nikos maria
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
xaxa η μαρια δεν ασχολειτε με στοιχημα αλλα με αλλα θεματα!
milas apo tora gia thn prvth agonistiki ellados..Man kalo fenete to x2 dipli eykairia alla akomi ine makria..den pezeis kalitera kati simera h to soy koy. mexri tote exeis kero..οφη ατρομητος πως σας φαινεται το ματς?
διπλο στο 2.80 ,λογικα καποια εταιρεια θα το εχει 3.00-3.05 εκει
σκεφτομαι κανα καλο Χ2 να το ριξω αμα βρω ικανοποιητικη αποδοση
sosta ala ke apo thn alli o ofi den ine opos palia1-5 fetos se filiko me ton PAOK stis 19-4-2011.o paok epeze xabale..tora o atromitos gia mena ine mprosta alla ke pali simfono me ayta pou les..apo ellada tha epeza ton PAOK me thn ksanthi paradosi edra kaliteri omada ktl ktl ke pliromenoi oi pextes toy PAOK.Alla tha exei pososto tis plakas )οσο καλες μεταγραφες κ να χει κανει ο ατρομητος κ οσο απροετοιμαστος κ αν ειναι ο οφη δεν θα ειναι τοσο ευκολο,πρωτη αγωνιστικη δυσκολη εδρα και γενικα οι ομαδες του Δωνη δν κανουν καλα ξεκινηματα
edo man..apla den epeza.. ke an den pezo den grafo)Tora poy arxise h agglia tha sas prikso ta paparia))))ke genika ta kala protathlimata..)oxi rosides tzamaikanes doyleyo ))oi rosides prepei i na ise o ampramovits i o poytin gia na goystaris)xalkidiki ne imoyn pitsa fisika 1 me 2 tin evdomada pezoyn olo ton xrono)παιδες αυτο περναει απο τη σκεψη μου για πρωτη αγωνιστικη οπως και το under στο ξανθη - παο
γενικα αμα βρω ενα απο τα δυο σε καλη αποδοση το εριξα
ο ατρομητος φετος πιστευω θα παει ψηλα για τα δεδομενα του και αξιζει να τον ακολουθησω
αργει οντως αλλα για σημερα-αυριο δεν βλεπω τιποτα που να με συγκινει
χρηστο που χαθηκες εσυ τοσο καιρο απο το θρεντ??
χαλκιδικη-ρωσσιδια-πιτσα-μπυρα ? ;)
ti themata?xaxa η μαρια δεν ασχολειτε με στοιχημα αλλα με αλλα θεματα!
mipos fetos o paok fernei over logo alagi proponiti...san PAOK poy eimai vlepo oti o mpoloni ekei to paei lete na doyme overies apo paok..prosopika tha imoyn eyxaristimenos ke san opados na vlepo ton paok na pezei mpala ke san pextis toy stiximatos giati pezo mono over)παιδες αυτο περναει απο τη σκεψη μου για πρωτη αγωνιστικη οπως και το under στο ξανθη - παο
γενικα αμα βρω ενα απο τα δυο σε καλη αποδοση το εριξα
ο ατρομητος φετος πιστευω θα παει ψηλα για τα δεδομενα του και αξιζει να τον ακολουθησω
αργει οντως αλλα για σημερα-αυριο δεν βλεπω τιποτα που να με συγκινει
χρηστο που χαθηκες εσυ τοσο καιρο απο το θρεντ??
χαλκιδικη-ρωσσιδια-πιτσα-μπυρα ? ;)
φιλε λακηγλυκουλη σε βλεπω πολυ ψαγμενο στο θεμα στοιχηματος και μαρεσει πολυ αυτο!σε λιγο θα παραθεσω και γω τις προτασεις μου να μου πεις τη γνωμη σου..ειμαι και γω ψαγμενος παιχτης
τα δικα μου ειναι
ελσινκι-σαλκε G/G
λιτεξ-ντιναμο κιεβου 2
ααλεσουντ-αλκμααρ 2
ανοβερο-σεβιλη Ο
φουλαμ-ντνιεμπρ 1
ριντ-αιτχοβεν 2
3-0 η Maccabi τον ΠΑΟβρηκα τελικα για σημερα
1.37 το 1Χ της Maccabi
το ριξα
3-0 η Maccabi τον ΠΑΟ
4 στα 5 .. κόλλησε η Σέλτικ στο 0-0 ..γαμώ τον Σαμαρά με τις ευκαιρίες που έχασεΣτο πολύ χαλαρό, πρώτο στοίχημα της σεζόν
Αούστρια Βιέννης - Γκαζ Μέταν Μέντιας 1 (1.66)
Μπεσίκτας - Αλάνια Βλαντικαβκάζ 1 (1.33)
Πάοκ - Καρπάτι 1 (1.83)
Σταντάρ Λιέγης - Χέλσινμποργκ 1 (1.75)
Σέλτικ - Σιόν 1 (1.50)
συνολική απόδοση 10.6
μόλις το έριξα με ένα 10ευρω