kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
οβερ 3,5 για λεβερκουζεν στο λαιβ τωρα στο 4,00
λοιπον ειχα παιξει ενα συστημα με αεκ παοκ και μαρσειγευχαριστω τον ayew . μονος του το πηρε το ματσακι ...
λοιπον , παραπονο δεν εχετε ... την εβγαλα την marseille ... τυχερο-ξετυχερο πληρωσε ...
baros κανουμε καμια ομορφια με inter ?
η Μπιλμπάο είναι άσσοςλοιπον ειχα παιξει ενα συστημα με αεκ παοκ και μαρσειγ
με πληρωσε λιγα η αεκ και η μαρσειγ σαν δυαδα
εγω θα ριξω παντως στην ιντερ
οπως επισης σκεφτομαι και μια δυαδα
σπορτινγκ λισαβονας 2
καιαθλετικ μπιλμπαο χ
σωστός...Πολύ σωστά τα λες...και άμα έχεις λογαριασμό στο internet τα λεφτά φεύγουν αβέρτα...χωρίς να το καταλάβεις...πλέον κλείνω τους λογαριασμούς σε betfair και bet365 και θα παίζω μόνο στον οπαπ για την πλάκα...γιατί πες τώρα πχ με τον κουβά που έπεσε πολλοί θα παίξουν τα βραδινά παιχνίδια με τη λογική να ρεφάρουν, στο ίντερνετ αυτό γίνεται με μερικά κλικ αμέσως...πόσοι όμως θα τρέξουν στα πρακτορεία?? πολλοί λίγοι...
καλα θα κανω καλυψη στον ασσο οποτε διπλο ειναιη Μπιλμπάο είναι άσσος
μιλας σοφα τυπεθα δω κανα μισαωρο στο live και θαποφασισω ... φοβαμαι πως εξαντλησα των τυχη μου με marseille ...
Το για την πλάκα το λέω με την έννοια ότι θα παίζω χαλαρά πονταρίσματα και όχι 50αρικα και 100αρικα που φευγουν άνετα στο ίντερνετ είτε σε παρολί είτε σε μονά αποδεκτάσωστός...
αυτός είναι και ο λόγος που είμαι κατά του internet για στοίχημα...
εκτός αν είναι κάποιος τόσο δυνατός χαρακτήρας και παίζει τα δελτία του και σταματάει εκεί...
πόσοι όμως μπορούν να το κάνουν...ελάχιστοι...
διαφωνώ όμως στο ''...για την πλάκα...'' που λές...
τα λεφτά σου παίζεις...δεν υπάρχει πλάκα...
Διακοπες με 650 ευρω? Λιγακι δυσκολο... καμια διημερη εκδρομη παιζει να πηγερε,ο τυπος που περιμενε χτες τη στανταρ λιεγκης για να πιασει 650 ευρω που χαθηκε?
κερδισε 3-0
ζεις ρε μεγαλε ?
πηρες το πρωτο αεροπλανο και πηγες διακοπες ?
Εγώ πάντως το έχω παίξει goal/goal απο το πρωί...ότι έπαιξα έπαιξα.οτι χρήματα έχω τα κάνω ανάληψη και μόνο κλοπαπ απο δω και περακαλα θα κανω καλυψη στον ασσο οποτε διπλο ειναι
το ξερω ρε για πλακα το λεω παντως 650 ευρω δεν ειναι και λιγαΔιακοπες με 650 ευρω? Λιγακι δυσκολο... καμια διημερη εκδρομη παιζει να πηγε
kai την Σπορτινγκ Λισαβονας τα προγνωστικά τη δίνουν άσσο πάντως...πιο πιθανό να βγει η Ίντερλοιπον ειχα παιξει ενα συστημα με αεκ παοκ και μαρσειγ
με πληρωσε λιγα η αεκ και η μαρσειγ σαν δυαδα
εγω θα ριξω παντως στην ιντερ
οπως επισης σκεφτομαι και μια δυαδα
σπορτινγκ λισαβονας 2
καιαθλετικ μπιλμπαο χ
ποια προγνωστικα ειδικα σημερα πρεπει να παιζεις διχως λογικη και προγνωστικα οποτε 2 η λισαβονα και να μην πω και διπλο η βαλενθια και ειμαστε μεσαkai την Σπορτινγκ Λισαβονας τα προγνωστικά τη δίνουν άσσο πάντως...πιο πιθανό να βγει η Ίντερ
εχω αλλου περασει ομωςbαρε γκαντεμη
το ξερω ρε για πλακα το λεω παντως 650 ευρω δεν ειναι και λιγα
ελπιζω να μην ειναι μαλακας και τα ξαναπονταρει για να τα κανει 3 χιλιαρικα