You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Kαι η Ολνταμ στο διπλο λέει και η Σεφιλντ στον Άσο με την Νοργουιτς
ολοι δινουν (ραδιοφωνα,εφημεριδες, σαιτ)εχουν ως βασικο σημειο τη λιλ. αν και την επαιξα και εγω κατι μου λεεο οτι στην καλυτερη θα μας βγαλει την ψυχη.Μόλις μπουμπούνισα και 1 τη Γουεστ Μπρομ και 1 τη Λιλ...
απο σημερα εχω παιξει λεβερκουζεν
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
To βλέπεις κι εσύ???έχει καλό ρυθμό και μάλλον θα βγάλει όβερ...μακάρι να το πάρει η μπορούσσια...έλαμωρή αρρώστιακαι μαλλον θα παιξω αμβουργο στο λαιβ.χαμος γινεται
σε καλο δρομο εισαι.Εριξα τη Χιμπέρνιαν 1 μαζί με το 2 της Μπάγερν και μονό αποδεκτό τη Ντόρτμουντ
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μη βιάζεσαι παόκι...σε καλο δρομο εισαι.
Επισκέπτης
Χθες σε άκουσα και έπαιξα την ανατροπη την Σαλκε και στον Άσο και στο οβερ, έβαλα ήδη για ανατροπη στην Μπαγερν!Η Μπάγερν έχασε πέναλτι... μάλλον τοπάνε για 1ημ./2 τελικό...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τώρα θα σου κουνιέται για 2-3 μήνες...πας κι εσύ γυρεύοντας!Χθες σε άκουσα και έπαιξα την ανατροπη την Σαλκε και στον Άσο και στο οβερ, έβαλα ήδη για ανατροπη στην Μπαγερν!
Η Μπάγερν δεν καίγεται για το ματς...δεν θα μου κάνει καμμία εντύπωση αν δεν νικήσει!
Επισκέπτης
2-0 θα πιάσουμε το οβερ τουλάχιστον!
οι φιλαθλοι στο αμβουργο πανηγυριζαν για το δευτερο της κοτμπους.Τώρα θα σου κουνιέται για 2-3 μήνες...πας κι εσύ γυρεύοντας!
Η Μπάγερν δεν καίγεται για το ματς...δεν θα μου κάνει καμμία εντύπωση αν δεν νικήσει!
εμεις παλι σουπα ειμαστε.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
η πόρτσμουθ 1-0 στο 17'. με το σταγονόμετρο μπαίνουν τα γκολ. άντε ρε μαλάκες βάλτε κανένα ακόμα να έρθει όβερ
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Aκου να δεις γατούλη...μπορεί και να μην το κερδίσει το ματς...αλλά στη Γερμανία δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες...Τώρα θα σου κουνιέται για 2-3 μήνες...πας κι εσύ γυρεύοντας!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Γιατί?Τι είναι η Γερμανία?Aκου να δεις γατούλη...μπορεί και να μην το κερδίσει το ματς...αλλά στη Γερμανία δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες...
Εγώ δεν είπα ότι είναι αδιάφορη...απλά δεν καίγεται!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κάνεις λάθος...καίγεται και παρακαίγεται...μπερδέυεσαι με την Ιταλία γάτε...δεν έχουν τέτοια νοοτροπία οι Γερμανοί...δες τη Ντόρτμουντ...στο πρωτάθλημα είναι "αδιάφορη" βαθμολογικά,μόνο το κύπελλο κυνηγάει,ξέρεις πως παίζει στο Αμβούργο???σαν σε τελικό... ;)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
έλα μωρή πόρτσμουθ, χώσε άλλο ένα. η καργιόλα η γουεστ μπρομ ισοφαρίστηκε ρε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)