Δεν ξερω μαν ποσο εχει το ενα κιλο πορτοκαλιαΜα ποσο εχει το κιλο τα πορτοκαλια ?
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Δεν ξερω μαν ποσο εχει το ενα κιλο πορτοκαλιαΜα ποσο εχει το κιλο τα πορτοκαλια ?
αυτοι που επαιζαν νο γκολ την πορτο και 2πλο την ντορτμουντ παιζουν τωρα για αυριοΧρηστο μεχρι στιγμης πωε την βλεπεις την φαση?
αμα κρατησεις χ την πρεστον η βαλενθια την κανεις χ και η μποταφογκο το βραδυ ερθει απο 2 σε χ τελικο κερναω φραπεΧρηστο μεχρι στιγμης πωε την βλεπεις την φαση?
παλι στο 100' κουβα γαμω την αρσεναλ μου γαμω
γαμησετα και εγω χ το χα3 - 1 ο γαυρος μαλλον χασαμε το χ.Ε ρε πουστη γαυρε μας πας κουβα με την αεκ και νικας την ντορτμουντ γαμω την πουτανα μου....
εχτες ειχα πιασει ρεαλ ασσο ασσο, γκολ γκολ την σιτυ και γκολ την μπαγερν
εμενε η πορτο σημερα
θα επερνα 200ευρω
ομως επειδη ο ΑΠΟΕΛ ειναι μακραν η ποιο κωλοφαρδη ομαδα μεχρι στιγμης το εβαλα καλυψη στην μπετφερ χ2 και αντι να βγαλω 160 ευρω κερδος καθαρο
εβγαλα 120 δηλαδη 40 μειον κερδησμενα ,δοξα το θεο που το επαιξα καλυψη
και επαληθευτηκα ... θα χασει καμια φορα αυτη ομαδα? Με αραπηδες πανε ?
Τι κωλοφαρδια ειναι αυτη ρε?
φιλε δεν ειναι ξενερα να παιζεις στοιχημα με αγωνες αλλης μερας?Οπως επραξες?
η ολυμπιακάρα μας πλήρωσε απόψε κ σε καλή απόδοση.....φιλε δεν ειναι ξενερα να παιζεις στοιχημα με αγωνες αλλης μερας?Οπως επραξες?
σου εδωσα σημειο στο σπαμ θρεντ 11 δε με ακουσεςεχτες ειχα πιασει ρεαλ ασσο ασσο, γκολ γκολ την σιτυ και γκολ την μπαγερν
εμενε η πορτο σημερα
θα επερνα 200ευρω
ομως επειδη ο ΑΠΟΕΛ ειναι μακραν η ποιο κωλοφαρδη ομαδα μεχρι στιγμης το εβαλα καλυψη στην μπετφερ χ2 και αντι να βγαλω 160 ευρω κερδος καθαρο
εβγαλα 120 δηλαδη 40 μειον κερδησμενα ,δοξα το θεο που το επαιξα καλυψη
και επαληθευτηκα ... θα χασει καμια φορα αυτη ομαδα? Με αραπηδες πανε ?
Τι κωλοφαρδια ειναι αυτη ρε?