Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τιποτα μαν μου απλα με εχει φαει η γκαντεμια το προηγουμενο κουπονι δυο σελιδες πριν που εβαλα το ειδες??για δυο αγωνες στους 13 και σα αυτο επαιξα και την Παοκαρα για την παρτυ σου και εχασα παλι ενα.τελος παντων εχει ο θεος.....
Ναι μαν τα ειδα ολα καλα :) Για την παρτη μου να μην παιζεις τιποτα :)Αν δηνω κατι εδω :) οπως ολα τα παλικαρια :) και θελεις κατι να παρεις παρτο :)Δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο τωρα εχασε η παρισεν ζερμεν απο την 19 εχασε η 1 απο την 19 τις βαθμολογιας και φυσικα βγηκαν και πολλα σημεια :)..Ενας φιλοσοφος ονοματι φρανσις μπεικον ειπε.. :)Διαβαζε οχι για να αντιλεγεις και να αναιρεις ουτε για να πιστευεις και να πειθεσαι ουτε για να βρισκεις κουβεντα κι ομιλια αλλα να για να ζυγιζεις και να συλλογιζεσαι=να σκεφτεσαι :)Εμεις οτι πουμε εδω αυτο που μετραει ειναι η σκεψη σου..Μην μασας τιποτα :) δεν υπαρχει ανθρωπος κερδισμενος απο το στοιχημα εκτος των μπουκ :) :)Σημερα ενας που οσο ξερω εγω απο μπειζμπολ ξερει αυτος απο μπαλα ηρθε και πηρε 1500 ευρω με 11 και κατι :) μεγαλος κανα 60+ ειχε μπιλμπαο διπλο λιβερπουλ διπλο κτλ ενα συστιμα 3-4-5 επι 2 και τα ειχε καρφωτα και 3 ευρω  ηρθε στο πρακτορειο προπο και πηρε 1500  :)Το στοιχημα ειναι αποδωση!!! μην το ξεχνας :)Και λιγα λεφτα!!! Πανω απο ολλα υγεια!!!! Και υπομονη για αυτο το <παθος> που αν το δουμε παθολογικα χασαμε το παιχνιδι :2funny: Ακομα μαθενω ακομα βλεπω ποσο λαθος κανω ποσες μαλακιες  :uglystupid: :idiot::) :)Μην μασας τιποτα εισαι σε καλο δρομο :)

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Την Παρί την φοβήθηκα και επειδή με έμαθε να μην την εμπιστεύομαι και επειδή στα τελευταία 5 μεταξύ τους είχαν 4 ισοπαλίες (δεν ξέρω και για πιο πριν). Σκέφτηκα να την παίξω Χ αλλά ευτυχώς την άφησα στην ησυχία της.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Την Παρί την φοβήθηκα και επειδή με έμαθε να μην την εμπιστεύομαι και επειδή στα τελευταία 5 μεταξύ τους είχαν 4 ισοπαλίες (δεν ξέρω και για πιο πριν). Σκέφτηκα να την παίξω Χ αλλά ευτυχώς την άφησα στην ησυχία της.
nai αδερφε ενα παραδeιγμα εδωσα :)Και η μπιλμπαο ειχε να κερδισει μεσα στην σεβιλλη απο τοτε που ηταν ο ρουβας φανταρος :)

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το κατάλαβα ότι έδωσες ένα παράδειγμα. Αυτό που ήθελα εγώ να πω είναι ότι πολλά είναι αυτά που παίζουν ρόλο στο τι επιλογές θα κάνει κάποιος και όχι απλά σε τι θέση βρίσκεται η κάθε ομάδα. Κατανοώ το σκεπτικό σου και κάπου εκεί είναι και το δικό μου. Απλά ήθελα να αναφέρω το γιατί η Παρί δεν ήταν στις επιλογές μου.
Φίλε majestic69 δεν είναι γκαντεμιά το να χάνεις 1 παιχνίδι στα 9 ή 2 στα 13. Είναι το πιθανότερο που θα μπορούσε να σου συμβεί. Όταν παίζουμε μαζί τόσα παιχνίδια όλες οι πιθανότητες είναι εναντίον μας. Σίγουρα κάποια στιγμή θα μας κάτσει αλλά δεν είναι κάτι που θα γίνεται συχνά. Χώρισε τις επιλογές σου στα 2 ή στα 3 και παίξε και αυτές από π.χ. ένα ευρώ. Αν συνεχίσεις να έχεις τέτοια ποσοστά τουλάχιστον θα βγάζεις και κάποιο μικρό κέρδος.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Το κατάλαβα ότι έδωσες ένα παράδειγμα. Αυτό που ήθελα εγώ να πω είναι ότι πολλά είναι αυτά που παίζουν ρόλο στο τι επιλογές θα κάνει κάποιος και όχι απλά σε τι θέση βρίσκεται η κάθε ομάδα. Κατανοώ το σκεπτικό σου και κάπου εκεί είναι και το δικό μου. Απλά ήθελα να αναφέρω το γιατί η Παρί δεν ήταν στις επιλογές μου.
Φίλε majestic69 δεν είναι γκαντεμιά το να χάνεις 1 παιχνίδι στα 9 ή 2 στα 13. Είναι το πιθανότερο που θα μπορούσε να σου συμβεί. Όταν παίζουμε μαζί τόσα παιχνίδια όλες οι πιθανότητες είναι εναντίον μας. Σίγουρα κάποια στιγμή θα μας κάτσει αλλά δεν είναι κάτι που θα γίνεται συχνά. Χώρισε τις επιλογές σου στα 2 ή στα 3 και παίξε και αυτές από π.χ. ένα ευρώ. Αν συνεχίσεις να έχεις τέτοια ποσοστά τουλάχιστον θα βγάζεις και κάποιο μικρό κέρδος.

η νοοτροπια το οτι παιζω αγωνες με αποδοσεις ανω των 1000 τα λεφτα μου και πονταρω 1 ευρω.στα 1000 στοιχηματα που θα παιξω δεν θα μου κατσει ενα να παρω τα λεφτα μου πισω.και ολα τα υπολοιπα κερδη??

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Διορθωση δεν εχω 1 στα 9 και 2 στα 13 εχω 8 στα 9 και 11 στα 13.τσεκαρε τα κουπονια....

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η νοοτροπια το οτι παιζω αγωνες με αποδοσεις ανω των 1000 τα λεφτα μου και πονταρω 1 ευρω.στα 1000 στοιχηματα που θα παιξω δεν θα μου κατσει ενα να παρω τα λεφτα μου πισω.και ολα τα υπολοιπα κερδη??
Φίλε majestic69 έγραψα ότι δεν είναι γκαντεμιά το να χάνεις 1 παιχνίδι στα 9 ή 2 στα 13. Μάλλον δεν με κατάλαβες.
Ειδικά το Χ της Ξάνθης ήταν πιθανό αλλά ήταν και ρίσκο και κακώς το έβαλες μαζί με τα άλλα.
Όχι ίσως να μην σου κάτσει 1 φορά στις 1000. Αν όμως παίζεις από ένα ευρώ και με τον τρόπο που σου είπα θα βγεις σίγουρα κερδισμένος ακόμη κι αν δεν τα πιάσεις όλα ποτέ. Τέλος πάντων. Εσύ αποφασίζεις το πως θα παίξεις τα δικά σου χρήματα. Καληνύχτα για την ώρα και καλά κέρδη στην συνέχεια.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Το κατάλαβα ότι έδωσες ένα παράδειγμα. Αυτό που ήθελα εγώ να πω είναι ότι πολλά είναι αυτά που παίζουν ρόλο στο τι επιλογές θα κάνει κάποιος και όχι απλά σε τι θέση βρίσκεται η κάθε ομάδα.
Exεις δικιο στο οτι πολλα ειναι αυτα που παιζουν ρολο στο τι επιλογες θα κανει καποιος :) και οχι στο τι θεση βρισκονται οι ομαδες :)..Τωρα οσο για τον φιλο ματζεστικ πιστευω καταλαβαινει οτι οσα πιο πολλα παιχνιδια παιζει :) τοσο ειναι οι πιθανοτιτες εναντιων του :)Σκοπος ειναι να μαθει να σκεφτεται :) και να κρινει μεσα απο τα λαθη :) του και τις επιτυχιες του :)..Και η μια ομαδα χανει :) και οι πολλες πιανονται :) και οι μπομπες βγαινουν και οι μπομπες δεν βγαινουν :) :)Το στοιχημα ειναι  βαση  ανθρωπΩΝ οπου κατα την διαρκια του αγωνα υπαρχει μεταβαλομενη ψυχολογια :)Φυσικα υπαρχουν τα στατιστικα :).. Αλλα καμια φορα αυτα μονο δεν φτανουν :) Το κινιτρο :) και η αναγκη :) τα κερδιζουν :)  Οπως λεει και ο φιλος  drifter :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Exεις δικιο στο οτι πολλα ειναι αυτα που παιζουν ρολο στο τι επιλογες θα κανει καποιος :) και οχι στο τι θεση βρισκονται οι ομαδες :)..Τωρα οσο για τον φιλο ματζεστικ πιστευω καταλαβαινει οτι οσα πιο πολλα παιχνιδια παιζει :) τοσο ειναι οι πιθανοτιτες εναντιων του :)Σκοπος ειναι να μαθει να σκεφτεται :) και να κρινει μεσα απο τα λαθη :) του και τις επιτυχιες του :)..Και η μια ομαδα χανει :) και οι πολλες πιανονται :) και οι μπομπες βγαινουν και οι μπομπες δεν βγαινουν :) :)Το στοιχημα ειναι  βαση   ανθρωπΩΝ οπου κατα την διαρκια του αγωνα υπαρχει μεταβαλομενη ψυχολογια :)Φυσικα υπαρχουν τα στατιστικα :).. Αλλα καμια φορα αυτα μονο δεν φτανουν :) Το κινιτρο :) και η αναγκη :) τα κερδιζουν :)  Οπως λεει και ο φιλος  drifter :)
γεια σου ρε χρησταρα με την παοκαρα  :rockon:

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή περιμένω την Τότεναμ για να κλείσω χθεσινό δελτίο για σήμερα θα παίξω μόνο 1 ευρώ στις ισοπαλίες Άαρχους, Αλμπινολέφε και Σανταντέρ μήπως και τα κάνω ένα Chivas 12 ετών. (Ίσως πετάξω και 1 ευρώ ακόμη σε ημίχρονα/τελικά των ίδιων αγώνων: 2/Χ, 2/Χ και Χ/Χ για να πάρω 2 φιάλες Johnnie Walker Blue Label / King George V ή ένα ταξιδάκι στην Ταϋλάνδη.)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα. 435=Τοτεναμ-Αστον Βιλα=γκολ-γκολ πονταρισμα για μια πιτσα γιγας στην βετ365 :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά έριξα και ένα δεκάρικο σε οβεράκια Άαρχους, Τότεναμ και Μπόχουμ και ένα ευρώ σε συνδυασμούς G/G, over και under και των υπολοίπων αγώνων (σε Ιταλία, Τουρκία, Αργεντινή).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom