alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Πριν δυο μερες το ειχα δει στο 2,7 τωρα δεν το βλεπω πουθεναεπειδη δεν το εχω ψάξει ποσο δινει το χ?
Πριν δυο μερες το ειχα δει στο 2,7 τωρα δεν το βλεπω πουθεναεπειδη δεν το εχω ψάξει ποσο δινει το χ?
τέλος πάντων για να μην το τεντώσουμε το θέμα,αυτό αποκλείεται να συμβαίνει...Η αληθεια ειναι οτι και μενα καπου πηρε το ματι μου την συγκεκριμενη ειδηση σε ενα απο τα ελληνικα σπορ σαιτς... δεν θυμαμαι σε ποιο ομως να σου πω...
Η ειδηση αναφερει συγκεκριμενη εταιρια... το παιχνιδι ηταν τριτο σε τζιρο μεχρι χτες πρωι και μετα το εφραξαν,αν το αφηναν μπορει να ηταν ακομα τριτο... τεσπα αφου δεν μπορουμε να το παιξουμε τι το σηζηταμε?τέλος πάντων για να μην το τεντώσουμε το θέμα,αυτό αποκλείεται να συμβαίνει...
μπες στο ανταλακτήριο της betfair να πάρεις μία ιδέα του τί γίνεται...το ρεύμα...
ότι παίζεται εκεί γίνεται κάτι ανάλογο,όχι το ίδιο,και στις υπόλοιπες εταιρίες...
Σε δυο εταιριες που ειμαι δεν το βλεπω αλλα ουτε και στον οπαπ... αλλα και παλι να ρισκαρεις ενα Χ στο 1,74 ??? εγω παντως οχι...μια χαρα υπαρχει
γιατί δεν μπορείς να το παίξεις;;;Η ειδηση αναφερει συγκεκριμενη εταιρια... το παιχνιδι ηταν τριτο σε τζιρο μεχρι χτες πρωι και μετα το εφραξαν,αν το αφηναν μπορει να ηταν ακομα τριτο... τεσπα αφου δεν μπορουμε να το παιξουμε τι το σηζηταμε?![]()
Σε δυο εταιριες που ειμαι δεν το βλεπω αλλα ουτε και στον οπαπ... αλλα και παλι να ρισκαρεις ενα Χ στο 1,74 ??? εγω παντως οχι...
το θέμα είναι πώς βλέπεις το στοίχημα...Σε δυο εταιριες που ειμαι δεν το βλεπω αλλα ουτε και στον οπαπ... αλλα και παλι να ρισκαρεις ενα Χ στο 1,74 ??? εγω παντως οχι...
Ολα πρεπει να τα κοιταει καποιος... ολα αυτα που λες συν απουσιες,προιστοριες,εδρες κτλκαι μία γενική θεωρία...
άλλο η 1η αγωνιστική...άλλο η 10η... άλλο η τελευταία...κ.λ.π...
άλλο το αγγλικό πρωτάθλημα...άλλο το ιταλικό...κ.λ.π...
διαφορετική προσέγγιση σε καθένα από τα παραπάνω...
αυτά κάποιος που ασχολείται με το στοίχημα πρέπει να τα λαμβάνει σοβαρά υπόψη του...
όταν το κάνει και δεν τα βάζει όλα στο ίδιο καλάθι,θα δει αποτέλεσμα...
όταν λές αποδόσεις εννοείς αυτές που σου προσφέρουν...Εκτος αυτων ο παιχτης πρεπει (αποψη μου) να λαβει υποψην και τις αποδοσεις... προσωπικα δεν θα επαιζα ποτε ενα Χ τελικο με αποδοση κατω του 2,8-2,7 το θεωρω μαλακια...
kai ο κουβας δεν εχει τελος![]()
λογικο αυφου δεν υπαρχει πατοςkai ο κουβας δεν εχει τελος![]()
αφού συμφωνείς,τότε θα συμφωνείς ότι στην παρούσα κατάσταση το 1.75 στο Χ στο παγκρήτιο είναι μεγάλο...Ολα πρεπει να τα κοιταει καποιος... ολα αυτα που λες συν απουσιες,προιστοριες,εδρες κτλ