Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Έπαιξα under 3,5 για σιγουριά την Μαγιορκα με την Ουελβα στο νετ. Τελικό σκορ 7-1, τι να πεις :headbang: :headbang: :headbang:
Φιλαρακι,δωσε μου το τηλεφωνο σου.
Θελω την Πρωτοχρονια να σπασεις το ροδι,και να μου κανεις ποδαρικο στο σπιτι.

PASTELI

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
11
2250 χασαμε απο την καριολαααααα την αρσεναλ!

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Φιλαρακι,δωσε μου το τηλεφωνο σου.
Θελω την Πρωτοχρονια να σπασεις το ροδι,και να μου κανεις ποδαρικο στο σπιτι.

Μέσα είμαι, αλλά μέχρι την πρωτοχρονια θα σου δίνω τα σίγουρα στο στοίχημα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Έχουμε και λέμε...
553 2 Το πιάσαμε στο 1,80
611 Ο Το πιάσαμε στο 1,75
623 1 Το πιάσαμε στο 1,90
631 1 Το πιάσαμε στο 1,90
653 2 Το πιάσαμε στο 1,90
654 Ο Το πιάσαμε στο 1,93
665 Ο Το πιάσαμε στο 2,00

Όλα τα παραπάνω επι ένα ταπεινό συντελεστή 3 μας κάνουν 250,19 ευρά.
Μπράβο άξιε πράκτωρ Ταράτσα για τις εμπνεύσεις σου  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

[move] :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Επισκέπτης
Έχουμε και λέμε...
553 2 Το πιάσαμε στο 1,80
611 Ο Το πιάσαμε στο 1,75
623 1 Το πιάσαμε στο 1,90
631 1 Το πιάσαμε στο 1,90
653 2 Το πιάσαμε στο 1,90
654 Ο Το πιάσαμε στο 1,93
665 Ο Το πιάσαμε στο 2,00

Όλα τα παραπάνω επι ένα ταπεινό συντελεστή 3 μας κάνουν 250,19 ευρά.
Μπράβο άξιε πράκτωρ Ταράτσα για τις εμπνεύσεις σου  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Kαλημέρα!
Έπαιξες όλα αυτά?

Επισκέπτης
Εμ, τι λέμε τόση ώρα  :2funny: :2funny:

[move][size=16pt]Ταράτσα Rulez  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/size][/move]
Έτσι να γράφονται αυτά για να τα βλέπουν μερικοι! :grin:
Kαλημέρα...γιατί εσύ δεν τα έπαιξες...???? :2funny: :2funny: :2funny:
Αν τα έπαιζα όλα αυτά μαζί σε ένα δελτίο με τα λεφτά που έβαλα θα ήμουν στο Ντουμπάι τώρα! :2funny:

Επισκέπτης
Έτσι να γράφονται αυτά για να τα βλέπουν μερικοι! :grin:Αν τα έπαιζα όλα αυτά μαζί σε ένα δελτίο με τα λεφτά που έβαλα θα ήμουν στο Ντουμπάι τώρα! :2funny:
το καλύτερο είναι αν παίζεις στοίχημα είναι το μικρότερο ποντάρισμα να είναι στα 15 ευρώ.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Έτσι να γράφονται αυτά για να τα βλέπουν μερικοι! :grin:Αν τα έπαιζα όλα αυτά μαζί σε ένα δελτίο με τα λεφτά που έβαλα θα ήμουν στο Ντουμπάι τώρα! :2funny:
Σε ένα δελτίο τα έπαιξε ο cretan...???? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
πάς καλά αγόρι μου????προτάσεις του μπαλκόνια σ'ένα δελτιο :2funny:πάλι καλά που έπαιξες μόνο 3 ευρώ...είναι η πρώτη φορα που περνάνε τα πονταρίσματα του μπαλκόνια... :thefinge:

Επισκέπτης
Σε ένα δελτίο τα έπαιξε ο cretan...???? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
πάς καλά αγόρι μου????προτάσεις του μπαλκόνια σ'ένα δελτιο :2funny:πάλι καλά που έπαιξες μόνο 3 ευρώ...είναι η πρώτη φορα που περνάνε τα πονταρίσματα του μπαλκόνια... :thefinge:
Τι πρώτη φορά ρε γελοίο υποκείμενο?  :tickedoff:
Να βλέπεις να μαθαίνεις! :birdman:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Τι πρώτη φορά ρε γελοίο υποκείμενο?  :tickedoff:
Να βλέπεις να μαθαίνεις! :birdman:
Όχι και ρε... :knuppel:
άσε ρε παπαρίδη που περιμένουμε όλοι πότε θα ποστάρεις τις προτάσεις σου,για να δούμε μήπως έχεις καμία που θέλουμε να παίξουμε κι εμείς για να τη βγάλουμε off,παλιογκαντέμη... :2funny:
Επειδή σου άνοιξε η σούφρα χτες έβγαλες και γλώσσα :P

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
εγώ συνήθως παίζω 5 με 6 παιχνίδια με συντελεστή 50 το λιγότερο δηλαδή επί 15 ευρώ το δελτίο άμα πιάσεις να πάρεις κάτι χοντρό και όχι για μεροκάματο. 
Εγώ συνήθως παίζω 2άδες και μονά αποδεκτά με πονταρίσματα απο 50-300ε και πάω για διπλασιασμό...φασούλι το φασούλι...γεμίζει το σακούλι :dancing:

Επισκέπτης
άσε ρε παπαρίδη που περιμένουμε όλοι πότε θα ποστάρεις τις προτάσεις σου,για να δούμε μήπως έχεις καμία που θέλουμε να παίξουμε κι εμείς για να τη βγάλουμε off,παλιογκαντέμη... :2funny:
δεν φταίει ο ταράτσας που εσύ έχεις βαρυστομαχιάσει από τα κοντοσούβλια και δεν παίρνεις χαμπάρι τα ποστ του.

Επισκέπτης
Εγω αυτό που ξέρω είναι πως μόνο εμείς εκτιθέμεθα σε αυτό το thread με πλήθος προτάσεων και όχι με 2 δυάδες μόνο! :cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom