stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
σου εδωσα σημειο στο σπαμ θρεντ 11 δε με ακουσες![]()
πως και το πετυχες, ειδες την μερκελ στον υπνο σου
σου εδωσα σημειο στο σπαμ θρεντ 11 δε με ακουσες![]()
ε ρε μαλακα στους 2 αγωνες τα αποτελεσματα ηταν πλασματικαπως και το πετυχες, ειδες την μερκελ στον υπνο σου![]()
Δε νομιζω Τακηε ρε μαλακα στους 2 αγωνες τα αποτελεσματα ηταν πλασματικα
ε μια φορα και μεις δεν επρεπε να παρουμε αυτο που πρεπει
ασε που αν χαναμε σημερα ειχαν τελειωσει ολα οχι πως εχουμε ελπιδες και τωρα αλλα λεμε
παμε για το διπλο τωρα στη γερμανια
διπλο στη μαρσειγ
ε και θα παρουμε και μια ισοπαλια με την αρσεναλ εδω
μαρουλι θα τους παμε απο δω και περα![]()
αρα να παιζουμε γαυρο απο δω και περαε ρε μαλακα στους 2 αγωνες τα αποτελεσματα ηταν πλασματικα
ε μια φορα και μεις δεν επρεπε να παρουμε αυτο που πρεπει
ασε που αν χαναμε σημερα ειχαν τελειωσει ολα οχι πως εχουμε ελπιδες και τωρα αλλα λεμε
παμε για το διπλο τωρα στη γερμανια
διπλο στη μαρσειγ
ε και θα παρουμε και μια ισοπαλια με την αρσεναλ εδω
μαρουλι θα τους παμε απο δω και περα![]()
θεου θελοντος και κοσταντσο επιτρεποντος ναιαρα να παιζουμε γαυρο απο δω και περα![]()
Καλημερα. Σημερα συζητουσα με εναν παλιο παιχτη του στοιχηματος τωρα ειναι κανα 55..Παλιος μαγκας ωραιος μαγκας..Μου λεει χρηστο στο στοιχημα αν πας να τους τα παρεις αγρια.. θα σε γαμησουν!!! Αν πας να τους τα παρεις με το μαλακο.. Μπορεις να τους γαμησεις.. Τωρα.. Ειναι ενα φυλαρακι στο προπο παιζει 10- 15 ευρω μια ομαδα το πολυ 2 βαζει και διπλη ευκαιρια αν ειναι ολα τριαδεςπαιζει κε ενα φακιρικο με κανα 3 αγωνες ημιχρονα τελικα που και που απο ασσο σε χ. Σημερα ειχε τον ολυμπιακο ασσο 15 ευρω 1 ματς χαλαρος πηρε ενα 50αρικο στην τσεπη.Μου λεει χρηστο ετσι παιζω και ετσι παω ταμειο και οντως χαλαρος 1 το πολυ 2 ματς για μεροκαματο παιζει... Εμεις απο την αλλη μερια θελουμε να τους γαμησουμε
βλεπουμε πχ (για μενα μιλαω)τον Ολυμπιακο ασσο με τον ΠΑΟΚ το προτεινω σε εναν φιλο.. το παιζει μονο αποδεκτο 500 ευρω.. Και εγω παω και βαζω 150 ευρω διαδα τον ολυμπιακο και την ατλετικο μαδριτης
Εγω ηθελα να γαμησω τον μπουκ
αμ δε
μου τον εχωσε στον κωλο
200 ευρω μαζι με αλλα 2 δελτια εκεινη την ημερα..Το θεμα ειναι απλο αν παμε για μεροκαματο εχει χαιρι αν παμε να τους τα παρουμε ΑΓΡΙΑ θα μας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι εγινε αλλαξαμε τις πιτσες να γυρισει το γουριkalhspera.152=Klamp Μπριζ=Μπερμιγχαμ=1, 155=Μαριμπορ-Μπραγκα=2, 156=Οντενσε-Τβεντε=2, 160=Αθλετικ Μπιλμπαο-Σαλτσμπουργκ=1, 169=Στοουκ-Μακαμπι Τελ Αβιβ=1 Πονταρισμα για 9 κιλλα ψωμι. Καρφωτα.
oxi απλα το πονταρισμα για 9 πιτσες γιγας σε 5 ματς ειναι η πιθανοτητα 1 στις 243 οποτε θα πηγαινα εναν καλο κουβα με χασουρα 9 πιτσεςτι εγινε αλλαξαμε τις πιτσες να γυρισει το γουρι![]()
Eισαι σε καλο δρομο ;)Πιανω διπλο αντερλεχτ οβερ σαλκε και τβεντε περιμενω γκολ γκολ τι λατσιο και ασσο τοττεναμ αντε να πληρωθουμε επιτελους