You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στο μυαλό της evabb
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 100
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
http://[URL unfurl="true"]www.wallpaperbase.com/wallpapers/celebs/evapadberg/eva_padberg_2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ελα ρε.Καλο μουνι η εβαμπ!!!!!!!!
:huh: :huh: :huh: :2funny: :2funny:
Τελικα τον εδειξε τον κωλο της στο θρεντο-παγκακο?? :dunno: :boff:
Εχω βασιμες υποψιες πως της μιαζει?
Ρε Ευα πηγες για υπνο τωρα που σε χρειαζοματσε?
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
στο ποιο της evabb???? εχουν και οι γυναικες;
mhn eisai kakosστο ποιο της evabb???? εχουν και οι γυναικες;
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
καλα η συγκεκριμενη ισως να ναι η εξαιρεση, το σωσα;
countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
μια χαρα ειναι η evabb.την εχω δει.
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Σε μένα πάντος, την τελευταία βδομάδα που παρακολουθώ τις απόψεις της σε διάφορα thread,
έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, η κοπέλα είναι open mind και το νεαρό της ηλικίας της, δικαιολογεί τυχόν κολλήματα ή αυθόρμητες αντιδράσεις και εκδηλώσεις.
Δεν ξέρω αν τα πιστεύει όλα αυτά που γράφει, αλλά και τα μισά να ισχύουν, πάλι είναι πολύ μπροστά από τον μέσο όρο των υπόλοιπων Ελληνίδων.
Αν οι περισσότερες Ελληνίδες ήταν έτσι, δεν θα είχαμε φλομώσει σε αγάμητες-κακογαμημένες θείτσες που νομίζουν πως επειδή πήγαν έξι μήνες γυμναστήριο και κάνανε και κάποιες ώρες solarium γίνανε γκομενάρες...........!!!!!!!!!!
Συγγνώμη, παρασύρθηκα πάλι..........!!!!!!!!!!
έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, η κοπέλα είναι open mind και το νεαρό της ηλικίας της, δικαιολογεί τυχόν κολλήματα ή αυθόρμητες αντιδράσεις και εκδηλώσεις.
Δεν ξέρω αν τα πιστεύει όλα αυτά που γράφει, αλλά και τα μισά να ισχύουν, πάλι είναι πολύ μπροστά από τον μέσο όρο των υπόλοιπων Ελληνίδων.
Αν οι περισσότερες Ελληνίδες ήταν έτσι, δεν θα είχαμε φλομώσει σε αγάμητες-κακογαμημένες θείτσες που νομίζουν πως επειδή πήγαν έξι μήνες γυμναστήριο και κάνανε και κάποιες ώρες solarium γίνανε γκομενάρες...........!!!!!!!!!!
Συγγνώμη, παρασύρθηκα πάλι..........!!!!!!!!!!
βελγιο μενεις?μια χαρα ειναι η evabb.την εχω δει.
μαγκες η κοπελα ειναι μια χαρα στις αποψεις τις..
τωρα,για το θεμα που λετε οτι σας καβλωνει με τα ποστ της,ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ μαγκες..και καλα σας κανει..οσο υπαρχουν ιντερνετο-αυνανες,τοσο θα υπαρχουν κ κοπελες σαν την ευα να διασκεδαζουν μαζι σας..
τουλαχιστον η κοπελα δεν το επαιξε ποτε ΜΟΥΝΑΡΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ή παρτουζιάρα ή οτιδήποτε ψευτικο απλα για να της την πεφτουν..
νομιζω οτι ειναι ο αληθινος της χαρακτηρας αυτος που φαινεται εδω μεσα κ δεν εχει καμια σχεση με αλλες..
τωρα,για το θεμα που λετε οτι σας καβλωνει με τα ποστ της,ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ μαγκες..και καλα σας κανει..οσο υπαρχουν ιντερνετο-αυνανες,τοσο θα υπαρχουν κ κοπελες σαν την ευα να διασκεδαζουν μαζι σας..
τουλαχιστον η κοπελα δεν το επαιξε ποτε ΜΟΥΝΑΡΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ή παρτουζιάρα ή οτιδήποτε ψευτικο απλα για να της την πεφτουν..
νομιζω οτι ειναι ο αληθινος της χαρακτηρας αυτος που φαινεται εδω μεσα κ δεν εχει καμια σχεση με αλλες..
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μια χαρα ειναι ρε το κοριτσι, εμενα μ αρεσει που ειναι ετσι χυμα κ οτι σκεφτει το λεει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 569
- Εμφανίσεις
- 15K