alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Παρε το 1-1 με τον βλακα τον καναβαρο και τα λαθοι του...πρωτη φαση , πεναλτυ και 1-0 ... ;)
Παρε το 1-1 με τον βλακα τον καναβαρο και τα λαθοι του...πρωτη φαση , πεναλτυ και 1-0 ... ;)
αγιο το γκολ της ακαδεμικα με αγιασεπορτο 2/1 τελικο...
ηθελα να το παιξω στο ημιχρονο ασσο...
αλλα....![]()
![]()
![]()
δεν πηραζει εγω πηρα λεφτα χτες ομως....αγιο το γκολ της ακαδεμικα με αγιασε![]()
![]()
![]()
* Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν – Τελικό Αποτέλεσμαδεν πηραζει εγω πηρα λεφτα χτες ομως....
![]()
![]()
το τελευταιο που δεν λεει νικη ποιο ειναι?* Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν – Τελικό Αποτέλεσμα
* Νάπολι - Κάλιαρι – Τελικό Αποτέλεσμα
* Πόρτο - Ακαδέμικα – Θα πετύχουν γκολ και οι 2 ομάδες;
* Μαρσέιγ @ 1.91
* Νάπολι @ 1.44
* Ναι @ 2.75
* Νίκη
* Νίκη
* –
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το 2.75το τελευταιο που δεν λεει νικη ποιο ειναι?![]()
ρε μλκ ασε να κερδισω και μια μεραbaros κατι δεν παει καλα
δεν γινεται να κερδιζεις
αμα δεν πας να τα πονταρεις απερισκεπτα ολα και να τα χασεις τωρα θα αρχισω να ανησυχω :S
φιλε επρεπε να μηδενιση ο λογαριασμος και να βαλω λιγα για να δω λιγο φωςΕπιτέλους baros...ο τροχός γυρίζει...μακάρι να πηγαίνεις σερί ταμεία από δω και πέρα για να ισοφαρίσεις και την γκαντεμιά
Εγώ δεν έχω ιδέα από football league αλλά στην kingbet που διάβασα λίγο τα συγκεκριμένα παιχνίδια τα πρότεινε και τα 2 ξερά διπλά...κατα πόσο αξίζει να εμπιστευτείς μια στοιχηματική εφημερίδα δε ξέρω...φιλε επρεπε να μηδενιση ο λογαριασμος και να βαλω λιγα για να δω λιγο φως
ασχετο αλλα ο ασσος της ηλιουπολης μου αρεσει 4,5μαζι με τον ασσο του ιωνικου τρελο ταμειο μυριζομαι
αλλα ας καλυψουμε και των κωλο μας στο χ![]()
κοιτα ο λεβαδειακος εχει ομαδαρα για την φουτμπολ λιγκ αλλα ομαδα που ειναι βουτηγμενη στα σκατα σαν την ηλιουπολη αξιζει ενα πονταρισμα για πλακα σε τετοια αποδοση.Εγώ δεν έχω ιδέα από football league αλλά στην kingbet που διάβασα λίγο τα συγκεκριμένα παιχνίδια τα πρότεινε και τα 2 ξερά διπλά...κατα πόσο αξίζει να εμπιστευτείς μια στοιχηματική εφημερίδα δε ξέρω...
παικτη και 6-6 να εληγε δεν θα ηταν υπερβολη.σε καποια φαση εβγαλε τις καλες ευκαιριες και ηταν 11-10.καθε κατεβασια κ ευκαιρια.Γίνε over ρε Βαλένθια ,σε παρακαλώ...Έχω τόσους μήνες συνεχόμενους κουβάδες...