Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
βγηκαν ολα τα αρωστακια να μιλησουν

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τοσα και τοσα σημεια εχω βρει και βγαινει ο αλλος ο ηγετης της κουβας να μιλησει για κουβα

επειδη εκανα ενα προγνωστικο λαθος αρχισατε...  :jerking: :jerking: :jerking:

δλδ εαν δεν ετρωγε την μαλακια γκολ ο νοιερ τι θα ηταν τωρα?

δεν πειραζει ας χαρουν τα αρωστακια τα λαθος προγνωστικα μου για σημερα γτ δεν ειμαι μαλακας να παιξω τελειωμενα παιχνιδια απο το πρωτο ματς

;) ;) ;) ;) ;)
Πες την αληθεια :birdman:Αντερ το παιξες :birdman :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δλδ με το ζορι να πω οτι εχασα?

Αν ειναι βαρε να σωθεις απο τα χαπια που σου δεινω οκ

εχασα

ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια ειναι αδικο να την λετε στον σταμ..Το οτι το εβλεπε αντερ η χ δεν ηταν λαθος.. κερδισε 2-0 εκει μεσα.. παιζει με την τσελσι για τον τιτλο...(ενταξει της κανει και το χ εκει :))Αλλα οι αγγλοι δεν αδιαφορουν ετσι ειναι η φαρα τους αν μπορεσουν θα σε γαμησουν..Με το στοιχηματικο σκεπτικο ο σταμ90 το ειδε καλα..Τωρα με το αγγλικο σκεπτικο θα πω απο την μερια μου που εχω χασει τα μαλια μου με την αγγλια..Παλι καλα το ειδε..Η αγγλια δεν πιανετε απο πουθενα και με το αγγλικο σκεπτικο μπορουσε να ερθει 2-2 1-1 0-0 οι ανθρωποι εκει ειναι σε αλλον πλανητη..Το οτι παιζουν μεχρι το 90 και διεκδικουν την νικη ειναι το μονο σιγουρο..Αλλα και εκει βλεπουν βαθμολογια--σκορ προκρισης απο τον πρωτο αγωνα κτλ απλα δεν πιανοντε μηπως περιμενε σημερα καποιος να χασει η σελτικ.. απο την ινβερνες??οχι... μην βγει καποιος και πει οτι το ηθελε και η ιβερνερς.. θα πει μαλακια... τωρα μετα απο το αποτελεσμα και θα ειναι μαλακας :)...Η αγγλια οι αγγλοι δεν πιανονται δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο στο στοιχημα ποσο μαλλον στην αγγλια.. :)

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
φανηκε απο το πρωτο ματς οτι θα ετρωγε πολλα στον επαναληπτικο , που να παιζαν και οι βασικοι...

δεν πειραζ, κιπ γουλκιν  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
οχι ρε συ δεν τρεχει τιποτα.οσα βαλαμε χτες τα ιδια βαλαμε και σημερα.αποτελεσμα 0 εις το πηλικο.
αλλωστε κερδισμενος μακροχρονια στο στοιχημα ειναι αυτος που δεν χανει ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Παιδια ειναι αδικο να την λετε στον σταμ..Το οτι το εβλεπε αντερ η χ δεν ηταν λαθος.. κερδισε 2-0 εκει μεσα.. παιζει με την τσελσι για τον τιτλο...(ενταξει της κανει και το χ εκει :))Αλλα οι αγγλοι δεν αδιαφορουν ετσι ειναι η φαρα τους αν μπορεσουν θα σε γαμησουν..Με το στοιχηματικο σκεπτικο ο σταμ90 το ειδε καλα..Τωρα με το αγγλικο σκεπτικο θα πω απο την μερια μου που εχω χασει τα μαλια μου με την αγγλια..Παλι καλα το ειδε..Η αγγλια δεν πιανετε απο πουθενα και με το αγγλικο σκεπτικο μποροθσε να ερθει 2-2 1-1 0-0 οι ανθρωποι εκει ειναι σε αλλον πλανητη..Το οτι παιζουν μεχρι το 90 και διεκδικουν την νικη ειναι το μονο σιγουρο..Αλλα και εκει βλεπουν βαθμολογια--σκορ προκρισης απο τον πρωτο αγωνα κτλ απλα δεν πιανοντε μηπως περιμενε σημερα να χασει η σελτικ απο την ινβερνες??οχι μην βγει καποιος και πει οτι το ηθελε και η ιβερνερς θα πει μαλακια τωρα μετα απο το αποτελσμα και θα ειναι μαλακας...Η αγγλια οι αγγλοι δεν πιανονται δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο στο στοιχημα ποσο μαλλον στην αγγλια.. :)
δεν τρεχει τιποτα ρε φιλε χαβαλες γινεται, τρωει κουβα ο βαρος τον κραζω τρωω εγω τα αντιπηνα  :2funny: :2funny: :2funny:

εγω οπως πηγα με το σκεπτικο της τσελσι στους 16, ειχε βαλει 2 γκολακια στην δανια μεσα , και στον σταμφορντ το βολεψανε με ενα χ που εκαψε παρα πολυ κοσμο αν θυμαμαι...

Το φοβηθηκα το σημερινο και δεν το ακουμπησα καθολου, μετανιωσα δε για το οβερ που ειχε 1.90 αλλα τελοσπαντων...

Αγγλια φιλε τι περιμενεις..

επεισης ενα αλλο σκεπτικο ηταν το εξης.. το δυο φορτωμενα ματς σημερα ηταν αυτο στο τσ.λ και αυτο της σελτικ και λεω δε μπορει ενα απο τα δυο θα σπασει και εσπασε της σελτικ...  ;) ;)

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
το δυο φορτωμενα ματς σημερα ηταν αυτο στο τσ.λ και αυτο της σελτικ και λεω δε μπορει ενα απο τα δυο θα σπασει και εσπασε της σελτικ...  Wink Wink

και ραπιντ και η ραπιντ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το δυο φορτωμενα ματς σημερα ηταν αυτο στο τσ.λ και αυτο της σελτικ και λεω δε μπορει ενα απο τα δυο θα σπασει και εσπασε της σελτικ...  Wink Wink

και ραπιντ και η ραπιντ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παντως φαγαν καλα οι μπουκ ειδικα με το χθεσινο χ στο καμπ νου..

6 Εκατ ευρω τζιρο ο ασσος  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τωρα αυριο τι να παιξεις?

οβερ το βιγιρεαλ-πορτο που δινει 1.54?  :jerking:

η το γκολ/γκολ με  1.43  :jerking: :jerking: :jerking:

αα... για μπραγκα-μενφικα τι βλεπετε?  :think:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μη φοβάσαι οι μπουκ δεν χάνουν ποτέ . Άμα λάχει καλύπτονται και στο ανταλλακτηριο ...  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μη φοβάσαι οι μπουκ δεν χάνουν ποτέ . Άμα λάχει καλύπτονται και στο ανταλλακτηριο ...  ;)
τι παιζει με την μπετφερ και την λενε ανταλλακτηριο?

ανταλαγες αποδοσεων?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom