You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
ριγανη εχωρε κουμπαρε ριγανι εχεισ στο σπιτι????
φαρδος δεν εχω
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ayrio πονταρε παλι σε 68 σημεια και 15 παρολι και παλι εδω το βραδυριγανη εχω
φαρδος δεν εχω
aderfe πορνοσαφαριστα γραψτα εδω να τα αναλησουμε λιγακη ολοι μαζι και αφου σε ενδιαφερει να ασχοληθεις σοβαρα με το στοιχημα αρχισε με τα μαθηματικα
σιγα να μην κατσει να διαβασει και διαφορικες εξισωσεις ...
με λιγη ριγανη ... ανοιγονται οι οριζοντες σου ... το μυαλο τα βλεπει καθαρα ...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
ρε τα μονα με καψανεayrio πονταρε παλι σε 68 σημεια και 15 παρολι και παλι εδω το βραδυ
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
baros δωσε τα φωτα σου για τα αυριανα και αστους να λενε...ρε τα μονα με καψανε
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
posa mona epeξες?? 3 5 25???ρε τα μονα με καψανε
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
ασε ρε οτι εβγαλα με κοπο προχθες χανονται σημερα και χθεςbaros δωσε τα φωτα σου για τα αυριανα και αστους να λενε...
5 γιατι δλδ εσυ αν επαιξες τη μπαρτσα ενα παιχνιδι και εβαλες 100posa mona epeξες?? 3 5 25???
τον ηπιες ενω εγω μπορει να εχω χασει 2 αλλα επιασα αλλα 2
και περιμενω ενα γκολ και να ερθω στα λεφτα μου τουλαχιστον
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
arxonta γκουρου τιτανοτερστιε ενεργειατζη αυριο πιο μαγικο βοτανο θα μου σφιρηξεις για το ενα και μοναδικο παιχνιδη που θα φορτοσο <<οχι απο τα ληγμενα του 7μου αιωνα εε???>>σιγα να μην κατσει να διαβασει και διαφορικες εξισωσεις ...
με λιγη ριγανη ... ανοιγονται οι οριζοντες σου ... το μυαλο τα βλεπει καθαρα ...
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
κουμπαρε μου να στο αναλησο λιγο μαθηματικα οταν πεζεις εναν αγονα μονο του οι πιθανοτητες να κερδισεις ειναι 33 της εκατο και να χασεις 66 στης 100 οταν πεζεις 5 μονα παιχνιδια για υπολογισε τι γινεται!!!! δεν πιστευω να σου βαζω δισκολα τελοσ παντον στην πραξη φαινετε η θεωρια η πειρα κτλ μια ελαχιστη καλιψουλα δεν τουσ εβαλεσ τουλαχιστον η στο λαιβ δεν εσωσεσ τιποτα??ασε ρε οτι εβγαλα με κοπο προχθες χανονται σημερα και χθες 5 γιατι δλδ εσυ αν επαιξες τη μπαρτσα ενα παιχνιδι και εβαλες 100
τον ηπιες ενω εγω μπορει να εχω χασει 2 αλλα επιασα αλλα 2
και περιμενω ενα γκολ και να ερθω στα λεφτα μου τουλαχιστον
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
μια μλκ εκανα και επαιξα στο λαιβ τη γαμωμπαρτσελωνα με 2.2κουμπαρε μου να στο αναλησο λιγο μαθηματικα οταν πεζεις εναν αγονα μονο του οι πιθανοτητες να κερδισεις ειναι 33 της εκατο και να χασεις 66 στης 100 οταν πεζεις 5 μονα παιχνιδια για υπολογισε τι γινεται!!!! δεν πιστευω να σου βαζω δισκολα τελοσ παντον στην πραξη φαινετε η θεωρια η πειρα κτλ μια ελαχιστη καλιψουλα δεν τουσ εβαλεσ τουλαχιστον η στο λαιβ δεν εσωσεσ τιποτα??
αλλα γαμιεται η καριολα που να μην δει τσαμπιονς λιγκ
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ολα τα κολπα τα ξερεις αρχοντα!!!!!!!!! θα μπο το προι στους αγκλοσαξονες και θα το ψαξο ολο και κατι θα βρω!!!αυριο δεν εχει τιποτα ...
παιζουμε μονο οταν εχει κατι ενδιαφερον οχι καθε μερα . ;)
για αυριο προτεινο ενα φρεκοτατο τσαγακι απο ... ριγανη να χαλαρωσουμε και απο ΣΚ βλεπουμε παλι ...
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
διλαδη αδερφε την ειχεσ πεξει απο την αρχη και στο λαιβ την μπουμπουνισες κοντρα?? η υπερ για καληψη η για κερδος διλαδη>>? λιγο που διαβασα για την μπαρτσα λεγαν οτι το μονο που την ενδιαφερη ειναι οτελικος και οτι δεν ειναι ευκαιρια πεξιματος για κανεναν λογο !!!!!!!!!μια μλκ εκανα και επαιξα στο λαιβ τη γαμωμπαρτσελωνα με 2.2
αλλα γαμιεται η καριολα που να μην δει τσαμπιονς λιγκ
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
απο την ληβερπουλ πιρα τρελα λευτα!!!! αδερφε εμμ της εξερεσεισ ψαχνουμε σημερα πχ την σοσο δεν την φορτοσαν!!!!!!!!ασε μεγαλε η αγγλια κανει κακο στην τσεπη .
απο μακρυα και αγαπημενοι ... ( νταξει η λιβε ηταν εξαιρεση ... εδινε και 2.5 ... )
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
δεν την ει9χα παιξει καθολουδιλαδη αδερφε την ειχεσ πεξει απο την αρχη και στο λαιβ την μπουμπουνισες κοντρα?? η υπερ για καληψη η για κερδος διλαδη>>?
αλλα στο 60 να βρεις τη μπαρτσελωνα με 2.2
ειναι ελκυστικο
που να ξερα ο μλκς οτι τα ψοφιμια στα παπαρια τους
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
αδερφε γιαυτο θελει διαβασμα απο το προι και πεξιμο το βραδυ!!!δεν την ει9χα παιξει καθολου
αλλα στο 60 να βρεις τη μπαρτσελωνα με 2.2
ειναι ελκυστικο
που να ξερα ο μλκς οτι τα ψοφιμια στα παπαρια τους
συμφωνω απολυτα...Απο βιτσιο παιζω λεφτα αγγλια..Η λιβερπουλ ηταν η περιδο που ειχε κινητρο φορμα και φυσικα επαιζε με αδιαφορη ομαδα... μετα βαλε και το βαρος της φανελας λιγο.. τα ειχε ολα μαζι της...Αγγλια πρεπει να μην ακους κανεναν και να ριχνεις ζαρια..Ειναι το πιο καθαρο πρωταθλημα αλλα και το πιο δυσκολο στοιχηματικα...αυριο νοτιγχαμ ρικασε μεγαλε η αγγλια κανει κακο στην τσεπη .
απο μακρυα και αγαπημενοι ... ( νταξει η λιβε ηταν εξαιρεση ... εδινε και 2.5 ... )
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K