Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Στην θεση σου θα εκανα..οπως και κανω υπομονη για τις τελευταιες αγωνιστικες των εγχωριων πρωταθληματων..Ασχετα αν εισαι η οχι κερδισμενος..Εκει πονταρουν οι μπουκ στην ανυπομονησια..Τα λεφτα τα κερδισμενα μεσα απο την μικρη μου πειρα ειναι καλυτερα να τα πονταρουμε σε πρωταθληματα..Στο τσου λουγκ παιζονται δισεκατομμυρια και υπαρχει 10 φορες μεγαλυτερη σκοπιμοτητα απο τις ομαδες απο τους μπουκ απο παντου :)
Συμφωνώ μαζί σου, πολύ σπάνια παίζω champions league...αλλά πιστευώ τόσο πολύ στον άσσο της Ρεαλ και μάλιστα πολύ πιθανό να της ρίξει και καμια 3αρα...έστω 1.40 να είχε θα το χτύπαγα άνετα...τα περισσότερα λεφτά τα έχω βγάλει από κάτι τέτοια μονά αποδεκτα...αλλά το 1.33 είναι για κλάματα πραγματικά...όσο για την υπομονή ευτυχώς την έχω...παίζω μόνο αυτά που πιστευώ..είτε χάσω είτε κερδίσω δεν πρόκτειτε να παίξω κάτι μόνο και μόνο για να ρεφάρω...τεσπα προς το παρον με τέτοιες αποδόσεις δεν παίζω τίποτα, μακάρι να δικαιωθώ και να χάσει η Ρεαλ :grin:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
λοιπον να κανουμε μια αναλυση για τα 2 καυτα φαβορι του διημερου.μαντσεστερ και ρεαλ.οι αποδοσεις ειναι λιγο πιο ψηλα ο ασσος της μαντσεστερ.και το ερωτημα ειναι το εξης.τα δινουν ετσι γιατι θεωρουν την ρεαλ καλυτερη απο την μαντσεστερ η γιατι θεωρουν την λυων χειροτερη απο την μαρσειγ???την ιδια ερωτηση πρεπει να κανουμε κ στον εαυτο μας.εγω προσωπικα θεωρω την μαντσεστερ καλυτερο φαβορι.και το επιχειρημα μου ειναι το εξης.η μαντσεστερ στην ισοπαλια εχει ενα περιθωρειο λαθους δλδ το 0-0 που οδηγει στην παραταση.η ρεαλ εχει 2 περιθωρεια λαθους στην ισοπαλια 0-0 που προκρινεται και 1-1 που παει παραταση.βεβαια εννοειται οτι καμια ομαδα δεν πηγαινει για την ισοπαλια.αλλα αν το παιχνιδι ειναι π.χ. στο 80 και δεν βγαινει σε κανεναν θα ρισκαρουν???και οι 2 πολυ δυνατες εδρες η ρεαλ ολα νικες και η μαντσεστερ σχεδον στα ιδια με το εντυπωσιακο οτι πετυχαινει στην εδρα της το λιγοτερο 2 γκολ ανα αγωνα.προσοχη κ  καλη εμπνευση.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Για τα αποψινα ματσακια του τσουλου προβλεπω ασσο της μαντσεστερ (ισως και απο ημιχρονο) και οβερακι στο μπαγερν-ιντερ... πως τα βλεπετε?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
ποιο καλο παιδι θα μου δωσει ενα καλο σημειο να φτιαξω μια τριξη
εκτος τσουλου παιχνιδια :sunglasses:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Η μαρσειγ κερδισει σημερα η ειναι μαγικο σεναριο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ποιο καλο παιδι θα μου δωσει ενα καλο σημειο να φτιαξω μια τριξη
εκτος τσουλου παιχνιδια :sunglasses:
Ανναν Αθλετικ 2
Στενχαουσμιουρ Χ2
Ακρινγκτον οβερ
Ιστ Φαιφ Χ2

Καλή σου τυχη.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kaλησπερα. ιπσουιτς γουοτφορντ 2 ημιχρονο 2 τελικο,σκανθορπ πρεστον 1 ημιχρονο 1 τελικο,καρλαιλ πλιμουθ 2 ημιχρονο 2 τελικο,σεφιλντ γουενστει πιτερμπορο οβερ 4,5 γκολ,ακρικτον στανλει μπερτον αλμπιον 2διπλο.Συστημα τα επαιξα 2-3-4-5 συνολο 5,20 ευρω νικη 1476 ευρω.καλα κερδη σε ολους.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

στη betfair εχουμε μεχρι στιγμης :

στην bayern εχουν παιχτει τα διπλασια απο την man.u. ( 3.3 εκ. με 1.7 εκ. ) και η αποδοση της ειναι σε ελευθερη πτωση . ( προς τερψη οσων την προλαβαν στο 1.95 ...  :sunglasses: ) δεν βλεπω καποιο λογο για αυτο το φαινομενο , απο την στιγμη που η bayern περναει και με ισοπαλια ...

η man.u. εχει μια ελαφρα ανοδο ...

ασχετως ολων αυτων εβαλα κατιτις στη ματζεστερ που εχει κινητρο να κερδισει και ειναι αρκετα καλυτερη απο την μαρσειγ ... θεωρω το 1.53 δικαιο ...

τα λεμε το βραδυ για live ...

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
στη betfair εχουμε μεχρι στιγμης :

στην bayern εχουν παιχτει τα διπλασια απο την man.u. ( 3.3 εκ. με 1.7 εκ. ) και η αποδοση της ειναι σε ελευθερη πτωση . ( προς τερψη οσων την προλαβαν στο 1.95 ...  :sunglasses: ) δεν βλεπω καποιο λογο για αυτο το φαινομενο , απο την στιγμη που η bayern περναει και με ισοπαλια ...

η man.u. εχει μια ελαφρα ανοδο ...

ασχετως ολων αυτων εβαλα κατιτις στη ματζεστερ που εχει κινητρο να κερδισει και ειναι αρκετα καλυτερη απο την μαρσειγ ... θεωρω το 1.53 δικαιο ...

τα λεμε το βραδυ για live ...
αυτα μην τα πολυπιστευεις.πολλες φορες το κανουν για να διμιουργησουν ρευμα.π.χ.προχτες εβλεπα ενα παιχνιδι ειχε αρκετο τζιρο σε αντερ/οβερ και ηταν μοιρασμενα τα πονταρισματα.κατι που μου εκανε εντυπωση γιατι το ματς φαινοταν καραοβερ.ξαφνικα 10 λεπτα πριν το ματς ο τζιρος του οβερ εκτιναχτηκε στο 87% του πονταρισματος.μην τρωτε παπα...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

αυτο λεω και γω . δεν υπαρχει κανενας λογος να φορτωθει η μπαγερν απο τη στιγμη που βολευεται και με δυο ισοπαλα αποτελεσματα ... οτι γινονται παιχνιδια , γινονται ...
χθες αν αγοραζες μπαγερν στο 1.95 και την πουλησεις στο 1.7τοσο εχεις ξεκουραστο κερδος περιπου 10 % . καθολου κακο στο δικο μου βιβλιο ...  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ασο/ασο στην μπετφερ η μαντσεστερ εχει 2.35  :o :o :o :o

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ο λόγος που έχει πέσει ο άσσος της μπάγερν είναι ότι τελευταία στιγμή (μεσημέρι),έμεινε εκτός ο ζανέτι...
σοβαρή απώλεια για μένα...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
goal hernadez !!!! MAN U 1-0 ...

edit : και ποιος θαμουλεγε οτι ανημερα των γενεθλιων της μεγαλυτερης ποδοσφαιρικης ομαδας , θα πανηγυριζα γκολ μπεμπας ... τεσπα , αυτα εχει το στοιχημα ... money ubber alles ...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ο ετό ήταν λιγουλάκι οφσάιτ...κανά μέτρο...
αλλά θα το γυρίσουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom