Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (0 μέλη και 84 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
τα εκανε ροιδο στα φιλικα η αργεντινη κλαμα μιλαμε!!!!
Καμμια σχεση με τα φιλικα οι επισημοι, πολλες φορες βγαζεις αναποδη εντυπωση εξαιτιας των φιλικωβν..
Και ο Παναθηναικος περυσι στην προετοιμασια πετουσε και στους επισημους αγωνες σερνοταν....

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Εχοντας παρακολουθησει την Βραζιλια τελευταια την θεωρω επιεικως απαραδεκτη...Ο κυριοτερος λογος ομως ειναι αλλος.Δυστυχως ειμαι της αποψης πως τις μεγαλες διοργανωσεις τις κουμανταρον οι book.Δες mundial,copa africa.Το ιδανικο δολωμα ειναι το copa america στο οποιο υπαρχουν σκληρες ομαδες.Περιμενω λοιπον πολλες εκπληξες,κουβαδες για εμετους,και ομαδες οπως η Χιλη,η Παραγουαη,η Ουρουγουαη να κηδεψουν κοσμακη...Πιθανοτατα καποια απο αυτες να ειναι τελικο με την Αργεντινη...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εχοντας παρακολουθησει την Βραζιλια τελευταια την θεωρω επιεικως απαραδεκτη...Ο κυριοτερος λογος ομως ειναι αλλος.Δυστυχως ειμαι της αποψης πως τις μεγαλες διοργανωσεις τις κουμανταρον οι book.Δες mundial,copa africa.Το ιδανικο δολωμα ειναι το copa america στο οποιο υπαρχουν σκληρες ομαδες.Περιμενω λοιπον πολλες εκπληξες,κουβαδες για εμετους,και ομαδες οπως η Χιλη,η Παραγουαη,η Ουρουγουαη να κηδεψουν κοσμακη...Πιθανοτατα καποια απο αυτες να ειναι τελικο με την Αργεντινη...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στο μυαλο μου εισαι ρε μαν..

απλα για τον τελικο αργεντινη/βραζιλια το ειπα ετσι..

ειμαι ποιο σιγουρος για την αργεντινη απο οτι η βραζιλια...

ξερεις η πουστιες των μπουκ, βαζουν πολυ χαμηλες αποδοσεις σε ενα πιθανο γεγονος για να φανει σιγουρο ,ελα που δεν ειναι... ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καμμια σχεση με τα φιλικα οι επισημοι, πολλες φορες βγαζεις αναποδη εντυπωση εξαιτιας των φιλικωβν..
Και ο Παναθηναικος περυσι στην προετοιμασια πετουσε και στους επισημους αγωνες σερνοταν....
;)

υγ
η εθνικη ελλαδος ομως σερνοταν και στα δυο  :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Επεισης εχετε παρατηρήσει την παγιδα των μπουκ για το τσαμπιονς λιγκ του χρονου?  :grin: :grin: :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
;)

υγ
η εθνικη ελλαδος ομως σερνοταν και στα δυο  :2funny:
Σωστος :cheesy: :cheesy: :cheesy:.
Την Εθνικη μας δεν την πιανει κανεις, ουτε davarits που ειναι σε δαιμονιωδη φορμα, τελειως απροβλεπτη, αν επαιζε μονο την Εθνικη ο Davarits, θα μας εδειχνε φωτος, οχι απο κουβα και πηλοφορι και μεροκαματο, αλλα καγκελα φυλακης με ριγε ενδυμασια να περιμενει το συσσιτιο και να προαυλιζεται...  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δεν εχει ξαναγινει αυτο ετσι?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε πολλες αγγλικες εταιρειες η αποδοση για κατάκτηση της μπαρτσελονα εχει 2.5  :2funny: :2funny: :2funny:

ξερεις τι θα πει 2.5 πριν καν αρχησει η σαιζον?  :2funny: :2funny: :2funny:

Για μενα , οχι μονο για μενα, γενικα και η ουεφα θα βαλει το χερι της, δεν θα αφησει να το ξαναπαρει η μπαρτσελονα, κατανταει κουραστικο  ;)

αλλα εχει τοσους ξεροκεφαλους που σκασουν μυρια ξανα για μπαρτσελονα  :jerking: :jerking: :jerking:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δεν εχει ξαναγινει αυτο ετσι?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε πολλες αγγλικες εταιρειες η αποδοση για κατάκτηση της μπαρτσελονα εχει 2.5  :2funny: :2funny: :2funny:

ξερεις τι θα πει 2.5 πριν καν αρχησει η σαιζον?  :2funny: :2funny: :2funny:

Για μενα , οχι μονο για μενα, γενικα και η ουεφα θα βαλει το χερι της, δεν θα αφησει να το ξαναπαρει η μπαρτσελονα, κατανταει κουραστικο  ;)

αλλα εχει τοσους ξεροκεφαλους που σκασουν μυρια ξανα για μπαρτσελονα  :jerking: :jerking: :jerking:
Κοβεται η  :jerking:???
ειδικα σε αυτο το παιχνιδι, οχι...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κοβεται η  :jerking:???
ειδικα σε αυτο το παιχνιδι, οχι...
ε οχι να δινει και 2.50 ρε...

ημαρτον δλδ..

και στα διεθνη την ισπανια που θα εχει παλι ομαδα του χρονου στο γιουρο την εχουν τουλαχιστον 4..

αλλα οχι και 2.50  :headbang: :headbang: :headbang:

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Απο το Euro 2004 και μετα οι book δημιουργησαν απιστευτες σχεσεις με την Uefa και κατ επεκταση με την Fifa.Εγω διοργανωση σου δινω πακτωλο εκατομμυριων να επενδυεις και εσυ με 5 ματσακια μου τα επιστρεφεις στο πολλαπλασιο...Καποτε οι μπουκηδες στηνανε τα μικρα πρωταθληματα με τεραστια ευκολια.Τωρα με μια διαφημιση στην φανελα καταλαβαν οτι ειναι ακομα πιο ευκολο εκει που διακυβεβονται εκατομμυρια να αποκτησουν τα καταλληλα κονε και να επηρρεασουν.Παρακολουθω γυρω στους 100 αγωνες απο ολα τα αθληματα καθε εβδομαδα και πανω απο 40 το ΣΚ.Εχω δει πολλα...Παρα πολλα....Το koriopolis ειναι ενας πραγματικος κοριος μπροστα το παγκοσμιο ποδοσφαιρο.

Οργανωμενη επιχειρηση...Διαφημισεις παντου...Χορηγιες σε ομαδες...Νομιμοποιηση....Παπαγαλακια....

Βολευει και την παγκοσμιοπιηση που εξυπηρετειται απο την αφαιμαξη του απλου λαου,ωστε να μην εχει δυναμεις!

Ακραιες σκεψεις ς?

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ε οχι να δινει και 2.50 ρε...

ημαρτον δλδ..

και στα διεθνη την ισπανια που θα εχει παλι ομαδα του χρονου στο γιουρο την εχουν τουλαχιστον 4..

αλλα οχι και 2.50  :headbang: :headbang: :headbang:
Λες και ειναι σιγουρο, πανε και πεφτουν ολοι σαν την μυγα στο σκ@το...
ΕΙναι αυτοκτονια αυτο το πραγμα, ειδικα φετος πιστευω θα αλλαξει η ισορροπια και μην ξεχνατε το πολυ βασικο, περυσι μουντιαλ η Αργεντινη και ο Μεσσι και φετος Λατινικη Αμερικη, ε ποσο να αντεξει πια???
Εγω προσωπικα σε καποια παιχνιδια θα την κοντραρω...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Απο το Euro 2004 και μετα οι book δημιουργησαν απιστευτες σχεσεις με την Uefa και κατ επεκταση με την Fifa.Εγω διοργανωση σου δινω πακτωλο εκατομμυριων να επενδυεις και εσυ με 5 ματσακια μου τα επιστρεφεις στο πολλαπλασιο...Καποτε οι μπουκηδες στηνανε τα μικρα πρωταθληματα με τεραστια ευκολια.Τωρα με μια διαφημιση στην φανελα καταλαβαν οτι ειναι ακομα πιο ευκολο εκει που διακυβεβονται εκατομμυρια να αποκτησουν τα καταλληλα κονε και να επηρρεασουν.Παρακολουθω γυρω στους 100 αγωνες απο ολα τα αθληματα καθε εβδομαδα και πανω απο 40 το ΣΚ.Εχω δει πολλα...Παρα πολλα....Το koriopolis ειναι ενας πραγματικος κοριος μπροστα το παγκοσμιο ποδοσφαιρο.

Οργανωμενη επιχειρηση...Διαφημισεις παντου...Χορηγιες σε ομαδες...Νομιμοποιηση....Παπαγαλακια....

Βολευει και την παγκοσμιοπιηση που εξυπηρετειται απο την αφαιμαξη του απλου λαου,ωστε να μην εχει δυναμεις!

Ακραιες σκεψεις ς?
Δεν ξερω αν ειναι ακραιες, υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις παντως και συμφωνω...
Προσωπικα δε με νοιαζει γιατι ετσι κι αλλιως, πολυ δυσκολα παιζω φαβορι και κυνηγαω κυριως μεγαλες αποδοσεις, εξαλλου γιατι να κερδιζει παντα το φαβορι, συμβαση εχει κανει δηλαδη?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Λες και ειναι σιγουρο, πανε και πεφτουν ολοι σαν την μυγα στο σκ@το...
ΕΙναι αυτοκτονια αυτο το πραγμα, ειδικα φετος πιστευω θα αλλαξει η ισορροπια και μην ξεχνατε το πολυ βασικο, περυσι μουντιαλ η Αργεντινη και ο Μεσσι και φετος Λατινικη Αμερικη, ε ποσο να αντεξει πια???
Εγω προσωπικα σε καποια παιχνιδια θα την κοντραρω...
;) ;) ;) ;)

υγ..

καλο ειναι αν παιξει στα νοκ αουτ με καμια παραγουαη κλπ να παιζει γκολ/γκολ οποτε παιζει, δεν εχει και φοβερη αμυνα  ;)

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο...Φετινο.Μαλαγα...

Ενα καρο τραντακτες μεταγραφες.Προπονητης με ονομα.Λεφτα απο καποιον Σαουδαραβα απο το πουθενα σε μια μικρομεσαια ομαδα της Ισπανιας...Αποτελεσμα?Ο κοσμος πονταρει σαν τρελος εκατομμυρια ευρο στην Μαλαγα σε βατα παιχνιδια και αυτη ή μενει απο το πρωτο ημιχρονο με δεκα παικτες ή κυνηγαει στο σκορ απο το πρωτο δεκαλετπο η κερδιζει 2-0 κ ισοφαριζεται στο 94 με ανουσιο φαουλ στο κεντρο και τυχαιο λαθος του τερματοφυλακα.Τι εγινε τελικα?Η Μαλαγα κανει διπλο στην φορμαρισμενη Αθλετικο και σωζεται,ο κοσμος στον κουβα,οι μπουκηδες στα ουρανια,και η Μαλαγα σπρωνει καραβια λεφτα σε μεταγραφες φετος το καλοκαιρι....

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Να μην μιλησω για το παιχνιδι της Αρσεναλ με την Νιουκαστλ φετος ε????Ειναι και φιλος ο Χρηστακης και θα πληγωθει...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο...Φετινο.Μαλαγα...

Ενα καρο τραντακτες μεταγραφες.Προπονητης με ονομα.Λεφτα απο καποιον Σαουδαραβα απο το πουθενα σε μια μικρομεσαια ομαδα της Ισπανιας...Αποτελεσμα?Ο κοσμος πονταρει σαν τρελος εκατομμυρια ευρο στην Μαλαγα σε βατα παιχνιδια και αυτη ή μενει απο το πρωτο ημιχρονο με δεκα παικτες ή κυνηγαει στο σκορ απο το πρωτο δεκαλετπο η κερδιζει 2-0 κ ισοφαριζεται στο 94 με ανουσιο φαουλ στο κεντρο και τυχαιο λαθος του τερματοφυλακα.Τι εγινε τελικα?Η Μαλαγα κανει διπλο στην φορμαρισμενη Αθλετικο και σωζεται,ο κοσμος στον κουβα,οι μπουκηδες στα ουρανια,και η Μαλαγα σπρωνει καραβια λεφτα σε μεταγραφες φετος το καλοκαιρι....
μήπως να στείλουμε την παπανδρέου μεταγραφή και στην πέρα ραχούλα, γιατί τους βλέπω λίγο ανήσυχους

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Να μην μιλησω για το παιχνιδι της Αρσεναλ με την Νιουκαστλ φετος ε????Ειναι και φιλος ο Χρηστακης και θα πληγωθει...
είναι νωπές οι μνήμες ακόμα από τις τελευταίες αγωνιστηκές της αγγλίας, μην μας τα θυμίζεις  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom