Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Kυριοι, γεια και χαρα σας. Πολυ καλα πηγε η χθεσινη βραδυα για τους περισσοτερους παικτες. Ως επι των πλειστων, περασαν τα σωστα σημεια. Ομως σημερα (οπως ανεφερα και χθες), εχω την αισθηση οτι αρχιζουν τα γαμισια. Τα περισσοτερα παιχνιδια με αποδοσεις για παιξιμο, στα ματια μου ειναι καθαρες τριπλες. Γι'αυτο, σημερα παιζω δυο απλα πραγματακια και βγαινω καμμια βολτα στην ανοιξιατικη φυση. Ξεκινω με μια μεσημεριανη δυαδα παρολι,που περιλαμβανει Γουεστ Μπρομγουιτς 1,Λιντς 2. Και το βραδακι πονταρω Σοσο σε μονο αποδεκτο (σ'ενα παιχνιδι που ομολογουμενως παιζει πολυ και το Χ). Αυτα. Καλη επιτυχια στις επιλογες σας.                    

υ.γ. Bull_ χτυπησες φορμα στη σωστη περιοδο!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ταράτσα...κόψε τις μαλακίες γιατί θα πέσουν μάπες >:(
Σοβαρά τώρα...αν παρεξηγήθηκες επειδή σε πειράζουμε με τον gatto,πες το τώρα καθαρά...και το κόβουμε!!!

Επισκέπτης
Φοβάσαι μην ξαναγίνεις ρόμπα..???? :2funny:
Εσένα θα πάρω το avatar σου και θα το κάνω παντόφλες! :grin:
slippers786616pt2.jpg

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Kυριοι, γεια και χαρα σας. Πολυ καλα πηγε η χθεσινη βραδυα για τους περισσοτερους παικτες. Ως επι των πλειστων, περασαν τα σωστα σημεια. Ομως σημερα (οπως ανεφερα και χθες), εχω την αισθηση οτι αρχιζουν τα γαμισια. Τα περισσοτερα παιχνιδια με αποδοσεις για παιξιμο, στα ματια μου ειναι καθαρες τριπλες. Γι'αυτο, σημερα παιζω δυο απλα πραγματακια και βγαινω καμμια βολτα στην ανοιξιατικη φυση. Ξεκινω με μια μεσημεριανη δυαδα παρολι,που περιλαμβανει Γουεστ Μπρομγουιτς 1,Λιντς 2. Και το βραδακι πονταρω Σοσο σε μονο αποδεκτο (σ'ενα παιχνιδι που ομολογουμενως παιζει πολυ και το Χ). Αυτα. Καλη επιτυχια στις επιλογες σας.                    

υ.γ. Bull_ χτυπησες φορμα στη σωστη περιοδο!
Κάτσε να δούμε και τη συνέχεια... :rolleyes:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Από την Β'Ιταλίας έχω ξεχωρίσει το διπλό της  Λέτσε κόντρα σε μια ομάδα με τεράστια οικονομικά προβλήματα και με την Λέτσε να θέλει να πάει στο ντέρμπι με την Μπρέσια χωρίς νέες βαθμολογικές απώλειες!
Η Αβελίνο με νέο προπονητή κόντρα σε μία Ρίμινι που έχει πολλές απουσίες μπορεί τουλάχιστον να μην χάσει!
Τέλος στην Ιταλία πέφτει πολύ ο άσσος της Βιτσέντζα...για μένα το ματς έχει και Χ αλλά ίσως τελικά το ρισκάρω στον άσσο! :rockon:
Από κει και πέρα μου αρέσουν οι Λιντς,Χαρτς και το βραδάκι καλοβλέπω τον άσσο τηςΛα Κορούνια :rockon:

Επισκέπτης
Ταράτσα...κόψε τις μαλακίες γιατί θα πέσουν μάπες >:(
Σοβαρά τώρα...αν παρεξηγήθηκες επειδή σε πειράζουμε με τον gatto,πες το τώρα καθαρά...και το κόβουμε!!!
Βρε παπαρίδη γιατί να παρεξηγηθώ? αυτό δεν κάνουμε τόσο καιρό? Να την λέμε ο ένας στον άλλο?
Σου εξήγησα τους λόγους!

Επισκέπτης
Από την Β'Ιταλίας έχω ξεχωρίσει το διπλό της  Λέτσε κόντρα σε μια ομάδα με τεράστια οικονομικά προβλήματα και με την Λέτσε να θέλει να πάει στο ντέρμπι με την Μπρέσια χωρίς νέες βαθμολογικές απώλειες!
Η Αβελίνο με νέο προπονητή κόντρα σε μία Ρίμινι που έχει πολλές απουσίες μπορεί τουλάχιστον να μην χάσει!
Τέλος στην Ιταλία πέφτει πολύ ο άσσος της Βιτσέντζα...για μένα το ματς έχει και Χ αλλά ίσως τελικά το ρισκάρω στον άσσο! :rockon:
Από κει και πέρα μου αρέσουν οι Λιντς,Χαρτς και το βραδάκι καλοβλέπω τον άσσο τηςΛα Κορούνια :rockon:
Η Λέτσε παίχτηκε πολύ όπως και η Κίεβο!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Βρε παπαρίδη γιατί να παρεξηγηθώ? αυτό δεν κάνουμε τόσο καιρό? Να την λέμε ο ένας στον άλλο?
Σου εξήγησα τους λόγους!
Οκ,τότε σταματάω κι εγώ να γράφω τη γνώμη για τους αγώνες...ΤΕΛΟΣ!!!

Επισκέπτης
Στουτγάρδη οβερ
Τσέλσι 2
Γουέστ Μπρόμ 1
Γουόλσολ 2
Στόκπορτ 2
Νόρθγουϊτς 1
Γαλατασαράϊ 2
Καρντιφ 2
Εξετερ 1
Χαρτς 2
Λιλ 1
Σοσο 1
Βαλένθια οβερ
1Χ Λα κορούνια
Μπετις 1
Αντερ Λεμαν και Μετς

Εκτιμήσεις είναι αυτά και όχι τι έπαιξα!!!!!!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εγω εχθες απο τα Γαλλικα ειχα 3 στα 5, εδωσα 48 ευρω και πηρα 41,50 πισω.
Τωρα εγω πηγα ταμειο η κουβα; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom