MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Δεν γινοταν να μην κερδισει η Παρμα αποψε gatto. Αν κερδισει και η Σανταντερ (που την καλυψα μολις τωρα), τους ψιλοξεκωλιασα κι εγω αποψε.Πάρμα!
Δεν γινοταν να μην κερδισει η Παρμα αποψε gatto. Αν κερδισει και η Σανταντερ (που την καλυψα μολις τωρα), τους ψιλοξεκωλιασα κι εγω αποψε.Πάρμα!
αν βρεις τον αγωνα σε βιντεο,θα καταλαβεις οτι δεν επρεπε να κερδισει!Ας οψεται ο διαιτητης.Δεν γινοταν να μην κερδισει η Παρμα αποψε gatto. Αν κερδισει και η Σανταντερ (που την καλυψα μολις τωρα), τους ψιλοξεκωλιασα κι εγω αποψε.
στην τιβι το εβλεπα.που το βλεπεις; αν και νομιζω οτι μπορεις να το δεις μεχω betfair.
τα ποσοστα στο ανταλλακτηριο δειχνουν διπλο
Αυτο εννοω. Παντα υπαρχει ενας διαιτητης σε τετοια παιχνιδια.αν βρεις τον αγωνα σε βιντεο,θα καταλαβεις οτι δεν επρεπε να κερδισει!Ας οψεται ο διαιτητης.
Τουλαχιστον χαιρομαι που καποιος το επιασε γιατι εγω δεν το αγγιξα,ευτυχως για μενα δλδ!!!
εχεις δορυφορικη για ιταλικο πρωταθλημα;στην τιβι το εβλεπα.
στο ανταλλακτηριο τι ηθελες να δινουν ? 0-2 ηταν κ μετα 1-2 με 11 παιχτες της ντορια πισω απ'την σεντρα!Και εγω διπλο θα δινα αν εβγαζα αποδοσεις!
ααααααααααα,ετσι οκ.Αυτο εννοω. Παντα υπαρχει ενας διαιτητης σε τετοια παιχνιδια.
εχεις δορυφορικη για ιταλικο πρωταθλημα;
2-1 lazio!!!!Άντε μωρή Ρόμα ευκαιρία να πλησιάσεις την κορυφή!
Φτου σου...τουλάχιστον έκατσε το over!Άντε μωρή Ρόμα ευκαιρία να πλησιάσεις την κορυφή!
Ποιά Ρόμα ρε gatto?Άντε μωρή Ρόμα ευκαιρία να πλησιάσεις την κορυφή!
Και εμένα με χάλασε η ισοφάριση της Χετάφε!Δεν γινοταν να μην κερδισει η Παρμα αποψε gatto. Αν κερδισει και η Σανταντερ (που την καλυψα μολις τωρα), τους ψιλοξεκωλιασα κι εγω αποψε.
oχι οτι υπαρχει καμια ρομα στον ποδοσφαιρικο χαρτη του τσουλου,ομως το λατσιο-ρομα ειναι παραδοσιακα ντερμι.Ποιά Ρόμα ρε gatto?
Κάνουν όνειρα ο bull o persona και ο orca να μας αποκλείσουν απο το τσου λου!
Το πρωτάθλημα το αξίζει όμως!Η Ίντερ έχει φάει το σπρώξιμο της αρκούδας!Ποιά Ρόμα ρε gatto?
Κάνουν όνειρα ο bull o persona και ο orca να μας αποκλείσουν απο το τσου λου!