Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Οταν λεμε οτι αυτα δε γινονται, το εννουμε...
Υστερα απο αποτυχημενες προσπαθειες της Κυριακης, βλεπω τα τρια τελευταια ματς του κοπονιου και μου μυριζουν εντονα διπλα και τα τρια...
Μαρκαρω τα δυο Αργεντινικα και ψαχνω να βρω το Μεξικανικο στην 365, πουθενα δεν το βρισκω...
Παιζω τη δυαδα και καθεται απο το ημιχρονο κιολας και στο ανετο...
Ωραια λοιπον...
Το Μεξικανικο στην αρχη του το εμφανιζει η 365 στο live και ενω απο αλλα sites βλεπω οτι εχει γινει νωρις-νωρις το 0-2, το εξαφανιζει ξαφνικα!!!
Τεςπα, οταν ειναι να στα παρει, θα στα παρει, αλλα οταν πας να τα παρεις χοντρα, κατι θα γινει για να μην τα παρεις και να παρεις τα @@ σου :tickedoff:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πόσα θα έπαιρνες και πόσα πήρες τελικά;

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
ο ΟΠΑΠ ειχε και  αυτος αουτσαιντερ τον ΠΑΟΚ.. Απο το ΥΓ..και μετα το επιασα :)..Χωρις να ειναι πληρης ο ΠΑΟΚ σημερα...την Τεταρτη ετοιμαζω πονταρισμα καλο..Δεν θα πω το ποσο, απο εδω.. τιποτα!! Απλα θα παιξω τον ασσο δυνατα :)..
Γιατί πιστεύεις τόσο πολύ τον άσσο στο κύπελο? ο ΠΑΟΚ όπως και χθες στο ματσ με τον Ολυμπιακό αποδείχτηκε η πιο κωλόφαρδη ομάδα της Ελλάδας..να πω ήταν καλύτερος και κέρδισε με το σπαθί του οκ, αλλά δε νομίζω ότι έδειξε την ανωτερότητά του...και στον πρώτο αγώνα για το κέπελο στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ ήταν και 'κει κωλόφαρδος όπως και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκι(1-1)...είναι τραγικό αυτό, να είσαι κατώτερος στο γήπεδο και να παίρνεις νίκη ή την ισοπαλία...δε νομίζεις ότι κάποια στιγμή θα του κλείσει ο κώλος?, κάποια στιγμή τα δοκάρια που χάνει η αντίπαλη ομάδα θα γίνουν γκολ :cheesy:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Γιατί πιστεύεις τόσο πολύ τον άσσο στο κύπελο? ο ΠΑΟΚ όπως και χθες στο ματσ με τον Ολυμπιακό αποδείχτηκε η πιο κωλόφαρδη ομάδα της Ελλάδας..να πω ήταν καλύτερος και κέρδισε με το σπαθί του οκ, αλλά δε νομίζω ότι έδειξε την ανωτερότητά του...και στον πρώτο αγώνα για το κέπελο στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ ήταν και 'κει κωλόφαρδος όπως και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκι(1-1)...είναι τραγικό αυτό, να είσαι κατώτερος στο γήπεδο και να παίρνεις νίκη ή την ισοπαλία...δε νομίζεις ότι κάποια στιγμή θα του κλείσει ο κώλος?, κάποια στιγμή τα δοκάρια που χάνει η αντίπαλη ομάδα θα γίνουν γκολ :cheesy:
Χρόνια τώρα είναι κωλόφαρδη ομάδα...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

ποτε μην κοντραρεις τον  :booty:φαρδο ... ειδικα στο στοιχημα ... ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Για σημερα βλεπετε τιποτα? λιγα ματσακια...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Noργουιτς 2(διπλο) Χεταφε Χ(Ισοπαλια),    και νιμ (διπλο) συστημα 2-3 τριχιε στην βετ365 επι 0,60 λεπτα 2,40 αξια δελτιου 90και κατι ευρω κερδως και στα 3 ματς..ΥΓ..Αν βγει η νοριτς ασσο θα παραξενευτω..Αν ειχα καποιο κερδος θα επαιζα αυτο το διπλο..Και δεν το προτεινω εκτος απο τα λεφτα που εβαλα..Το υποθετικο πονταρισμα απεχει παρασαγγας απο το πραγματικο..

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
baros θα ριξεις τιποτα αποψε?  :P

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
baros θα ριξεις τιποτα αποψε?  :P
εχω κανει ηδη την μαλακια
και ενω την παταω και λεω να πα να γαμηθουν
θα παιζω 1 παιχνιδι παλι εριξα πολλα :S
χερτα βλεπω και οβερ αυτο το παιχνιδι
αλλα δεν λεω καλα αποτελεσματα :sunglasses:

Επισκέπτης
Σημερα επαιξα τα κατωθι

430 Εθνικος - Πναιτωλικος Χ
431 Θρασυβουλος - Πανθρακικος 1
432 Οντενσε - Λινγκμι    1
433 Γκροιτερ Φιρτ - Χαρτα Under
437 Αιντχοβεν - Απελντορν 1
440 Ουρακαν - Κιλμες 1

Με 4,50 ευρω στο ΟΠΑΠ παω για 210 ευρακια

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Noργουιτς 2(διπλο) Χεταφε Χ(Ισοπαλια),    και νιμ (διπλο) συστημα 2-3 τριχιε στην βετ365 επι 0,60 λεπτα 2,40 αξια δελτιου 90και κατι ευρω κερδως και στα 3 ματς..ΥΓ..Αν βγει η νοριτς ασσο θα παραξενευτω..Αν ειχα καποιο κερδος θα επαιζα αυτο το διπλο..Και δεν το προτεινω εκτος απο τα λεφτα που εβαλα..Το υποθετικο πονταρισμα απεχει παρασαγγας απο το πραγματικο..
Με πιο σκεπτικό επιλέγεις τη Νιμ :think: Η Λεμαν έχει ένα καινούριο γήπεδο και στην έδρα της είναι πανίσχυρη...άμα ήταν ο άσσος 1.70 εγώ θα το έπαιζα μονό τον άσσο με καλό σπρώξιμο, αλλά το 1.50 δε μου λέει κάτι

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
και εγω για ασσο το βλεπω ΛεΜαν-Νιμ αλλα μαλλον δεν θα το ακουμπησω... για οβερακι μου κανει το ματσακι της οντενσε και για Χ ο παναιτωλικος... αντε να δουμε. Παντως για σημερα θα πονταρω λιγα ευρα...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι μου βρωμαει Χ το συγκεκριμενο ματσακι?

γιατι εχει και αρκετο Χ ... η ταντελλα ειναι στο οριο του υποβιβασμου , το θελει πιο πολυ , ενω η παντοβα ειναι βολεμενη στη μεση και εχει και αρκετες απουσιες ...

ρισκαρω στο 2.6 . αν βγει , βγηκε ...

θες να προηγηθει , να το κρατησει κανα εικοσαλεπτο για να κανω cashout και μετα να ερθει Χ να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι ...  :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
γιατι εχει και αρκετο Χ ... η ταντελλα ειναι στο οριο του υποβιβασμου , το θελει πιο πολυ , ενω η παντοβα ειναι βολεμενη στη μεση και εχει και αρκετες απουσιες ...

ρισκαρω στο 2.6 . αν βγει , βγηκε ...

θες να προηγηθει , να το κρατησει κανα εικοσαλεπτο για να κανω cashout και μετα να ερθει Χ να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι ...  :grin:
Οτι το θελει ποιο πολυ συμφωνω το θεμα ειναι ομως και να μπορει να το παρει  :P

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αυτοί οι μαλακες στην bwin  κάνουν 10 μέρες να μου περάσουν τα λεφτά

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γάμο την bwin δεν ξαναπαίζω εκεί

κάνω αίτηση αποπληρωμής μια εβδομάδα πριν και η έγκριση έρχεται το σαββατοκύριακο όπου δεν δουλεύουν

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
γάμο την bwin δεν ξαναπαίζω εκεί

κάνω αίτηση αποπληρωμής μια εβδομάδα πριν και η έγκριση έρχεται το σαββατοκύριακο όπου δεν δουλεύουν
Και εγω επαιζα στην bwin μεχρι πριν ενα μηνα... αρκετες οι μαλακιες τους. Τωρα παιζω στην bet365 για να δουμε αν θα μου βγει σε καλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom