερωτημα ειναι...θα παιχτει το ματς στα ισα???ααα και κατι που εχω πει παλιοτερα...ο γαυρος εχει 2 συνεχομενα μεσα με οτι συνεπαγεται αυτο ειναι λοιπον το ματς καθαρο??μπορουμε να μαθουμε απο ψαγμενους αθηναιους??
αρα ασσος θα ερθειπιο πιθανο ειναι να παω με αντρα παρα να σπασει αυτος ο ασσος.
θα παιξω 300ε στον γαυροπιο πιθανο ειναι να παω με αντρα παρα να σπασει αυτος ο ασσος.
δεν χανει ρε..θα παιξω 300ε στον γαυρο
εαν χασει/ισσοπαλια θα σε σκισω