Επισκέπτης
εγκιν-πιτερχεντ 1-1 ακριβες σκορ for fun
και οποιος προλαβε χτες το πρωι την νταρλιγκτον (τωρα εχει παει 1,20)
και οποιος προλαβε χτες το πρωι την νταρλιγκτον (τωρα εχει παει 1,20)
συμφωνω μαι φρεντ παω στον οπαπ να το χωσω 10.50 στο διπλο το κριμα στο λεμο σου Πλακα κανω Παω να το παιξω μην παρω τηλεφονω η cyta χρεωνει απο το 1 δευτερολεπτο υΓ..οΣΟ για το γερμανικο πρωταθλημα δεν μπορω να το παρακολουθησω ουτε ενα δευτερολεπτο σιγα το πρωταθλημα το δυσκολο η βερντερ το παρταλοπαρταλο βγαινει τσου λου αν ερθει η βερνεντρ μεσα στην τουμπα θα τους παρει το σκαλπ ο ΠΑΟΚ Στο στοιχημα ας βγαινουν τα ματς και ολα καλα
Paei μια πιτσα γιγας αντε ρε μαρσειγ γυρνατο Το βρισκεις εξω στο ποσοστο που λες αλλα επαιξα οπαπ αμεση πληρωμη Σαββατοκυριακο εχει ο θεος..οχι 10.50 ρε φιλε!! 4.65 το εχει ο ΟΠΑΠ, αλλα το βρισκεις ανετα 5.50...
αποδωση 50 με 1 ευρω ειχα 800 μεσα τι μαλακασ ειμαι και δεν τα εβαλα ολαante re μαρσειγγγγγγγγγγγγ
10,50 ευρώ δεν εννοείς; Ο φίλος νόμιζε 10,5 απόδοση.Paei μια πιτσα γιγας αντε ρε μαρσειγ γυρνατο Το βρισκεις εξω στο ποσοστο που λες αλλα επαιξα οπαπ αμεση πληρωμη Σαββατοκυριακο εχει ο θεος..
αδερφε και να φανταστεις στο πρακτορειο του οπαπ οι θαμονες με κοροιδευανε (ολοι τελικα παιζουν βαση φορτοματος στην βετφαιρ αν οχι ολοι οι μισοι και παραπανω οι ψαγμενοι ) που το επαιξα 10.50 το διπλο Να σε καλα μαν τσεποσα 38 καθαρα + τα 50 ευρω απο το 1 ευρω που πονταρα στην μαρσειγ στο 80 λεπτο αποδωση 50 ;)ρε μαγκες μηπως εχω τυφλωθει?? τι 5.60 ειναι αυτο της Μαρσειγ??
αδιαφορη ειναι ουσιαστικα η Ντορτμουντ, μην μου πειτε οτι θα κυνηγησει 4-0 και μαλακιες, εχει και απουσιες...
την εχουν υπερεκτιμησει οι μπουκ διοτι ειναι πρωταθλητρια Γερμανιας...
μην ξεχνατε οτι και στο Καραισκακη 4.30 τον δινανε τον γαυρο...
εγω τα ψιλοεχωσα, το προτεινω και αμαρτιαν ουκ εχω...
να ρε 10.50 ευρω ρε το σκεφτηκα να το βαλω 5 ευρω αλλα φοβομαστε και τ εβαλα 1 στο 8010,50 ευρώ δεν εννοείς; Ο φίλος νόμιζε 10,5 απόδοση.
αδερφε και να φανταστεις στο πρακτορειο του οπαπ οι θαμονες με κοροιδευανε που το επαιξα 10.50 το διπλο Να σε καλα μαν τσεποσα 38 καθαρα + τα 50 ευρω απο το 1 ευρω που πονταρα στην μαρσειγ στο 80 λεπτο αποδωση 50 ;)
αδερφε εχει καλο σαβατοκυριακο ετσι δειχνει τουλαχιστον Ολοι χαμενοι ειμαστε ασχετα αν περνουμε σπορια που και που..παιζω ασσο ολυμπιακο οβερ μαρσειγ , και ειμαι αναμεσα σε γκολ/γκολ και οβερ για λεβερκουζεν , τελικα το βαζω οβερ και παιρνω @@ . καταρα γαμημενη αυτες τις 2 βδομαδες ειμαι μειον 200
η λογικη μου μου ελεγε 5 ευρω μαλακια που δεν τα εβαλα..Τεσπα πρεπει να συγκεντροθουμε λιγο και πανω απο ολλα μακρια απο τα πρακτορεια προπο στο διαβασμα διαβαστε απομονομενοι καταληξτε πιστεψτε στις επιλογες σας και μετα πατε στα πρακτορεια προπο και καταθεστε τα δελτια σας..Στα πρακτορεια ειναι ο καθε ανθρωπος με τις σκεψεις του και επιρεαζομαστε γιατι ειμαστε ανθρωποι μονο στην απομονωση μονοι μας βγαζουμε ξεκαθαρους στοχους για τα πιστευο μας..Μιλαω για τους κατασταλαγμενους πεχτες αλλα κα για τους νεους ο καθενας μονος του πεδια..Οταν εβαλε γκολ ο ολυμπιακος και η ντορτμουντ τα γατακια πανιγιριζανε γιατι πεζανε με βαση τα φορτοματα καλα κανουν ο καθενας εχει τον δικο του τροπο αλλα κοροιδευανε χαριτολογοντας φισικα σε νορμαλ πλεσια και η πουτσα γυρισε δεν εινα τα λεφτα που κερδισα οσο η ικανοποηση που περνεις απο το να εμπιστευθεις την σκεψη σου και τις επιλογες σου..Πανω απο ολλα οι σκεψεις μας παιδια... ΥΓ.. με τα παιδια στο πρακορειο ειμαι φιλος χαβαλε κοροιδευανε και προς θεου δεν λεω κατι απο κακια που φαγανε την ψωλια με την ντορτμουτ απλα παιδια κανεις δεν ειναι πιο εξυπνος απο τον καθενα μας θελουμε και ειμαστε αδυνατοι θελουμε και ειμαστε δυνατοι ΥΓ2 Συγχαριτιρια και σε εσενα μαν για την αποφασιστικοτητα σου για αλλα 100 στην αποδωση 18.. Δεν ξερω αλλα η λογικη λεει οτι εχει καλο σαβατοκυριακομπραβο ρε μαγκα!
κι εγω ομως δεν μασησα... στο ημιχρονο επαιξα αλλα 100 με 18.00 αποδοση, ενω ειχα παιξει ηδη 600 με 5.60!!!
βγαλαμε το γαλα του παιδιου και γι'αυτη τη βδομαδα...
βαλε ενα 50αρι αδερφε μου στο 50.00 να κανεις Ανασταση...