Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.ligo πριν κλεισει το πρακτορειο το φιλαρακι μου ο πακετος παιρνει τηλεφωνο το αλανι μου :) Ο πακετος ρωταει ποσο φορτωμενη ειναι η τοτεναμ του λεει ο πρακτορας  90% 2.5 εκατομμυρια ευρω..Ηταν τοτε :) Του λεει βαλτο χ2 διπλη ευκαιρια τα  ευρω δεν τα ειδα :)  βαριομουν να δω να σηκωθω να δω την μηχανη απο την πλευρα του πελατη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν μου ειπε ο φιλος ποιος πειρε τηλεφωνο :) καταλαβα οτι ηταν ο δικος μου απο το ονομα του :) που τον μιλησε ο πρακτορΑς :) Το  ποσο πρεπει να ηταν καμια 25αρια πιτσες γιγας χαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχ  :) :) :)Και εμεις μια πιτσα παιζουμε και μας πιανει συχνοουρια απο το αγχος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ρε Χρήστο, τι είναι αυτός ο "πακέτος" ; Εισοδηματίας (ακίνητης περιουσίας ή τίτλων), επιχειρηματίας, μεγαλοστέλεχος, έμπορος όπλων ή λοιπών παράνομων δραστηριοτήτων;;; Μας έχει εξάψει τη φαντασία με τα χιλιάρικα που τζιράρει για πλάκα...Η δουλειά του μαθαίνεται;; Κόρη έχει ;; Κανένα γιο (να τσεκάρουμε το σόι για κανένα θυληκό να του προξενέψουμε); Είναι χαμένος, πολύ χαμένος ή στα ίσα του στο τζόγο;;

ΥΓ Στα έλεγα χθες για τον ΠΑΟΚ και δε θέλησες να απαντήσεις. Κατάρα εξελίχθηκε ο Ζαγόρ και ακόμη μεγαλύτερη ο κόσμος του. Δεν θέλω να το ανοίξω το θέμα αλλά για μένα ο Παοκ είναι η δεύτερη (εν δυνάμει βέβαια) εμπορικά ομάδα στην Ελλάδα. Και το ακόμη καλύτερο είναι που ο κόσμος είναι "απλωμένος" σε μια τεράστια γεωγραφική περιοχή με πολύ μεγάλα ποσοστά οπαδών ανα κατοίκους (Δυτική -κυρίως- Μακεδονία, Κεντρική και Ανατολική κ Θράκη). Ο κόσμος όμως που του εξασφάλισε την επιβίωση στα δύσκολα, βάζει ταβάνι με την "ξεροκεφαλιά" του. Και δε μιλάω για τους καμένους, μιλάω για το νορμάλ κόσμο. Να έχεις μια Μακεδονία 60% παοκτζίδικη (εξαιρώ τη Θεσ/νικη), με μεγάλες υποδομές και προοπτικές (κάτι λιμάνια και κάτι εγνατίες), γεωργίες κτλ κτλ και να νομίζεις ότι σου αρκεί ο Ζαγόρ που αρνείται να βάλει προσωπική εγγύηση για να σβήσει το 40% των χρεών...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ρε Χρήστο, τι είναι αυτός ο "πακέτος" ; Εισοδηματίας (ακίνητης περιουσίας ή τίτλων), επιχειρηματίας, μεγαλοστέλεχος, έμπορος όπλων ή λοιπών παράνομων δραστηριοτήτων;;; Μας έχει εξάψει τη φαντασία με τα χιλιάρικα που τζιράρει για πλάκα...Η δουλειά του μαθαίνεται;; Κόρη έχει ;; Κανένα γιο (να τσεκάρουμε το σόι για κανένα θυληκό να του προξενέψουμε); Είναι χαμένος, πολύ χαμένος ή στα ίσα του στο τζόγο;;
ρητορικές οι ερωτήσεις φαντάζομαι... :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

ΥΓ Στα έλεγα χθες για τον ΠΑΟΚ και δε θέλησες να απαντήσεις. Κατάρα εξελίχθηκε ο Ζαγόρ και ακόμη μεγαλύτερη ο κόσμος του. Δεν θέλω να το ανοίξω το θέμα αλλά για μένα ο Παοκ είναι η δεύτερη (εν δυνάμει βέβαια) εμπορικά ομάδα στην Ελλάδα. Και το ακόμη καλύτερο είναι που ο κόσμος είναι "απλωμένος" σε μια τεράστια γεωγραφική περιοχή με πολύ μεγάλα ποσοστά οπαδών ανα κατοίκους (Δυτική -κυρίως- Μακεδονία, Κεντρική και Ανατολική κ Θράκη). Ο κόσμος όμως που του εξασφάλισε την επιβίωση στα δύσκολα, βάζει ταβάνι με την "ξεροκεφαλιά" του. Και δε μιλάω για τους καμένους, μιλάω για το νορμάλ κόσμο. Να έχεις μια Μακεδονία 60% παοκτζίδικη (εξαιρώ τη Θεσ/νικη), με μεγάλες υποδομές και προοπτικές (κάτι λιμάνια και κάτι εγνατίες), γεωργίες κτλ κτλ και να νομίζεις ότι σου αρκεί ο Ζαγόρ που αρνείται να βάλει προσωπική εγγύηση για να σβήσει το 40% των χρεών...
Μαν ο πακετος ειναι απο τους καλητερους ανθρωπους που εχω γνωρισει ειναι νομιμος σε ολα η δουλεια του λεγεται αλα δεν την λεω :)Τωρα οσο για το παοκ ειχα πει οτι το βλεπω ασο οβερ και γκολ γκολ αλλα δεν αξιζει η αποδωση οπως σημερα που επαιξα γκολ-γκολ λογο αποδωσης// την τοτεναμ 10.50 ευρω στην βετ365 το εβλεπα ασσο απο την κινα μεχρι την βουδαπεστη αλλα ρισκαρα λιγα λεφτα σε ενα πιθανο γκολ-γκολ απο τα οποια  κερδη μου :2funny: :)Και εδω ειναι στοιχηματικο θρεντ ειμαστε ολοι μαζοι δεν χρειαζεται να υπαρχουν αντιλογιες και οτιδηποτε αλλο :) ο καθενας παιζει με τις σκεψεις του και τα λεφτα του :2funny:..Αν θελησω να πω κατι για τον παοκ :) Να πω κατι πιο ιδιαιτερο θα παω στο θρεντ του παοκ :)Για μενα σαν παοκτση δεν υπαρχει καλυτερη διοικηση απο αυτη σαν  του ζαγορακη :) διαφωνω ριζικα με οτι λες αλλα θα γηνω υπερμαχος για να λες αυτο που θες :) :)Αλλα στο θρεντ του παοκ  :)Το στοιχημα ειναι αποδωση :)Και ρισκο φυσικα :)Οταν το ρισκο επιτυγχανεται με λιγα λεφτα δεν περιεχει αγχος και μπωρεις να παρεις παραπανω απο αυτα που θα επαιζες με περισοτερα λεφτα και με πολι αγχος :)Μετα απο πολλα χρονια πρεπει ακομα σκεφτομαι και αλλαζω γνωμη ος προς τα λιγα λεφτα πρεπι να παιζουμε ανετα οχι βεβιασμενα δεν εχω δει ποτε καποιον που να εγινε μαγκας απο το στοιχημα :)

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Μαν ο πακετος ειναι απο τους καλητερους ανθρωπους που εχω γνωρισει ειναι νομιμος σε ολα η δουλεια του λεγεται αλα δεν την λεω :)Τωρα οσο για το παοκ ειχα πει οτι το βλεπω ασο οβερ και γκολ γκολ αλλα δεν αξιζει η αποδωση οπως σημερα που επαιξα γκολγκολ την τοτεναμ 10.50 ευρω στην βετ365 το εβλεπα ασσο απο την κινα μεχρι την βουδαπεστη αλλα ρισκαρα λιγα λεφτα σε ενα πιθανο γκολ-γκολ απο τα οποια  κερδη μου :2funny: :)Και εδω ειναι στοιχηματικο θρεντ ειμαστε ολοι μαζοι δεν χρειαζεται να υπαρχουν αντιλογιες και οτιδηποτε αλλο :) ο καθενας παιζει με τις σκεψεις του και τα λεφτα του :2funny:..Αν θελησω να παω κατι για τον παοκ να πω κατι πιο ιδιαιτερο θα παω στο θρεντ του παοκ :)Για μενα σαν παοκτση δεν υπαρχει καλυτερη διοικηση απο αυτη σαν  του ζαγορακη :) διαφωνω ριζικα με οτι λες αλλα θα γηνω υπερμαχος για να λες αυτου που θες :) :)Αλλα στο θρεντ του παοκ  :)

Οπότε, εισοδηματίας, επιχειρηματίας ή άλλο;; (δε θέλω λεπτομέρειες απλά σε ποια από τις τρεις κατηγορίες είναι-εγώ πάντως για εισοδηματία τον κόβω)..

Έχει thread ο Παοκ; Δεν το έχω πετύχει...Αν γράψω αυτά εκεί, θα μου την πέσουν μπόλικοι καμένοι νομίζω. Οπότε το αφήνω..Καθαρά στοιχηματικά πάντως, ο Παοκ έχει μεγάλη σταθερότητα στα εύκολα-μέτρια ματς τα τελευταία χρόνια. Και αν σε χάλασε το ματς στην Τρίπολη, μη ξεχνάς ότι ερχόταν από διπλό ίδιας απόδοσης (και ο κανόνας λέει ότι δυο κολλητά ίδια αποτελέσματα σε ίδιας δυναμικότητας ματς είναι δύσκολο να γίνουν) και μέσα σε τρεις μέρες γύρισε τη μισή Ευρώπη.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Οπότε, εισοδηματίας, επιχειρηματίας ή άλλο;; (δε θέλω λεπτομέρειες απλά σε ποια από τις τρεις κατηγορίες είναι-εγώ πάντως για εισοδηματία τον κόβω)..

Έχει thread ο Παοκ; Δεν το έχω πετύχει...Αν γράψω αυτά εκεί, θα μου την πέσουν μπόλικοι καμένοι νομίζω. Οπότε το αφήνω..Καθαρά στοιχηματικά πάντως, ο Παοκ έχει μεγάλη σταθερότητα στα εύκολα-μέτρια ματς τα τελευταία χρόνια. Και αν σε χάλασε το ματς στην Τρίπολη, μη ξεχνάς ότι ερχόταν από διπλό ίδιας απόδοσης (και ο κανόνας λέει ότι δυο κολλητά ίδια αποτελέσματα σε ίδιας δυναμικότητας ματς είναι δύσκολο να γίνουν) και μέσα σε τρεις μέρες γύρισε τη μισή Ευρώπη.
Οσο για τον πακετο σου απαντησα :).Οσο για τον Παοκ δεν μου αρεσε ουτε εχθες ουτε με την τριπολι μια τετοια ομαδα δεν ειναι αξια στοιχηματισμου..Μακροπροθεσμα δεν κανει..Αλλο καποια στιγμη θα κερδισει οκ για στοιχημα δεν αξιζει..Για στοιχημα ειναι 3 ομαδες απο ελλαδα ολυμπιακος αεκ παναθηναικος οσο και παοκτσης να ειμαι δεν γηνετε ο γκαρσια να ειναι ο καλυτερος παιχτης του παοκ και μονο... στα 35 :) Δηλαδη χωρις γκαρσια φαλιμεντο :)Γιαυτα και γιαυτα που εχει διξει διαχρονικα :) δεν αξιζει η μεγαλη αυτη ομαδα στην ελλαδα να την παιζει καποιος  :) :) Αυτο ειναι μια γενικη εικονα δικη μου διαχρονικα στην στοιχηματικη μου πορια :2funny: :2funny: :2funny:Και ακομη συναιχηζει να ειναι :) :2funny:Πρεπει να αποκτυσουμε στοιχηματικη πεδια :2funny:Και στοιχηματικη πεδια ειναι ομαδες σταθερες διαχρονικα και οχι κικλωθιμικες ομαδες.. :)Οπως η ατλετικο μαδριτης,παρι σεν ζερμεν οπως η λιβερπουλ η βερντερ βρεμης κοκ υπαρχουν ομαδες που κερδιζουν αλλα οταν χανουν χανουν φυσιολογικα οσο μπορεις να το πεις αυτο για το στοιχημα :) και υπαρχουν ομαδες που χανουν αναιτια και κερδιζουν αναιτια :2funny: :2funny: :2funny:

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπεριζω τους απανταχου στοιχιματατζιδες.Λοιπον επαιξα για champions league τους εξης αγωνες ναπολι χ , μαντσεστερ 1, μπαγερν 1, μιλαν χ, ρεαλ 1.Πως το βλεπετε ποιο μπορει να σπασει απο αυτα που επαιξα.Ο θεος και η παναγια μαζι μας να παμε ταμειο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλησπεριζω τους απανταχου στοιχιματζιδες.Λοιπον επαιξα για champions league τους εξης αγωνες ναπολι χ , μαντσεστερ 1, μπαγερν 1, μιλαν χ, ρεαλ 1.Πως το βλεπετε ποιο μπορει να σπασει απο αυτα που επαιξα.Ο θεος και η παναγια μαζι μας να παμε ταμειο.
το ναπολι-σιτυ μπορει να σπασει  οπως και το μιλαν μπαρτσελονα μπορει να ρθει διπλο

τα αλλα ειναι οκ, παιξε ενα συστηματακι να εισαι μεσα  ;)

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Απεχθανομαι τα συστηματα τα 1χ τα goal goal.Ειμαι της παλιας σχολης η ολα η τιποτα :2funny:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
καλά ρε τί λέτε του ανθρώπου;;;
να παίξει σύστημα με αποδόσεις 1.10 και 1.15;; :headbang:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για τσαμπιονς λιγκ βλεπω νικη των ρωσων με τους γαλλους,1 γιουναιτεντ εστω και με μισο μηδεν την ιντερ να μην χανει στη τουρκια

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
ΤΣΣΚΑ 1 dnb
ΜΑΝΤΖΕΣΤΕΡ Γ. 1
ΙΝΤΕΡ  under
--------------------------------
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
για σήμερα....άντερ τσσκα,άσσο  λυών,διπλό ίντερ...

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Εγω ασσο Οξφορντ και διπλο Ειρ...Λεω να αφησω το φιλετο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μαντσεστερ γ  με χαντικαπ +1

1.75

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Και ενα απο φιλετακι....Bayern under στο 2,7.Η Παναγια μαζι μας!

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
καλα αρχισαμε μας  :fuck1: σηκωσε ψηλα τα νεφρα η τσσκα

stratigosss