Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Δηλαδη η Ατλετικο Μαδριτης μονο εμενα γαμησε? :grin:Να αγορασει αμαξι 120000 ευρω ο Φαλκαο και να του κλεψουν τις ζαντες

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δηλαδη η Ατλετικο Μαδριτης μονο εμενα γαμησε? :grin:Να αγορασει αμαξι 120000 ευρω ο Φαλκαο και να του κλεψουν τις ζαντες

γκαντέμιασες τη δυάδα άρη-γάυρο,την έπαιξα κι εγώ

βασικά ο άρης ήταν άθλιος και άξιζε να φάει 5 γκολ....

ευτυχώς,έχοντας χάσει το παρολί,έβαλα ένα πιο μεγάλο ποσό μονό σε γαύρο και ρέφαρα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
γκαντέμιασες τη δυάδα άρη-γάυρο,την έπαιξα κι εγώ

βασικά ο άρης ήταν άθλιος και άξιζε να φάει 5 γκολ....

ευτυχώς,έχοντας χάσει το παρολί,έβαλα ένα πιο μεγάλο ποσό μονό σε γαύρο και ρέφαρα
οχι ρε τι να γκαντεμιασω η μαλακια μου ηταν σημερα αφου επαιξα 200 ευρω επρεπε να τα επαιζα ολα στον γαυρο..Τεσπα υγεια παιδια το στοιχηα δεν τελειωνει ποτε..Οταν επιρεαζομαστε την παταμε.. Αφησα την αγγλια και πηγα με τα επορικα και πατατα.. Αφου παιζω αγγλια και δεν επαιξα την τοτεναμ καλα να παθω..Ο κολλητος μου που εχει προπο με την ατλετικο επαθε μικρο εγκεφαλικο(του αρερσει η ισπανια) :2funny:Το εβλεπε και μου ειπε τι εχασε ο φαλκαο κτλ..Μα κανω και μαλακιες εχθες ηξερα για την σαουθαμπτον οτι θα κερδιζε περιπατεγκο μετ τις 2 γκελες τις και να..Παιδια δεν πρεπει να επιρεαζομαστε ακολουθηστε 1 το πολυ 2 πρωταθληματα(αλλο στο τελος με την ισπανια λιγο ελλαδα κτλεκει θα παιξουμε)
Οι ειδικοι λενε να ασχολουμαστε με 1 η 2 πρωταθληματα..Εμενα βασικα αυτο το σουκου που δεν επαιξα αγγλια ειμαι για σφαλιαρες ελπιζω να διορθοθω.Υγεια!! και καλα κερδη να εχουμε η στοιχηματικη χρονια ειναι στην αρχη τις :)YΓ..ξεχασα να πω οτι με πηρε τηλεφωνο το φιλαρακι που εχθες εβαλε τον Γαυρο 1 500 ευρω μου λεει κερναω του λεω ενταξη  αυριο 1 Πιτσα γιγας γιατι σημερα ειχε πουτσα.. :2funny:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

οι δυαδες ντορμουντ-μπενφικα και ουντινεζε-ρεαλ μ. πληρωσαν σαββατο και κυριακη αντιστοιχα .  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

λιγα και καλα .

τα σκευη μου στον συντροφο νταβαριτς που μας ανοιξε τα ματια ...  :kissass:  :grin:

μεχρι τα επομενα ταμεια

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω ολυμπιακο σας ειπα ασσο/ασσο  :zfuck:

οσοι παιξατε  :rockon:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
347
Πόντοι
2.027
καλησπερα και απο εμενα ..ενω υπαρχουν παιχνιδια που λογικα εχουν ποσοστο επαληθευσης πηρα αποφαση να τζογαρω λιγο πιο δυνατα απο οτι συνηθως.....300 ευρω οβερ την τοτεναμ με 1.72 στην bet365 ....καλη τυχη σε οτι και αν επιλεξετε.....το σιγουρο ειναι οτι εγω θα την χρειαστω σιγουρα για σημερα και ο  :priest: να βαλει το χερι του το ποδι του οτι θελει να βαλει ...μονο ενα πραγμα να μην μας βαλει :bigdick:.................. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ολα καλα με το χθεσινο παιχνιδακι ...σημερα ρε μαγκες γινετε πολυ ντορος με την μπεσικτας εχει ηδη παρει αρκετο τζιρο με μεγαλη επαληθευση βασει ποσοστου τζιρου στο 2πλο...οι απουσιες ομως που εχει ειναι ολα τα βαρια χαρτια εκτος του σιμαο...μου μυριζει μεγαλο τυρακι και θα φανει αν οντως ειναι ετσι απο την συμπεριφορα των πονταρισματων λιγο πριν την εναρξη αλλα και αφου εχει αρχισει προς τον ασσο............παντως θελει προσοχη εγω απλα θα το παρακολουθησω να δω τι θα γινει για να δω αν οντως εκει η παραγκα εβαλε λουκετο ;) ;)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μακρια απο σημερινα παιχνιδια

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μακρια απο σημερινα παιχνιδια
Εννοείται. Μακριά από σοβαρά πονταρίσματα.
Έριξα μια τριάδα για το σπορ άσσους Μιλικόσκι, Μίντιλάντ και Χ Μπραουνσβάιγκ.
Τα κέρματα από το πορτοφόλι...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
να ρωτησω κατι σε ποια πρωταθληματα πεφτουν πολλα γκολ??

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
besiktas kai aek larnakas me esteilan ston kouba

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
να ρωτησω κατι σε ποια πρωταθληματα πεφτουν πολλα γκολ??
1 ολλανδια 2 γερμανια 3 αγγλια.. τα καλητερα ποσοστα ειναι στην αγγλια και τα χειροτερα ολλανδια :)και γερμανια αλλα λιγο πιο πολυ ολλανδια..

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εννοείται. Μακριά από σοβαρά πονταρίσματα.
Έριξα μια τριάδα για το σπορ άσσους Μιλικόσκι, Μίντιλάντ και Χ Μπραουνσβάιγκ.
Για Δευτέρα τριάδα με απόδοση 12,5 είναι μια χαρούλα.

Πάλι για το σπορ, under στην Μπάνφιλντ που ξεκίνησε και αύριο under σε Βιτσέντζα, άσσο Εστέρ και γκολ/γκολ σε Γοδόι.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για Δευτέρα τριάδα με απόδοση 12,5 είναι μια χαρούλα.

Πάλι για το σπορ, under στην Μπάνφιλντ που ξεκίνησε και αύριο under σε Βιτσέντζα, άσσο Εστέρ και γκολ/γκολ σε Γοδόι.
Ουφ, μέχρι και πέναλτυ χρειάστηκε να αποκρούσουμε για να βγει...

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Nα πω & εγω 2 κουβεντες για το σ-κ που περασε .
επιασα αρκετα ματς στην αγγλια με καλες αποδοσεις ,τοτεναμ,λιβερπουλ,τσελσι ,φουλαμ αλλα εκανα βλακεια για να ανεβασω το ποσοστο εβαλα& την ματσεστερ 1/1 και ηρθε χ/1.
επιασα 1 καλο παρολι το σαββατο .
Δυστηχως την κυριακη επεσα πανω στον αρη σε 1 πολυ καλο δελτιο.
Εχω αποφασισει & εφαρμοσει ΤΕΛΩΣ η ιταλια στχηματικα.
Επισης εφαρμοσα 1 σ-κ να παιζω τα ελληνικα παιχνιδια Χ ημιχρονο με αποδοσεις του 1,90 με 2,10
& σε περιπτωση χασουρας διπλασιασμο . καλα πηγε .
Ισως τα σταματησο ολα & παιζω μονο  τον τον τροπο μονο σ-κ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kalhspera. 106=Γουκομ-Τσελτεναμ=2,    108=Ακρινγκτον-Τρανμιρ=οβερ,    109=Γουιμπλεντον-Στιβενειτζ=1,    114=Ροδεραμ-Σεφιλντ Γιουναιτεν=γκολ-γκολ πονταρισμα για 3 κουλουρια με σουσαμι θεσσαλονικης

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τη παρασκευη τι λετε για ελλαδα...

Stories

Νέο!

Stories