Κακως τσαντιστηκες συμπαθεστατε Davarits, ειδικα αν αυτα που ειπες τα ειπες και για μενα...
Ειμαι απο αυτους που θαυμασαν το συστημα σου και την αποτελεσματικοτητα του και υποστηριζω θερμα οτι ο καθενας πρεπει να παιζει οπως του αρεσει και βεβαια να συνεχιζει ετσι εφοσον εχει καποιο αποτελεσμα...
Το συστημα σου, το εχω καταλαβει παρα πολυ καλα και ειναι απλο, να ξερεις ομως οποιος και οποιοσδηποτε αλλος εδω μεσα, οτι η βιομηχανια αυτη εχει στηθει ακριβως με βαση την στατιστικη και οτι και 100% καθαρα να παιζονται τα παιχνιδια, δεν υπαρχει ουτε μια πιθανοτητα στα τετρακις εκατομμυρια να βγουν χαμενοι οι μπουκ...
Οποτε θα μου πεις οτι παντα χαμενοι θα ειναι οι παικτες και τι νοημα εχει να παιζουν?
Στο συνολο τους οι παικτες, ναι, ειναι χαμενοι, εφοσον ειναι κερδισμενοι οι μπουκ, υπαρχουν ομως και λιγοι που δεν ειναι, εξαιρω παντα αυτους που στηνουν τους αγωνες, αφου στην ουσια εχουν προκαθορισει το γεγονος...
ΘΑ μου πεις τωρα, ποιοι ειναι οι κερδισμενοι?
Θελει ψωμι ακομα για να το μαθουμε αυτο...
Δε θεωρω οτι επειδη για παραδειγμα εχω καποια Χ κερδη ειμαι και κερδισμενος, το θεμα ειναι σε βαθος χρονου τι θα κανεις...
Πιστευω οτι καλο ειναι οταν κερδιζει καποιος, μερος των κερδων να το επενδυει σε τομεις εκτος παιχνιδιου...
Τωρα, σε οτι αφορα το συστημα σου, αν το αναλυσεις ακομα περισσοτερο, εχεις μεχρι στιγμη, 100% επιτυχια σε ενα μηνα...
Εχεις ενα ομως 13%-17% ποσοστο λαθους συνολικα, το οποιο θα πρεπει να επαληθευτει, με ποιον τροπο ομως, δεν μπορεις να ξερεις...
Δηλαδη, χτυπα ξυλο, αα σου καθησουν 4 διαδοχικες αποτυχιες, οι οποιες σαν πιθανοτητα εμφανισης, εχουν πλεον υπερωριμασει, οποτε ουσιαστικα εξανεμιζεται το κερδος σου, εφοσον παιζεις
κατα μεσο ορο 300 ευρω πονταρισμα και το κερδος σου ειναι περιπου 1200... που ουσιαστικα με 4 διαδοχικα αποτυχημενα πονταρισματα εχεις χασει,
αν και το πονταρισμα σου το σπαζεις στα δυο αφου παιζεις και το draw no bet, το πολυ να χρειαστεις 8 πονταρισματα, πραγμα πιο δυσκολο για να τα χασεις ολα πλεον...
Θελω πολυ απλα να πω, οτι οταν κανεις κατι που δεν εχεις ποσοστο 100% επιτυχιας πρεπει να μετρας απωλειες και κερδη και να ζυγισεις...
Ακομα ενα πολυ σημαντικο στοιχειο ειναι η ψυχραιμια του καθενα, αν δηλαδη χασεις 2 ματς και πεσεις στα μισα κερδη, το λογικο ειναι να νοιωθεις τη γη να χανεται κατω απο τα ποδια σου
και να αλλαξεις το συστημα σου με συνεπεια εκει να υποπεσεις σε μεγαλυτερα λαθη και να τα χασεις ολα, μπορει ομως και να σου καθησουν και να βγεις πιο κερδισμενος, απλα δεν μπορεις να το προεξοφλησεις...
Οποτε θα μου πεις τι να κανω τωρα?Θα σου πω, οτι την αποφαση την εχεις εσυ, θα σου ομως εγω τι θα εκανα...
Πρωτα απο ολα, προτεινω οποιος αλλος απο εδω μεσα, εχει ορεξη, να παιξει το συστημα σου, να δει οπως θα παει, ας βαλει 10 ευρω για αρχη, δε χανει τιποτα να δοκιμασει...
Προσωπικα λοιπον, επειδη νοιωθω οτι στατιστικα ειμαι κοντα στην περιπτωση της αποτυχιας, μετα απο τοσες επιτυχιες, θα εκανα αναληψη τουλαχιστον ενος πονταρισματος, δηλαδη 300 ευρω...
Θα μπορουσες και απλα να κανεις και ολα τα λεφτα και να αφησεις αντε το πολυ 50 ευρω και με τα υπολοιπα να πας Ουκρανια και εκει να τα φας και να στα φανε, αλλα τουλαχιστον να τα ευχαριστηθεις...
Τωρα, το να συνεχισεις, αυξανει πιο πολυ το ρισκο απο ο,τι στην αρχη και μπορει δυστυχως να τα ροκανισεις...
Να σου πω να αυξησεις το ρισκο αυξανοντας το πονταρισμα, θεωρω οτι θα ηταν ολεθριο καθοτι βρισκεσαι σε πιθανοτητα αποτυχιας, αν ομως για παραδειγμα συνεχισεις με τον ιδιο ρυθμο και κερδισεις αλλα 1500 ευρω για παραδειγμα θα μπορουσες να αυξησεις για λιγο το πονταρισμα...
Προσεχε ομως, σε αυτο που ειπε και ο stam_90 που στην ουσια ερχεται στα ιδια με αυτα που σου ειπα και γω, οτι στην ουσια ειναι πλεονεκτημα που εχει λιγους αγωνες τωρα, οταν αρχισουν οι πολλοι θα ειναι πιο δυσκολο, καθοτι το μυαλο θα εχει πιο πολλους συνδυασμους να κανει και το λαθος ειναι πιο ευκολο, οπως και η πιθανοτητα σφαλματος...
Σορρυ για το κατεβατο και ελπιζω να μην σε επηρεασω αρνητικα, σιγουρα θα σε κουρασα, οπως και αλλους, απλως καποιες φορες ειναι καλο να ανοιγουμε και λιγο τα ματια μας και να κοιταμε και καποιες αλλες παραμετρους και πραγματικα ευχομαι να σου πανε ολα καλα, αλλα η στατιστικη που βασιζεσαι ειναι ατιμη
και δε συγχωραει το παραμικρο...