gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Γεμιστό που λέει και ο Γιώργαρος!Για καλο και κακό πες μας και τι μάρκα καπνίζεις!
Γεμιστό που λέει και ο Γιώργαρος!Για καλο και κακό πες μας και τι μάρκα καπνίζεις!
Ο φαφούτης????τί γεμιστό ρε μπαγλαμά???πάλι μπιφτέκια ονειρέβεσαι???Γεμιστό που λέει και ο Γιώργαρος!
Kαι μετά λέει εμένα ότι σκέφτομαι το φαί συνέχεια!Ο φαφούτης????τί γεμιστό ρε μπαγλαμά???πάλι μπιφτέκια ονειρέβεσαι???
Άσε γιατί έχω πλακωθεί στα ούζα και έχω στουμπώσει...Kαι μετά λέει εμένα ότι σκέφτομαι το φαί συνέχεια!
Kαι μετά λέει εμένα ότι σκέφτομαι το φαί συνέχεια!
Αφού σε πίνει ρε...άστο σε χαλάει,πιες καμιά γκαζόζα μικρή λουλού...Άσε γιατί έχω πλακωθεί στα ούζα και έχω στουμπώσει...
Άντε χοντρέ παρήγγειλε κοκορέτσια γιατί αύριο έχει νηστεία!1-4 η Γουστε Μπρομ! Βγήκε και η 2η δυάδα!
Όχι ρε από ζήλια το κάνουν, παλικάρι 2.00 μέτρα(2,02) είμαι ζηλεύουν οι τάπες, μην τους ακούς!ταρατσα γιατι σε λενε χοντρο ο bull και ο gatto?εισαι σαν τον κυριο στο αβαταρ σου?
Τι να ζηλέψουμε από'σένα μωρή φλάτσκα που είσαι σαν κουβάς χωρίς χερούλια...Όχι ρε από ζήλια το κάνουν, παλικάρι 2.00 μέτρα(2,02) είμαι ζηλεύουν οι τάπες, μην τους ακούς!
Αεκ 2,Σανταντερ 1,Γιουνγκ Μποις 1
Φιλαράκι...τη γλίτωσες τελικά τη φυλακή...
Φιλαράκι...τη γλίτωσες τελικά τη φυλακή...
Η μεγαλοψυχία μας..είναι 1 από τα 1000 προτερήματά μας...
Πάντως με συγκινήσατε με την προσφορά σας να μου φέρνετε τσιγάρα στην φυλακή!