gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ξερά ή σε ζητούμενα?σημερα θα παιξω 4 χ εβερτον,βερντερ,αμβουργο,και μπολτον.με 6 ευρω.
Ξερά ή σε ζητούμενα?σημερα θα παιξω 4 χ εβερτον,βερντερ,αμβουργο,και μπολτον.με 6 ευρω.
Εγω που δεν είμαι ειδικός το βλέπω οβερ αλλά με φοβίζει πως έτσι θα το βλέπει και ο ειδικός!Θα ήθελα να μου πει ο "ειδικός" στα Γερμανικά πως βλέπει το όβερ στο Λεβερκούζεν-Αμβούργο!
Ε...αν το βλέπει και ο ειδικός δεν θα το παίξουμε...δεν έκανα την ερώτηση χωρίς λόγο!Εγω που δεν είμαι ειδικός το βλέπω οβερ αλλά με φοβίζει πως έτσι θα το βλέπει και ο ειδικός!
Τι τα έχεις παίξει?gatto έκανα την μαλακία του αιώνα, πέταξα 600 ευρώ και έβαλα όλα τα ματς του ουεφα σήμερα ξεχωριστά το καθένα!
Δεν είναι άσχημα...Οβερ Μπαγερν
1 Μαρσειγ
Αντερ Φιορεντινα
Αντερ Μπολτον
1 και οβερ Ρειντζερς
Οβερ Λεβερκουζεν
1 και οβερ Τοτεναμ
1 Μπενφικα
Βατά αποτελέσματα διάλεξα, χθες δεν είχα έμπνευση για κανένα και σήμερα μου ήρθαν μαζεμένα!Δεν είναι άσχημα...
www.imageshack.gr/view.php?file=8mspsvzg62zl9kbk09dr.jpg] [/URL]Βατά αποτελέσματα διάλεξα, χθες δεν είχα έμπνευση για κανένα και σήμερα μου ήρθαν μαζεμένα!
Mεγαλύτερο κουβά χρειάζομαι!
για να μπεις μεσα????Mεγαλύτερο κουβά χρειάζομαι!
Tι ωραία έμπνευση είχα.Να μη ποντάρω περισσότερα ο μακάκας,αν και είμαι σίγουρος πως αν έβαζα πιο πολλά δε θα καθόταν.Εγώ ρε μάγκες χτες έπαιξα 30 ευρώ οβερ σεβίλλη και μάντσεστερ και πήρα τα αρχίδια μου
Έπαιξα όμως και 3 ευρώ στη πλάκα διπλό 'αρσεναλ και ρόμα.Πλάκα θα έχει να περάσει η "πλάκα".Ψιλά βέβαια αλλά τουλάχιστον να μη μπαίνουμε μέσα.
Aρχιδάκια...όταν είμαι μέσα κάθεστε σούζα.. περιμένετε να βγώ για ρίξετε πάλι λάσπη εναντίον μου...Εγω που δεν είμαι ειδικός το βλέπω οβερ αλλά με φοβίζει πως έτσι θα το βλέπει και ο ειδικός!
Ποιος κάθεται σούζα μωρή Λούσι?Aρχιδάκια...όταν είμαι μέσα κάθεστε σούζα.. περιμένετε να βγώ για ρίξετε πάλι λάσπη εναντίον μου...
στανταρ αυτο,καποτε επαιξα μια ομαδα να χασει,που ηταν το φυσιολογικο.εχασα 50 ευρωTι ωραία έμπνευση είχα.Να μη ποντάρω περισσότερα ο μακάκας,αν και είμαι σίγουρος πως αν έβαζα πιο πολλά δε θα καθόταν.
Ποιον είπες Λούσι ρε παλιοτράβελε,μη σου ξεριζώσω τις τρίχες από τα μούσια σου μωρή φουρλαϊδαΠοιος κάθεται σούζα μωρή Λούσι?
Όσα θα χάσω εγώ σήμερα!γυρω στα 600 εχασα συνολο