Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
τελικα δεν ειμαι εγω γκαντεμης καποια σαιτ που διαβαζω ειναι γκαντεμηδες
τα δικα μου περασαν αυτα που διαβασα δεν περασαν το κακο ειναι οτι τα ειχα συνδιασει :headbang:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
τελικα δεν ειμαι εγω γκαντεμης καποια σαιτ που διαβαζω ειναι γκαντεμηδες
τα δικα μου περασαν αυτα που διαβασα δεν περασαν το κακο ειναι οτι τα ειχα συνδιασει :headbang:
αν θες την γνωμη μου ΠΟΤΕ μην διαβαζεις αρθρα βλεπω μονο βαθμολογιες γκολ υπερ κατα (βασικο) και
λιιιιιγο προιστορια οσες φορες επαιξα αυτα που προτιναν πηγα αδιαβαστος

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
παιζω τα εξησ χηναρια
καλλιθεα πιερικοσ χ
κιεβο παρμα χ
μπολονια καλιαρι χ
σετουμπαλ ολαενσε χ
λεβαντε εσπανιολ χ

και χανω μονο την εσπανιολ!!! :headbang: :headbang:
παιζεις τοσα Χναρια χωρις λαθη;

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Κοιτάξτε εδώ στοίχημα που έπιασα

έπιασα φέγενορντ,οσασούνα και λάρισα ...η Νάπολι με την Μπρέσια έμεινε στο 0-0..και πάλι παίρνω αρκετά αφού το είχα παίξει με σύστημα 3 αλλά αν έβγαινε και η ρημάδα η Μπρέσια..τεσπα 60 ευρώ πήρα και θα μπορούσα 450
Man ωραιος.Τουλαχιστον εβγαλες την πουτανα :)

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Ρε Μαρσειγ...Για να μην αρχισουμε τα χαπια γυρνα το γαμημενο το ματς..Ελεος δλδ αυτες τις μερες..Παντου το κεφαλι μου βαραω!! :headbang:
Γυρνα το!!!ΕΛΕΟΣ!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αν θες την γνωμη μου ΠΟΤΕ μην διαβαζεις αρθρα βλεπω μονο βαθμολογιες γκολ υπερ κατα (βασικο) και
λιιιιιγο προιστορια οσες φορες επαιξα αυτα που προτιναν πηγα αδιαβαστος
Συμφωνω μαν μαζι σου..Αλλα χρειαζεται να διαβαζεις και τα ρεπορταζ απο τις εφημεριδες.. να παιρνεις το κλιμα.. τις εκαστοτε ομαδος.Η ψυχολογια παιζει μεγαλο ρολο..Το ρεπορταζ.. ιδιως στην αγγλια!!!.. τις δηλωσεις τον προπονητων.. κτλ.Οχι την αποψη του δημοσιογραφου, για το τι βλεπει. Αλλα θελει να διαβαζεις.. το ρεπορταζ της ομαδας.Σημερα η λιβερπουλ πχ.. Προχθες η μεγαλυτερη μορφη της ιστοριας τις. Σαν παικτης της γιορταζε τα 60 χρονια του..Η μαντσεστερ γιουναιτεν δεν ειχε τους 2 βασικους αμυντικους της..Εχθες εκανε γκελα η αρσεναλ..Σημερα και να εχανε θα ηταν παλι πρωτη..Η λιβερπουλ μπορει να φαει 3 γκολ απο την γουεστ χαμ αλλα επειδη ειναι η μεγαλυτερη ομαδα στο νησι τα δινει ολα με τον μεγαλο..Αλλα το πιο βασικο για μενα ειναι οτι οι παικτες παιξαν για τον προπονητη που εκλεισε τα 60 του χρονια..Αν εμπαινες πχ στο επισιμο σαιτ της λιβερπουλ ολο το σαιτ σχεδον ηταν αφιερομενο σε αυτον για το τι εχει κανει με την λιβερπουλ.Αυτον με τους παικτες ολους μαζι να του ευχονται και να εχουν βγαλει μια μπλουζα με το νουμερο 60 και ολοι μαζι να ειναι στην φωτογραφια αγκαλιασμενοι και χαρουμενοι για την γιορτη του προπονητη τους..Αυτο αν ηθελες να το δεις επρεπε να διαβασεις ρεπορταζ..Το οτι ηταν αποφασισμενοι να παιξουν και να χαρισουν την νικη και στον προπονητη τους που εκλεισε τα 60 του χρονια :)ΥΓ..θελει λιγο απο ολλα. Παν μετρον αριστον ελεγαν οι αρχαιοι :)

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Κακή σχετικά μέρα σήμερα... τουλάχιστον έριξα κάτι  ψιλά σε ένα δελτίο με διπλό φεγενορντ παρμα και μπολονια χ και βγάλαμε τα μπουρδελοέξοδα της εβδομάδας  :2funny: :2funny: :2funny:

interista

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τα χηναρια τα επαιξα με 0,90 κ μου εδινε κοντα 185, η πλακα ειναι οτι σε ενα αλλο δελτιο με 8 ματσ κ συστημα 3,4,5 με 3 στανταρ πιανω 7 στα 8 κ χανω στανταρ οβερ το χερενφεν φεγενορντ.συνολικα απο τα 4 δελτια που επαιξα πιανω 24 στα 34,αλλα για αλλη μια φορα πηρα τον πουλο!μασ  :knockinb: παλι σημερα!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το λαριστα-παο

ειταν καραστημενο.... αμα δεις τα δυο γκολ για γελια μιλαμε...

στο πρωτο 5 αμυντικοι γυρο απο τον παιχτη,και δεν τον μαρκαρε κανεις..... :2funny: :2funny:

και στο 2 με πλατη ο αμυντικος γυρναει ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ στον τερματοφυλακα εν ο αλλος ειταν πισω του...

ΤΟ νου σας λοιπον την επομενη σεζον, αν η λαριση σωθει λαρισα-παο 2πλο  :zfuck: :zfuck:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
το λαριστα-παο

ειταν καραστημενο.... αμα δεις τα δυο γκολ για γελια μιλαμε...

στο πρωτο 5 αμυντικοι γυρο απο τον παιχτη,και δεν τον μαρκαρε κανεις..... :2funny: :2funny:

και στο 2 με πλατη ο αμυντικος γυρναει ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ στον τερματοφυλακα εν ο αλλος ειταν πισω του...

ΤΟ νου σας λοιπον την επομενη σεζον, αν η λαριση σωθει λαρισα-παο 2πλο  :zfuck: :zfuck:
:thumbsup: ο βυντρα κοιταει τον παιχτει της λαρισσας και δινει πασα ;)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Στο 2-0 της λατσιο ο προποτζης και φιλος μου..Μου λεει θα κατσει αντερ?(εκλεινε κουπονι)στο 18 ηταν 2-0..Του λεω τι να σου πω μαλλον οχι.Και ομως εκλεισε..Ετσι ειναι.. εκτος απο χημεια.. Ειναι να σε θελει και λιγο η ρημαδα η τυχη..Εχω χασει δελτιο 1-1 σκορ(το ειχα οβερ) απο το 10το λεπτο, στην αγγλια. Και το θελαν και οι δυο..Και απο προιστορια εβγαινε, και απο την φορμα.. και απο τους συντελεστες τερματων, παθητικου ενεργετικου συντελεστη..Χρειαζεται και λιγο τυχη.. :)ΥΓ..Μαλιστα σε εκεινο το δελτιο στην αγγλια που εκλεινα στο 10 λεπτο το ειπα σε εναν φιλο,και μου ειπε σειρα να ξερεις οτι μπορει να μην μπει αλλο γκολ..Και εγω του χαμογελασα και του ειπα..  ρε μαλακα αγγλια ειναι.. και στο 10 το λεπτο 1-1 του πουστη δεν θα βγει οβερ.. και ομως δεν βγηκε :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
φυσικα θελει τυχη...

μπορει εσυ επεισης να εχεις παιξει 0-1 γκολ και στο 80 κατι με δυο τρεις αντεπθεσεις να γινει 0-2 η 2-0 ....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
φυσικα θελει τυχη...

μπορει εσυ επεισης να εχεις παιξει 0-1 γκολ και στο 80 κατι με δυο τρεις αντεπθεσεις να γινει 0-2 η 2-0 ....
εενα καλο δελτιακι για αυριο :sunglasses:
θες να μαθεις νεε :birdman:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
φυσικα θελει τυχη...

Ηθελα να ηξερα εχθες, ολη την γαλλια.. που βγηκε απο 0εως1 γκολ ποιος την επαιξε :) :)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
οσοι διαβασαν διαβασαν
εγω το ειπα παντως
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225

:thumbsup: ο βυντρα κοιταει τον παιχτει της λαρισσας και δινει πασα ;)
[/quote]
:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom