Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
καλησπερα για σημερα ακουμπησαμε στον ασσο την οξφορντ με 1.83 100 ευρω και το οβερ στο ιδιο παιχνιδι με 1.80 100 ευρω....ρισκαραμε λιγο σημερα ...καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
καλησπερα ..το χθεσινο μας εβγαλε με πολυ μικρη χασουρα ...παμε σημερα ασσο με 1.83  100 ευρω την κιεβο στην bet365 .............και καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Τι θα λεγατε για Αρη 1 Γαλατα 2 και Ιντερ 2  :think: :think:
κοντα στο 6 αποδοση εχει στον οπαπ :rockon: :rockon:
καλη τυχη σε ολους

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
χθες δεν ειχα λεφτα στη τραπεζα ετσι τη 2αδα που ηθελα δεν μπορουσα να την παιξω οπαπ... εβαλα συμπληρωμα την μπαρτσελονα γαμω το σπιτι του γουαρδιολα ...

σημερα επαιξα Μαριεχαμν ασο , Γαλατα διπλο και Παρι χ ημιχρονο/ Ασο τελικο... αντε να δουμε

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Τι θα λεγατε για Αρη 1 Γαλατα 2 και Ιντερ 2  :think: :think:
κοντα στο 6 αποδοση εχει στον οπαπ :rockon: :rockon:
καλη τυχη σε ολους

τον αρη φετος ειναι νωρις να τον εμπιστευτουμε ... εγω πιστευω το ματς εχει πολυ χ

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
και άσσος η γιούβε στο 1.44 για συνέχεια...θεωρώ ότι φέτος θα πάει καλά...νέο γήπεδο, καλές μεταγραφές και προπονητής το αγαπημένο παιδί των οπαδών...και η πάρμα φέτος δεν νομίζω ότι θα ναι κάτι το ιδιαίτερο...πάντως σήμερα η σέριε α, έχει καλές ευκαιρίες...
εύκολα πέρασε ο άσσος της γιούβε...για πάμε τώρα άσσο τζένοα και άσσο ρόμα...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. 398=Norgoyitς-Γουεστ μπρομ=γκολ-γκολ.Το επαιξα καθαρα εμπειρικα. (Χωρις διαβασμα) λογο της αρεσκειας μου με την αγγλια :) δηλαδη χωρις να διαβασω τιποτα!! ετσι οπως μου ηρθε στο μυαλο.. Πονταρισμα για μια πιτσα γιγας χωρις κοκα κολα :)δηλαδη  21 ευρω πονταρισμα..δεν εχω στοιχεια η στατιστικα απλα ετσι οπως μου ηρθε στο κουτελο :)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
kalhspera. 398=Norgoyitς-Γουεστ μπρομ=γκολ-γκολ.Το επαιξα καθαρα εμπειρικα. (Χωρις διαβασμα) λογο της αρεσκειας μου με την αγγλια :) δηλαδη χωρις να διαβασω τιποτα!! ετσι οπως μου ηρθε στο μυαλο.. Πονταρισμα για μια πιτσα γιγας χωρις κοκα κολα :)δηλαδη  21 ευρω πονταρισμα..δεν εχω στοιχεια η στατιστικα απλα ετσι οπως μου ηρθε στο κουτελο :)
πολλες πιτσες καταναλωνεις εσυ :grin:

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
:thumbsup:

μολις γυρισα ... φαγωμενος και πληρωμενος ...  :rockon:
Άσε στο 87 το βάλαμε. Χθες είχα πιάσει Ναούτικο και Άγιαξ και νόμιζα μου έσπασε η Σπόρτινγκ που την είχα αφήσει 2-0 στο 60 και όταν επέστρεψα δεν πίστευα στα μάτια μου. Είχαμε λίγη τύχη αυτό το ΣΚ. Τουλάχιστον εγώ με Σπότινγκ και Μπέτις. Ελπίζω να συνεχιστεί. Αμέτρητες οι φορές που το φάγαμε εμείς στο 90.

Κι εγώ το έπαιξα. Μπήκε και γκολ από την Γουέστ Μπρομ με το καλημέρα. Θετικό ότι το έβαλε η φιλοξενούμενη.

Έχω παίξει Γ/Γ και στην Σ.Πάουλι την οποία και έπιασα. Σκέφτομαι και τις Βόλφσμπουργκ, Γιάρο, Κότκα, Ζούλτε Β. και Παλέρμο.
Συμφωνεί κάποιος με καμία?
Δεν μπορώ να αποφασίσω...  :think:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
εύκολα πέρασε ο άσσος της γιούβε...για πάμε τώρα άσσο τζένοα και άσσο ρόμα...
το μετάνιωσα...άσσο τζένο και άντερ την κιέβο με τη νοβάρα...πάμε δυνατά μωρή μαλεζάνι!!!!

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
kalhspera. 398=Norgoyitς-Γουεστ μπρομ=γκολ-γκολ.Το επαιξα καθαρα εμπειρικα. (Χωρις διαβασμα) λογο της αρεσκειας μου με την αγγλια :) δηλαδη χωρις να διαβασω τιποτα!! ετσι οπως μου ηρθε στο μυαλο.. Πονταρισμα για μια πιτσα γιγας χωρις κοκα κολα :)δηλαδη  21 ευρω πονταρισμα..δεν εχω στοιχεια η στατιστικα απλα ετσι οπως μου ηρθε στο κουτελο :)

Χρησταρα βγαίνει μάλλον αφου το κώλυσε η Γουεστ Μπρομ στο 3΄, αλλά πρόσεχε ....με τις γίγας θα γίνεις 120 Kgr!!! :booty: :booty:
Για αργότερα τι βλέπεις???

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μαγκες δωστε μου 9 χ για σημερα....

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
βασικα δωσε μου μια τριαδουλα με χ

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ξερει κανεις σαιτ με προγνωστικα?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom