Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ποιος γαύρος, ποιος άρης, ποια γιάννενα;;;

Πρώτα από όλα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ (όσο μπορεί να λες αποκλείεται στο στοίχημα και στον τζόγο) να κερδίσουν και οι τρεις...

Να αρχίσω από τα απλά: τον πας...το ματσάκι είναι do or die για την κέρκυρα..Θα μου πείτε, ποια κέρκυρα;;; Συμφωνώ αλλά δεν παίζω το θάνατο κανενός στο 1,6, ιδιαίτερα αν ο "δήμιος" λέγεται γιάννενα...Ο άσος είναι 2-2,1 και ακόμα και μετά το σφαγείο θα έπρεπε κατ' ελάχιστο να πιάνει 1,8-1,9...no bet...

Άρης...η πιο θεαματική ομάδα του πρωταθλήματος τα τελευταία 4-5 χρόνια. Μόνο που είναι αναποτελεσματική ενώ από πέρσι έχει χάσει και την θελκτικότητά της στο θέαμα. Έχω φάει κουβάδες στο παρελθόν από τον άρη αλλά τουλάχιστον αποζημιωνόμουνα από τις 10-15 φάσεις που έκανε και την πλήρη υπεροχή του. Με λίγα λόγια μπορεί να έχανα αλλά μέχρι το 95' είχα ελπίδες (στο χηνάρι έσπαγε συνήθως). Φέτος έκανα το χρέος μου με τον ατρόμητο και δεν είδα το ματς μετά το 30' γιατί φαινόταν ότι δε νικάει (ούτε στην περιοχή δε μπορούσα να φτάσει). Όσοι πιστεύουν ότι τα στρουφμάκια (καστίγιο-σολτάνι) θα νικήσουν την Ξάνθη που έχει κάνει 3-1 καλά-άσχημα ματς, ας το ρίξουν...

Γαυρουά...Με το στανιό και τα κοράκια ξάνθη και εργοτέλη, ανύπαρκτος με την ανύπαρκτη μαρσέιγ, πανηγύρια για την ήττα με τα δευτερότριτα της άρσεναλ. Και κόντρα στον Πάοκ που δεν έχασε ρε καζάν και φαίνεται ότι πέρνει αυτό που θέλει...Βέβαια, έχει απουσίες και γενικά είναι απρόβλεπτος (αγώνας την Πέμπτη, ταξίδι μακρινό) αλλά και πάλι για μένα είναι κλασσικό no bet...Ίσως να περιμένει κάποιος να δει πώς θα κάτσουν τα απογευματινά (σε σημείο και γκολ) και να αποφασίσει για το γαύρο...

ΥΓ Δεν έχω να προτείνω τπτ γιατί δεν έχω προλάβει να διαβάσω. Ούτε και θα ρίξω κάτι (όπως και χθες) γιατί μου έκατσε ένα καλό δελτιάκι την Παρασκευή από τα γαλλάκια..Οπότε κάνω μια μικρή αποχή για να μη μεγαλώσει πάλι ο κουβάς (του τελευταίου ένα μήνα και βάλε...)

ΥΓ2 Προς αποφυγή παρεξηγήσεων για τα λεγόμενά μου για γαύρο, στην ομάδα μου (Παο) δεν θα στοιχημάτιζα ούτε ευρώ..Αλλά δε θέλει πολύ για να καταλάβει κάποιος ότι ο γαύρος σέρνεται για την ώρα και ότι ο βαλβέρδε έχει αλλοιώσει σημαντικά τα χαρακτηριστικά της ομάδας του τζόρτζεβιτς πχ (επιθετικότητα, πνεύμα νικητή κτλ).

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
347
Πόντοι
2.027
καλησπερα και απο εμενα ..ενω υπαρχουν παιχνιδια που λογικα εχουν ποσοστο επαληθευσης πηρα αποφαση να τζογαρω λιγο πιο δυνατα απο οτι συνηθως.....300 ευρω οβερ την τοτεναμ με 1.72 στην bet365 ....καλη τυχη σε οτι και αν επιλεξετε.....το σιγουρο ειναι οτι εγω θα την χρειαστω σιγουρα για σημερα και ο  :priest: να βαλει το χερι του το ποδι του οτι θελει να βαλει ...μονο ενα πραγμα να μην μας βαλει :bigdick:.................. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τυπε επειδη μιλησες για τον καθρεφτη των ομαδων οτι ειναι η ευρωπη απλα να σου θυμησω οτι ο παοκ οταν επαιζε στα προκριματικα του τσουλου ειχε κανει το ακατορθωτο ;)επισης το να φωναζουν οι γραφικοι που λες οταν ο παοκ ειναι η μοναδικη ομαδα στην ελλαδα που διαθετει ιδιοκτητα γηπεδα σε μπασκετ με τα χρηματα του δημοσιου αλλα και στην μπαλα με τα στραβα ματια για τα χρεη δεν νομιζω οτι νομιμοποιητε να μιλαει για ευνοια ;)το κατεστημενο των αθηνων εφταιγε που πριν δυο χρονια εχασε στο βικελλιδης απο τον αρη με κατεβασμενα τα χερια ;)
Ρε φίλε μίλησα εγώ για ΠΑΟΚ? Ξεκόλλα λίγο. Έγραψα ότι όταν γκρινιάζουν οι υπόλοιποι του ΠΟΚ για την διαιτησία με τον Ολυμπιακό έχουν δίκαιο αλλά όταν γκρινιάζει ο ΠΑΟΚ ή ο Άρης είναι οι γραφικοί που τους φταίει το κατεστημένο. Τι σχέση έχει το γήπεδο του μπάσκετ και ο αγώνας με τον Άρη στο ότι και ο ΠΑΟΚ και ο Άρης όταν αδικούνται είναι παπαριές των κομπλεξικών της Θεσσαλονίκης. Τώρα δεν είναι τόπος ο συγκεκριμένος για να συζητήσουμε τα άσχετα πράγματα τύπου ιδιόκτητο γήπεδο μπάσκετ που όταν ο ΠΑΟΚ το κυνηγούσε ο Άρης πετούσε αετό και ασχολούταν με δημόσιες σχέσεις με τύπους σαν τον Ζιχ, ούτε τι έγινε πριν 2 χρόνια στο Βικελίδης που είδα τον αγώνα με έναν φίλο ΠΑΟΚτζή και ένα Αριανό και ο Αριανός γελούσε με την κίτρινη κάρτα στο πρώτο δευτερόλεπτο. Ούτε για τα χρέη που ο Άρης έπαιζε στην Α' Εθνική ενώ τα χρέη του είχαν φτάσει σε σημείο να χρειαστεί το 44. Γιατί μέχρι να υπαχθεί στο άρθρο υπήρχαν στραβά μάτια και για αυτόν? Την γνώμη μου την έχω πει. Όποιος χρωστάει έστω και ένα ευρώ ας τον ρίξουν κατηγορία. Με αυτό όμως θα πέσει και η δική σου ομάδα ενώ η δική μου παίζει χρόνια στην Β'. Στα παπάρια μου. Για το θέμα με τα προκριματικά CL μαζί σου είμαι αν και δεν νομίζω αυτό να γινόταν σήμερα. Ξαναέπαιξε πολύ πρόσφατα σε προκριματικά αλλά εσύ επιλέγεις να θυμάσαι γεγονότα προ επταετίας. Ο καθρέπτης για εσένα δεν είναι η περσινή χρονιά αλλά αυτή πριν 7 χρόνια? Αστείο μου ακούγεται.
Συμφωνώ με τον orbgr ότι εδώ μιλάμε για στοίχημα αλλά δεν συμφωνώ με τα παραμύθια περί μπουγατσοκόμπλεξ και των καλαμακιών με πίτα. Το αν έχουν άδικο οι "κομπλεξικοί" φαίνεται στον καθρέπτη της Ευρώπης. Και δεν ανέφερα συγκεκριμένες ομάδες. Ξαναδιάβασε το σχόλιό μου και πες μου γιατί μου ανέφερες όλα αυτά για τον ΠΑΟΚ.  :think:

xaris21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
αρης,γαλατα,καισερισπορ...Αυτα...και λιγο τρομσο παλερμο

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και για να επιστρέψουμε στα του στοιχήματος όπως ανέφερα παραπάνω προτιμώ να παίξω Ατβίνταμπεργκ. Είναι 1 βαθμό πίσω από τον πρώτο αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο τρίτος που πάει σε μπαράζ είναι μόλις 2 βαθμούς πίσω. Σίγουρα και η γηπεδούχος καίγεται αφού είναι μόλις ένα βαθμό από τον υποβιβασμό και έχει και Χ το ματσάκι αλλά είναι οι ομάδες με τα λιγότερα Χ στο πρωτάθλημα μετά την Φάλκενμπεργκ. Έτσι ίσως να ρίξω μια ψιλή σε αυτό το διπλό.

Βλέπει κανέις κάποια ισοπαλία από Αμβούργο, Σουόνσι, Νότιγχαμ, Ατλέτικο ή Παρί?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ποιος γαύρος, ποιος άρης, ποια γιάννενα;;;

Πρώτα από όλα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ (όσο μπορεί να λες αποκλείεται στο στοίχημα και στον τζόγο) να κερδίσουν και οι τρεις...

Να αρχίσω από τα απλά: τον πας...το ματσάκι είναι do or die για την κέρκυρα..Θα μου πείτε, ποια κέρκυρα;;; Συμφωνώ αλλά δεν παίζω το θάνατο κανενός στο 1,6, ιδιαίτερα αν ο "δήμιος" λέγεται γιάννενα...Ο άσος είναι 2-2,1 και ακόμα και μετά το σφαγείο θα έπρεπε κατ' ελάχιστο να πιάνει 1,8-1,9...no bet...

Άρης...η πιο θεαματική ομάδα του πρωταθλήματος τα τελευταία 4-5 χρόνια. Μόνο που είναι αναποτελεσματική ενώ από πέρσι έχει χάσει και την θελκτικότητά της στο θέαμα. Έχω φάει κουβάδες στο παρελθόν από τον άρη αλλά τουλάχιστον αποζημιωνόμουνα από τις 10-15 φάσεις που έκανε και την πλήρη υπεροχή του. Με λίγα λόγια μπορεί να έχανα αλλά μέχρι το 95' είχα ελπίδες (στο χηνάρι έσπαγε συνήθως). Φέτος έκανα το χρέος μου με τον ατρόμητο και δεν είδα το ματς μετά το 30' γιατί φαινόταν ότι δε νικάει (ούτε στην περιοχή δε μπορούσα να φτάσει). Όσοι πιστεύουν ότι τα στρουφμάκια (καστίγιο-σολτάνι) θα νικήσουν την Ξάνθη που έχει κάνει 3-1 καλά-άσχημα ματς, ας το ρίξουν...

Γαυρουά...Με το στανιό και τα κοράκια ξάνθη και εργοτέλη, ανύπαρκτος με την ανύπαρκτη μαρσέιγ, πανηγύρια για την ήττα με τα δευτερότριτα της άρσεναλ. Και κόντρα στον Πάοκ που δεν έχασε ρε καζάν και φαίνεται ότι πέρνει αυτό που θέλει...Βέβαια, έχει απουσίες και γενικά είναι απρόβλεπτος (αγώνας την Πέμπτη, ταξίδι μακρινό) αλλά και πάλι για μένα είναι κλασσικό no bet...Ίσως να περιμένει κάποιος να δει πώς θα κάτσουν τα απογευματινά (σε σημείο και γκολ) και να αποφασίσει για το γαύρο...

ΥΓ Δεν έχω να προτείνω τπτ γιατί δεν έχω προλάβει να διαβάσω. Ούτε και θα ρίξω κάτι (όπως και χθες) γιατί μου έκατσε ένα καλό δελτιάκι την Παρασκευή από τα γαλλάκια..Οπότε κάνω μια μικρή αποχή για να μη μεγαλώσει πάλι ο κουβάς (του τελευταίου ένα μήνα και βάλε...)

ΥΓ2 Προς αποφυγή παρεξηγήσεων για τα λεγόμενά μου για γαύρο, στην ομάδα μου (Παο) δεν θα στοιχημάτιζα ούτε ευρώ..Αλλά δε θέλει πολύ για να καταλάβει κάποιος ότι ο γαύρος σέρνεται για την ώρα και ότι ο βαλβέρδε έχει αλλοιώσει σημαντικά τα χαρακτηριστικά της ομάδας του τζόρτζεβιτς πχ (επιθετικότητα, πνεύμα νικητή κτλ).
ένα γκολ για τον άρη τον ξεκωλιάρη ρε παιδιά...μη μου χαλάσει την τριάδα....

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχως φιλε lagonisian ο Αρης καιει και μενα που περιμενα αυτο το παιχνιδι για να κλεισω χθεσινο δελτιο.. Το ατιμο το χερι βλεπεις..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Δυστυχως φιλε lagonisian ο Αρης καιει και μενα που περιμενα αυτο το παιχνιδι για να κλεισω χθεσινο δελτιο.. Το ατιμο το χερι βλεπεις..
ένα θαύμα σαν το χτεσινό της μονπελιέ...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ένα θαύμα σαν το χτεσινό της μονπελιέ...
για ον πούτσο ομάδα ο άρης φέτος... ακόμα δεν τα έχει ματώσει τα δίχτυα...και αν δεν τα ματώσεις τη νίκη δεν την παίρνεις...

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως πριν αποβληθεί ο Καστίγιο δεν ήταν η Ξάνθη που ήταν πιο πιθανόν να σκοράρει?
Σε κουτσό άλογο ποντάρατε φίλοι μου. Όπως το ότι προσπαθούμε να κάνουμε όμαδες σαν την Μαρσέιγ και την Μπορντό και πόσες άλλες να κερδίσουν με τα χρήματά μας.
Εγώ είπα ότι θα αποφύγω Άρη και Ολυμπιακό. Μπορεί και οι δικές μου επιλογές να μην κερδίσουν αλλά δεν θα ποντάρω στο αν μια ομάδα αρχίσει ξαφνικά να παίζει μπάλα την συγκεκριμένη αγωνιστική ή επιτέλους σκοράρει. Καλύτερη τύχη σε όλους μας, στις επόμενες επιλογές μας.

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ελπιζω να με δικαιωσει την ερχομενη εβδομαδα με ενα μεγαλοπρεπεστατο διπλο στον Ατρομητο.. Δεν πειραζει.. Ας κανει ο Ολυμπιακος τουλαχιστον τον ασσο για να μην χρειαστει να πηδηξω μεσα στο γηπεδο((χαριτολογωντας)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kante mia atletiko asso ke olimpiako mpas ke fame kana rizogalo...PAOK eimai alla alo tzogos allo sinesthima. :2funny:an kerdisei o PAOK xalali toy alla ton exo asso kante mia atletiko prota :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalispera girizo ksana stin agglia giati apo tin poytsa simera stravose o kolos moy :grin:girizo ekei poy ksero omades ke katastaseis poy moy aresei..Opos ipe o sigxoremenos o paraskeyas dialekse ena protathlima poy soy aresei ke asxolisoy ekei..orea poytsa me agiaks sto kapaki sto telos evala athletiko ke olimpiako 150 eyro mia xara..Tespa girizo stu=in agglia oyte skotia ke malakies tha pekso ekei poy moy aresei ke gnorizo orea poytsa poy soy koy oi mpoyk theloyn na pezoyme ta panta pia atletiko ke pia sevili i ispania einai mono gia to telos girizo agglia ke as xano ekei poy moy aresei ke ksero para ekei poy pezo gia na kerdizo ktl ktl  :2funny: :2funny: :2funny:kalh poytsa i simerini :grin: :grin:

Επισκέπτης
kante mia atletiko asso ke olimpiako mpas ke fame kana rizogalo...PAOK eimai alla alo tzogos allo sinesthima. :2funny:an kerdisei o PAOK xalali toy alla ton exo asso kante mia atletiko prota :grin: :grin: :grin: :grin:
μαςεχεις βγαλει τα ματιααααααααααααααααα :new_shocked:γραφε ελληνικαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
ταμειο με λιλ , αιντχοφεν , γαλατα , καισερσπορ χ αντε γειαααα. ειχα σκεφτει να φορτωσω και το γ/γ του Παοκ αλλα κοτεψα ο μαλακας.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ταμειο με λιλ , αιντχοφεν , γαλατα , καισερσπορ χ αντε γειαααα. ειχα σκεφτει να φορτωσω και το γ/γ του Παοκ αλλα κοτεψα ο μαλακας.
Παρολί ήταν αυτό? Με διπλό του 1,40 και ισοπαλία του 3,10 ?
Τι μίξη ήταν αυτή ρε θηρίο?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και γω ταμείο με 2 νάπολι,χ ξάνθη,1 ολυμπιακό ημίχρονο,1 τότεναμ,4-6 γκολ μάλαγα,2-1 ακριβ΄ς σκορ ΠΑΣ Γιάννινα,πρώτο σκόρερ Μπαλάφα και 1 Χαρτς με Σέλτικ

έβαλα 32.000 ευρώ και παίρνω σχεδόν μία δόση τρόικας!!!!

Παρολί ήταν αυτό? Με διπλό του 1,40 και ισοπαλία του 3,10 ?
Τι μίξη ήταν αυτή ρε θηρίο?

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
ηταν φαση 3ευρω με επιλογες απο random sites με προγνωστικα . αλλα δε με χαλασε, για 3 πιτσες γιγας π λεει και ο χρηστακης

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
και γω ταμείο με 2 νάπολι,χ ξάνθη,1 ολυμπιακό ημίχρονο,1 τότεναμ,4-6 γκολ μάλαγα,2-1 ακριβ΄ς σκορ ΠΑΣ Γιάννινα,πρώτο σκόρερ Μπαλάφα και 1 Χαρτς με Σέλτικ

έβαλα 32.000 ευρώ και παίρνω σχεδόν μία δόση τρόικας!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ειδες; να με ακους αλλη φορα να πηγαινεις ταμειο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom