xaxax exo xasei koyponi se over sto 10lepto itan 1-1 ke elikse 1-1..Agglia einai dyskolo kapvws pio diskolo to gkol-gkol alla kamia fora einai ke eykolo opos ke to over.Tespa tora tha pekso malon tin foylam alla den ksero ti..Χρησταρα βγαίνει μάλλον αφου το κώλυσε η Γουεστ Μπρομ στο 3΄, αλλά πρόσεχε ....με τις γίγας θα γίνεις 120 Kgr!!!
Για αργότερα τι βλέπεις???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
scoreline.gr πολύ έγκυρο...ξερει κανεις σαιτ με προγνωστικα?
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
πάμε για άλλα..λοιπόν για να σπάσει η γκίνια τριάδα με άρη, οσασούνα και ίντερ....απόδοση 8.35το μετάνιωσα...άσσο τζένο και άντερ την κιέβο με τη νοβάρα...πάμε δυνατά μωρή μαλεζάνι!!!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
καλέ μου φίλε ο τότι με τον λουίς ενρίκε είναι σφαγμένοι...εγώ ότι ακούμπησα από ιταλία, πλην γιουβέντους, έσπασε...για δες άσσο άρη και οσασούνα και διπλό ίντερ...Αυτή κωλο-Ρόμα δεν μπορούσε να βάλει ένα μπαλάκι!
αποφεύγω τημ Αιντχόφεν, πετυχαίνω την Φεγενορντ και με κουβαδιάζει η Ρόμα!!!
Δεν ξέρω ρε παιδιά πως αποφασίσατε να παίξετε τον προβληματικό Άρη (άμυνα-κέντρο-σέντερ φορ) κόντρα σε μια καλή ομάδα. Μακάρι να το γυρίσει για να πληρωθείτε αλλά με δέκα είναι πλέον χλωμό. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος φέτος θα κυνηγήσει πεντάδα.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Για αυριο αστερας τριπολης-κερκυρα αντερ..
να με ακουτε εμενα για τα ελληνικα
εγω δεν ειμαι σταμ, αλλα μπεοσταμ
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
πως παει μεχρι στιγμης ο κουβας?
Malon ayta pou dilose o proedros toys o herni oti einai pola xronia piso apo thn mu einai alithia.an ke diavasa sta reportaz adikithike ligo apo tin dietisia alla ayto den einai dikeologia..thelei akomi psomi gia na ftasoyn oi pextes tin fanela psila..Alla stin stook mesa ke i tselsi poy tin ida sto 0-0 tipota den ekane tespa pisteyo oti xriazete ke ligo akoma na desoyn oi pektes tha diksei..Πραγματικα δεν την καταλαβαινω αυτην την λιβερπουλ
παει και κερδηζει μεσα στην αρσεναλ
και χανει με την στοουκ
ygeia.. more.. to pan einai na pezoyme xoris agxos..Diladi na pontaroyme oso mporoyme..4 agonistiki peksame agglia.. tha strosei h omada..to thema einai na exoyme ipomoni ke na min tzogaroyme..Px simera arianos filos poy pezei ston kodiko moy poy einai paketos exase 50 fores parapano apo ayta poy exasa ego se dio pexnidia..Thelei ipomoni tora ayrio ena mono xalara me tin KPR ke exei o theos..YG.. Oti dinei o opap se kokino dil mono apodekto den to dinei gia na vgaloyme lefta alla gia na xasoyme vgenoyn ke merika dne leo alla pio poli den vgenoyn xriazonte idietri prosoxi..Tora vlepo inter over alla den tha to pekso xriazete coolarisma ke den mou aresei i italiaΧρηστο10, sorry αλλα με την παλιο Αγγλια σημερα ουτε μπροκολο γιγας δε θα φας...
ΑΠο ο,τι φαινεται αυτο το παλιοπαιχνιδο μας κραταει σιλουετα, δεν ξερω μη μας κανει σκελετους καμμια ωρα...
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Δεν το λεω περιπαικτικα, αλοιμονο, αλλα ετσι ειναι το κωλοπαιχνιδο, αν δε σε θελει, θα κανει ο,τι ειναι δυνατο να σε σκισειοικονομικα, αλλα με τον τροπο που θα κανει, θα σου σκισει την ψυχολογια..ygeia.. more.. to pan einai na pezoyme xoris agxos..Diladi na pontaroyme oso mporoyme..4 agonistiki peksame agglia.. tha strosei h omada..to thema einai na exoyme ipomoni ke na min tzogaroyme..Px simera arianos filos poy pezei ston kodiko moy poy einai paketos exase 50 fores parapano apo ayta poy exasa ego se dio pexnidia..Thelei ipomoni tora ayrio ena mono xalara me tin KPR ke exei o theos..YG.. Oti dinei o opap se kokino dil mono apodekto den to dinei gia na vgaloyme lefta alla gia na xasoyme vgenoyn ke merika dne leo alla pio poli den vgenoyn xriazonte idietri prosoxi..Tora vlepo inter over alla den tha to pekso xriazete coolarisma ke den mou aresei i italia
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Για παραδειγμα, χθες ειχα παιξει κτο αμερικανικο Σιατλ Σαουντερς-Σολτ Λεικ διπλο ημιχρονο και εγινε το 0-1 μολις στο 12', στο 45'+3 δηλαδη στο τριτο λεπτο των καθυστερησεων του ημιχρονου, εγινε το 1-1 και μου τη χαλασε
ΣΤο 56', εγινε το 1-2 και τελειωσε ετσι το ματς, δηαλδη διπλο, αλλα το διπλο ημιχρονο , δεν εγινε στο 35-40' για παραδειγμα, αλλα εγινε στο +3 του ημιχρονου ετσι ωστε να μου την σπασει εμενα...
ΣΤο 56', εγινε το 1-2 και τελειωσε ετσι το ματς, δηαλδη διπλο, αλλα το διπλο ημιχρονο , δεν εγινε στο 35-40' για παραδειγμα, αλλα εγινε στο +3 του ημιχρονου ετσι ωστε να μου την σπασει εμενα...
Δυστυχώς φίλε συνήθως τα περισσότερα γκολ στα τελευταία λεπτά είναι εις βάρος μας. Ευτυχώς σήμερα έβαλε γκολ η Μπέτις στο 87 ενώ η Κότκα μου έδωσε το Γ/Γ στο 88. Πάντα θα χάνουμε και πάντα θα κερδίζουμε στο παρά λίγο γι'αυτό και πρέπει ή να παίρνουμε το παιχνίδι στα χαλαρά ή να έχουμε γερό στομάχι.Για παραδειγμα, χθες ειχα παιξει κτο αμερικανικο Σιατλ Σαουντερς-Σολτ Λεικ διπλο ημιχρονο και εγινε το 0-1 μολις στο 12', στο 45'+3 δηλαδη στο τριτο λεπτο των καθυστερησεων του ημιχρονου, εγινε το 1-1 και μου τη χαλασε
kalhspera..δεν αντεξα και επαιξα ακομα ενα παρολι. 458=Σεαρα-Ατλετικο Γκοινιενσε=1, 461=Παρι Σεν Ζερμεν-Μπρεστ=1, 463=Ατλετικο Μινειρο-Μπαια=1, 465=Φλαμενγκο-Ατλετικο Παραναενσε=1, 467=Μποκα Τζουνιορς-Ουνιον Σαντα Φε=1 εδω θελω να πω για την μποκα οτι αν δεν βγει αυτος ο ασσος θα θεορισω οτι ειναι στημενο και να εξηγησω.. εχει φορμα γυρναει ο ρικελμε η αλλη ειναι παρταλι τιποτα δεν εχει κανει ψυχολογια εχει μεσα στην ιντιπεντιεντε εβγλαε 2πλο η μποκα.κτλ.. αυτα τα 5 παιχνιδια 15 ευρω στον οπαπ..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K