You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εσύ το έπαιξες;;;Βρε, το παιξατε να το γυρισει η Μπαγερν στο ημιχρονο???
εσύ παίζεις ανατροπές στα ημίχρονα...
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Και γιατι δεν το καλυπτεις στο live???και οι μαλακισμενες οι μπεμπες δεν το καθαριζουν . περιμενουν πισω και βγαινουν στις αντεπιθεσεις ... αμα το παν ετσι ποτε δε ξες ... κριμα να κανω cashout το 1.50 ... τεσπααα ... θα δουμε ...
5,5 το Χ και 23 το διπλο, το καθεσαι?Ειδικα αν το εχεις παιξει μονο αποδεκτο, ειναι μ@@κια να μην το καλυψεις, ακομα και αν περιμενεις αυτο σαν τελευταιο ματς....
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Εγω αυτα τα περιμενω πως και πως, αλλα εκεινη τη στιγμη ουτε καν το εβλεπα, γιατι καποιος μ@@κας μου επρηζε τα @@, ετσι απλα...εσύ το έπαιξες;;;
εσύ παίζεις ανατροπές στα ημίχρονα...
Και το χειροτερο, οτι παντα με την Μπαγερν live στο Τσαμπιονςλιγκ, αρχιζω πολυ καλο νικηφορο σερι, αλλα αν θα βρεθει καποιος να στην σπασει...
motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μιας και είσαι των ανατροπών, την ipswich τη βλέπεις;; Έχω παίξει πεντάδα καρφί στον οπαπ και χάνω τη καριόλα. Τα άλλα είναι 4-0,3-0,3-0,2-0...
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ΑΝ θες να ρισκαρεις, ριχνεις ενα ποσο στην καλυψη, αλλα κσλυψη στην καλυψη, ειναι να αφησεις να περασει λιγη ωρα να ανεβει το επομενο γκολ της Μαντσεστερ, ψστε αυτα που εβαλες στο να γυρισιε το ματς η Μαρσειγ και δεν κατσει, επειδη θα φαει δευτερο, θα τα βγαλεις απο το δευτερο γκολ της Μαντσεστερ..ίσα-ίσα αν είναι το τελευταίο θέλει κάλυψη...
αλλά θα το καθαρίσει σε λίγο...ξέρει ο σερ άλεξ...
Τωρα, αν δεν μπει γκολ, απλα τον ηπιες, θα λιγοστεψεις δηλαδη τα κερδη σου
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
θα στο ισοφαρίσω εγώ...Μιας και είσαι των ανατροπών, την ipswich τη βλέπεις;; Έχω παίξει πεντάδα καρφί στον οπαπ και χάνω τη καριόλα. Τα άλλα είναι 4-0,3-0,3-0,2-0...
τώρα για το δεύτερο...δεν ξέρω...
motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
θα στο ισοφαρίσω εγώ...
τώρα για το δεύτερο...δεν ξέρω...
Αδημονώ..
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Κοιτα, την Ιπσουιτς την ειχα δει διπλο ημιχρονο και την εχω παιξει σε ξερη τριαδα με την Πιτερμπορο που ειναι 0-3 ηδη, αλλα και την Νοτσ Καουντι που μολις εφαγε γκολ και με παει κουβα, αυτη η παλιομαδα...Μιας και είσαι των ανατροπών, την ipswich τη βλέπεις;; Έχω παίξει πεντάδα καρφί στον οπαπ και χάνω τη καριόλα. Τα άλλα είναι 4-0,3-0,3-0,2-0...
Προσωπικα δεν βλεπω να το γυρναει, αλλα αν το βλεπεις εσυ, παιξτο, αλλα τι περιμενεις να ερθει, Χ ή 1???
Ο,τι βλεπεις το πονταρεις και το καλυπτεις με το αλλο σημειο, αυτη ειναι η σωστη τακτικη...
motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Κοιτα, την Ιπσουιτς την ειχα δει διπλο ημιχρονο και την εχω παιξει σε ξερη τριαδα με την Πιτερμπορο που ειναι 0-3 ηδη, αλλα και την Νοτσ Καουντι που μολις εφαγε γκολ και με παει κουβα, αυτη η παλιομαδα...
Προσωπικα δεν βλεπω να το γυρναει, αλλα αν το βλεπεις εσυ, παιξτο, αλλα τι περιμενεις να ερθει, Χ ή 1???
Ο,τι βλεπεις το πονταρεις και το καλυπτεις με το αλλο σημειο, αυτη ειναι η σωστη τακτικη...
1..
Δεν παίζω στο νετ, οπότε κάλυψη δεν παίζει..
Ούτε εγώ βλέπω να το γυρνάει (με βάση τις αποδόσεις που παίζουν και το πώς μεταβάλλονται σε betfair, bwin)..
Μαλακία που δεν έπαιξα τις τετράδες και μεγαλύτερη μαλακία που δεν έριξα την πεντάδα να νικάνε τα σημεία από ημίχρονο σε σύστημα..
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Μετα το σκεφτεσαι αυτο, εγω εχω μια συμπαθεια στα ημιχρονα, αλλ ακατι φορες με χουν καψει...1..
Δεν παίζω στο νετ, οπότε κάλυψη δεν παίζει..
Ούτε εγώ βλέπω να το γυρνάει (με βάση τις αποδόσεις που παίζουν και το πώς μεταβάλλονται σε betfair, bwin)..
Μαλακία που δεν έπαιξα τις τετράδες και μεγαλύτερη μαλακία που δεν έριξα την πεντάδα να νικάνε τα σημεία από ημίχρονο σε σύστημα..
Σημερα εβλεπα 6 διπλα ημιχρονα και καθησαν τα 5..., αλλα ξενερωμενος που ημουν, δεν τα επαιξα...
Ισοφαρισε η Ιντερ και εχει πλακα να γινει 1 ημιχρονο - 2 τελικο και το συζητουσα με καποιον φιλο που ηθελε να το παιξει 2 τελικο αλλα και διπλο ημιχρονο...
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
το φάγαμε...Αδημονώ..
motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αλλά έχω πίστη στους γερμαναράδες...δεν τα παρατούν ποτέ...
Όντως..
Το παιχνίδι δεν λήγει 2-2. Έχει σίγουρα και άλλο γκολ και οι Γερμανοί δεν είναι Ιταλοί να αρκεστούν στην ισοπαλία..
Πάντως το ματς ήταν για 7-2 έως τώρα. Η bayern πληρώνει την αστοχία και κυρίως τον κομπλεξισμό του μαλάκα του φαν χααλ (έφαγε τον μπουτ για να παίζει ο κραφτ, πούλησε πέρσι λούσιο κτλ)
ΥΓ Λος πούλος η φοράδα η ιπσουιτς.. :S. Καλά να' μαστε και θα τους πάρουμε άλλη φορά..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K