Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τοκογλυφικο :) αν δεν παρουν και αυτο το...φιλικο δεν τους βλεπω καλα η μαλλον δεν σας βλεπω καλα
Αντερ 1,5 με το αγχος που εχουν.Και ενοψει του αγωνα που ακολουθει με τον ολυμπιακο..1-0 με τα χιλια ζορια..Ασσο γιαυτους που εχουν λεφτα για πεταμα :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εχω μια απορια..Στο τηλεαστυ ο Παπατσωρης.. συχνα πυκνα(εως πολυ συχνα) διαβαζει μυνηματα που τον λενε εισαι θεος.. εισαι μεγαλος.. συγχαρητηρια... για τις προβλεψεις σου.. κτλ κτλ..Εχω την εντυπωση οτι η.. εχει πολους φιλους... η εχει κανα 35 πρωτα ξαδερφια...Και τους βαζει για κραχτες..Προσωπικα συχναζω σε ενα προποτζηδικο που γινετε της πουτανας το καγκελο..Τα ατομα που κερδιζουν.. ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου..Ολοι οι φιλοι μου ειναι τζογαδοροι του κερατα!!! και οι γνωστοι.. μου αρρωστοι με τα καζινα.. φιλοι και γνωστοι.. και οτι εχει σχεσι με κουμαρι το παιζουν.. Στοιχημα φυσικα στο οσο δεν παει αλλο..Εγω πως δεν βλεπω κοσμο να κερδιζει..Που ειμαι ολη μερα μεσα στον τζογο..Κερδιζει καμια 2αδα κανεις απο τους δικους μου και  κανα μονο αποδεκτο..Μου δειχνει.. μαλλον μου δινει την εντυπωση. ο παπατσωρης.. οτι ειμαστε πριν 10 χρονια.. οταν αρχισε το στοιχημα και πεζαμε 10 ομαδες και τις πιαναμε ολες..Αυτο ισχυε τοτε ναι..Και για τα επομενα 2-3 χρονια.Τα τελευταια χρονια το στοιχημα εχει γινει πολυ δυσκολο και η τριαδα καταντησε παρα πολυ δυσκολη οι πιθανοτητες μαθηματικα 1/27.Μηπως ζω σε αλλον κοσμο και ο παπατσωρης εχει μεινει 10 χρονια πισω που κερδιζε και η κουτση μαρια..Και κανει αναφορα στο παρον.. ενω αυτος παιζει στο παρελθον..Και κερδιζει :)  

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
φιλε συμφωνω ολοι προσπαθουν να ευλογησουν τα γενια τους...  το καλυτερο για μενα ειναι να μην ακουει κανεις κανεναν απλα να ενημερωνεται και να  παιζει στοιχημα βασει την προσωπικη του κριση και οχι να ακολουθει τυφλα τις προτασεις των tipsters. γιατι και γω και πολλοι φιλοι μου την εχουμε πατησει ετσι :grin: :grin:
πολυ δυσκολο να πιασεις τριαδα την σημερον ημερα  :tickedoff: :tickedoff:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εχθες ερχεται ενας με μια ferrari στο προποτζηδικο, λιγο για φιγουρα.. και να παιξει λιγο κινο.Μου λεει ο φιλος.. και προποτζης μου. Aν ειχa τα λεφτα αυτονου με την ferrari θα επαιζα.. την Ferrari διαδα.. στον Ασσο της ιντερ, και στον ασσο της λυων.. με την αρλ..Του λεω παιξε ρε συ την διαδα.. μου λεει δεν εχω Ferrari :)..Ε τον μπαγασα τον προποτζη..Εχει και χιουμορ :)..

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
Εχω μια απορια..Στο τηλεαστυ ο Παπατσωρης.. συχνα πυκνα(εως πολυ συχνα) διαβαζει μυνηματα που τον λενε εισαι θεος.. εισαι μεγαλος.. συγχαρητηρια... για τις προβλεψεις σου.. κτλ κτλ..Εχω την εντυπωση οτι η.. εχει πολους φιλους... η εχει κανα 35 πρωτα ξαδερφια...Και τους βαζει για κραχτες..Προσωπικα συχναζω σε ενα προποτζηδικο που γινετε της πουτανας το καγκελο..Τα ατομα που κερδιζουν.. ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου..Ολοι οι φιλοι μου ειναι τζογαδοροι του κερατα!!! και οι γνωστοι.. μου αρρωστοι με τα καζινα.. φιλοι και γνωστοι.. και οτι εχει σχεσι με κουμαρι το παιζουν.. Στοιχημα φυσικα στο οσο δεν παει αλλο..Εγω πως δεν βλεπω κοσμο να κερδιζει..Που ειμαι ολη μερα μεσα στον τζογο..Κερδιζει καμια 2αδα κανεις απο τους δικους μου και  κανα μονο αποδεκτο..Μου δειχνει.. μαλλον μου δινει την εντυπωση. ο παπατσωρης.. οτι ειμαστε πριν 10 χρονια.. οταν αρχισε το στοιχημα και πεζαμε 10 ομαδες και τις πιαναμε ολες..Αυτο ισχυε τοτε ναι..Και για τα επομενα 2-3 χρονια.Τα τελευταια χρονια το στοιχημα εχει γινει πολυ δυσκολο και η τριαδα καταντησε παρα πολυ δυσκολη οι πιθανοτητες μαθηματικα 1/27.Μηπως ζω σε αλλον κοσμο και ο παπατσωρης εχει μεινει 10 χρονια πισω που κερδιζε και η κουτση μαρια..Και κανει αναφορα στο παρον.. ενω αυτος παιζει στο παρελθον..Και κερδιζει :)  

εχεις δικιο αλλα επιτρεψε μου να σου οτι αυτος τουλαχιστον ειναι απο τους λιγους που περνει την ευθυνη να γραφει στο σαιτ του μονο αποδεκτο δυαδες και τριαδα.και σιγουρα θα εχει φιλους που του στελνουν μηνυματα και τον αβανταρουν αλλα επειδη βλεπω την εκπομπη εχει πει πολλες φορες οτι παιζει μονα,αντε 2αδες και πολυ λαιβ στοιχημα.τωρα αν και ποσο κερδιζει δεν το ξερω.αλλα υπαρχουν και χειροτεροι, δηλαδη τι να πεις για το φωντα? καλο παιδι αλλα σου δινει 15 ματς παιξε οτι σου κατεβει λεει, και δεν με πειραζει αυτο με πειραζει μετα που λενε πιασαμε 11 στα 15.ε και?τα 8 ειναι ματς απο 1,50 αρα και μονα να τα παιξεις ολα μια η αλλη.η ο παναγοπουλος ο πρων συνεργατης του που εχει και αυτος εκπομπη στο τηλεαστυ.εχει στηλη στην οποια προτεινει ακριβως τα αντιθετα απο τον φωντα λογω της προσωπικης τους αντιπαραθεσης.δηλαδη αν αυτο δεν ειναι γελιοποιηση και υποτιμηση των ανθρωπων που σε διαβαζουν τι ειναι?δεν μελεταω απλα προτεινω τα αντιθετα απο τον εχθρο μου...ολοι αυτοι πιστευω ειναι χαμενοι και απλα επιβιωνουν απο διαφημισεις και τα σμσ που τους στελνουν οι απεγνωσμενοι.μαγκες το στοιχημα ειναι προσωπικη  επιλογη και ενστικτο μην ακουτε κανενα

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
εχεις δικιο αλλα επιτρεψε μου να σου οτι αυτος τουλαχιστον ειναι απο τους λιγους που περνει την ευθυνη να γραφει στο σαιτ του μονο αποδεκτο δυαδες και τριαδα.και σιγουρα θα εχει φιλους που του στελνουν μηνυματα και τον αβανταρουν αλλα επειδη βλεπω την εκπομπη εχει πει πολλες φορες οτι παιζει μονα,αντε 2αδες και πολυ λαιβ στοιχημα.τωρα αν και ποσο κερδιζει δεν το ξερω.αλλα υπαρχουν και χειροτεροι, δηλαδη τι να πεις για το φωντα? καλο παιδι αλλα σου δινει 15 ματς παιξε οτι σου κατεβει λεει, και δεν με πειραζει αυτο με πειραζει μετα που λενε πιασαμε 11 στα 15.ε και?τα 8 ειναι κατς απο 1,50 αρα και μονα να τα παιξεις ολα μια η αλλη.η ο παναγοπουλος ο πρων συνεργατης του που εχει και αυτος εκπομπη στο τηλεαστυ.εχει στηλη στην οποια προτεινει ακριβως τα αντιθετα απο τον φωντα λογω της προσωπικης τους αντιπαραθεσης.δηλαδη αν αυτο δεν ειναι γελιοποιηση και υποτιμηση των ανθρωπων που σε διαβαζουν τι ειναι?δεν μελεταω απλα προτεινω τα αντιθετα απο τον εχθρο μου...ολοι αυτοι πιστευω ειναι χαμενοι και απλα επιβιωνουν απο διαφημισεις και τα σμσ που τους στελνουν οι απεγνωσμενοι.μαγκες το στοιχημα ειναι προσωπικη  επιλογη και ενστικτο μην ακουτε κανενα
διαχρονικά για να δεις την επιτυχία του καθενός πρέπει να κρατά ταμείο (πχ διαβολάκος)
βγαίνει πχ ο τάδε από το περιοδικό Προβλέψεις και λέει 80% επιτυχία στη β΄ Ιταλίας και είχε σε όλα τα παιχνίδια εκτός δύο διπλή ευκαιρία!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εχεις δικιο αλλα επιτρεψε μου να σου οτι αυτος τουλαχιστον ειναι απο τους λιγους που περνει την ευθυνη να γραφει στο σαιτ του μονο αποδεκτο δυαδες και τριαδα.και σιγουρα θα εχει φιλους που του στελνουν μηνυματα και τον αβανταρουν αλλα επειδη βλεπω την εκπομπη εχει πει πολλες φορες οτι παιζει μονα,αντε 2αδες και πολυ λαιβ στοιχημα.τωρα αν και ποσο κερδιζει δεν το ξερω.αλλα υπαρχουν και χειροτεροι, δηλαδη τι να πεις για το φωντα? καλο παιδι αλλα σου δινει 15 ματς παιξε οτι σου κατεβει λεει, και δεν με πειραζει αυτο με πειραζει μετα που λενε πιασαμε 11 στα 15.ε και?τα 8 ειναι ματς απο 1,50 αρα και μονα να τα παιξεις ολα μια η αλλη.η ο παναγοπουλος ο πρων συνεργατης του που εχει και αυτος εκπομπη στο τηλεαστυ.εχει στηλη στην οποια προτεινει ακριβως τα αντιθετα απο τον φωντα λογω της προσωπικης τους αντιπαραθεσης.δηλαδη αν αυτο δεν ειναι γελιοποιηση και υποτιμηση των ανθρωπων που σε διαβαζουν τι ειναι?δεν μελεταω απλα προτεινω τα αντιθετα απο τον εχθρο μου...ολοι αυτοι πιστευω ειναι χαμενοι και απλα επιβιωνουν απο διαφημισεις και τα σμσ που τους στελνουν οι απεγνωσμενοι.μαγκες το στοιχημα ειναι προσωπικη  επιλογη και ενστικτο μην ακουτε κανενα
Ναι αυτο λεω..Αλλα αυτα τα συγχαρητηρια και τα αβανταρισματα δεν κρινονται <λογικα>..Εχω και εγω φιλους που παιζουν μονα αποδεκτα, και live ekatontadeς ευρω.. τρελους κουμαρτζηδες..Δεν βλεπω κανεναν να ειναι μαγκας απο το στοιχημα ..Οπου ακους πολλα κερασια παρε μικρο καλαθι.Συμφωνω μαζι σου.. ο καλυτερος παικτης ειναι ο ιδιος μας ο  εαυτος.. απλα πρεπει να εχουμε και ανοιχτο μυαλο.. να ακουμε.. αλλα να κρινουμε βαση της προσωπικης συνειδησης μας.. της σκεψης μας.. και να μην ειμαστε εγωιστες..

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
  Ο χειροτερος εχθρος μας σε αυτο το παιχνιδι, ειναι ο ιδιος μας ο ευατος και μαλιστα η ιδια η απληστια μας...
Ουτε τα στημενα, ουτε κατι αλλο, αυτα ειναι φθηνες δικαιολογιες...
Μου ελεγε πριν λιγο φιλος, του ελεγε πρακτορας για δελτια των 300 ευρω με 10 αγωνες παρολι του 1,50 και 1,60, "αυτα ειναι για  τα σκουπιδια κατευθειαν", ετσι του λεει και ετσι ειναι βεβαια...

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
Ναι αυτο λεω..Αλλα αυτα τα συγχαρητηρια και τα αβανταρισματα δεν κρινονται <λογικα>..Εχω και εγω φιλους που παιζουν μονα αποδεκτα, και live ekatontadeς ευρω.. τρελους κουμαρτζηδες..Δεν βλεπω κανεναν να ειναι μαγκας απο το στοιχημα ..Οπου ακους πολλα κερασια παρε μικρο καλαθι.Συμφωνω μαζι σου.. ο καλυτερος παικτης ειναι ο ιδιος μας ο  εαυτος.. απλα πρεπει να εχουμε και ανοιχτο μυαλο.. να ακουμε.. αλλα να κρινουμε βαση της προσωπικης συνειδησης μας.. της σκεψης μας.. και να μην ειμαστε εγωιστες..

σιγουρα,αλλα δεν με πειραζουν αυτα γιατι ειναι ανωνυμα  και δεν μπορω να ξερω απο που προερχονται και το να δινονται αοριστα συγχαρητηρια ειναι κατι που δεν με απασχολει.με πειραζει που βγαινει ο αλλος στην τηλεοραση και επειδη εχει κοντρα με τον αλλον να δινει κοντρα τα προγνωστικα του.αυτο ειναι υποτιμηση του τηλεθεατη και παιζεις με την αγωνια και τα χρηματα του απεγνωσμενου.γελιοποιειται και δεν το καταλαβαινει.γιατι ειμαι σιγουρος δεν ριχνει ουτε ενα ευρω στην συγκεκριμενη στηλη που προτινει.χανεις την οποια αξιοπιστια σου ετσι.οπως και χρησιμοποιουνε την λεξη στημενα και το παιζουν ξυπνητζηδες και αν ερθει καποιο σημειο λεει σας το ειπαμε αν δεν ερθει γαργαρα..δεν μπορεις να λες τετοια στη τηλεοραση χωρις αποδειξεις.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σιγουρα,αλλα δεν με πειραζουν αυτα γιατι ειναι ανωνυμα  και δεν μπορω να ξερω απο που προερχονται και το να δινονται αοριστα συγχαρητηρια ειναι κατι που δεν με απασχολει.με πειραζει που βγαινει ο αλλος στην τηλεοραση και επειδη εχει κοντρα με τον αλλον να δινει κοντρα τα προγνωστικα του.αυτο ειναι υποτιμηση του τηλεθεατη και παιζεις με την αγωνια και τα χρηματα του απεγνωσμενου.γελιοποιειται και δεν το καταλαβαινει.γιατι ειμαι σιγουρος δεν ριχνει ουτε ενα ευρω στην συγκεκριμενη στηλη που προτινει.χανεις την οποια αξιοπιστια σου ετσι.οπως και χρησιμοποιουνε την λεξη στημενα και το παιζουν ξυπνητζηδες και αν ερθει καποιο σημειο λεει σας το ειπαμε αν δεν ερθει γαργαρα..δεν μπορεις να λες τετοια στη τηλεοραση χωρις αποδειξεις.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλαχαν οσο αυτο που λες για τον παναγοπουλο..Θα σου πω απο την στιγμη που λεει οτι το πρωταθλημα της Α εθνικης ιρλανδιας ειναι στημενο!! και στημενο να ειναι.. Επαψα να τον διαβασω!!. και σαν ενημερωση, που τον διαβαζα λιγο. Ειναι στημενο λεει.. (αυτο δειχνει με τα λογια του, ασχετα που δεν λεει την λεξη στημενα..)Και μου παιζει Δελτα εθνικη κατηγορια Σκωτιας..Εδω η Ρεαλ Μαδριτης ειχε παει για μια μινι προετιμασια στην ιρλανδια στο γηπεδο της πιο ιστορικιας ομαδας της Σαμροκ..(δεν τους εδωσε λεφτα η σαμροκ, απλα αυτοι πηγαν για μινι προετιμασια)Και διεξηχθει και φιλικο μαζι τους..Και αυτος κανει λογι για υποπτο πρωταθλημα.. και παιζει 4 εθνικη κατηγορια Σκωτιας..

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
Καλαχαν οσο αυτο που λες για τον παναγοπουλο..Θα σου πω απο την στιγμη που λεει οτι το πρωταθλημα της Α εθνικης ιρλανδιας ειναι στημενο!! και στημενο να ειναι.. Επαψα να τον διαβασω!!. και σαν ενημερωση, που τον διαβαζα λιγο. Ειναι στημενο λεει.. (αυτο δειχνει με τα λογια του, ασχετα που δεν λεει την λεξη στημενα..)Και μου παιζει Δελτα εθνικη κατηγορια Σκωτιας..Εδω η Ρεαλ Μαδριτης ειχε παει για μια μινι προετιμασια στην ιρλανδια στο γηπεδο της πιο ιστορικιας ομαδας της Σαμροκ..(δεν τους εδωσε λεφτα η σαμροκ, απλα αυτοι πηγαν για μινι προετιμασια)Και διεξηχθει και φιλικο μαζι τους..Και αυτος κανει λογι για υποπτο πρωταθλημα.. και παιζει 4 εθνικη κατηγορια Σκωτιας..

και δεν τα λεει αυτος μονο φιλε μου...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
γενικα η τετραδα του τηλεαστυ αν εξαιερεσεις το μικρο καρατζαφερη που κραταει ενα καλο ηθος και υφος και ισως και το ραλλη ετσι λεγεται νομιζω ολοι οι αλλοι ειναι για κλωτσιες....
μπορει να εχουν πλακα να περναει η ωρα ευχαριστα αλλα μεχρι εκει...
ο δε αλλος νικητας σουλουνιας ειναι και καλα ο μετρ της ιταλιας...μεσα του πιστευω νομιζει πως δεν υπαρχει αλλος να ξερει πιο καλα απο αυτον την ιταλια σε ολη την ελλαδα...
γινεται και προκλητικος πολλες φορες...εχουν τη δυναμη του μικροφωνου και το παιζουν κοκορες...ποιοις ειναι μωρε ο νικητας σουλουνιας μου θα μου πασαρει προγνωστικα????ειναι καλυτερος απο εμενα και εσας που ασχολουμαστε με τιποτα....κανουν αυτο που κανουμε και εμεις καθε σ-κ με την αρρωστια το στοιχημα και αυτοι πληρωνονται για αυτο κιολας....
αλλα ο τραγικοτερος κατα εμε ειναι ο οικονου (οχι απαραιτητα στα προγνωστικα)....μπορει να δωσει 4 σημεια στο τηλεαστυ να πιασει τα 2 και τα 2 που εχασε να λεει τελευται στιγμη δε προταθηκαν στις γραμμες αρα 2 στα 2 αρα οργιασαμε και σημερα.....ο δε παναγοπουλος τα ειπατε και εσεις και πολλα αλλα .....γενικα τραγικος οσο δε παει....ααα και καλα ο συνεσταλμενος παχιτης στοιχηματος.....και πολλα αλλα για αυτους που βαριεμαι να γραψω,,, :rockon:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
για μένα καλύτερος με διαφορά είναι ο billaras από metrosport .. αν και πλεον δεν με επηρεάζει κανένας  :cheesy:
ο οικονομου και καλά δίνει τις τάσεις του διαδικτύου  :2funny: :2funny: :2funny:

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Τα πάντα στο στοίχημα είναι υποκειμενικά παιδιά. Εμείς οι παίκτες διαβάζουμε την εφημερίδα για προγνωστικά και προτάσεις, αλλά η τελική επιλογή είναι υποκειμενική καθαρά. Εσύ επιλέγεις τα σημεία σε κάθε αγώνα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ειδα στο τρολευ αυτον εκει που εχει αντικατασει τον φοντα αυτος με την ψηλο φαλακρα....

χαζος φενεται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ρε παιδια ξερει κανεις κανα σαιτ που να δινει ενα ικανοποιητικο μπονους αλλα να μην ζηταει τρελους ορους?

οπως να παιξεις το αρχικο μπονους και την καταθεση σου 6-7 φορες?  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom