You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
και εγω για το λιλ λυων εχω μια απορρεια και θελω ο ρικ να μου πει την αποψη του
λεω να το ριξω σε συστημα χ με καλυψη στον 1
η γκολ γκολ
τι να παιξω απο τα δυο
τελικα την ιντερ θα την βαλω σε συστημα με λιγα λεφτα δεν θα ριξω φραγκα
η γκολ γκολ
τι να παιξω απο τα δυο
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ωχ καμια 3ρα θα φαει η Ιντερ... διπλο και η Λυον,ολα τα πρωταθληματα τουμπα θα φερεις αποψεκαι εγω για το λιλ λυων εχω μια απορρεια και θελω ο ρικ να μου πει την αποψη του
η γκολ γκολ
τι να παιξω απο τα δυο
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πληροφοριακά η Λυών στα 2 τελευταία έριξε τεσσάρες στους αντιπάλους της... ;) τωρα ποιος θα κερδίσει πολύ δύσκολο να πεις...αναμένεται σπουδαίο ντέρμπικαι εγω για το λιλ λυων εχω μια απορρεια και θελω ο ρικ να μου πει την αποψη του
η γκολ γκολ
τι να παιξω απο τα δυο
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
ωχ καμια 3ρα θα φαει η Ιντερ... διπλο και η Λυον,ολα τα πρωταθληματα τουμπα θα φερεις αποψε
οποτε γκολ γκολ ας απαντηση και ο ρικ που ειναι ειδικος στο γαλλικο πρωταθλημαΠληροφοριακά η Λυών στα 2 τελευταία έριξε τεσσάρες στους αντιπάλους της... ;) τωρα ποιος θα κερδίσει πολύ δύσκολο να πεις...αναμένεται σπουδαίο ντέρμπι
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μάγκες, τα φώτα σας... επειδή δε λέει ο οπαπ για στοίχημα.... ποιος πάει στο πρακτορείο κάθε 3 και λίγο;
μπορείτε να πείτε ποια εταιρία πληρώνει χωρίς πολλά σούξου μούξου και εκτός από paypal μήπως μπορώ να στείλω λεφτά μέσω e-banking πχ από alpha bank.
gastez βάλε μια ψοφοφορία ρε φίλε για να ψηφίσουν τα παληκάρια αξιόπιστες εταιρίες.
Υ.Γ. έχω υπόψιν μου και αυτό που γράψατε για τις εταιρίες πριν 3-4 μέρες.
μπορείτε να πείτε ποια εταιρία πληρώνει χωρίς πολλά σούξου μούξου και εκτός από paypal μήπως μπορώ να στείλω λεφτά μέσω e-banking πχ από alpha bank.
gastez βάλε μια ψοφοφορία ρε φίλε για να ψηφίσουν τα παληκάρια αξιόπιστες εταιρίες.
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
bet365 kaι betfair ...οι 2 κορυφαίες σε όλα(αποδόσεις, ασφάλεια, αναλήψεις κλπ)...το μόνο αρνητικό στη δεύτερη δεν μπορείς να συνδυάσεις σημεία με under/over κλπ.μάγκες, τα φώτα σας... επειδή δε λέει ο οπαπ για στοίχημα.... ποιος πάει στο πρακτορείο κάθε 3 και λίγο;
Επισκέπτης
η αλφα μπανκ ειναι η μοναδικη τραπεζα που εχει μπλοκαρει ολες τις συναλαγες με εταιριες στοιχηματοςμάγκες, τα φώτα σας... επειδή δε λέει ο οπαπ για στοίχημα.... ποιος πάει στο πρακτορείο κάθε 3 και λίγο;
και εγω για το λιλ λυων εχω μια απορρεια και θελω ο ρικ να μου πει την αποψη του
η γκολ γκολ
τι να παιξω απο τα δυο
καταρχην δεν κανενας εδω μεσα ειδικος και σιγουρα οχι ο υποφαινομενος ...
τωρα να σου πω οτι καταλαβα τι θες να παιξεις ... θες παιξεις μερικα Χ και μονο τον ασσο για καλυψη ? και αν βγει διπλο ? και αν πιασεις την λιλ και χασεις ταλλα Χ ? εγω οταν παιζω Χ , παιζω μονο τα Χ και αν βγουν , βγηκαν ... ουτως ή αλλως ενα τετοιο στοιχημα λοττο ειναι ... βαζεις λιγα για να παρεις , ααααααν παρεις πολλα ... το g/g ειναι λογικο . αν το βρεις πανω απο 1.8 ριξτο ...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
1.78 το βρηκα και το εριξα με αλλα σε συστημα και θα δουμεκαταρχην δεν κανενας εδω μεσα ειδικος και σιγουρα οχι ο υποφαινομενος ...
τωρα να σου πω οτι καταλαβα τι θες να παιξεις ... θες παιξεις μερικα Χ και μονο τον ασσο για καλυψη ? και αν βγει διπλο ? και αν πιασεις την λιλ και χασεις ταλλα Χ ? εγω οταν παιζω Χ , παιζω μονο τα Χ και αν βγουν , βγηκαν ... ουτως ή αλλως ενα τετοιο στοιχημα λοττο ειναι ... βαζεις λιγα για να παρεις , ααααααν παρεις πολλα ... το g/g ειναι λογικο . αν το βρεις πανω απο 1.8 ριξτο ...
οταν ελεγα χ με καλυψη στον 1 εννοουσα 1 no bet
και μια που κανουμε κουβεντα ...
αν ερθει καποιος και μου βαλει το πιστολι στο κροταφο και μου πει να ριξω κατι ...
η λιλ εχει δωσει πολλα παιχνιδια τωρα τελευταια ... επισης ειναι ντεφορμε , βγαζει κουραση ... βεβαια εχει τεραστιο κινητρο και εδρα ... αλλα με PSV ισοφαριστηκε στο τελος , την προηγουμενη αγωνιστικη εχασε στο 80φευγα , με PSV την πεμπτη αν προηγηθηκε στο β ημιχρονο κατερευσε και εφαγε 3 ... νομιζω το Χ ημ - 2 τελ εχει μια λογικη ...
θα το ριξω και αυτο μια ματια και θα δω ...
αν ερθει καποιος και μου βαλει το πιστολι στο κροταφο και μου πει να ριξω κατι ...
η λιλ εχει δωσει πολλα παιχνιδια τωρα τελευταια ... επισης ειναι ντεφορμε , βγαζει κουραση ... βεβαια εχει τεραστιο κινητρο και εδρα ... αλλα με PSV ισοφαριστηκε στο τελος , την προηγουμενη αγωνιστικη εχασε στο 80φευγα , με PSV την πεμπτη αν προηγηθηκε στο β ημιχρονο κατερευσε και εφαγε 3 ... νομιζω το Χ ημ - 2 τελ εχει μια λογικη ...
θα το ριξω και αυτο μια ματια και θα δω ...
motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
η αλφα μπανκ ειναι η μοναδικη τραπεζα που εχει μπλοκαρει ολες τις συναλαγες με εταιριες στοιχηματος
Από πότε;
Επισκέπτης
εδω και περιπου 1 μηναΑπό πότε;
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ισχύει αυτό με την alpha bank το έχω διαβάσει κι εγώ σε διάφροα forum για το στοίχημα
motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εγώ με χρεωστική κάρτα (ή και πιστωτική ενός φίλου) της αλφα έπαιζα έως και νοέμβρη (αν θυμάμαι καλά)..
1.78 το βρηκα και το εριξα με αλλα σε συστημα και θα δουμε
οταν ελεγα χ με καλυψη στον 1 εννοουσα 1 no bet
εγω θα εβαζα το Χ και αν εβγαινε βγηκε ... ααααν θες σωνει και καλα να καλυψεις καλυψε με δυο σκορακια ...
και στην τελικη αν το ματσ ειναι τριπλη και δεν βγαζεις ακρη το αφηνεις στην ησυχια του ... πρεπει να τα πονταρουμε οοοοολα ?
και αυριο μερα ειναι ...
αυτος που πινει μεθαει και αυτος που παιζει χανει ... ;)
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Και αύριο πάντως έχει αξιόλογα παιχνίδια όπως Μίλαν-Νάπολι, Μάλαγα-Αλμερία και Στόουκ-Γουεστ Μπρομ
motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αν σε θέλει η γαμιόλα η τύχη...
Έπαιξα over Λάρισα και Βιγιαρεάλ. Ο τρόπος που ήρθαν είναι τυχαίος (τυχερός για μένα, άτυχος ενδεχομένως για κάποιους άλλους).
Βέβαια, το γκολ της πουτάνας Μπάρι με την πουτάνα τη Φιορε μου στοίχισε 1700 γιούρα. Η "τύχη" που είχα με Λάρισα και Βιγιαρεάλ ίσα-ίσα που μου έφερε πίσω τα χαμένα του μεσημεριού και το θρυλικό κέρδος των 25 (!!!!!!!!!) ευρώ (θα διοργανώσω πάρτι για να το γιορτάσω)..
Γαμώ την τύχη μου λέω εγώ...
Έπαιξα over Λάρισα και Βιγιαρεάλ. Ο τρόπος που ήρθαν είναι τυχαίος (τυχερός για μένα, άτυχος ενδεχομένως για κάποιους άλλους).
Βέβαια, το γκολ της πουτάνας Μπάρι με την πουτάνα τη Φιορε μου στοίχισε 1700 γιούρα. Η "τύχη" που είχα με Λάρισα και Βιγιαρεάλ ίσα-ίσα που μου έφερε πίσω τα χαμένα του μεσημεριού και το θρυλικό κέρδος των 25 (!!!!!!!!!) ευρώ (θα διοργανώσω πάρτι για να το γιορτάσω)..
Επισκέπτης
παιδια αυτο που γραφω για αλφα ειναι 100% σιγουρο.ειμαι ο ιδιος παθων.θα γιναι σιγα σιγα με ολες τις τραπεζες βαση του καινουργιου νομου που θα περασουν (οπως στην γαλλια,ιταλια) για την φορολογηση των εταιριων στο δυκτιο.η πιο ασφαλης λυση ειναι η prepaid card για να μην χανεις τον ελενχο του τζογαρισματος σου.οσον αφορα τις εταιριες που ρωταγε ενας φιλος επειδη ειχα και εχω λογαριασμο σε ολες εκτος των ασιατικων εταιριων που εχουν πολυ καλες αποδοσεις και αξιοπιστια στις συναλαγες η betfair,bet365 kai h unibet ειναι πολυ καλες εταιριες.απο προσωπικη εμπειρια παντως ολες οι εταιριες δεν μου εχουν δημιουργησει προβληματα σε αναλυψεις απλα καποιες ειναι πιο σχολαστικες απο καποιες αλλες.
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ελπίζω να με καλέσειςΑν σε θέλει η γαμιόλα η τύχη...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K