Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Επισκέπτης
εγκιν-πιτερχεντ 1-1 ακριβες σκορ for fun
και οποιος προλαβε χτες το πρωι την νταρλιγκτον (τωρα εχει παει 1,20)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
συμφωνω μαι φρεντ παω στον οπαπ να το χωσω 10.50 στο διπλο το κριμα στο λεμο σου :2funny: :2funny:Πλακα κανω :grin:Παω να το παιξω μην παρω τηλεφονω η cyta χρεωνει απο το 1 δευτερολεπτο :2funny: :2funny:υΓ..οΣΟ για το γερμανικο πρωταθλημα δεν μπορω να το παρακολουθησω ουτε ενα δευτερολεπτο σιγα το πρωταθλημα το δυσκολο η βερντερ το παρταλοπαρταλο βγαινει τσου λου αν ερθει η βερνεντρ μεσα στην τουμπα θα τους παρει το σκαλπ ο ΠΑΟΚ :fuck1: :fuck1:Στο στοιχημα ας βγαινουν τα ματς :2funny: :2funny:και ολα καλα :2funny:

οχι 10.50 ρε φιλε!! 4.65 το εχει ο ΟΠΑΠ, αλλα το βρισκεις ανετα 5.50...

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
2500€ @ Шахтар (Донецьк)...αποδοση 3.0 - bet365

καλή τύχη σε όλους.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
οχι 10.50 ρε φιλε!! 4.65 το εχει ο ΟΠΑΠ, αλλα το βρισκεις ανετα 5.50...
Paei μια πιτσα γιγας αντε ρε μαρσειγ γυρνατο :2funny: :2funny:Το βρισκεις εξω στο ποσοστο που λες αλλα επαιξα οπαπ αμεση πληρωμη :)Σαββατοκυριακο εχει ο θεος..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ebala 1 ευρω πηρα 5 απο τα φρουτακια και εχωσα 1 στην μαρσειγ στο 80 :2funny:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Το δωσανε οι γερμανοι,αφου δεν ειχαν ελπιδες για ευρωπη  :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ante re μαρσειγγγγγγγγγγγγ
αποδωση 50 με 1 ευρω :2funny:ειχα 800 μεσα τι μαλακασ ειμαι και δεν τα εβαλα ολα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:το σκεφτηκα να το βαλω 5 ευρω αλλα χεστικα ο μαλακας και το εβαλα 1 γαμο την μαλακια μου :2funny: :grin: μου δεν πηραζει παιδια υγεια με 5 ευρω θα επερνα 250 δοξα το θεο πηρα και το 2πλο απο το παλικαρι που το εδωσε κα του ειπα θα το βαλο 10.50  :2funny:αλλα βαλτο ρε μαλακα χρηστο 5 ευρω :2funny: :2funny:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.293
Πόντοι
1.106
Ασε ρε Μαρσειγ ασε :jerking: :jerking: :jerking:
Σωτρακοπουλε: "Ο Ολυμπιακος ειναι ηδη στους 16??"  :birdman:μ... :jerking: :jerking: :jerking:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
παιζω ασσο ολυμπιακο οβερ μαρσειγ , και ειμαι αναμεσα σε γκολ/γκολ και οβερ για λεβερκουζεν , τελικα το βαζω οβερ και παιρνω @@ . καταρα γαμημενη αυτες τις 2 βδομαδες ειμαι μειον 200

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Paei μια πιτσα γιγας αντε ρε μαρσειγ γυρνατο :2funny: :2funny:Το βρισκεις εξω στο ποσοστο που λες αλλα επαιξα οπαπ αμεση πληρωμη :)Σαββατοκυριακο εχει ο θεος..
10,50 ευρώ δεν εννοείς; Ο φίλος νόμιζε 10,5 απόδοση.

Η ζημιά για την Ντόρτμουντ (και τον Ολυμπιακό) έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου που μείωσε η Μαρσέιγ. Η Ντόρτμουντ μετά χρειαζόταν να βάλει άλλα 3. Αφού έφτασε στο 85 χωρίς να σκοράρει το να γυρίσει το παιχνίδι ήταν αναμενόμενο.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ρε μαγκες μηπως εχω τυφλωθει?? τι 5.60 ειναι αυτο της Μαρσειγ??
αδιαφορη ειναι ουσιαστικα η Ντορτμουντ, μην μου πειτε οτι θα κυνηγησει 4-0 και μαλακιες, εχει και απουσιες...
την εχουν υπερεκτιμησει οι μπουκ διοτι ειναι πρωταθλητρια Γερμανιας...
μην ξεχνατε οτι και στο Καραισκακη 4.30 τον δινανε τον γαυρο...
εγω τα ψιλοεχωσα, το προτεινω και αμαρτιαν ουκ εχω...
αδερφε και να φανταστεις στο πρακτορειο του οπαπ οι θαμονες με κοροιδευανε :2funny: :2funny: (ολοι τελικα παιζουν βαση φορτοματος στην βετφαιρ αν οχι ολοι οι μισοι και παραπανω οι ψαγμενοι :2funny:) :2funny: :2funny: :2funny: που το επαιξα 10.50 το διπλο :2funny:Να σε καλα μαν τσεποσα 38 καθαρα + τα 50 ευρω απο το 1 ευρω που πονταρα στην μαρσειγ στο 80 λεπτο αποδωση 50 :grin: ;) :2funny:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
αδερφε και να φανταστεις στο πρακτορειο του οπαπ οι θαμονες με κοροιδευανε που το επαιξα 10.50 το διπλο :2funny:Να σε καλα μαν τσεποσα 38 καθαρα + τα 50 ευρω απο το 1 ευρω που πονταρα στην μαρσειγ στο 80 λεπτο αποδωση 50 :grin: ;) :2funny:

μπραβο ρε μαγκα!
κι εγω ομως δεν μασησα... στο ημιχρονο επαιξα αλλα 100 με 18.00 αποδοση, ενω ειχα παιξει ηδη 600 με 5.60!!!
βγαλαμε το γαλα του παιδιου και γι'αυτη τη βδομαδα...

βαλε ενα 50αρι αδερφε μου στο 50.00 να κανεις Ανασταση...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιζω ασσο ολυμπιακο οβερ μαρσειγ , και ειμαι αναμεσα σε γκολ/γκολ και οβερ για λεβερκουζεν , τελικα το βαζω οβερ και παιρνω @@ . καταρα γαμημενη αυτες τις 2 βδομαδες ειμαι μειον 200
αδερφε εχει καλο σαβατοκυριακο ετσι δειχνει τουλαχιστον :)Ολοι χαμενοι ειμαστε ασχετα αν περνουμε σπορια που και που.. :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μπραβο ρε μαγκα!
κι εγω ομως δεν μασησα... στο ημιχρονο επαιξα αλλα 100 με 18.00 αποδοση, ενω ειχα παιξει ηδη 600 με 5.60!!!
βγαλαμε το γαλα του παιδιου και γι'αυτη τη βδομαδα...

βαλε ενα 50αρι αδερφε μου στο 50.00 να κανεις Ανασταση...
η λογικη μου μου ελεγε 5 ευρω μαλακια που δεν τα εβαλα..Τεσπα πρεπει να συγκεντροθουμε λιγο και πανω απο ολλα μακρια απο τα πρακτορεια προπο στο διαβασμα διαβαστε απομονομενοι καταληξτε πιστεψτε στις επιλογες σας και μετα πατε στα πρακτορεια προπο και καταθεστε τα δελτια σας..Στα πρακτορεια ειναι ο καθε ανθρωπος με τις σκεψεις του και επιρεαζομαστε γιατι ειμαστε ανθρωποι μονο στην απομονωση μονοι μας βγαζουμε ξεκαθαρους στοχους για τα πιστευο μας..Μιλαω για τους κατασταλαγμενους πεχτες αλλα κα για τους νεους ο καθενας μονος του πεδια..Οταν εβαλε γκολ ο ολυμπιακος και η ντορτμουντ :grin: τα γατακια πανιγιριζανε γιατι πεζανε με βαση τα φορτοματα καλα κανουν ο καθενας εχει τον δικο του τροπο αλλα κοροιδευανε χαριτολογοντας φισικα σε νορμαλ πλεσια και η πουτσα γυρισε δεν εινα τα λεφτα που κερδισα οσο η ικανοποηση που περνεις απο το να εμπιστευθεις την σκεψη σου και τις επιλογες σου..Πανω απο ολλα οι σκεψεις μας παιδια... :2funny: :)ΥΓ.. με τα παιδια στο πρακορειο ειμαι φιλος χαβαλε κοροιδευανε :2funny: και προς θεου δεν λεω κατι απο κακια που φαγανε την ψωλια :2funny: :2funny: με την ντορτμουτ :2funny: :2funny: απλα παιδια κανεις δεν ειναι πιο εξυπνος απο τον καθενα μας θελουμε και ειμαστε αδυνατοι :2funny: θελουμε και ειμαστε δυνατοι :)ΥΓ2 Συγχαριτιρια και σε εσενα μαν για την αποφασιστικοτητα σου για αλλα 100 στην αποδωση 18.. :grin: :grin: Δεν ξερω αλλα η λογικη λεει οτι εχει καλο σαβατοκυριακο :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
4 σερι φορα που παιζω σε 10 μερες παρολι συστημα

και σπαει για ενα..

πιανω το τσελσι-βαλενθια οβερ

ολυμπιακος-αρσεναλ  γκολ/γκολ

και χανω το πορτο-ζεντι οβερ  :jerking: :jerking: :jerking:

η ποιο παραγωγικες ομαδες πριν κανα 3-4μηνο και τωρα δεν μπορουνα να βαλουν ενα γκολ...

συνολικες απωλειες 10 ημερων χαρης στα συστηματα 35 ευρω ...

υγ
και το ντορτμουντ-μαρσειγ παραχεσμενο...

Επισκέπτης
εγώ έπαιξα πολυγκολία το θρύλο σήμερα
3,4,5,6,7 γκολ συνολικά 220 ευρώ και τά κανα 490  :rockon:
είναι δυνατόν σε παιχνίδι που ο γηπεδούχος θα ανοιχτεί φουλ απ το πρώτο λεπτό απέναντι σε αγγλική ομάδα να δίνει το οβερ 2,2;  :rockon:

Επισκέπτης
έριξα ένα παρολάκι δυάδες-τριάδες για αργεντινή:
άσσο ολίμπο και ουνιόν και χ2 ραφαέλα...
είδομεν, δε βλέπω να πιάνω ούτε ένα αλλά άμα κάτσει τριάδα παίρνουμε 450 γιούρια... :rockon:

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Βλεπω την μαντσεστερ να το περνει το διπλακι μεσα στη βασιλεια,ρεαλ διπλο η 4-6 γκολ καλυτερα?Βλεπω την ιντερ να νικαει...Αλλα μεγαλο ερωτηματικο ναπολι και μαντσεστερ σιτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom