You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
μην χτυπάς το κεφάλι σου μετά στον τοίχο... εγώ θέλω λίγο φτιάξιμο στη γουνάιτεντ....έτσι και δεν έρθει το διπλλό΄, θα πάρω το αεροπλάνο για μάντσεστερ και θα τους έναν έναν....αρχίζοντας από τον σερ άλεξ.... α!!! και η λιλ ένα γκολ θέλω....2.25 η ναπολι ψηνομαι να βαλω 1 50αρικο
kalhspera 50 ευρω στο διπλο τις ναπολι αποδωση 2.25 Και μετα ποκερ με μπαι ιν 50 αν κερδισει η ναπολι θα παω αν οχι οχι Μια ζωη ναπολι απο μικρο παιδι φορτσα παρτινοπει ; DΥΓ..επαιξα και ενα παρολι να ληξει 1σσος η βασιλεια να ληξει χ η ιντερ και να βγει οβερ 3.50 η λυων που βγηκε 3 ευρω αποδωση 10 για να δουμε τι θα δουμε
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
σκεφτόμουν να έπαιζα όβερ τη λυών και διπλό αλλά άλλαξα γνώμη τελευταία στιγμή και αντί τη λυών πήγα και έπαιξα όβερ τη μπενφίκα....μακάρι να βγει...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
βλέπω τρελλό μαγείρεμα...με το που χάνει ο άγιαξ η λυών έχει πετάξει τα βάρδουλα της ντυναμό έξω...θα περάσει η λυών με διαφορά τερμάτων!!!ρε πλατινί άντε τράβα και γαμήσου!!!!
Επισκέπτης
δεν εχουν ιερο και οσιο αυτοιρεΈπαιξα στις 22.21 τριάδα Λυών, ΤΣΣΚΑ και Νάπολι με 8 απόδοση και δυστυχώς δεν έβαλα και περισσότερα αν και ψηνόμουν.
Δεν πειράζει...
Αν γκρινιάζει ο Ολυμπιακός για χθες τι να πει κι ο Άγιαξ.
Ενταξει μαγκες, αφου βρωμισε τοσο και το Ch. league, καλυτερα να μην ασχολουμαστε αλλο με το βρωμο-στοιχημα. Οι πουστηδες οι Κροατες, εμειναν και καλα με 10 και ενω προηγηθηκαν, εφαγαν...7 !!
Ρε μαλακες, αν μαζευτουμε 10 ατομα, δεν τρωμε 7 γκολ μεσα σε μια ωρα απο τη Λυων, ελεος!
Στα παπαρια μου αυτοι βασικα, γιατι δεν ασχοληθηκα με Λυων . Τον Αγιαξ τον ειχα παιξει οτι θα χασει και μαλιστα οτι δε θα βαλει γκολ.
Καταριεμαι την πουτανα τη Μπενφικα, που δεν εβαλε ενα γκολακι να εκλεινα τη βραδια με ενα κερδος των 30 ευρω. Ενα ζητουσα γαμω το σπιτι τους, κομπλεξικοι πορτογαλοι.
Ρε μαλακες, αν μαζευτουμε 10 ατομα, δεν τρωμε 7 γκολ μεσα σε μια ωρα απο τη Λυων, ελεος!
Στα παπαρια μου αυτοι βασικα, γιατι δεν ασχοληθηκα με Λυων . Τον Αγιαξ τον ειχα παιξει οτι θα χασει και μαλιστα οτι δε θα βαλει γκολ.
Καταριεμαι την πουτανα τη Μπενφικα, που δεν εβαλε ενα γκολακι να εκλεινα τη βραδια με ενα κερδος των 30 ευρω. Ενα ζητουσα γαμω το σπιτι τους, κομπλεξικοι πορτογαλοι.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.327
- Πόντοι
- 1.106
Αν και εχω αναφερει πολλακις οτι δεν παιζω τη Ιντερ για ιδεολογικους λογους γιατι μεταξυ αλλων μας εχει σπασει τ αρχ****** , σημερα ψηνομαι!!!
(Υ.Γ.Να την παιξω διπλο εννοειται οχι ασσο)
Ιντερ οχι Μιλαν χιχι
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2
- Πόντοι
- 616
παλι ταμειο ο Χρησταρας!
εγω επαιξα Ρεαλ 2ημ/2τελ, με 4.00, αλλα ο,τι βγαλαμε στα ξενα, στο μουνι και την ταβερνα...
το μουνι της υποθεσης ειναι η Μαντσεστερ, που την επαιξα στο live να ισοφαρισει
εγω επαιξα Ρεαλ 2ημ/2τελ, με 4.00, αλλα ο,τι βγαλαμε στα ξενα, στο μουνι και την ταβερνα...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
κατα τα άλλα ο πλατινί θέλει να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο....να βρει τα στημένα και να μην εμπλέκονται οι ομάδες με το στοίχημα....πρώτον, πολλοί χορηγοί ομάδων είναι στοιχηματικές εταιρίες(wolves, totennam,marseille κλπ). 2)αυτά που έγιναν σε ΄ντορτμουντ και ζάγκρεμπ δε γίνονται όυτε σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ουγκάντας...αξιοπρέπεια δεν υπάρχει πια?δηλαδή με το που πληροφορήθηκαν οι κροάτες ότι ο άγιαξ χάνει, αμοίξανε χεράκια και ποδαράκια στους λυωνέ...μην κακοκαρδίσουμε και τον μεγάλο αφεντικό τον ΄μισέλ...αυτά είναι ΑΙΧΟΣ!! και φυσικά χάνεται η αξία του fair play...θεωρώ ότι αυτά που έγιναν είναι μεγάλο πλήγμα για την αξιοπιστία του θεσμού και θα πρέπει ο πλατινί να ψάξει τι έγινε...και να σκεφτεί κανείς ότι όλοι θεωρούσαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας να νικήσει η λυών με 6 γκολ διαφορά! να που έγινε όμως!!και την κυριακή θα πάει σε καμιά ντιζόν ή σε καμιά εβιάν και θα φάει 3 γκολάκια για πλάκα και θα κουβαδιαστεί όλος ο κόσμος...έτσι είναι αυτά όμως...
poy eisai αρχηγε χαθηκεςgamithike το τσουλου τελειος εχτες ο γαυρος σημερα η λυον ουτε στο σινεμα δεν γινονται αυτα!!!!! που σε παιχτουρα να δωσεις τα σημεια??? υ.γ 18 σερι απο την παρασκευη
δεν βαριεσε υγεια το πιο σημαντικοπαλι ταμειο ο Χρησταρας!
Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K