ειδες; να με ακους αλλη φορα να πηγαινεις ταμειο
απλά τα έπαιξα μετά το τέλος των αγώνων!!!!
πειράζει?
ειδες; να με ακους αλλη φορα να πηγαινεις ταμειο
αρε Αρειαναρα δεν πειραζει μας πληρωσαν οι αλλοι 2αν δεν παρουμε την Ξανθη να μας φαει ο λυκος ειμαστε
απο νωρις εκει!!!!
ΑΡΗΣ Χ-1
ΟΣΦΠ 1-1
ΑΕΚ Χ-2
Δηλαδη η Ατλετικο Μαδριτης μονο εμενα γαμησε? Να αγορασει αμαξι 120000 ευρω ο Φαλκαο και να του κλεψουν τις ζαντες
οχι ρε τι να γκαντεμιασω η μαλακια μου ηταν σημερα αφου επαιξα 200 ευρω επρεπε να τα επαιζα ολα στον γαυρο..Τεσπα υγεια παιδια το στοιχηα δεν τελειωνει ποτε..Οταν επιρεαζομαστε την παταμε.. Αφησα την αγγλια και πηγα με τα επορικα και πατατα.. Αφου παιζω αγγλια και δεν επαιξα την τοτεναμ καλα να παθω..Ο κολλητος μου που εχει προπο με την ατλετικο επαθε μικρο εγκεφαλικο(του αρερσει η ισπανια) Το εβλεπε και μου ειπε τι εχασε ο φαλκαο κτλ..Μα κανω και μαλακιες εχθες ηξερα για την σαουθαμπτον οτι θα κερδιζε περιπατεγκο μετ τις 2 γκελες τις και να..Παιδια δεν πρεπει να επιρεαζομαστε ακολουθηστε 1 το πολυ 2 πρωταθληματα(αλλο στο τελος με την ισπανια λιγο ελλαδα κτλεκει θα παιξουμε)γκαντέμιασες τη δυάδα άρη-γάυρο,την έπαιξα κι εγώ
βασικά ο άρης ήταν άθλιος και άξιζε να φάει 5 γκολ....
ευτυχώς,έχοντας χάσει το παρολί,έβαλα ένα πιο μεγάλο ποσό μονό σε γαύρο και ρέφαρα
ολα καλα με το χθεσινο παιχνιδακι ...σημερα ρε μαγκες γινετε πολυ ντορος με την μπεσικτας εχει ηδη παρει αρκετο τζιρο με μεγαλη επαληθευση βασει ποσοστου τζιρου στο 2πλο...οι απουσιες ομως που εχει ειναι ολα τα βαρια χαρτια εκτος του σιμαο...μου μυριζει μεγαλο τυρακι και θα φανει αν οντως ειναι ετσι απο την συμπεριφορα των πονταρισματων λιγο πριν την εναρξη αλλα και αφου εχει αρχισει προς τον ασσο............παντως θελει προσοχη εγω απλα θα το παρακολουθησω να δω τι θα γινει για να δω αν οντως εκει η παραγκα εβαλε λουκετο ;) ;)καλησπερα και απο εμενα ..ενω υπαρχουν παιχνιδια που λογικα εχουν ποσοστο επαληθευσης πηρα αποφαση να τζογαρω λιγο πιο δυνατα απο οτι συνηθως.....300 ευρω οβερ την τοτεναμ με 1.72 στην bet365 ....καλη τυχη σε οτι και αν επιλεξετε.....το σιγουρο ειναι οτι εγω θα την χρειαστω σιγουρα για σημερα και ο να βαλει το χερι του το ποδι του οτι θελει να βαλει ...μονο ενα πραγμα να μην μας βαλει ..................
ναι 2.55 οπαπεγω ολυμπιακο σας ειπα ασσο/ασσο
οσοι παιξατε
Εννοείται. Μακριά από σοβαρά πονταρίσματα.μακρια απο σημερινα παιχνιδια
besiktas kai aek larnakas me esteilan ston kouba
1 ολλανδια 2 γερμανια 3 αγγλια.. τα καλητερα ποσοστα ειναι στην αγγλια και τα χειροτερα ολλανδια και γερμανια αλλα λιγο πιο πολυ ολλανδια..να ρωτησω κατι σε ποια πρωταθληματα πεφτουν πολλα γκολ??
Για Δευτέρα τριάδα με απόδοση 12,5 είναι μια χαρούλα.Εννοείται. Μακριά από σοβαρά πονταρίσματα.
Έριξα μια τριάδα για το σπορ άσσους Μιλικόσκι, Μίντιλάντ και Χ Μπραουνσβάιγκ.
Τα κέρματα από το πορτοφόλι...
Ουφ, μέχρι και πέναλτυ χρειάστηκε να αποκρούσουμε για να βγει...Για Δευτέρα τριάδα με απόδοση 12,5 είναι μια χαρούλα.
Πάλι για το σπορ, under στην Μπάνφιλντ που ξεκίνησε και αύριο under σε Βιτσέντζα, άσσο Εστέρ και γκολ/γκολ σε Γοδόι.
Τα κέρματα από το πορτοφόλι...