babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αντί για την Εσπανιόλ το κάρφωσε η Μαγιόρκα
Έπαιξες και την Έβερτον άσσο? λέω κι εγώ πως είναι δυνατόν να χάνει από τη Ρέτινγκοκ κατεστρεψα και την εσπανιολ σημερα
και προς το παρον και την εβερτον
η ντουισμπουργκ την γλυτωσε επειδη το φοβηθηκα και δεν το επαιξα τα αλλα τα ειχα σιγουρα παναθεμα μεΈπαιξες και την Έβερτον άσσο? λέω κι εγώ πως είναι δυνατόν να χάνει από τη Χιχόν
ο Baros δεν καταλαβαίνει απο στατιστικά ρε...δε πα να παίζει και η Ρεαλ με τον Παναιτολικό? πάλι διπλό θα έρθει1-2 και τεζα ο baros...
Σορυ που σε γκαντεμιασα, αλλα ειπαμε, μεσα στην στατιστικη ηταν το διπλο της Μαγιορκας, αλλα και της δικης σου γκαντεμιας φιλε μου...
Δεν παιζεται η γκαντεμια σου...
Τι μ@λ@κια, ελεγα να το παιξω ανατροπη, γιατι ο,τι βλεπω, μου αρεσει να το παιζω στο ζωντανο, ειδικα οταν αρχιζει αναποδα απο αυτο που εβλεπα...
οντωςο Baros δεν καταλαβαίνει απο στατιστικά ρε...δε πα να παίζει και η Ρεαλ με τον Παναιτολικό? πάλι διπλό θα έρθει
:'( :'( :'(η ντουισμπουργκ την γλυτωσε επειδη το φοβηθηκα και δεν το επαιξα τα αλλα τα ειχα σιγουρα παναθεμα με
Τετοιο πραγμα με την περιπτωση του, δεν το εχω ξαναδει... :S :S :S ;ο Baros δεν καταλαβαίνει απο στατιστικά ρε...δε πα να παίζει και η Ρεαλ με τον Παναιτολικό? πάλι διπλό θα έρθει
Τουλαχιστον ηρθε η Σαλαμανκα..
Περιμενω τους μικρους ασους Σιενα και Νοβαρα να πληρωθω..
0-0 ειναι και οι 2..ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!
Κι εγω τον ακολουθω πιστα αυτο τον κανονα..Και ειδικα οταν μιλαμε για αναξιοπιστες ομαδες οπως η Εσπανιολ..Ο μονος λογος που το επαιξα ηταν το κινητρο της Εσπανιολ απεναντι στην αδιαφορια της Μαγιορκα και η υψηλη αποδοση του ασου(2.20)..Το φοβομουν παντως ετσι κ αλλιως για τον λογο που λες κι εσυ..Παμε γι'αλλα..να πώ και εγώ την άποψή μου για το εσπανιόλ-μαγιόρκα...
ούτε ανάλυση σήκωνε το ματς ούτε τίποτα...
ήταν το δεύτερο κολλητό εντός της εσπανιόλ...
γενικός κανόνας:σπάνια ομάδα κάνει 2 συνεχόμενα ίδια αποτελέσματα στην έδρα της ή και εκτός...
οπότε ή παίζουμε άλλο σημείο από αυτό που βγήκε στο πρώτο ματς ή ακόμα καλύτερα το αφήνουμε στην ησυχία του...
Έπιασες το γκολ/γκολ στη Τσέλσι bare
Μπαρε, μηπως τα επαιξες και συ/
To +7κάτι μου λέει ότι θα χάσει και η Μπαρτσελόνα αύριο από τη Βαλένθια... ...γιατί άραγε..?
τη νοβαρα εχω παιξειΜπαρε, μηπως τα επαιξες και συ/
Πες μου αν ειναι γιατι τα εχω παιξει διπλο και τα δυο, να ξερω αν θα παω ταμειο
θα σκεφτω αυριο τι μου προσφερεται να μην παιξω αυριοκάτι μου λέει ότι θα χάσει και η Μπαρτσελόνα αύριο από τη Βαλένθια... ...γιατί άραγε..?