babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μπα...για άλλο λόγο
Μπα...για άλλο λόγο
Τα περι αδιαφοριας ή οχι μιας ομαδας, πολλες φορες ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας που τα βγαζουν κατι παπαγαλακια δημοσιογραφοι...Κι εγω τον ακολουθω πιστα αυτο τον κανονα..Και ειδικα οταν μιλαμε για αναξιοπιστες ομαδες οπως η Εσπανιολ..Ο μονος λογος που το επαιξα ηταν το κινητρο της Εσπανιολ απεναντι στην αδιαφορια της Μαγιορκα και η υψηλη αποδοση του ασου(2.20)..Το φοβομουν παντως ετσι κ αλλιως για τον λογο που λες κι εσυ..Παμε γι'αλλα..
η Σεβίλλη τώρα ξεκινάει...έχεις σκοπό να την παίξεις στο live?η σεβιλλη ποσο ειναι
ας δωσει ο κυριος μπας και πιασουμε τιποταη Σεβίλλη τώρα ξεκινάει...έχεις σκοπό να την παίξεις στο live?
οχι φιλε ειμαι τυχερος ανθρωπος γενικαελπίζω μόνο αυτά που λέει ό baros εδώ μέσα να μην τα λέει και στην πραγματική ζωή με ανθρώπους γύρω του...
γιατί δεν τις γλυτώνει τις ''ψιλές'' από κανέναν αγανακτισμένο...
ναι....το βλέπω...οχι φιλε ειμαι τυχερος ανθρωπος γενικα
κανω και ποδαρικα την πρωτοχρονια
ρε δωστε τρια ματς που θελεται να παιξω οπως εσεις θελεται το ειπα και χθες
συμπτωσεις απλα συμπτωσειςναι....το βλέπω...
ότι ματς ακουμπάς καταστρέφεται...
οκ αν ειναι λαικη απαιτηση θα τα παιξω ολα διπλαBare παίξε τριάδα για αύριο
AEK 1X, Βαλένθια 1Χ, και Άρσεναλ 1 ...παιξτα και είσε μέσα ... μην τους ακούς τους άλλους απλές συμπτώσεις είναι
οχι φιλε ειμαι τυχερος ανθρωπος γενικα
κανω και ποδαρικα την πρωτοχρονια
ρε δωστε τρια ματς που θελεται να παιξω οπως εσεις θελεται το ειπα και χθες
φαε την γλωσσα σου ρε γκαντεμη
ρε μπαρος, γενικα ,στη ζωη σου σου ερχονται ολα οπως τα θες η βγαινεις απο το σπιτι να πας στη δουλεια τρακαρεις μετα μαθαινεις πως απολυεσαι και οταν γυρισεις σπιτι στο εχουν ανοιξει και λειπουν τα πραγματα?
του το χω ποσταρει και εγω ειδικα εκει που λεει για το στοιχημα ταιριαζει 100% !Ορίστε πως πέρασε την Πρωτοχρονιά του ο Baros
Ποια αυτια και δημοσιογραφοι ρε αδερφε??Τα περι αδιαφοριας ή οχι μιας ομαδας, πολλες φορες ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας που τα βγαζουν κατι παπαγαλακια δημοσιογραφοι...
Καλο ειναι να εχεις τα αυτια σου κλειστα...
Μια δυάδα έλεγα να παίξω σήμερα Τσέλσι και Εσπανιόλ...την Τσέλσι μάλλον την πιάνω(κερδίζει 2-1) και θα έχανα την Εσπανιολ που την έπαιξε ο baros...ευτυχώς δεν έπαιξα :S
Μπαρο τη Νοβαρα χανω μονο που επαιξες κι εσυ..
Κανονισε!!!
Θα καταλαβαίνουμε έτσι κι αλλιώς ποια παιχνίδια παίζεις κάθε φοράειλικρινα παιδια δεν ξαναποσταρο τι παιζω θα με λιντσαρεται εσεις
έλα ρε σύ...Μπαρο τη Νοβαρα χανω μονο που επαιξες κι εσυ..
Κανονισε!!!