Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ελεγα και στον αλλο πριν οτι το στοιχηματικο τυπο τον εκοψα 5 γιουρο η βδομαδα πολλα ειναι φαντασου baros οτι απο τα χριδτουγεννα και μετα 6-7 φορες πηρα τη παλια εφημεριδα kingbet

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για αυριο λιβερπουλ ναι τοττεναμ τσαμπιονι μεσοβδομαδα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα..Λογο της τελικης ευθειας... Δηλαδη.. Την αρχη(αλλα και το τελος :)).. Της καλης.. στοιχηματικης περιοδου.. θα ηθελα να μας Θυμισω τα εξης..Για τον καθε ειδους τζογου...Παιζουμε παντα με ενα συγκεκριμενο ποσο. Το ποσο αυτο πρεπει να ειναι μερος του περισσευματος μας,το οποιο ακομα και αν το χασουμε να ειναι τετοιο που δεν θα θετει σε καμια περιπτωση σε κινδυνο την προσωπικη, οικογενειακη, κοινωνικη, οικονομικη η επαγγελματικης μας γαληνη.                   Παικτης ο οποιος παιζει μεγαλυτερα ποσα, οχι μονο διακυβευει τα παραπανω.. αλλα εχει και πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες να χασει λογω του μεγαλυτερου αγχους με το οποιο θα παιζει και το λαθος αποφασεων/επιλογων στις οποιες αυτο σχεδον βεβαια θα τον οδηγησει..   Υπογραφη Τζον Ταραμας..Φυσικα και δεν ειμαι ο Τζον Ταραμας.. εμενα με λενε χρηστο :)  ΥΓ...Παιδια για μενα το στοιχημα ειναι σαν το καζινο,δεν εχω δει στα 10 χρονια που παιζω στοιχημα κανεναν κερδισμενο..Ουτε εγω ο ιδιος εχω μαθει να παιζω στοιχημα..Απλα ειμαι τζογαδορος οπως ολοι οι φιλοι μου :)...Χαλαρα μονο απο το περισσευμα μας... ΥΓ2..Το στοιχημα ειναι κατι, που δεν εγινε για να κερδιζουμε εμεις, αλλα οι Μπουκ!!!..Καλα κερδη σε ολους..ΥΓ3.. Ο καλυτερος παικτης ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος.. Με ανοιχτο μυαλο.. Για να ακουμε και τους αλλους. Αλλα να σκεφτομαστε.. και να κρινουμε εμεις.. αν παρουμε η οχι, καποιου αλλου τις επιλογες..Να σκεφτομαστε η τελικη αποφαση να ειναι δικια μας.. και αυτην να ακολουθησουμε...Ειτε ειναι δικα μας τα παιχνιδια.. ειτε ειναι καποιου συντακτη..Εμεις να κρινουμε μεσα απο σκεψη!!!! αν πρεπει να παιξουμε τα δικα μας η καποιου αλλου..

Djeko

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
By the way συγχαρητηρία για το γαμάτο αυτό site! Τα σέβη μου, τωρα που το ανακάλυψα θα γίνω θαμώνας!  :s&m_3:

Djeko

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τα σημεία μαζεμένα τα δίνουμε στο μαζί με τους συνεργάτες μου, από όλα τα αυριανά που προτείνουμε ξεχωρίζει το διπλό της Μπρέντα με απόδοση 3,90 (value) και το over της Werder. Καλό σημείο ελιναι επίσης ο άσσος της Γουέστ Μπρομ κόντρα στη Λίβερπουλ ( προβλέπεται να πάρει το αίμα της πίσω σε απόδοση δώρο)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
λειπει απο το κουπουνι αλλα και απο τα sites
το τελης γρια
πρωτοσελιδο λεει οτι χ του αγωνα ειχε το 3ο συνολικο παγκοσμιο πονταρισμα
για το σουκου

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
λειπει απο το κουπουνι αλλα και απο τα sites
το τελης γρια
πρωτοσελιδο λεει οτι χ του αγωνα ειχε το 3ο συνολικο παγκοσμιο πονταρισμα
για το σουκου
ειχε το τριτο συνολικο πονταρισμα σε συγκεκριμενη εταιρια μεχρι πριν δυο μερες...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τα σημεία μαζεμένα τα δίνουμε στο μαζί με τους συνεργάτες μου, από όλα τα αυριανά που προτείνουμε ξεχωρίζει το διπλό της Μπρέντα με απόδοση 3,90 (value) και το over της Werder. Καλό σημείο ελιναι επίσης ο άσσος της Γουέστ Μπρομ κόντρα στη Λίβερπουλ ( προβλέπεται να πάρει το αίμα της πίσω σε απόδοση δώρο)
σορυ αλλα το διπλο της μπρεντα πως σας ηρθε?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καλημερα !

τι λεει ? χαμος εγινε το βραδυ ... καλα δεν κοιμαστε ? τεσπαααααα ...

μερικα πραματακια ... αν υπαρχει εταιρια που το τριτο παιχνδι της εχει τσιρο 60Κ τοτε πρεπει να ειναι πολυ πολυ μικρη ...

αλλα επειδη η ειδηση αναφερετε στην μπουφου : τωρα 10:15 02-04-2010 εχουν ταιριαχτει 67Κ στο παιχνιδι . μια ιπποδρομια του κ :booty: λου κανει τσιρο πανω απο 100Κ .

στην ματσεστερ εχουν ταιριαχτει 315 Κ , στην τσελσι 125 Κ , στη μπρεσια 658 Κ , στην εμπολι 130 Κ , στην πεσκαρα 150 Κ ...

νταξει παιχτηκαν λεφτα στον τελη , αλλα μην τρελαθουμε κιολας ...

αυτιααααααα ...

τα λεμε σε λιγο που θα διαβασω για σημερα ...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
χ βιτσεντσα
χ φεγενορντ