Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
πως και το πετυχες, ειδες την μερκελ στον υπνο σου  :birdman:
ε ρε μαλακα στους 2 αγωνες τα αποτελεσματα ηταν πλασματικα
ε μια φορα και μεις δεν επρεπε να παρουμε αυτο που πρεπει :sunglasses:
ασε που αν χαναμε σημερα ειχαν τελειωσει ολα οχι πως εχουμε ελπιδες και τωρα αλλα λεμε :grin:
παμε για το διπλο τωρα στη γερμανια :rockon:
διπλο στη μαρσειγ
ε και θα παρουμε και μια ισοπαλια με την αρσεναλ εδω :sunglasses:
μαρουλι θα τους παμε απο δω και περα  :zfuck:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ασε που αν χαναμε σημερα ειχαν τελειωσει ολα οχι πως εχουμε ελπιδες και τωρα αλλα λεμε :grin:
διπλο στη μαρσειγ
Δε νομιζω Τακη  :birdman:

Συνημμένα

• hkataratoyNvnta.jpg
    hkataratoyNvnta.jpg
    66 KB · Εμφανίσεις: 30

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
διπλο στη μαρσειγ
αρα να παιζουμε γαυρο απο δω και περα  :zfuck:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα. Σημερα συζητουσα με εναν παλιο παιχτη του στοιχηματος τωρα ειναι κανα 55..Παλιος μαγκας ωραιος μαγκας..Μου λεει χρηστο στο στοιχημα αν πας να τους τα παρεις αγρια.. θα σε γαμησουν!!! Αν πας να τους τα παρεις με το μαλακο.. Μπορεις να τους γαμησεις..  Τωρα.. Ειναι ενα φυλαρακι στο προπο παιζει 10- 15 ευρω μια ομαδα το πολυ 2 βαζει και διπλη ευκαιρια αν ειναι ολα τριαδες :) παιζει κε ενα φακιρικο με κανα 3 αγωνες ημιχρονα τελικα που και που απο ασσο σε χ. Σημερα ειχε τον ολυμπιακο ασσο 15 ευρω 1 ματς χαλαρος πηρε ενα 50αρικο στην τσεπη.Μου λεει χρηστο ετσι παιζω και ετσι παω ταμειο και οντως χαλαρος 1 το πολυ 2 ματς για μεροκαματο παιζει...   Εμεις απο την αλλη μερια θελουμε να τους γαμησουμε :fuck2: βλεπουμε πχ (για μενα  μιλαω)τον Ολυμπιακο ασσο με τον ΠΑΟΚ το προτεινω σε εναν φιλο.. το παιζει μονο αποδεκτο 500 ευρω.. Και εγω παω και βαζω 150 ευρω διαδα τον ολυμπιακο και την ατλετικο μαδριτης :uglystupid: Εγω ηθελα να γαμησω τον μπουκ :knockinb: αμ δε :2funny: μου τον εχωσε στον κωλο  :fuck2:200 ευρω μαζι με αλλα 2 δελτια εκεινη την ημερα..Το θεμα ειναι απλο αν παμε για μεροκαματο εχει χαιρι αν παμε να τους τα παρουμε ΑΓΡΙΑ θα μας :fuck1: :zfuck: :knockinb: :fuck2: :boobies: :kissass2:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Καλημερα. Σημερα συζητουσα με εναν παλιο παιχτη του στοιχηματος τωρα ειναι κανα 55..Παλιος μαγκας ωραιος μαγκας..Μου λεει χρηστο στο στοιχημα αν πας να τους τα παρεις αγρια.. θα σε γαμησουν!!! Αν πας να τους τα παρεις με το μαλακο.. Μπορεις να τους γαμησεις..  Τωρα.. Ειναι ενα φυλαρακι στο προπο παιζει 10- 15 ευρω μια ομαδα το πολυ 2 βαζει και διπλη ευκαιρια αν ειναι ολα τριαδες :) παιζει κε ενα φακιρικο με κανα 3 αγωνες ημιχρονα τελικα που και που απο ασσο σε χ. Σημερα ειχε τον ολυμπιακο ασσο 15 ευρω 1 ματς χαλαρος πηρε ενα 50αρικο στην τσεπη.Μου λεει χρηστο ετσι παιζω και ετσι παω ταμειο και οντως χαλαρος 1 το πολυ 2 ματς για μεροκαματο παιζει...   Εμεις απο την αλλη μερια θελουμε να τους γαμησουμε :fuck2: βλεπουμε πχ (για μενα  μιλαω)τον Ολυμπιακο ασσο με τον ΠΑΟΚ το προτεινω σε εναν φιλο.. το παιζει μονο αποδεκτο 500 ευρω.. Και εγω παω και βαζω 150 ευρω διαδα τον ολυμπιακο και την ατλετικο μαδριτης :uglystupid: Εγω ηθελα να γαμησω τον μπουκ :knockinb: αμ δε :2funny: μου τον εχωσε στον κωλο  :fuck2:200 ευρω μαζι με αλλα 2 δελτια εκεινη την ημερα..Το θεμα ειναι απλο αν παμε για μεροκαματο εχει χαιρι αν παμε να τους τα παρουμε ΑΓΡΙΑ θα μας :fuck1: :zfuck: :knockinb: :fuck2: :boobies: :kissass2:

χρηστο μεταξυ μας ο δικο σου εχει ενα δικιο.το πολυ δυο ματσακια το δελτιο αντε και τριτο αν μας χαμογελασει και αμα κατσουν εκατσαν.Ειπαμε παιζουμε για ενα citytour τι φορα.Χωρις εξτρα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Για σήμερα 3 ημίχρονα/Τελικά

159  1/2
153  2/1
156  2/1

σε σύστημα 3-2 και με ποντάρισμα 0,60€ κόστος 2,40€.Αν έρθουν ήρθαν.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.152=Klamp Μπριζ=Μπερμιγχαμ=1,  155=Μαριμπορ-Μπραγκα=2,    156=Οντενσε-Τβεντε=2,    160=Αθλετικ Μπιλμπαο-Σαλτσμπουργκ=1,    169=Στοουκ-Μακαμπι Τελ Αβιβ=1 Πονταρισμα για 9 κιλλα ψωμι. Καρφωτα.

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Σάλκε διπλό
Λάτσιο διπλό

και αν δεν έρθει αι γαμήσου.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
kalhspera.152=Klamp Μπριζ=Μπερμιγχαμ=1,   155=Μαριμπορ-Μπραγκα=2,    156=Οντενσε-Τβεντε=2,    160=Αθλετικ Μπιλμπαο-Σαλτσμπουργκ=1,    169=Στοουκ-Μακαμπι Τελ Αβιβ=1 Πονταρισμα για 9 κιλλα ψωμι. Καρφωτα.
τι εγινε αλλαξαμε τις πιτσες να γυρισει το γουρι  :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τι εγινε αλλαξαμε τις πιτσες να γυρισει το γουρι  :2funny:
oxi απλα το πονταρισμα για 9 πιτσες γιγας σε 5 ματς ειναι η πιθανοτητα 1 στις 243 οποτε θα πηγαινα εναν καλο κουβα με χασουρα 9 πιτσες :2funny:.Τωρα με 9 κιλλα ψωμι η χασουρα ειναι φυσικα πολυ πιο μικρη  :grin::)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
ελα παμε ολοι μαζι τον υμνο μας  :2funny: :2funny: :2funny:

με τα αποτελεσματα που βλεπω μεχρι τωρα  :grin:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ανεβαζω τα κερδη μου οπως υποσχεθηκα για να ανεβει η ψυχολογια μας και για υποστιριξη στον κουβα σας επισης για την ωραια παρεα σας...
Επισης οποιος ριχενι κουπονι στον οπαπ και κερδιζει ας το ανεβαζει ....

Συνημμένα

• phpUCrQWyAM.jpg
    phpUCrQWyAM.jpg
    103,5 KB · Εμφανίσεις: 20

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
καλησπερα και απο εμενα ....θελω να συνεχισω και αποψε με νικη και θα πονταρω 100 ευρω στη λατσιο στο 2.30 στην bet365...καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε............και το σ/κ εχει καλο αγγλικο κουπονι σε ολες τις κατηγοριες...ηδη μελεταω αυτα τα παιχνιδια

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Πιανω διπλο αντερλεχτ οβερ σαλκε και τβεντε περιμενω γκολ γκολ τι λατσιο και ασσο τοττεναμ αντε να πληρωθουμε επιτελους

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ηΘΕΛΑ Να το γραψω αλλα βαριομουν ο πακετος φορτωσε 2πλο την σαλτσμπουργ μονο αποδεκτο αν βγει θα τον πω να μου δωσει τα κουπονια γιατι εβαλε πολλα.Ετσι μου ειπε :)YG.. tωρα ειδα  ειναι σε διαδα το εχωσε σε διαδα η τριαδα τοτε παντως θα ανεβασω το κουπονι του :)

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
ευτυχως σημερα δεν ακουμπησα τπτ εκτος απο ασσο Παοκ που ειχα φορτωσει απο την κυριακη. πηρα καπια σπασμενα πισω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom