Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Και ο Φωντας δινει καλα προγνωστικα,μερικες φορες πεφτει μεσα σε ολα,παρακολουθω το σαιτ του εδω και 2,5 χρονια... οτι μου κανει το κραταω...
αυτος ειναι χειροτερος; απο μενα ρε :2funny:
ασε που συνεχεια λεει οτι δεν βρισκει τιποτα να παιξει και καλα :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αυτος ειναι χειροτερος; απο μενα ρε :2funny:
ασε που συνεχεια λεει οτι δεν βρισκει τιποτα να παιξει και καλα :2funny:
Ρε φιλε απο το να μου δωσει 3 σημεια τα οποια θα πανε ολα κουβα καλυτερα να μου πει οτι δεν βρισκει τιποτα... παντως εχει πεσει μεσα σε αρκετες εκπληξεις τον τελευταιο χρονο.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ρε φιλε απο το να μου δωσει 3 σημεια τα οποια θα πανε ολα κουβα καλυτερα να μου πει οτι δεν βρισκει τιποτα... παντως εχει πεσει μεσα σε αρκετες εκπληξεις τον τελευταιο χρονο.
δεν έχω δει πάντως φέτος κάποιον να πηγαίνει καλά..προσωπικά ρίχνω μια ματιά στο diavolakos,αλλά πάει για χρεωκοπία!!στο τέλος παίζω τα δικά μου και τουλάχιστον δεν έχω χάσει..

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν έχω δει πάντως φέτος κάποιον να πηγαίνει καλά..προσωπικά ρίχνω μια ματιά στο diavolakos,αλλά πάει για χρεωκοπία!!στο τέλος παίζω τα δικά μου και τουλάχιστον δεν έχω χάσει..
Το ποιο καλο ειναι να εμπιστευεσαι πρωτα τον εαυτο σου,απο εκει και περα ριχνουμε μια ματια σε διαφορα σαιτ και οτι μας κανει το κραταμε... προς θεου ποτε δεν θα ακολουθησω καποιον... παντως τον απολυτο κουβα τους τελευταιους δυο μηνες εχει φαει το λινκ με προγνωστικα του sportnet.gr δινει καθε μερα 5 σημεια και ζητημα αν εχει πιασει 3 φορες τα 3 απο τα 5  :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
αν μια μερα σου ερθουν δυο ανατροπες και χασεις τη τριτη τοτε θα αυτοκτονησεις σιγουρα  :2funny:
Βρε ας μου καθοταν και δυο απο αυτα, δεν θα ειχα κανενα απολυτως προβλημα, σε συστημα 2-3 που τα ειχα παιξει...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
οταν εισαι μαυρογατος τι να περιμενεις
εχω παιξει τριξη
πανιωνιος 1
εργοτελης 1
αεκ χ
αφηνω τα δυο πρωτα οπως τα θελω και παω να φαω
επιστρεφω και εκει που θα περιμενα την αεκ βλεπω τα αλλα δυο ισοπαλια :headbang:
ε του γαμας η δεν του γαμας κυριε προεδρε :headbang:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω εμπιστευομαι τον "βρωμικο" Φωτη Πλιακο για Ιταλια και τον Θαναση Κυλωνη για Γαλλια . Γραφουν στο betfc.net και κανουν εκπομπη στον libero . Ο Φωτης γραφει και για ισπανια αλλα δεν τοχει τοσο οσο ιταλια ... Ο Θανασης δουλευει και στην kingbet . Για Γαλλια βλεπω και τον σινακο στην matchmoney ...

Βασικα εχουμε ιδια οπτικη για το στοιχημα , οποτε ακολουθω συχνα τα γραφομενα τους ...

εδιτ : αμα σε θελει η πουτανα ... καταρχην η ουντινεζε ειναι πολυ καλη ομαδα και παιζει μπαλαρα ... αλλα στο 1-0 πεφτει ο αμυντικος . στο 2-0 μπουρδουκλωνεται ενας αλλος περναει ο σαντζεθ ... στο 3-0 κοντρα και στα διχτυα ...  :rockon:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εγω εμπιστευομαι τον "βρωμικο" Φωτη Πλιακο για Ιταλια και τον Θαναση Κυλωνη για Γαλλια . Γραφουν στο betfc.net και κανουν εκπομπη στον libero . Ο Φωτης γραφει και για ισπανια αλλα δεν τοχει τοσο οσο ιταλια ... Ο Θανασης δουλευει και στην kingbet . Για Γαλλια βλεπω και τον σινακο στην matchmoney ...

Βασικα εχουμε ιδια οπτικη για το στοιχημα , οποτε ακολουθω συχνα τα γραφομενα τους ...

αφού ο Πλιάκος εδώ και 1 χρόνο έφυγε από Λίμπερο και έγινε μάνατζερ...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μεγάλη μορφή του στοιχήματος και όχι μόνο

Συνημμένα

• userpic-21-100x100.png
    userpic-21-100x100.png
    80 KB · Εμφανίσεις: 12

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

σοβαρα ? ρε τον πλιακο ... λογω ωραριου δεν πολυακουω στοιχημα στο ραδιο ... τον κυλωνη τον εχω πετυχει και σε ασχετες ωρες , για live και τετοια ... οσο για ραγκα , RESPECT ... δυστυχως δεν γραφει πουθενα ...

εδιτ : το 4-0 ομως ηταν γκολαρα ...  :rockon:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

και βγηκε και ευκολα ... οποτε οτι και να γινει ειμαι κερδισμενος ...  :rockon:

αλλα επειδη δεν εχω καλο προαισθημα , εκανα lay την αποδοση που πηρα το μεσημερι , εβγαλα ενα μικρο κερδος και ειμαι ησυχος ...

νομιζω οτι το trading ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα προσεγγιση ... δινει λιγα αλλα ειναι σχεδον "σιγουρα" και "ξεκουραστα" ...

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Επιτελους πήγα ταμείο σε 2 δελτία σε μια μέρα
το πρώτο

και στο δεύτερο έπαιξα στο ημίχρονο το Ρόμα-Νάπολι που ήταν 0-0, over 1.5

Συνολικά κέρδη 230.98 ευρώ ... πάντα τέτοια να έχουμε :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος στην βετ365 2,70 ο ασσος μαλιστα αουτσαιντερ.. ο ΠΑΟΚ.. και 2,60 Ο ολυμπιακος..Επειδη ο ΟΠΑΠ ειναι ο πιο πονηρος μπουκ του κοσμου. θα εχει φαβορι τον ΠΑΟΚ, που καιγεται. (ας εχει το ματς με την ΑΕΚ, οτι καιγεται καιγεται)Και τον αδιαφορο Ολυμπιακο αουτσαιντερ..ΥΓ..Με αντικειμενικη διαιτησια ο ΠΑΟΚ με ολους τους Παικτες στην διαθεση του δεν υπαρχει Μεσα στην ελλαδα αλλη ομαδα που μπορει να ειναι φαβορι μεσα στην τουμπα..
ο ΟΠΑΠ ειχε και  αυτος αουτσαιντερ τον ΠΑΟΚ.. Απο το ΥΓ..και μετα το επιασα :)..Χωρις να ειναι πληρης ο ΠΑΟΚ σημερα...την Τεταρτη ετοιμαζω πονταρισμα καλο..Δεν θα πω το ποσο, απο εδω.. τιποτα!! Απλα θα παιξω τον ασσο δυνατα :)..

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
βάζω τριάδα ουντινέζε
            στουτγαρδη και ντεν χααγκ και χάνω το ψέμα την ντε χααγκ το σιγουράκι! είναι να τρελένεσαι ... και βάζω το ίδιο δελτίο με πληρωμένες διπλές για στάνταρ ταμείο  :jerking: :jerking: :jerking: :tickedoff:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
βάζω τριάδα ουντινέζε
            στουτγαρδη και ντεν χααγκ και χάνω το ψέμα την ντε χααγκ το σιγουράκι! είναι να τρελένεσαι ... και βάζω το ίδιο δελτίο με πληρωμένες διπλές για στάνταρ ταμείο  :jerking: :jerking: :jerking: :tickedoff:
γιατι ρε φιλε ποσοι καηκανε σημερα
απο μιλαν
οπως φαινεται μπενφικα και μπαρτσα :jerking:

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Επιτελους πήγα ταμείο σε 2 δελτία σε μια μέρα
το πρώτο

και στο δεύτερο έπαιξα στο ημίχρονο το Ρόμα-Νάπολι που ήταν 0-0, over 1.5

Συνολικά κέρδη 230.98 ευρώ ... πάντα τέτοια να έχουμε :)

Ωραιος  φιλε , παντα  τετοια  αλλά  καλα  ειναι  να  βαζεις  τα  καθαρα  κερδη . Το  λεω  αυτο  γιατι  ειχα  ενα  φιλο  που  πονταρε  κατι  αποδοσεις  της  πλακας    του  1.20  και  πονταρε  300  ευρω  και  μετα  μας  ελεγε  οτι  κερδισα  360  ευρω .

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ο μαλακας ο πανιωνιος

Stories

Νέο!

Stories