Επισκέπτης
Ου να χαθείς μωρη παλιοπατσαβούρα μη σου πετάξω κανά τσαντάκι στα μούτρα και σου φύγει το ριμελ και η ψευτικια η βλεφαρίδα!Ποιον είπες Λούσι ρε παλιοτράβελε,μη σου ξεριζώσω τις τρίχες από τα μούσια σου μωρή φουρλαϊδα
Ου να χαθείς μωρη παλιοπατσαβούρα μη σου πετάξω κανά τσαντάκι στα μούτρα και σου φύγει το ριμελ και η ψευτικια η βλεφαρίδα!Ποιον είπες Λούσι ρε παλιοτράβελε,μη σου ξεριζώσω τις τρίχες από τα μούσια σου μωρή φουρλαϊδα
ΑΑΑ να χαθείς σαχλή ....ΚΥΡΙΑΚΟΣ!!!!!Ου να χαθείς μωρη παλιοπατσαβούρα μη σου πετάξω κανά τσαντάκι στα μούτρα και σου φύγει το ριμελ και η ψευτικια η βλεφαρίδα!
Ω ναι, χθες δεν είχα έμπνευση και σήμερα είχα! Παραείχα μάλλον!καλά ρε παπάρα 600ε μπουμπούνισες σήμερα σε μονά αποδεκτά στο ΟΥΕΦΑ????
Πάντα έτσι παρορμητικός είσαι...???Ω ναι, χθες δεν είχα έμπνευση και σήμερα είχα! Παραείχα μάλλον!
Όχι ρε, μου έκατσαν κάτι λέφτα απο το πουθενα σήμερα και είπα να τα ξαναδιώξω!Πάντα έτσι παρορμητικός είσαι...???
Αμα είναι μερακλής ο άνθρωπος....Όχι ρε, μου έκατσαν κάτι λέφτα απο το πουθενα σήμερα και είπα να τα ξαναδιώξω!
τα ιδια κ εγω μονο που ειχε ενα 0 ακομη στο τελος το ποσο!στανταρ αυτο,καποτε επαιξα μια ομαδα να χασει,που ηταν το φυσιολογικο.εχασα 50 ευρω
στο επομενο παιχνιδι την επαιξα παλι κοντρα,αλλα παλι νικησε.εχασα 100 ευρω.να μην σας ζαλιζω την επαιζα καθε φορα κοντρα και περισσοτερα λεφτα για να ρεφαρω,του πουστη ειχα πει ποσο θα κοιμαται ο θεος????
αυτη η ομαδα ηταν η εθνικη ελλαδος στην πορτογαλια
περαστικα μου
γυρω στα 600 εχασα συνολο
ΥUGO πήρες ρε μπαγλαμά???Στην χειρότερη να τα χάσω όλα, αλλά πιστεύω επειδή δεν έπαιξα και τίποτα κουλο τα μισα τουλάχιστον θα τα πάρω πίσω! Αν κάτσουν όλα θα ξεπληρώσω το αυτοκίνητο πριν καλά καλά το πάρω!
ΥUGO πήρες ρε μπαγλαμά???
Φαντάζομαι θα το παρήγγειλες με όλα τα εξτρά....18αρες ζάντες,μπακετ καθίσματα,navigation,κλιματσμοί,ερκοντίσια ASR,ABS,EDS....
YUGO δεν παίρνεις ούτε άμα πιάσεις όλο το κουπόνι!
E-ε-ε-ερχεται!!!!!!!!!!!!!!
21 μέρες έμειναν!!!
http://[URL unfurl="true"]www.seriouswheels.com/pics-2007/2007-Strosek-Nissan-350Z-Front-And-Side-1280x960.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ρε κοίτα εξέλιξη τα YUGO... :new_shocked: :2funny: :2funny: :2funny:
31Μαρτιου η πρωταπριλια;
Τι έβγαλε το ταμείο αδελφέ?Οβερ Μπαγερν
1 Μαρσειγ
Αντερ Φιορεντινα
Αντερ Μπολτον
1 και οβερ Ρειντζερς
Οβερ Λεβερκουζεν
1 και οβερ Τοτεναμ
1 Μπενφικα