Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τι εννοει που λεει μπονους εγγραφης 200ευρω 50 τοις εκατο;;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
απο αποδοσεις θες να πεις..

ναι , δεν εχει και καμια τρελη διαφορα με τον οπαπ..

αλλα στα αλλα ειναι πολυ καλη
λεω να γραφτω για το μπονους..πως το εξαργυρωνω;;αποδοσεις του ποσο θελει;;

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
για πες κανενα καλο τιπ για τεννις. :2funny:
Βλέπεις το παιχνίδι και αν δεν ξέρεις τους παίκτες που το φαντάζομαι,και εγώ άλλωστε δεν τους ξέρω όλους,ψάχνεις στο yahoo sports και συγκρίνεις τους παίκτες σε προιστορία.
Μετά κοιτάς σε τι επιφάνεια παίζουν και τι σκορ είχαν φέρει σε αυτή συγκεκριμένα και ποντάρεις.
Με 10 Ε Χ 5 παιχνίδια παίρνεις συνήθως 100!
Ούτε πολύ ρίσκο και εύκολα λεφτά!

Επισκέπτης
Βλέπεις το παιχνίδι και αν δεν ξέρεις τους παίκτες που το φαντάζομαι,και εγώ άλλωστε δεν τους ξέρω όλους,ψάχνεις στο yahoo sports και συγκρίνεις τους παίκτες σε προιστορία.
Μετά κοιτάς σε τι επιφάνεια παίζουν και τι σκορ είχαν φέρει σε αυτή συγκεκριμένα και ποντάρεις.
Με 10 Ε Χ 5 παιχνίδια παίρνεις συνήθως 100!
Ούτε πολύ ρίσκο και εύκολα λεφτά!
κοιταξε τεννις παρακολουθω πολλα χρονια.ειμαι θαυμαστης του φεντερερ τον θεωρω κορυφαιο ασχετα τωρα που εχει πεσει.επισης βλεπω για πρωτη φορα οτι τεννιστας τα εχει σαρωσει ολα παντου και σχεδον σε ολες τις επιφανειες..τζοκοβιτς.τον εχω δει σε 5 τουρνουα κανει απιστευτα πραγματα.αν τον ακολουθουσες απο την αρχη τωρα θα ησουν κερδισμενος επι 10 ;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Το τέννις είναι άθλημα με μπαλλάκια και ρακέτες!
aaaaaaaaaaaaaaaaaa αυτο το εκνευρθστικο αθλημα που παιζουν στη παραλια
και ολο ακους τακ τουκ τακ τουκ τακ τουκ
ουτε να κοιμηθουμε δε μας αφηνουν :tickedoff:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
κοιταξε τεννις παρακολουθω πολλα χρονια.ειμαι θαυμαστης του φεντερερ τον θεωρω κορυφαιο ασχετα τωρα που εχει πεσει.επισης βλεπω για πρωτη φορα οτι τεννιστας τα εχει σαρωσει ολα παντου και σχεδον σε ολες τις επιφανειες..τζοκοβιτς.τον εχω δει σε 5 τουρνουα κανει απιστευτα πραγματα.αν τον ακολουθουσες απο την αρχη τωρα θα ησουν κερδισμενος επι 10 ;)
Τώρα είχα κονομήσει στον τελικό Γουίμπλεντον τον Τζόκοβιτς που είναι καλός σε γρήγορα με 1.75,κάερδισα 150 καθαρά για πλάκα.
Στους μεγάλους παίκτες τα ποσοστά είναι γελοία και δεν αξίζει να παίζεις μην γίνει και καμία στραβή.
1.10 και 1.05 δεν παίζω!

Επισκέπτης
Τώρα είχα κονομήσει στον τελικό Γουίμπλεντον τον Τζόκοβιτς που είναι καλός σε γρήγορα με 1.75,κάερδισα 150 καθαρά για πλάκα.
Στους μεγάλους παίκτες τα ποσοστά είναι γελοία και δεν αξίζει να παίζεις μην γίνει και καμία στραβή.
1.10 και 1.05 δεν παίζω!
εγω μιλαω για κατακτηση τουρνουα και οχι νικες αφου οπως λες δεν αξιζουν .αν θυμαμαι ο τζοκοβιτς πληρωνε για κατακτηση του γουιμπ-λετον κοντα στο 3 ;)μαλακια μου που δεν το επαιξα αν και το εβλεπα .ο σερβος φετος ειναι ανικητος μου θυμηζει φεντερερ στα καλα του :grin:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Παράδειγα εδώ  είναι το εξής μεταξύ Φέντερε και Ναδάλ:
Μπαίνεις στην προιστορία και βλέπεις Φεν.  32 νίκες και Ναδ.25 αλλά βλέπεις ότι του Φέντερε είναι 28 σε γρήγορα γήπεδα και 4 σε χώμα και το ανάποδο στον Ναδάλ.
Αναλόγως παίζεις και καταλαβαίνεις ότι ο Ναδάλ τον κερδίζει σε χώμα.
Παγίδα των μπουκς είναι πολλές φορές να έχει ο Ναδάλ σε γρήγορο που δεν είναι η επιφάνειά του χαμηλό ποσοστό επειδή είναι Νο.1!
Εκεί είναι να τον παίξεις να χάσει και να τα πάρεις κανονικά!!!
Ελπίζω να βοήθησα!
Μακριά από αδερφές Γουίλιαμς και Νταβιντένκο που ακούγονται ότι στήνουν αγώνες και έχουν φέρει πολλές  ανατροπές.
Υπάρχουν και στο τέννις στημένα.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
εγω μιλαω για κατακτηση τουρνουα και οχι νικες αφου οπως λες δεν αξιζουν .αν θυμαμαι ο τζοκοβιτς πληρωνε για κατακτηση του γουιμπ-λετον κοντα στο 3 ;)μαλακια μου που δεν το επαιξα αν και το εβλεπα .ο σερβος φετος ειναι ανικητος μου θυμηζει φεντερερ στα καλα του :grin:
Τον παίκτη θα τον δεις αν κερδίζει καθαρά και είναι σεφόρμα κατά την διάρκεια του τουρνουά και θα τον παίζεις ανάλογα.
Μπορεί να είναι ντεφορμέ ή να κερδίζει δύσκολα.
Νικητής τουρνουά είναι λίγο ρίσκο για 3Χ από την αρχή.
Μπορείς εύκολα να βγάλεις πιό πολλά από μικρους παίκτες με τον τρόπο που σου είπα.Εγώ το κανω χρόνια με ποσοστά ππερίπου στο 80% αλλα βαριέμαι να ψάχνω όλη μέρα!!!

Επισκέπτης
Παράδειγα εδώ  είναι το εξής μεταξύ Φέντερε και Ναδάλ:
Μπαίνεις στην προιστορία και βλέπεις Φεν.  32 νίκες και Ναδ.25 αλλά βλέπεις ότι του Φέντερε είναι 28 σε γρήγορα γήπεδα και 4 σε χώμα και το ανάποδο στον Ναδάλ.
Αναλόγως παίζεις και καταλαβαίνεις ότι ο Ναδάλ τον κερδίζει σε χώμα.
Παγίδα των μπουκς είναι πολλές φορές να έχει ο Ναδάλ σε γρήγορο που δεν είναι η επιφάνειά του χαμηλό ποσοστό επειδή είναι Νο.1!
Εκεί είναι να τον παίξεις να χάσει και να τα πάρεις κανονικά!!!
Ελπίζω να βοήθησα!
Μακριά από αδερφές Γουίλιαμς και Νταβιντένκο που ακούγονται ότι στήνουν αγώνες και έχουν φέρει πολλές  ανατροπές.
Υπάρχουν και στο τέννις στημένα.
για το ναδαλ τα ξερω.καλος αλλα αργος.αντιθετα ο φεντερερ ειναι πιο πληθωρικος οπως και ο τζοκοβιτς.για τις αδερφες δεν το ηξερα.γινονται και στο τεννις ανατροπες;μπραβο!!!δεν ξερω αλλα με προβληματισες ο φεντερερ εχασε φετος με ανατροπη 2-0 απο το τζονγκα εμενα δεν μου φαινεται φυσιολογικο ο ελβετος τετοια παιχνιδια και ειδικα με τετοιους αντιπλαους δεν μας εχει συνηθησε.λαν και απο οτι γνωριζω ο ελβετος ειναι διαμαντι απο χαρακτηρα και δινει πολλα χρηματα σε φιλανθρωπιες.βεβαια ποτε δεν ξερεις....

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τον Τζόκοβιτς αν σου αρέσει είναι να τον παίξεις ατομικά και μόνο από την 8άδα και πάνω,εκεί που παίζουν ποσοσστά γύρω στο 1.60-2.00 σε κάθε παιχνίδι!
Τώρα που είναι Νο1 τα ποσοσστά του θα είναι πεσμένα!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
για το ναδαλ τα ξερω.καλος αλλα αργος.αντιθετα ο φεντερερ ειναι πιο πληθωρικος οπως και ο τζοκοβιτς.για τις αδερφες δεν το ηξερα.γινονται και στο τεννις ανατροπες;μπραβο!!!δεν ξερω αλλα με προβληματισες ο φεντερερ εχασε φετος με ανατροπη 2-0 απο το τζονγκα εμενα δεν μου φαινεται φυσιολογικο ο ελβετος τετοια παιχνιδια και ειδικα με τετοιους αντιπλαους δεν μας εχει συνηθησε.λαν και απο οτι γνωριζω ο ελβετος ειναι διαμαντι απο χαρακτηρα και δινει πολλα χρηματα σε φιλανθρωπιες.βεβαια ποτε δεν ξερεις....
Μακρυά από Φέντερερ,έχει κάνει οικογένεια τώρα και είναι κορεσμένος.
Πολύ πεσμένος και από τότε που άλλαξε ρεκέτα πριν 1 χρόνο έπεσε η απόδοσή του!
Στην ουσία αυτοί οι 3 παίζουν μόνο για τουρνουά,από την 4η θέση και κάτω είναι το χάος.ΤΙΠΟΤΑ
Οι γυναίκες είναι πιο καθαρά φαβορί με μικρες εκπλήξεις.
Εσύ ψάχνε τους μικρούς με 1.80 και 2.00.
Κάποτε ακόμα το θυμάμαι με 500 δρχ τότε Χ13 στο Αυστραλιανό είχα κερδίσει 553.000 δρχ.

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
τι εννοει που λεει μπονους εγγραφης 200ευρω 50 τοις εκατο;;
Εννοεί ότι παίρνεις ένα μπόνους το 50% της πρώτης κατάθεσης που θα κάνεις..πχ βάζεις 100, θα σου δώσουν 50 μπόνους, βάζεις 200 θα σου δώσουν 100...το μάξιμουμ που μπορείς να πάρεις σε μπόνους είναι 200 ευρώ, δηλαδή να βάλεις 400....εννοείτε ότι άμα επιλέξεις το μπόνους σου βάζουν κάποιες προυποθέσεις για να μπορέσεις να το κάνεις ανάληψη.πχ να παίξεις 5 φορές την κατάθεση μαζί με το μπόνους, δηλαδή άμα βάλεις 100+50το μπονους=150*5=750 ευρώ πονταρίσματα...όπως επίσης να παίξεις αποδόσεις πάνω από 1.50 και κάτι τέτοια...δε συμφέρει

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Εννοεί ότι παίρνεις ένα μπόνους το 50% της πρώτης κατάθεσης που θα κάνεις..πχ βάζεις 100, θα σου δώσουν 50 μπόνους, βάζεις 200 θα σου δώσουν 100...το μάξιμουμ που μπορείς να πάρεις σε μπόνους είναι 200 ευρώ, δηλαδή να βάλεις 400....εννοείτε ότι άμα επιλέξεις το μπόνους σου βάζουν κάποιες προυποθέσεις για να μπορέσεις να το κάνεις ανάληψη.πχ να παίξεις 5 φορές την κατάθεση μαζί με το μπόνους, δηλαδή άμα βάλεις 100+50το μπονους=150*5=750 ευρώ πονταρίσματα...όπως επίσης να παίξεις αποδόσεις πάνω από 1.50 και κάτι τέτοια...δε συμφέρει

ok

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για αυριο αντερ ο παοκ και με λιγη σιγουρια ασσο

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Στο πολύ χαλαρό, πρώτο στοίχημα της σεζόν :coffee:

Αούστρια Βιέννης - Γκαζ Μέταν Μέντιας 1 (1.66)
Μπεσίκτας - Αλάνια Βλαντικαβκάζ 1 (1.33)
Πάοκ - Καρπάτι 1 (1.83)
Σταντάρ Λιέγης - Χέλσινμποργκ 1 (1.75)
Σέλτικ - Σιόν 1 (1.50)

συνολική απόδοση 10.6
μόλις το έριξα με ένα 10ευρω

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Στο πολύ χαλαρό, πρώτο στοίχημα της σεζόν :coffee:

Αούστρια Βιέννης - Γκαζ Μέταν Μέντιας 1 (1.66)
Μπεσίκτας - Αλάνια Βλαντικαβκάζ 1 (1.33)
Πάοκ - Καρπάτι 1 (1.83)
Σταντάρ Λιέγης - Χέλσινμποργκ 1 (1.75)
Σέλτικ - Σιόν 1 (1.50)

συνολική απόδοση 10.6
μόλις το έριξα με ένα 10ευρω

Μόλις έχασες 10 ευρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom