Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
σελτικ γκολ και οβερακι
πηρα τα λεφτα μου πισω και ενα τικ πανω
δε πειραζει αυριο παλι :sunglasses:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καντε οβερ την χερκουλες και ασσο την οσασουνα να παρουμε κανα φραγκο :) :knockinb: ζητω η χωρα τον βασκων...κλαρινα παιδια βαλτε τα κλαρινα :)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
συμφωνω απολυτα...Απο βιτσιο παιζω λεφτα αγγλια..Η λιβερπουλ ηταν η περιδο που ειχε κινητρο φορμα και φυσικα επαιζε με αδιαφορη ομαδα... μετα βαλε και το βαρος της φανελας λιγο.. τα ειχε ολα μαζι της...Αγγλια πρεπει να μην ακους κανεναν και να ριχνεις ζαρια..Ειναι το πιο καθαρο πρωταθλημα αλλα και το πιο δυσκολο στοιχηματικα...αυριο νοτιγχαμ ρικ :)
εμμ γι αυτο την μπουμπουνισα αδερφε την τηχη την χρειαζομαστε αλλα αμα διαβαζεισ τι γινεται εισε κοντα!!! και λιγο τσαι ριγανισ και εδεσε η κομπαστα :2funny: :2funny: :2funny:

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
συμφωνω απολυτα...Απο βιτσιο παιζω λεφτα αγγλια..Η λιβερπουλ ηταν η περιδο που ειχε κινητρο φορμα και φυσικα επαιζε με αδιαφορη ομαδα... μετα βαλε και το βαρος της φανελας λιγο.. τα ειχε ολα μαζι της...Αγγλια πρεπει να μην ακους κανεναν και να ριχνεις ζαρια..Ειναι το πιο καθαρο πρωταθλημα αλλα και το πιο δυσκολο στοιχηματικα...αυριο νοτιγχαμ ρικ :)

Αγγλια καθαρο πρωταθλημα, μαλιστα, βεβαια παιζει ρολο και η κατηγορια της Αγγλιας, ξεχνας οτι το στοιχημα και το στησιμο απο εκει ξεκινησε....καθε εβδομαδα υπαρχει στημενο παιχνιδι στην Βρετανια με ανατροπη ημιχρονο/τελικο.........τα κοροιδα ριχνουν λεφτα και καπιοι οικονομανε, το Σαββατο 14/05 υπαρχει απο τωρα στημενο παιχνιδι ημιχρονο/τελικο........ψαχτειτε

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αγγλια καθαρο πρωταθλημα, μαλιστα, βεβαια παιζει ρολο και η κατηγορια της Αγγλιας, ξεχνας οτι το στοιχημα και το στησιμο απο εκει ξεκινησε....καθε εβδομαδα υπαρχει στημενο παιχνιδι στην Βρετανια με ανατροπη ημιχρονο/τελικο.........τα κοροιδα ριχνουν λεφτα και καπιοι οικονομανε, το Σαββατο 14/05 υπαρχει απο τωρα στημενο παιχνιδι ημιχρονο/τελικο........ψαχτειτε
στους μπουκ?? στης εταιριες στοιχηματος?? απο τα ανταλακτιρια στοιχηματον ειδεσ τιποτα η απο μονο  σου το μιρισες??

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μαν παντου εχει βρωμια..Αλλα σε ολο τον πλανητη γη το πιο καθαρο πρωταθλημα ειναι το αγγλικο..

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
ρε χρησταρα κατσε να δουμε τι θα γραψουν τι θα φορτοσουν τα καργιολια και μετα βλεπουμε!!!!

φιλαρακι η οσασουνα ηταν στημενο, εχω screenshot που δειχνει κερδη μεγαλα με την αανατροπη, ηταν 1-0 και εγινε 1-3, παιχτηκαν πακετα στο ημ.1-τελ.2,

αν θελετε θα το σηκωσω το screenshot...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
φιλαρακι η οσασουνα ηταν στημενο, εχω screenshot που δειχνει κερδη μεγαλα με την αανατροπη, ηταν 1-0 και εγινε 1-3, παιχτηκαν πακετα στο ημ.1-τελ.2,

αυτο περασε για την αγκλια πεσ μασ

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

για πες ...  :coffee:

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
στους μπουκ?? στης εταιριες στοιχηματος?? απο τα ανταλακτιρια στοιχηματον ειδεσ τιποτα η απο μονο  σου το μιρισες??

φιλε δεν λεγονται αυτα απο εδω, παιζω 12 χρονια ονλινε στοιχοιμα, ποτε δεν επαιξα κουπονι ελληνικο, ενα αλλο στημενο ηταν και το αρης - βολος ανατροπη, εχω scrennshot με πολλα κερδη παιχτων......ουτε μπουκ ουτε εταιρεις ουτε ανταλλακτηρια...ψαχτειτε να βρειτε ''μεσαζοντες'', τον πληρωνεις και στο λεει..........γκεγκε? ;)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
φιλε δεν λεγονται αυτα απο εδω, παιζω 12 χρονια ονλινε στοιχοιμα, ποτε δεν επαιξα κουπονι ελληνικο, ενα αλλο στημενο ηταν και το αρης - βολος ανατροπη, εχω scrennshot με πολλα κερδη παιχτων......ουτε μπουκ ουτε εταιρεις ουτε ανταλλακτηρια...ψαχτειτε να βρειτε ''μεσαζοντες'', τον πληρωνεις και στο λεει..........γκεγκε? ;)
πολλα εχω ακουσει ο σκαι τορα δειχνει την οσασουνα τσι τι θομ ρ :grin: :grin: ελλαδα τουρκια ιταλια σπανια πεζο και γο

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
αυτο περασε για την αγκλια πεσ μασ

το παιχνιδι που θα στειθει το σαββατο θα το μαθω αυριο, ειναι 100% fixed, ανατροπη, και φυσικα δεν θα το πω, θα αστειευεσαι...κακουργημα ειναι το στησιμο, εγω δεν ξερω τιποτα...:)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
το παιχνιδι που θα στειθει το σαββατο θα το μαθω αυριο, ειναι 100% fixed, ανατροπη, και φυσικα δεν θα το πω, θα αστειευεσαι...κακουργημα ειναι το στησιμο, εγω δεν ξερω τιποτα...:)
εχεισ βγαλει λευτα σε αυτα τα 12 χρονια??

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
λοιπον εχω βαλει αρκετα ευρω στον ΠΑΟΚ αυριο αν δεν βγει  :pipa2: :pipa2: :)Υγεια να εχουμε..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
φιλε davartis, παιζω χρονια αλλα στα ''πονηρα'' μπηκα εσχατως, και πριν μπω εβγαζα ενα καλο μεροκαματο, παντως επειδη βλεπω ρωσια πολυ στο προφιλ σου με κανει εντυπωση που δεν μυριστηκες τιποτα...μονο για γυναικες πας εκει? απο εκει στηνονται ολα καλε μου φιλε....
εχεισ να μασ προτεινης τιποτα απο τα φανερα την πρωσοπικη σου πειρα κτλ αδερφε ??? εμειισ οποσ βλεπεισ το παμε με τα φανερα και δεν εχουμε εσωτερικη πληροφορηση

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
κοιταχτε πανω το screenshot, ειναι απο σαραγοσα - οσασοθνα, 200 εθρο στην ανατροπη 6.600 καθαρο κερδος, αυτο δεν ειναι δικο μου το δελτιο, ειναι του μεσαζοντα.....αυτα για σημερα :)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
κοιταχτε πανω το screenshot, ειναι απο σαραγοσα - οσασοθνα, 200 εθρο στην ανατροπη 6.600 καθαρο κερδος, αυτο δεν ειναι δικο μου το δελτιο, ειναι του μεσαζοντα.....αυτα για σημερα :)
εγο τα περισοτερα που εχω κερδισει απο μονο ειναι 1400 ευρα τελοσ παντον να ανεβαζουμε το θρεντ να κανουμε πλακουλα και ολο και κατι καλο βγενει μαγκεσ που σε γκουρουδιαρη ασε τα σαπια με τα τσαγια και δοσε βοτανο αυριο απο το καλο!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
1 τριάδα για σήμερα με σύστημα 2,3

Τρουα - Λε μαν2(2.80)
Παλέρμο - Μίλαν 1(4.00)
Λα κορούνια - Μπιλμπάο 1(2.25)