Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
χρειαζεται να γκουγκλαρεις για να ξερεις τον Ρομπσον...????δεν γοογλαρω και πολυ ;)
Ναι, αλλά όχι Black Jack εκεί. Κάηκες.
Καζινο στο ιντερνετ ειναι μεγαλη απατη .Ειδικα οταν σου λενε ο,τι το ριξιμο των φυλλων γινεται με γεννητρια τυχαιων αριθμων .Δηλαδη μεγαλο παραμυθι .
Στο μονο που μπορεις να κερδισεις ειναι σε live dealer ( και μονο στο black jack ) , αλλά και κει υπαρχει απατη ( δηλαδη εχουν δικους τους παιχτες που χαλανε επιτηδες το παιχνιδι ).
Η μονη αξιοπιστη σελιδα που προτεινω ( και για παιχνιδι μονο στο black jack ) ειναι η .
Επειδη εχει ( ενα καπως ) περιεργο συστημα , δες πρωτα εδω
και εδω εχω μια ιστορια που εχει πλακα , μαζι με καποιες σκεψεις μου για το black jack
πολυ καλα μερικα σημεια στις αναλυσεις σου
μαρεσει η επιστημονικη σκεψη στο τζογο αν και με χαρτια δεν εχω ασχοληθει τοσο
θα δοκιμασω καποια στιγμη και την εταιρεια που δινεις μολις ξαναμπω γερα στη ρουλετα
εχεις ασχοληθει καθολου με ρουλετες?εφαρμοζεις καποια στρατηγικη/τεχνικη?
Καλησπερα.. 113=Βασκο Ντα Γκαμα-Κοριτιμπα=1 το επαιξα μονο αποδεκτο στην βετ365.. μεχρι το σαββατο θα ειναι το μονο παιχνιδι που θα παιξω...Καλα κερδη σε ολους..Αντε να παει καλα να παμε την δευτερα για αναληψη![]()
![]()
παιζει κανεις εκτος απο τον σαφαριστα που εφαγε περιορισμο στην σπορτινγκμπετ?![]()