stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
50re mlk σταματη τι αποδοση εχει η θρυλαρα
για 1-4
50re mlk σταματη τι αποδοση εχει η θρυλαρα
για 1-4
ωραια
Ela μαν λοιπον... πριν παιξω στην βετοτο ειχα παιξει στην bwin genika εταιρια που δεν την γουσταρα καθολου οτι ειπε ο σταμ90 σε προηγουμενο ποστ για μενα ισχυει απολυτα..Μακραν απο τις χειροτερες.Παει αυτο.Παμε στο παρακλαδι βετοτο..Βαζο μεσα 100 ευρω απο μια προσφορα που ειχαν στο ιντερνετ κανο login βαζω τα λεφτα και περιμενω να βαλουν αλλα τοσα μεσα 100 ευρω..Δεν τα βαζουν τους παιρνω τηλεφωνο τους λεω γιατι δεν μου βαζετε το μπονους μεσα....Μου λενε κυριε χρηστο εχετε μπει απο αλλο λινκ που δεν εχει προσφορα μπονους..Τους λεω πλακα μου κανετε αφου εχει μπονους εκει που μπηκαμπου λενε δεν εχει..Μετα απο αρκετη μανουρα μου στειλαν mail kana 2-3 oti den dikaioyme πουτσες λεω εγω ειμουν 100%δικαιουχος..Αυτο τωρα ας το παραβλεψω... τα κανω αναλυψη πισω στην προπληρωμενη καρτα δεν τα βαζουν τους παιρνω τηλεφωνω λεω θελω πισω τα λεφτα μου εγω μπικα για το μπονους..Μου λενε για να τα παρετε πρεπει να μας στειλετε φοτοαντιγραφο της ταυτοτητας με τον κωδικο γραμενο εντονα διπλα ε τον κωδικο που κανετε login..Ta στελνω!!!!Τα λεφτα δεν τα βαζουν μεσα...Παιρνω τηλεφωνο ξανα με τα νευρα τσιτα γιατι με κοροιδευουν..Μου λεει ξαναστηλτε τα ιδια δεν τα πηραμε καλα και μαλακιες τα ξαναστελνω (εψαχνα να βρω φαξ)Παλι δεν ου βαζουν τα λεφτα ξανα τηλεφωνο μου ξαναλε πρεπει να τα ξαναστειλετε γιατι δεν γινετε κατι καλα και διαφορα στο τηλεφωνο ε οτιδεν γινετε να τα παρετε με τιποτα αλλα δεν μου το λεγαν ευθεος...ενω μου ειπαν ναι βεβεως θα παρετε τα λεφτα σας και μαλακιες μαλακιες εφτασαν τα νευρα μου στην ουκρανια..Να ψαχνω διαφορετικα φαξ να στελνω την ταυτοτιτα μου με τον κωδικο μου..Τα βαρεσα τελικα μονο αποδεκτο σε ενα ποσοστο 1,60 και το εχασα...Τωρα αν εσυ βρισκεις οτι αυτη η εταιρια ειναι καλη οκτι πουστια σου εκανε bwin /betoto ?
τι ακριβως?
william hill φιλε μουEla μαν λοιπον... πριν παιξω στην βετοτο ειχα παιξει στην bwin genika εταιρια που δεν την γουσταρα καθολου οτι ειπε ο σταμ90 σε προηγουμενο ποστ για μενα ισχυει απολυτα..Μακραν απο τις χειροτερες.Παει αυτο.Παμε στο παρακλαδι βετοτο..Βαζο μεσα 100 ευρω απο μια προσφορα που ειχαν στο ιντερνετ κανο login βαζω τα λεφτα και περιμενω να βαλουν αλλα τοσα μεσα 100 ευρω..Δεν τα βαζουν τους παιρνω τηλεφωνο τους λεω γιατι δεν μου βαζετε το μπονους μεσα....Μου λενε κυριε χρηστο εχετε μπει απο αλλο λινκ που δεν εχει προσφορα μπονους..Τους λεω πλακα μου κανετε αφου εχει μπονους εκει που μπηκαμπου λενε δεν εχει..Μετα απο αρκετη μανουρα μου στειλαν mail kana 2-3 oti den dikaioyme πουτσες λεω εγω ειμουν 100%δικαιουχος..Αυτο τωρα ας το παραβλεψω... τα κανω αναλυψη πισω στην προπληρωμενη καρτα δεν τα βαζουν τους παιρνω τηλεφωνω λεω θελω πισω τα λεφτα μου εγω μπικα για το μπονους..Μου λενε για να τα παρετε πρεπει να μας στειλετε φοτοαντιγραφο της ταυτοτητας με τον κωδικο γραμενο εντονα διπλα ε τον κωδικο που κανετε login..Ta στελνω!!!!Τα λεφτα δεν τα βαζουν μεσα...Παιρνω τηλεφωνο ξανα με τα νευρα τσιτα γιατι με κοροιδευουν..Μου λεει ξαναστηλτε τα ιδια δεν τα πηραμε καλα και μαλακιες τα ξαναστελνω (εψαχνα να βρω φαξ)Παλι δεν ου βαζουν τα λεφτα ξανα τηλεφωνο μου ξαναλε πρεπει να τα ξαναστειλετε γιατι δεν γινετε κατι καλα και διαφορα στο τηλεφωνο ε οτιδεν γινετε να τα παρετε με τιποτα αλλα δεν μου το λεγαν ευθεος...ενω μου ειπαν ναι βεβεως θα παρετε τα λεφτα σας και μαλακιες μαλακιες εφτασαν τα νευρα μου στην ουκρανια..Να ψαχνω διαφορετικα φαξ να στελνω την ταυτοτιτα μου με τον κωδικο μου..Τα βαρεσα τελικα μονο αποδεκτο σε ενα ποσοστο 1,60 και το εχασα...Τωρα αν εσυ βρισκεις οτι αυτη η εταιρια ειναι καλη οκ
william hill φιλε μου
εχω βρει την ηρεμια μου ;)
Ναι, αλλά όχι Black Jack εκεί. Κάηκες.william hill φιλε μου
Ναι, αλλά όχι Black Jack εκεί. Κάηκες.
Σωστό. Αλλά κόφτο κι αυτό κάποτε να βρεις την υγειά σου. ;)μονο στοιχημα αντι... ;)
Και εγω αλλα με την βετ365 αφου στην βετ365 ειμαι υποτασικος χαχααχαχαχχααχαχαχχααχαχαχ..Στην bwin betoto ymoyn υπερτασικος ...william hill φιλε μου
αν μεταναστευσω σε καμια αλλη χωρα και βρω καποια καλη δουλεια ισως αν κατσω ελλαδαΣωστό. Αλλά κόφτο κι αυτό κάποτε να βρεις την υγειά σου. ;)
Ναι, αλλά όχι Black Jack εκεί. Κάηκες.
Ela μαν λοιπον... πριν παιξω στην βετοτο ειχα παιξει στην bwin genika εταιρια που δεν την γουσταρα καθολου οτι ειπε ο σταμ90 σε προηγουμενο ποστ για μενα ισχυει απολυτα..Μακραν απο τις χειροτερες.Παει αυτο.Παμε στο παρακλαδι βετοτο..Βαζο μεσα 100 ευρω απο μια προσφορα που ειχαν στο ιντερνετ κανο login βαζω τα λεφτα και περιμενω να βαλουν αλλα τοσα μεσα 100 ευρω..Δεν τα βαζουν τους παιρνω τηλεφωνο τους λεω γιατι δεν μου βαζετε το μπονους μεσα....Μου λενε κυριε χρηστο εχετε μπει απο αλλο λινκ που δεν εχει προσφορα μπονους..Τους λεω πλακα μου κανετε αφου εχει μπονους εκει που μπηκαμπου λενε δεν εχει..Μετα απο αρκετη μανουρα μου στειλαν mail kana 2-3 oti den dikaioyme πουτσες λεω εγω ειμουν 100%δικαιουχος..Αυτο τωρα ας το παραβλεψω... τα κανω αναλυψη πισω στην προπληρωμενη καρτα δεν τα βαζουν τους παιρνω τηλεφωνω λεω θελω πισω τα λεφτα μου εγω μπικα για το μπονους..Μου λενε για να τα παρετε πρεπει να μας στειλετε φοτοαντιγραφο της ταυτοτητας με τον κωδικο γραμενο εντονα διπλα ε τον κωδικο που κανετε login..Ta στελνω!!!!Τα λεφτα δεν τα βαζουν μεσα...Παιρνω τηλεφωνο ξανα με τα νευρα τσιτα γιατι με κοροιδευουν..Μου λεει ξαναστηλτε τα ιδια δεν τα πηραμε καλα και μαλακιες τα ξαναστελνω (εψαχνα να βρω φαξ)Παλι δεν ου βαζουν τα λεφτα ξανα τηλεφωνο μου ξαναλε πρεπει να τα ξαναστειλετε γιατι δεν γινετε κατι καλα και διαφορα στο τηλεφωνο ε οτιδεν γινετε να τα παρετε με τιποτα αλλα δεν μου το λεγαν ευθεος...ενω μου ειπαν ναι βεβεως θα παρετε τα λεφτα σας και μαλακιες μαλακιες εφτασαν τα νευρα μου στην ουκρανια..Να ψαχνω διαφορετικα φαξ να στελνω την ταυτοτιτα μου με τον κωδικο μου..Τα βαρεσα τελικα μονο αποδεκτο σε ενα ποσοστο 1,60 και το εχασα...Τωρα αν εσυ βρισκεις οτι αυτη η εταιρια ειναι καλη οκ
αυτο θελει να κανει μια εταιρεια οταν δεν στα δινει
να σε παρασυρει σε παραλογο πονταρισμα αφοτου εχεις χασει τη ψυχραιμια σου
για αυτο και δεν χρειαζεται κανενα ελεος στους μπουκς
arbitrage,συνδιαστικο bonus abusing με δυο μπουκς σε αντιθετικα στοιχηματα και γενικα οτι αλλο γινεται για να τους κλεβουμε οπως προσπαθουν να μας κλεβουν και αυτοι
δεν γοογλαρω και πολυ ;)Εαν δεν ξερεις ομως τον ασπρομαλλη κυριο τι στο διαολο ξερεις απο ποδοσφαιρο...???