Μαν θα σου πω ενα πραγμα σαν συμβουλη καλοπροερετη..Γαμησε την οχυ βετ την βετφαιρ και οτι υπαρχει τι πεφτει τι ανεβαινει και μαλακιες...Βαλε το μυαλο σου να λειτουργησει και γαμα τα φορτωματα και οτιδηποτε αλλο..Τα μεγαλυτερα κερδη τα εχω δει με ψυχουλα για πονταρισμα και εχω δει μονο αποδεκτο 50000 ευρω να το χανει!!..Κανεις δεν ξερει απο στοιχημα κανεις δεν ειναι ειδικος αν υπηρχαν ειδικοι δεν θα δουλευε κανεις...Ακου τον εαυτο σου διαβασε και σκεψου παιξε οπως μπορεις οχι παραπανω απο αυτα που μπορεις αυτα που σου περισσευουν ας ειναι και 1 ευρω την ημερα εχθες γνωστος με 3 ευρω επιασε 3 ημιχρονα τελικα..Απο στοιχημα δεν εχει ιδεα και ομως συχνα πυκνα κερδιζει 500 400 600 ευρω με 3 ε 6 ευρω συστημα...γιατι παιζει χωρις αγχος με τα λιγα λεφτα που πονταρει..Του ειπα οτι επαιξα μονο αποδεκτο την χεταφε ενα καλο ποσο και μου ειπε τι μαλακας εισαι..Και εχει δικιο..Δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο μπαλα ειναι και γυριζει..Οσο για το χαβαλε ναι ρε σει το καταλαβαινω απλα θεωρησα οτι επρεπε να απαντησω ειναι αγγλια την παιζω 10 χρονια και την γουσταρω..Αλλα δεν ειναι για στοιχημα....... Μονο για να την βλεπεις εγω ειμαι αρρωστος και την παιζωδεν τρεχει τιποτα ρε φιλε χαβαλες γινεται, τρωει κουβα ο βαρος τον κραζω τρωω εγω τα αντιπηνα
εγω οπως πηγα με το σκεπτικο της τσελσι στους 16, ειχε βαλει 2 γκολακια στην δανια μεσα , και στον σταμφορντ το βολεψανε με ενα χ που εκαψε παρα πολυ κοσμο αν θυμαμαι...
Το φοβηθηκα το σημερινο και δεν το ακουμπησα καθολου, μετανιωσα δε για το οβερ που ειχε 1.90 αλλα τελοσπαντων...
Αγγλια φιλε τι περιμενεις..
επεισης ενα αλλο σκεπτικο ηταν το εξης.. το δυο φορτωμενα ματς σημερα ηταν αυτο στο τσ.λ και αυτο της σελτικ και λεω δε μπορει ενα απο τα δυο θα σπασει και εσπασε της σελτικ... ;) ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
σαν το ποκερ σταρς η πως το λενε που εκλεισε ο fbi προσφατα...θα στο πω απλα και πολυ σοβαρα.
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
οκ????
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μα φυσικα δεν ειναι κανενας ειδικος στο στοιχημα, ειναι και θεμα τυχης, γιαυτο εχω αλλαξει τον τροπο παιχνιδιου μου οβερ-αντε και γκολ/γκολ παιζω πλεον...Οσο για τα μεγαλα ποσα που λες εμενα αντεχει η τσεπη μου ενα 50ρικο η λιγα παραπανω,γενικα ειμαι αρχαριος 6-8 μηνες παιζω, και απο φεβρουαριο αρχησα να βλεπω κερδη, βαζω ασπουμε ενα 50αρι παιζω δυο οβερακια και πιανω συνολο 150 ,100 ευρω καθαρα...Αυτα που λες για τον φιλο σουΜαν θα σου πω ενα πραγμα σαν συμβουλη καλοπροερετη..Γαμησε την οχυ βετ την βετφαιρ και οτι υπαρχει τι πεφτει τι ανεβαινει και μαλακιες...Βαλε το μυαλο σου να λειτουργησει και γαμα τα φορτωματα και οτιδηποτε αλλο..Τα μεγαλυτερα κερδη τα εχω δει με ψυχουλα για πονταρισμα και εχω δει μονο αποδεκτο 50000 ευρω..Κανεις δεν ξερει απο στοιχημα κανεις δεν ειναι ειδικος αν υπηρχαν ειδικοι δεν θα δουλευε κανεις...Ακου τον εαυτο σου διαβασε και σκεψου παιξε οπως μπορεις οχι παραπανω απο αυτα που μπορεις αυτα που σου περισσευουν ας ειναι και 1 ευρω την ημερα εχθες γνωστος με 3 ευρω επιασε 3 ημιχρονα τελικα..Απο στοιχημα δεν εχει ιδεα και ομως συχνα πυκνα κερδιζει 500 400 600 ευρω με 3 ε 6 ευρω συστημα...γιατι παιζει χωρις αγχος με τα λιγα λεφτα που πονταρει..Του ειπα οτι επαιξα μονο αποδεκτο την χεταφε ενα καλο ποσο και μου ειπε τι μαλακας εισαι..Και εχει δικιο..Δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο μπαλα ειναι και γυριζει..Οσο για το χαβαλε ναι ρε σει το καταλαβαινω απλα θεωρησα οτι επρεπε να απαντησω ειναι αγγλια την παιζω 10 χρονια και την γουσταρω..Αλλα δεν ειναι για στοιχημα....... Μονο για να την βλεπεις εγω ειμαι αρρωστος και την παιζω
τα εκανα εγω παλια, επεζα 6 ευρω 6 ματς και εχανα το ενα,προτιμω να χανω 50 ευρω η παραπανω για μια δυαδα παρα για εναν αγωνα, ειναι μεγαλη ειρωνια να πιανεις 5 και να χανεις το 1.
Ενα αλλο αρνητικο των ποσων 50 ευρω και ανω ειναι το θαρος και η ψυχραιμια, εχω βρει τρελες αποδοσεις με 4-6 γκολ, να ασπουμε την προηγουμενη εβδομαδα ηξερα μερες πριν ηξερα πως το πορτο -βιγιαρεαλ ηταν 90 τς εκατο οβερ 3.5 αλλα δεν επεξα ,επεξα γκολ/γκολ και πηρα καποια λεφτα,σημασια εχει οτι δεν εχασα ομως,ακολουθω πολλες φορες την φραση <<οποιος ζηταει τα πολλα, χανει και τα λιγα>> ;)
...
υ.γ
για αγγλια που λες οντως,δεν πεζεται
Ακουλουθα τον εαυτο σου...Σταμ90...Ειναι ο μονος τροπος για να πας ταμειο... ΥΓ..Η αγγλια ειναι το πιο καθαρο και γνησιο πρωταθλημα του κοσμου... Παιζουν για την φανελα.. αν μπορουν θα σε γαμησουν.. οχι απο κακια.. αλλα επειδη παιζουν για τον εαυτο τους... για τους φιλαθλους τους...Εκει αγαπανε πραγματικα!!! το ποδοσφαιρο!!!..Γιαυτο δεν πιανονται ειναι ενας ζωντανος οργανισμος...Ειναι οπως ξυπνησουν το πρωι.. αλλος εχει ορεξη και θελει να γαμησει.. και αλλος βαριεται που ζει... και ο φορμαρισμενος.. και αυτος που εχει κινητρο... χανει απο τον αδιαφορο..Δεν υπαρχει <λογικη> στην αγγλια..Και ομως ειναι το καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου γιατι ειναι το πιο καθαρο.. και Το πιο δικαιο...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
και σκωτια δεν πανε πισωΑκουλουθα τον εαυτο σου...Σταμ90...Ειναι ο μονος τροπος για να πας ταμειο... ΥΓ..Η αγγλια ειναι το πιο καθαρο και γνησιο πρωταθλημα του κοσμου... Παιζουν για την φανελα.. αν μπορουν θα σε γαμησουν.. οχι απο κακια.. αλλα επειδη παιζουν για τον εαυτο τους... για τους φιλαθλους τους...Εκει αγαπανε πραγματικα!!! το ποδοσφαιρο!!!..Γιαυτο δεν πιανονται ειναι ενας ζωντανος οργανισμος...Ειναι οπως ξυπνησουν το πρωι.. αλλος εχει ορεξη και θελει να γαμησει.. και αλλος βαριεται που ζει... και ο φορμαρισμενος.. και αυτος που εχει κινητρο... χανει απο τον αδιαφορο..Δεν υπαρχει <λογικη> στην αγγλια..Και ομως ειναι το καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου γιατι ειναι το πιο καθαρο.. και Το πιο δικαιο...
ειδες η σελτικ σημερα
Και η σκωτια αγγλια ειναι..Απλα ειναι πιο σκληροτραχιλοι πιο ατσουπαλοι γιαυτο δεν την παιζω την σκωτια...Αλλα ειναι και αυτη αγγλια... αλλα δεν εχουν καμια σχεσηχαχαχα ΥΓ.. Γιαυτο υπαρχουν καποιοι καυλωμενοι με την αγγλια...(σαν εμενα :2funny ) και καποιοι αλλοι με την σκωτια ...Κανεις δεν λεει ειμαι και με τους δυο... ασχετα που μπορει να τους παιζει και τους δυο ...ΥΓ2.. η ιρλανδια ειναι σαν την ελλαδα κατα καποιον τροπο περιπου... καμια σχεση με την αγγλια σκωτια ουαλια ...Δηλαδη μας τεριαζει σαν ελληνες η ιρλανδια.. ειναι με την ιδιοσυγκρασια μας με το σκεπτικο μας πολυ πιο κοντα...σε εμας...Ειναι η ελλαδα της βορειας ευρωπης...και σκωτια δεν πανε πισω
ειδες η σελτικ σημερα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
απο την στιγμη που η κατακτηση εχει 1.50 2 κ πανω για μπαρτσελονατι αποδοσεις βλεπετε για τον τελικο?????
εε αναλογα ποιος θα ειναι γηπεδουχος
Παιδια προσωπικα βλεπω να το παιρνει η μπαρτσελονα... στο κεντρο δεν παιζεται.... ειναι καλυτερη ομαδα...(αν και δεν την συμπαθω αλλα η αληθεια να λεγεται...)Μακαρι να το παρει η μαντσεστερ γιουναιτεντ.. αν και λιβερπουλ φολα... θελω το κυπελο στο νησι ..
το ποσο πανω ειναι το θεμα.απο την στιγμη που η κατακτηση εχει 1.50 2 κ πανω για μπαρτσελονα
εε αναλογα ποιος θα ειναι γηπεδουχος
οι αναμνησεις ξαναγυριζουν.το 2009 εκανα 2 πονταρισματα καλα στον τελικο.μπαρτσελονα νικη και πρωτη ομαδα που θα σκοραρει.στο 10 το ενα ηταν πληρωμενο.
και γω εκει κοντα λεω 2 με 2.20 το πολυ.το 2009 ηταν ακριβως στη μεση μοιρασμενο
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
παιδια θυμηθητε ενα δελτιο
κατάκτηση γιουροπα λιγκ -πορτο
κατάκτηση τσου λ- μπαρτσελονα απο την στιγμη που δεν την σταμάτησε η ρεαλ δεν μπορει η μαντσεστερ
Και τοπ 10 γιουροβιζιον την σουηδια που μαλλον θα νικησει ( το λεω απο ατομο που εχω εκει μεσα και οχι μονος μου)
αποδοση 1.70
συνολο 4 και κατι
κατάκτηση τσου λ- μπαρτσελονα απο την στιγμη που δεν την σταμάτησε η ρεαλ δεν μπορει η μαντσεστερ
Και τοπ 10 γιουροβιζιον την σουηδια που μαλλον θα νικησει ( το λεω απο ατομο που εχω εκει μεσα και οχι μονος μου)
αποδοση 1.70
συνολο 4 και κατι
βαλε και παναθηναικο κατακτηση και παιξτο 3-4 40 φορεςπαιδια θυμηθητε ενα δελτιο
αποδοση 1.70
συνολο 4 και κατι
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μην υποτιμαει κανεις τον βαζελοβαλε και παναθηναικο κατακτηση και παιξτο 3-4 40 φορες
μπαρτσελονα απεκλεισε..
Σταμ ενας φιλος γνωστος παιζει παιζει κατακτηση μπαρτσελονα και πορτο μαζι απο τοτε που βγηκαν στον οπαπ καθε μερα...2000 χιλιαρικα θα παρει αν βγουν αυτες οι δυο ομαδες...Χαλαλι του..παιδια θυμηθητε ενα δελτιο
αποδοση 1.70
συνολο 4 και κατι
οχι ρε συ δεν το λεω γι αυτο,,για να σου βγει το δελτιο κοντα στο 50αρικο και να εχεις κερδος καθαρο γυρω στο 200αρι.και αν χασεις ενα πισω τα λεφταμην υποτιμαει κανεις τον βαζελο
μπαρτσελονα απεκλεισε..
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλά αυτή η Σέλτικ έλεος...3 αγωνιστικές πριν το τέλος, με νίκη πέρναγε πρώτη, με ισοπαλία ισοβαθμούσε με τη Ρέιντζερς, και η καριόλα έχασε και έμεινε και δεύτερη...πάρε το πουλί τώρα που ήθελε και πρωτάθλημα ...πάντως για τον τελικό ch.league σιγά μην έχει η Μπάρτσα 2.20 ... 1.75-1.85 βλέπω να ανοίγει ο άσσος και αναμένεται να πέσει σίγουρα στο 1.70 ...μετά τις καλές μέρες άρχισαν και τα σπασίματα...την Τρίτη η Μπάρτσα με το χ .. σήμερα η Σέλτικ...άυριο τι λέτε να σπάσει?
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πάλι καλά να λέμε...πάντως σίγουρα θα πέσει ο άσσος..γενικά πάντως η Μάντσεστερ είναι κωλόφαρδη ομάδα..δεν αποκλέιεται κανα χ και να το πάρει στα πέναλτιΣτο 1.90 ο άσσος , 3.40 Χ και 4.20 το διπλό το Μπαρτσα-Μαν Γιου. στην 365...δυσανάλογες αποδόσεις κατά την γνώμη μου...
Πάλι καλά να λέμε...πάντως σίγουρα θα πέσει ο άσσος
Δηλαδή εσύ Μπάμπη θα ακουμπήσεις λεφτά σε τελικό Τσου Λου σε απόδοση κάτω του 2???No way!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K