fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
οχι στο μουνι της χυνωκαι μετα???? την χυνεις στο στομα για να μεινει εγκυος?
οχι στο μουνι της χυνωκαι μετα???? την χυνεις στο στομα για να μεινει εγκυος?
-αχ οχι κυριε μακη μου μην τον ακους τον πανο ειναι πολυ μουχλας κοιματε με τις κοτες και κουραζετε πολυ ευκολα,αν θελει ασ κοιμηθει,εμεις θα κατσουμε να συνεχησουμε τα ανεκδοτα ωραια περναμε
....
-αχ αχ αχ αχ μακη !μακη αχ αχ αχ αχ ειμαστε σε καλο δρομο; αχ αχ !
και το γουρουνι ειπε-ωχ ωχ μαναρι μου !ειμαστε σε πολυ καλο δρομο !
-αχ αχ αχ αχ πως τα παω;αχ αχ
-πολυ καλα !ωχ τελεια κανε υπομονη και θα τα καταφερουμε
ωωωωχχχ ερχετε το πρωτο!ερχετε καυλα!ερχετε πουτανα μου! ερχετε μουναρα μου!ωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχ !παρτα παρτα! ωχχχχχχ!
-αχ αχ αχ αχ αχ μακη αχ με αχ αχ με πλημηριζεις με το σπερμα σου !αχ ειναι ατελειωτο !αχ αχ δεν το πιστευω !αχ αχ με γεμιζεις!με γεμιζεις !αχ αχ αχ αχ ειναι τοσο πολυ μμμμμ αχ και τοσο καυτο!
....
-αχ αχ αχ αχ αχ κυριε μακη μου ειστε τοσο !φφφ τοσο μεγαλος! και τοσο σκληρος εκει κατω !ωχ ωχ ειστε τοσο αποφασηστικος!αχ αχ ειστε απιθανος!αχ φανταστικος!αααααααχ αχ αχ αχ αχ !
-ετσι κουκλα μου !εκφρασου ελευθερα
μετα απο ωρα ακουσα το γουρουνι να λεει -ερχετε και τριτο καυλιαρα ωχ ωχ παρτα παρτα παρτα!ωωωωωωωχχχχ
-αχ αχ αχ αχ μακη τα πας τοσο καλα!μμμμμμ αχ αχ αχ αχ συνεχησε !συνεχησε !αλλο ενα !αχ ναι ναι !απανοτα καντω ναι!απανοτα!
-ωωωχχχ μη φοβασαι θα σε χυσω αλλες δυο
πως κανετε σεξ δηλαδη;
Copy paste τις απαντησεις κανεις βασιλια?τι λες ρε φυσικα και εχει σημασια η εμφανηση ,καταρχην ξερεις πολλες μουναρες που πηγαινουν με πενηνταρηδες κοιλαραδες χωρις να τις δωσουν πολλα λεφτα,εγω καμια ολες πανε με εμφανησημους και νεους αντρες,και ακομα κι αν καποια μουναρα της αρεσε ο τροπος που γαμαει ενας κοιλαρας πως θα το καταλαβαινε οτι της αρεσει αφου δεν θα ειχε παει μαζι του ; αρα πως θα του καθοταν. Αφου δεν θα καυλωνε ,θα ξενερωνε ετσι χαλια που θα τον εβλεπε εμφανησιακα αρα δεν θα σκεφτοταν οτι αυτος ο κακασχημος χοντρομπαλας μπορει να γαμαει καλα ,θα προτιμουσε να το σκεφτει για καποιον που θα της αρεσε εμφανησιακα,αρα δεν θα καθοταν στους κοιλαραδες
γιατι δεν απαντας ; γιατι ξερεις πως εχω δικιο
Και συνεχίζει αυτή η ντροπή του αρσενικού φύλου, αυτό το ξεφτιλισμένο σκουπίδι, αυτός ο γαμημένος κερατάς των κερατάδων..
ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΡΑΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΠΙΤΟ ΣΟΥ?
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ
Copy paste τις απαντησεις κανεις βασιλια?
Σωστοςμε την νοηματικη φιλε....γιαυτο γαμιετε με τα γουρουνια μετα
Τι να σ απαντησω ρε βασιλια αφου και που σου τα λεμε εσυ στον κοσμο σου ζεις οποτε ασκοπο ειναι.τι να κανω αφου δεν απαντας
εσυ εισαι ο πουσταρας κερατας οχι εγω .η γυναικα μου δεν γουσταρει να τρωει πουτσα ουτε μεσα στο σπιτι μου ουτε πουθενα, δεν με εχει κερατωσει ποτε ,οτι ελεγε εκεινη τη μερα την εβαζε ο μακης το γουρουνι να τα λεει εκβιαζωντας την
Πρωτοτυπο.σου ειπα χωνω τον πουτσο μου στο μουνι της και τη γαμαω μεχρι να χυσω
Φανη ποσες φορες μπαινοβγαινεις? Η ΤΟΝ ΧΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ?σου ειπα χωνω τον πουτσο μου στο μουνι της και τη γαμαω μεχρι να χυσω
σε ρωτησα κατι συγκεκριμενο αλλα εσυ δεν μου ειπες αν συμφωνειςΤι να σ απαντησω ρε βασιλια αφου και που σου τα λεμε εσυ στον κοσμο σου ζεις οποτε ασκοπο ειναι.
Φανη ποσες φορες μπαινοβγαινεις? Η ΤΟΝ ΧΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ?
και εισαι σιγουρος οτι εισαι μεσα στο μουνι της?μπαινοβγαινω περιπου για δεκα λεπτα
Ρε Πανο συγκεντρώσουμε. Εχεις σκεφτεί ´οτι όλοι γράφουν μπορεί να ειναι εγκαθετοι των γουρουνιων για να σε αποπροσανατολίσουν και να σταματήσεις να ψάχνεις και να ενημερώνεις. Ξεχνάς ´οτι τους μπράβους εδώ στους πρότειναν, ξεχνάς ´οτι σου λέγαμε ´οτι στον αγώνα κολύμβησης τα γουρουνια είχαν ξεκωλιασει τη λενα κλπ. Ψάχνεις και ενημέρωνε γιατι καποια στιγμή θα ανακαλύψεις ´οτι με κάποιο τροπο την ξεπατωνουν και θα εκπλαγεις
Σου εχει πει κατι για το ταβανι;Τις κουρτινες;Τα κουρτινοξυλα;μπαινοβγαινω περιπου για δεκα λεπτα
Όχι μόνο τρωέι την ψωλάρα και γουστάρει το καυτό χύσι του Μάκη, αλλά σε κάνουν και χαβαλέ (η γυναίκα σου και γαμιάς της) γελώντας με τα χάλια σου... Έχεις φτάσει στο υπέρτατο σημείο ξεφτίλας ρε γαμημένε κερατά...Κρίμα για τον πατέρα σου που όταν γεννήθηκες κερνούσε τον κόσμο στο καφενείο ρε παλιόπουστα, ντροπή της ανθρωπότητας
Σου εχει πει κατι για το ταβανι;Τις κουρτινες;Τα κουρτινοξυλα;
Οση ώρα εσύ γαμάς αυτή τι κάνει;τι εννοεις;