You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ναι,πρωταθλημα αξιζει...........οπως ο παναθηναικος κ η αεκ στην ελλαδα.Το πρωτάθλημα το αξίζει όμως!Η Ίντερ έχει φάει το σπρώξιμο της αρκούδας!
πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.
τι ακριβως ειναι , δεν γνωριζω; μπορεις ναστειλεις πμ με πληροφοριες;Dreambox φιλε.Μαζι με μια γρηγορη συνδεση κανεις θαυματα!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αποκωδικοποιητής....πολύ καλός είναι και ο commander 5000τι ακριβως ειναι , δεν γνωριζω; μπορεις ναστειλεις πμ με πληροφοριες;
Επισκέπτης
παρακαλα να παω ταμειο με τσελσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.τι ακριβως ειναι , δεν γνωριζω; μπορεις ναστειλεις πμ με πληροφοριες;
παντως θα σου στειλω,περα απ'την πλακιτσα!!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Σου αρέσει να το παίρνει όποιος έχει την παράγκα,ε? ;)ναι,πρωταθλημα αξιζει...........οπως ο παναθηναικος κ η αεκ στην ελλαδα.
πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πάλι στην κοσμάρα σου είσαι εσύ?3-3 η Τόττεναμ
λήξτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Επισκέπτης
στην ιταλια ειμαι γιουβε. Η ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!Σου αρέσει να το παίρνει όποιος έχει την παράγκα,ε? ;)
παντως η ρομα δεν αξιζει να παρει πρωταθλημα.Ας ριξει χρημα οπως ο κυριος της Ιντερ κ μετα ας απαιτησει κατι.Μεχρι τοτε 2η θεση κ απ'του χρονου 4η,οπως παντα!!!!
Επισκέπτης
4-4 chelsea
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Οταν θα σας θα δεις ποιος κάνει όνειρα χοντρέ...Ποιά Ρόμα ρε gatto?
Κάνουν όνειρα ο bull o persona και ο orca να μας αποκλείσουν απο το τσου λου!
στο 1-2 το πόνταρα πάλι το 3-3...αλλά μας το χάλασε η καργιόλα η Τσέσλεϊ...Πάλι στην κοσμάρα σου είσαι εσύ?
Επισκέπτης
μπααααααααααααααααααααα.τουλάχιστον να λήξει η Ρόμα 3-3...
λες να έχω εμμονές???
παντως αρκετα καλο ματσακι της ρομα.!!!!
Επισκέπτης
τελος η τσελσι,2η συνεχομενη μερα κουβαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.
μακαρι ρε φιλε.αλλωστε εδω που εφτασε η τσελσι διεκδικει πλεον στα ισα το πρωταθλημα, ακολουθουν και μερικα απιστευτα ντερμπι, οποτε και εγω με τσελσι ειμαι.παρακαλα να παω ταμειο με τσελσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.
παντως θα σου στειλω,περα απ'την πλακιτσα!!!!
εφοσον εμεις(λιβερπουλ)θα αρκεστουμε για αλλη μια χρονια στην κατακτηση του cl ας εχει το πρωταθλημα ενδιαφερον ως το τελος
να υποθεσω οτι και τα δυο μηχανηματα χρειαζονται και τις αντιστοιχες καρτες και τα κλειδια/κωδικους για να δεις τα καναλισΑποκωδικοποιητής....πολύ καλός είναι και ο commander 5000
Επισκέπτης
τα παπαρια μου θα παρουν κ η τσελσι κ η καριολα η αρσεναλ.απο δω κ περα τις μισω θανασιμα.μακαρι ρε φιλε.αλλωστε εδω που εφτασε η τσελσι διεκδικει πλεον στα ισα το πρωταθλημα, ακολουθουν και μερικα απιστευτα ντερμπι, οποτε και εγω με τσελσι ειμαι.
εφοσον εμεις(λιβερπουλ)θα αρκεστουμε για αλλη μια χρονια στην κατακτηση του cl ας εχει το πρωταθλημα ενδιαφερον ως το τελος
εχασα τρελα λεφτα κ σε πονταρισμα κ σε θεωρητικα κερδη κ με τις 2.
φορτζα μωρη μαντσεστερ.βιβα κριστιανο.
η αληθεια ειναι οτο εχασα και εγω την αρσεναλ σε δυο ματς που ηταν φαβορι, και πονταρα μεγαλα ποσα σε μικρες αποδοσεις.τα παπαρια μου θα παρουν κ η τσελσι κ η καριολα η αρσεναλ.απο δω κ περα τις μισω θανασιμα.
εχασα τρελα λεφτα κ σε πονταρισμα κ σε θεωρητικα κερδη κ με τις 2.
φορτζα μωρη μαντσεστερ.βιβα κριστιανο.
ομως σε μεγαλο βαθμο τα πηρα πισω με το διπλο στο μιλανο.
Επισκέπτης
η αληθεια ειναι οτο εχασα και εγω την αρσεναλ σε δυο ματς που ηταν φαβορι, και πονταρα μεγαλα ποσα σε μικρες αποδοσεις.
ομως σε μεγαλο βαθμο τα πηρα πισω με το διπλο στο μιλανο.
εσυ γκαντεμιασες ρε την μιλαναρα ?
εχασα μιλαν,τσελσι κ επιασα την μπαγερν αλλα τι να το κανεις.Χασουρα!!!
3-2 η λατσιο!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K