Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
παντα ξερα τα παιζω.δεν μου αρεσουν τα συστηματα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγω που δεν είμαι ειδικός το βλέπω οβερ αλλά με φοβίζει πως έτσι θα το βλέπει και ο ειδικός!
Ε...αν το βλέπει και ο ειδικός δεν θα το παίξουμε...δεν έκανα την ερώτηση χωρίς λόγο!
:grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Λοιπόν για το χαβαλέ σήμερα εκτός από το over στο Γερμανικό θα παίξω τα underάκια της Μπόλτον και της Φιορεντίνα! :rockon:
Και έχω παίξει από προχθές σύνολο γκολ 13-15! :rockon:

Επισκέπτης
gatto έκανα την μαλακία του αιώνα, πέταξα 600 ευρώ και έβαλα όλα τα ματς του ουεφα σήμερα ξεχωριστά το καθένα!

Επισκέπτης
Οβερ Μπαγερν
1 Μαρσειγ
Αντερ Φιορεντινα
Αντερ  Μπολτον
1 και οβερ Ρειντζερς
Οβερ Λεβερκουζεν
1 και οβερ Τοτεναμ
1 Μπενφικα

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Καλησπερα κι' απο μενα. Την Μπενφικα στον ασσο θα προτιμησω σημερα, ελπιζοντας οτι ο αετος της Λισσαβωνας δε θα προσγειωθει στα κεφαλια μας. Μετριο πονταρισμα. Αρχικως, σκεφτομουν να την κολλησω με την Μαρσειγ, αλλα κατι απροσδιοριστο μου λεει να μην ακουμπησω τους Γαλλους. Καλη επιτυχια στις επιλογες σας.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ ρε μάγκες χτες έπαιξα 30 ευρώ οβερ σεβίλλη και μάντσεστερ και πήρα τα αρχίδια μου :grin:
Έπαιξα όμως και 3 ευρώ στη πλάκα διπλό 'αρσεναλ και ρόμα.Πλάκα θα έχει να περάσει η "πλάκα".Ψιλά βέβαια αλλά τουλάχιστον να μη μπαίνουμε μέσα.
Tι ωραία έμπνευση είχα.Να μη ποντάρω περισσότερα ο μακάκας,αν και είμαι σίγουρος πως αν έβαζα πιο πολλά δε θα καθόταν.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Εγω που δεν είμαι ειδικός το βλέπω οβερ αλλά με φοβίζει πως έτσι θα το βλέπει και ο ειδικός!
Aρχιδάκια...όταν είμαι μέσα κάθεστε σούζα.. :police:περιμένετε να βγώ για ρίξετε πάλι λάσπη εναντίον μου... :jerking:
Σχετικά με το Λεβερκούζεν-Αμβούργο μπορεί να δείχνει για όβερ με την πρώτη ματιά αλλά εγώ πιστεύω ότι η καλύτερη επιλογή(γι'αυτούς που παίζουν ιντερνετ)είναι το γκολ/γκολ(να σκοράρουν και οι 2 ομάδες)γιατί μπορεί άνετα να κάτσει η μπίλια και στο 1-1 :think:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Tι ωραία έμπνευση είχα.Να μη ποντάρω περισσότερα ο μακάκας,αν και είμαι σίγουρος πως αν έβαζα πιο πολλά δε θα καθόταν.
στανταρ αυτο,καποτε επαιξα μια ομαδα να χασει,που ηταν το φυσιολογικο.εχασα 50 ευρω
στο επομενο παιχνιδι την επαιξα παλι κοντρα,αλλα παλι νικησε.εχασα 100 ευρω.να μην σας ζαλιζω την επαιζα καθε φορα κοντρα και περισσοτερα λεφτα για να ρεφαρω,του πουστη ειχα πει ποσο θα κοιμαται ο θεος????
αυτη η ομαδα ηταν η εθνικη ελλαδος στην πορτογαλια :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
περαστικα μου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
γυρω στα 600 εχασα συνολο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom