Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

POYTANIARIS 69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2008
Like
8
Πόντοι
1
Ρε παιδιά τι θα γίνει με το κωλοστοίχημα????? Δεν υπάρχειπερίπτωση να πέσουν οι αποδόσεις και να μην σπάσει το συγκεκριμένο ματς. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

Επιασα νωρίς Λάτσιο- ¨εβερτον Λίλ και περιμένω την πουτάνα τη Λυών.. Ρίξαν την απόδοση και στη Μϊλαν και σπάσαν και τα 2 ΕΛΕΟΣ πλεον

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καρδιοχτυπήσαμε λιγο αλλα δεν πειράζει...

ο αγιος κασιγιας μας εστειλε ταμειο     :rockon: :rockon: :rockon:
το παιζω 0-3 σκορ(9,50 ποσοστο) <3> ευρω!!...Και στο καπακι ο κολλητος μου το παιζει 1-2 σκορ.. <3>ευρω.. γαμω το κερατο μου..(αυτος ο κολλητος μου δεν εχει ιδεα τι σημαινει ποδοσφαιρο)Αλλα στο ποδοσφαιρο κανεις  :)δεν ειναι ειδικος :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το παιζω 0-3 σκορ(9,50 ποσοστο) <3> ευρω!!...Και στο καπακι ο κολλητος μου το παιζει 1-2 σκορ.. <3>ευρω.. γαμω το κερατο μου..(αυτος ο κολλητος μου δεν εχει ιδεα τι σημαινει ποδοσφαιρο)Αλλα στο ποδοσφαιρο κανεις  :)δεν ειναι ειδικος :)
ετσι ειναι.....

φαντασου δλδ ο κοσμος που το επεξε αυτο οβερ 3.5 η 4-6 γκολ, τοσες ευκαιριες υπηρχαν για περισσότερα γκολ ,

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ετσι ειναι.....

φαντασου δλδ ο κοσμος που το επεξε αυτο οβερ 3.5 η 4-6 γκολ, τοσες ευκαιριες υπηρχαν για περισσότερα γκολ ,
ενταξη..δεν ξερεις.. ηταν και ντερμπι.. ενα οβερ απλο.. θα ηταν πιο ιδανικο σαν παιξιμο :)ΥΓ.. Κατοπιν εορτης μιλαω αρα μπορει να ειμαι και λαθος..οποτε τα λογια μου τωρα που το ξανασσκεφτικα.. ειναι ως μη λεγομενα.. :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ενταξη..δεν ξερεις.. ηταν και ντερμπι.. ενα οβερ απλο.. θα ηταν πιο ιδανικο σαν παιξιμο :)
ειπα να ρισκαρω μια φορα...

μου βγηκε, το επεξα με την λογικη οτι η ρεαλ δεν ειχε περιθρια απολειας αλλων βαθμων , αν και πιστευω οτι θα το παρει η μπαρτσελονα , λογο μισους την κυνηγανε εστο και στο συν 5.... θα μπορουσε να βαλει και αλλα γκολ η ρεαλ, αλλα κατεβασε της μηχανες απο νωρις, αλλα μετα την σορεια ευκαιριων της ατλετικο εδειχνε και η ιδια να μην μπορει να ανατρεψει, ισως ενα γκολ που το πετυχε...  ;) ;) ;)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πω ρε γαμωτο... εγραφα μια ωρα.. εκανα ενα λαθος και τωρα ξανα μανα..Ενω ειμαι πιτα απο τα μπιρονια :2funny: :grin: :2funny: :grin: με τα καλιταρια..Ρικ δεν δινουν μεχρι τωρα μπας και την βγαλουν παικτικα στο τζαμπα δεν ξερω στο ημιχρονο αν δεν μπορουν.. να τα σκασουν..Φυσικα θα τα σκασουν αν δεν μπορουν :2funny: αλλα μεχρι τωρα δεν τα δινουν..κριση παντου..(πανε μηπως το βγαλουν παικτικα :2funny: :2funny: και να γλιτωσουν οι κουφαλες :)ΥΓ..μΑΝ αν ηξερα σιγουρα.. οτι οντως θα γινει μαγειριο θα ειχα πονταρει...Αλλα προς το παρον οι μεν δεν δινουν ενω ειχαν πει θα δωσουν..Αρα οι δεν θα το χτυπησουν..Πιστευω οτι στην ελλαδα χωρις πλακα εχουμε το πιο καθαρο πρωταθλημα στον κοσμο...

Please , don't drink and post ...

Ευχαριστώ ... :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Please , don't drink and post ...

Ευχαριστώ ... :)
μαν σκεφτηκα πριν ποσταρω.. τα λεγομενα μου.. :)Ξερεις γιατι..γιατι ειμαστε ελλαδα και οχι αγγλια.. εξαλου δεν αναφερθηκα σε ομαδα.. ονομαστικα!! οποτε μπορει να τα βγαζω απο το μυαλο μου :)ΥΓ..Μα ποσο καθαρος ειμαι.. :) :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
θελω να ρισκαρω στον ασσο του γαυρου αυριο, εχει πορωθει ο κοσμος και η ομαδα για νικη για να τελειωσει κυριολεκτικα το πρωταθλημα...

αλλα απο αυτην την αεκ ολα τα περιμενω  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
θελω να ρισκαρω στον ασσο του γαυρου αυριο, εχει πορωθει ο κοσμος και η ομαδα για νικη για να τελειωσει κυριολεκτικα το πρωταθλημα...

αλλα απο αυτην την αεκ ολα τα περιμενω  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Μαν μηπως με την κατακραυγη με τα στημενα!!..Δεν ευνοησουν τον ψευτοπρωταθλητη ολυμπιακο!!..Η ΑΕΚ δεν εχει τιποτα να χασει..Και αν η διαιτησια ειναι 50-50...... και οχι 99-1!!!! υπερ του ολυμπιακου.... Κανει κανα 2πλο η ΑΕΚ?..Μια σκεψη εκανα :)ΥΓ..δηλαδη με τους γνωστους μου αεκτσηδες.. δεν ακουσα οτι δεν τους νιαζει το παιχνιδι..Επιστρεφει ο μιραλας και το μουνη της χαιδος :)Η ΑΕΚ θα κατσει με ανοιχτα τα ποδια..Στα ντερμπι δεν υπαρχει λογικη και ο οπαπ... το μεγαλυτερο μπουρδελο... και ο πιο απατεωνας μπουκ στον κοσμο.. δεν ειναι μαλακας που το βγαζει μονο αποδεκτο!!...Σε 11 εκατομμυρια ανθρωπους..Να μην υποτιμουμε την νοημοσυνη μας... :) :)Ποιος θελει να το παιξει διπλο..?? :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μαν μηπως με την κατακραυγη με τα στημενα!!..Δεν ευνοησουν τον ψευτοπρωταθλητη ολυμπιακο!!..Η ΑΕΚ δεν εχει τιποτα να χασει..Και αν η διαιτησια ειναι 50-50...... και οχι 99-1!!!! υπερ του ολυμπιακου.... Κανει κανα 2πλο η ΑΕΚ?..Μια σκεψη εκανα :)
τι να πω ρε φιλε μου δεν ξερω..

περιεργα σημεια αυριο, ειδικα στην ελλαδα...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Και οσο για την βετ365.. Σημερα φιλος μου κολλητος(Ολοι οι φιλοι μου.. ειναι κουμαροσκυλα του κερατα!! :))..Ηθελε να παιξει το Διαγορας- Πιερικος στον ασσο(Πολλα ευρω)) και η πουτανα γαμημενη (εχω κανει 4000 ευρω τζιρο.. ασχετο :) ετσι μου ηρθε αυθορμητα και το ειπα :))βετ365!!!... δεν ειχε το παιχνιδι!!..Σε αναφορα ο φιλος μου στην ζωντανη συνομιλια με την εκπροσωπο της βετ365..Γιατι δεν εχουν το παιχνιδι... αυτο.. Η ψωλα :) στην αλλη γραμμη  Του απαντησε οτι ειναι στην διακριτικη ευχερεια της εταιριας.. και των τιπστερ :)..(συγχορεστεμε για τα μη αγγλικα δεν εχω ιδεα)..Και σαν εταιρια εχει ενα προιον.. Και προσφερει οτι θελει... και οπως θελει αυτη!!..Ολοι ειναι απατεωνες.. παιδια!!..ολοι οι μπουκ!!!... :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
bwin

ο οπαπ του εξωτερικου    :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

sofopof

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
0/4 to sabbato
mas esteilan kouva arsenal ,dortmund, aston villa kai united (1) apo imixrono....

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

μα καλα ... ΠΟΣΑ SITE ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ?????????? :new_shocked:

ξερετε τι λεω ? να κανουμε ενα και μεις !

εγω θα ειμαι ο Dirtiest Player of The Game ...

θα παρουμε και διαφημιση απο τις εταιριες ...

Μια χαρα θα ειμαστε ...  :rockon:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ολυμπιακος 1 ημιχρονο
ουντινεζε 1
μπιλμπαο 1Χ

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
86
Καλημέρα σας.
Έχω να προτείνω  Άρη 1 - Ατρόμητο πάοκ Χ - Καβάλα 1(σιγά μην αφήσουν τον Βόλο να παίξει play off).

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

για σημερα marseille ...

θα δω μηπως βγει τιποτα στο live : bari , bologna και ηρακλη θεσσαλονικης ...

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
atromitos x,hraklis x,mpari x,mpolonia x,samptoria x.3,4,5, kai kala kerdi se olous!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom