Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Βρε, το παιξατε να το γυρισει η Μπαγερν στο ημιχρονο???

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

και οι μαλακισμενες οι μπεμπες δεν το καθαριζουν . περιμενουν πισω και βγαινουν στις αντεπιθεσεις ... αμα το παν ετσι ποτε δε ξες ... κριμα να κανω cashout το 1.50 ... τεσπααα ... θα δουμε ...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
και οι μαλακισμενες οι μπεμπες δεν το καθαριζουν . περιμενουν πισω και βγαινουν στις αντεπιθεσεις ... αμα το παν ετσι ποτε δε ξες ... κριμα να κανω cashout το 1.50 ... τεσπααα ... θα δουμε ...
Και γιατι δεν το καλυπτεις στο live???
5,5 το Χ και 23 το διπλο, το καθεσαι?Ειδικα αν το εχεις παιξει μονο αποδεκτο, ειναι μ@@κια να μην το καλυψεις, ακομα και αν περιμενεις αυτο σαν τελευταιο ματς....

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ίσα-ίσα αν είναι το τελευταίο θέλει κάλυψη...
αλλά θα το καθαρίσει σε λίγο...ξέρει ο σερ άλεξ...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
εσύ το έπαιξες;;;
εσύ παίζεις ανατροπές στα ημίχρονα...
Εγω αυτα τα περιμενω πως και πως, αλλα εκεινη τη στιγμη ουτε καν το εβλεπα, γιατι καποιος μ@@κας μου επρηζε τα @@, ετσι απλα... :tickedoff:
Και το χειροτερο, οτι παντα με την Μπαγερν live στο Τσαμπιονςλιγκ, αρχιζω πολυ καλο νικηφορο σερι, αλλα αν θα βρεθει καποιος να στην σπασει... :headbang:

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Μιας και είσαι των ανατροπών, την ipswich τη βλέπεις;; Έχω παίξει πεντάδα καρφί στον οπαπ και χάνω τη καριόλα. Τα άλλα είναι 4-0,3-0,3-0,2-0... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ίσα-ίσα αν είναι το τελευταίο θέλει κάλυψη...
αλλά θα το καθαρίσει σε λίγο...ξέρει ο σερ άλεξ...
ΑΝ θες να ρισκαρεις, ριχνεις ενα ποσο στην καλυψη, αλλα κσλυψη στην καλυψη, ειναι να αφησεις να περασει λιγη ωρα να ανεβει το επομενο γκολ της Μαντσεστερ, ψστε αυτα που εβαλες στο να γυρισιε το ματς η Μαρσειγ και δεν κατσει, επειδη θα φαει δευτερο, θα τα βγαλεις απο το δευτερο γκολ της Μαντσεστερ..
Τωρα, αν δεν μπει γκολ, απλα τον ηπιες, θα λιγοστεψεις δηλαδη τα κερδη σου

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Μιας και είσαι των ανατροπών, την ipswich τη βλέπεις;; Έχω παίξει πεντάδα καρφί στον οπαπ και χάνω τη καριόλα. Τα άλλα είναι 4-0,3-0,3-0,2-0... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
θα στο ισοφαρίσω εγώ...
τώρα για το δεύτερο...δεν ξέρω...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Κοιτα, την Ιπσουιτς την ειχα δει διπλο ημιχρονο και την εχω παιξει σε ξερη τριαδα με την Πιτερμπορο που ειναι 0-3 ηδη, αλλα και την Νοτσ Καουντι που μολις εφαγε γκολ και με παει κουβα, αυτη η παλιομαδα...
Προσωπικα δεν βλεπω να το γυρναει, αλλα αν το βλεπεις εσυ, παιξτο, αλλα τι περιμενεις να ερθει, Χ ή 1???
Ο,τι βλεπεις το πονταρεις και το καλυπτεις με το αλλο σημειο, αυτη ειναι η σωστη τακτικη...

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Κοιτα, την Ιπσουιτς την ειχα δει διπλο ημιχρονο και την εχω παιξει σε ξερη τριαδα με την Πιτερμπορο που ειναι 0-3 ηδη, αλλα και την Νοτσ Καουντι που μολις εφαγε γκολ και με παει κουβα, αυτη η παλιομαδα...
Προσωπικα δεν βλεπω να το γυρναει, αλλα αν το βλεπεις εσυ, παιξτο, αλλα τι περιμενεις να ερθει, Χ ή 1???
Ο,τι βλεπεις το πονταρεις και το καλυπτεις με το αλλο σημειο, αυτη ειναι η σωστη τακτικη...

1..
Δεν παίζω στο νετ, οπότε κάλυψη δεν παίζει..
Ούτε εγώ βλέπω να το γυρνάει (με βάση τις αποδόσεις που παίζουν και το πώς μεταβάλλονται σε betfair, bwin)..
Μαλακία που δεν έπαιξα τις τετράδες και μεγαλύτερη μαλακία που δεν έριξα την πεντάδα να νικάνε τα σημεία από ημίχρονο σε σύστημα..

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Ισοφαρισε η Γιορκ.. Θα κανει τον 1 λετε?  :- Τοχω 2αδα με Μπερνλει..

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εφαγα φλασια και επαιξα το καφενειο την Πλιμουθ να το γυρισει με την Καρλαιλ..
Θα μου πεις τωρα, η Καρλαιλ δεν ειναι Μαντσεστερ...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
ισοφαρισε η ιντερ :huh:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
άν χάνεις,χάνεις...το τρώς...νόμος του ποδοσφαίρου...
αλλά έχω πίστη στους γερμαναράδες...δεν τα παρατούν ποτέ...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
1..
Δεν παίζω στο νετ, οπότε κάλυψη δεν παίζει..
Ούτε εγώ βλέπω να το γυρνάει (με βάση τις αποδόσεις που παίζουν και το πώς μεταβάλλονται σε betfair, bwin)..
Μαλακία που δεν έπαιξα τις τετράδες και μεγαλύτερη μαλακία που δεν έριξα την πεντάδα να νικάνε τα σημεία από ημίχρονο σε σύστημα..
Μετα το σκεφτεσαι αυτο, εγω εχω μια συμπαθεια στα ημιχρονα, αλλ ακατι φορες με χουν καψει...
Σημερα εβλεπα  6 διπλα ημιχρονα και καθησαν τα 5..., αλλα ξενερωμενος που ημουν, δεν τα επαιξα...
Ισοφαρισε η Ιντερ και εχει πλακα να γινει 1 ημιχρονο - 2 τελικο και το συζητουσα με καποιον φιλο που ηθελε να το παιξει 2 τελικο αλλα και διπλο ημιχρονο...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το εφαγε και η Ιπσουιτς, ποτε πανε οι ελπιδες...
Τπυλαχιστον να σου γινει μαθημα να ριχνεις κανα συστηματακι...

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
αλλά έχω πίστη στους γερμαναράδες...δεν τα παρατούν ποτέ...

Όντως..
Το παιχνίδι δεν λήγει 2-2. Έχει σίγουρα και άλλο γκολ και οι Γερμανοί δεν είναι Ιταλοί να αρκεστούν στην ισοπαλία..
Πάντως το ματς ήταν για 7-2 έως τώρα. Η bayern πληρώνει την αστοχία και κυρίως τον κομπλεξισμό του μαλάκα του φαν χααλ (έφαγε τον μπουτ για να παίζει ο κραφτ, πούλησε πέρσι λούσιο κτλ)

ΥΓ Λος πούλος η φοράδα η ιπσουιτς.. :S. Καλά να' μαστε και θα τους πάρουμε άλλη φορά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom