Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 663K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,3%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 24,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 56 58,3%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96

Επισκέπτης
Και συνεχίζει αυτή η ντροπή του αρσενικού φύλου, αυτό το ξεφτιλισμένο σκουπίδι, αυτός ο γαμημένος κερατάς των κερατάδων..

-αχ οχι κυριε μακη μου μην τον ακους τον πανο ειναι πολυ μουχλας κοιματε με τις κοτες και κουραζετε πολυ ευκολα,αν θελει ασ κοιμηθει,εμεις θα κατσουμε να συνεχησουμε τα ανεκδοτα ωραια περναμε
....

-αχ αχ αχ αχ μακη !μακη αχ αχ αχ αχ ειμαστε σε καλο δρομο; αχ αχ !
και το γουρουνι ειπε-ωχ ωχ μαναρι μου !ειμαστε σε πολυ καλο δρομο !
-αχ αχ αχ αχ πως τα παω;αχ αχ
-πολυ καλα !ωχ τελεια κανε υπομονη και θα τα καταφερουμε
ωωωωχχχ ερχετε το πρωτο!ερχετε καυλα!ερχετε πουτανα μου! ερχετε μουναρα μου!ωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχ  !παρτα παρτα! ωχχχχχχ!
-αχ αχ αχ αχ αχ μακη αχ με  αχ αχ με πλημηριζεις με το σπερμα σου !αχ ειναι ατελειωτο !αχ αχ δεν το πιστευω !αχ αχ με γεμιζεις!με γεμιζεις !αχ αχ αχ αχ ειναι τοσο πολυ μμμμμ αχ και τοσο καυτο!

....

-αχ αχ αχ αχ αχ κυριε μακη μου ειστε τοσο !φφφ τοσο μεγαλος! και τοσο σκληρος εκει κατω !ωχ ωχ ειστε τοσο αποφασηστικος!αχ  αχ ειστε απιθανος!αχ φανταστικος!αααααααχ αχ αχ αχ αχ !
-ετσι κουκλα μου !εκφρασου ελευθερα
μετα απο ωρα ακουσα το γουρουνι να λεει -ερχετε και τριτο καυλιαρα ωχ ωχ παρτα παρτα παρτα!ωωωωωωωχχχχ
-αχ αχ αχ αχ μακη τα πας τοσο καλα!μμμμμμ αχ αχ αχ αχ συνεχησε !συνεχησε !αλλο ενα !αχ ναι ναι !απανοτα καντω ναι!απανοτα!
-ωωωχχχ μη φοβασαι θα σε χυσω αλλες δυο

ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΡΑΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΠΙΤΟ ΣΟΥ?

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
τι λες ρε φυσικα και εχει σημασια η εμφανηση ,καταρχην ξερεις πολλες μουναρες που πηγαινουν  με πενηνταρηδες κοιλαραδες χωρις να τις δωσουν πολλα λεφτα,εγω καμια ολες πανε με εμφανησημους και νεους αντρες,και ακομα κι αν καποια μουναρα της αρεσε ο τροπος που γαμαει ενας κοιλαρας πως θα το καταλαβαινε οτι της αρεσει αφου δεν θα ειχε παει μαζι του ; αρα πως θα του καθοταν. Αφου δεν θα καυλωνε ,θα ξενερωνε ετσι χαλια που θα τον εβλεπε εμφανησιακα αρα δεν θα σκεφτοταν οτι αυτος ο κακασχημος χοντρομπαλας μπορει να γαμαει καλα ,θα προτιμουσε να το σκεφτει για καποιον που θα της αρεσε εμφανησιακα,αρα δεν θα καθοταν στους κοιλαραδες

γιατι δεν απαντας ; γιατι ξερεις πως εχω δικιο
Copy paste τις απαντησεις κανεις βασιλια?

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Και συνεχίζει αυτή η ντροπή του αρσενικού φύλου, αυτό το ξεφτιλισμένο σκουπίδι, αυτός ο γαμημένος κερατάς των κερατάδων..

ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΡΑΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΠΙΤΟ ΣΟΥ?

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ

εσυ εισαι ο πουσταρας κερατας οχι εγω .η γυναικα μου δεν γουσταρει να τρωει πουτσα ουτε μεσα στο σπιτι μου ουτε πουθενα, δεν με εχει κερατωσει ποτε ,οτι ελεγε εκεινη τη μερα την εβαζε ο μακης το γουρουνι να τα λεει  εκβιαζωντας την

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ρε Πανο συγκεντρώσουμε. Εχεις σκεφτεί ´οτι όλοι γράφουν μπορεί να ειναι εγκαθετοι των γουρουνιων για να σε αποπροσανατολίσουν και να σταματήσεις να ψάχνεις και να ενημερώνεις. Ξεχνάς ´οτι  τους μπράβους εδώ στους πρότειναν, ξεχνάς ´οτι σου λέγαμε ´οτι στον αγώνα κολύμβησης τα γουρουνια είχαν ξεκωλιασει τη λενα κλπ. Ψάχνεις και ενημέρωνε γιατι καποια στιγμή θα ανακαλύψεις ´οτι με κάποιο τροπο την ξεπατωνουν και θα εκπλαγεις

Επισκέπτης
εσυ εισαι ο πουσταρας κερατας οχι εγω .η γυναικα μου δεν γουσταρει να τρωει πουτσα ουτε μεσα στο σπιτι μου ουτε πουθενα, δεν με εχει κερατωσει ποτε ,οτι ελεγε εκεινη τη μερα την εβαζε ο μακης το γουρουνι να τα λεει  εκβιαζωντας την

Όχι μόνο τρωέι την ψωλάρα και γουστάρει το καυτό χύσι του Μάκη, αλλά σε κάνουν και χαβαλέ (η γυναίκα σου και γαμιάς της) γελώντας με τα χάλια σου... :2funny: Έχεις φτάσει στο υπέρτατο σημείο ξεφτίλας ρε γαμημένε κερατά...Κρίμα για τον πατέρα σου που όταν γεννήθηκες κερνούσε τον κόσμο στο καφενείο ρε παλιόπουστα, ντροπή της ανθρωπότητας

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
σου ειπα χωνω τον πουτσο μου στο μουνι της και τη γαμαω μεχρι να χυσω
Πρωτοτυπο.  
Ο περιπτερας την γαμαει απο τον κολο και ερχεται η σειρα του χασαπη. Εγω στα ειπα παρε τα μετρα σου τωρα που ειναι νωρις!

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε Πανο συγκεντρώσουμε. Εχεις σκεφτεί ´οτι όλοι γράφουν μπορεί να ειναι εγκαθετοι των γουρουνιων για να σε αποπροσανατολίσουν και να σταματήσεις να ψάχνεις και να ενημερώνεις. Ξεχνάς ´οτι  τους μπράβους εδώ στους πρότειναν, ξεχνάς ´οτι σου λέγαμε ´οτι στον αγώνα κολύμβησης τα γουρουνια είχαν ξεκωλιασει τη λενα κλπ. Ψάχνεις και ενημέρωνε γιατι καποια στιγμή θα ανακαλύψεις ´οτι με κάποιο τροπο την ξεπατωνουν και θα εκπλαγεις

ναι εχεις δικιο σ αυτο δεν καθομαι εχω βαλει τους μπραβους να ψαχνουν το γουρουν ι τον μακη για να τον δειρουν αλλα τιποτα ακομα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Όχι μόνο τρωέι την ψωλάρα και γουστάρει το καυτό χύσι του Μάκη, αλλά σε κάνουν και χαβαλέ (η γυναίκα σου και γαμιάς της) γελώντας με τα χάλια σου... :2funny: Έχεις φτάσει στο υπέρτατο σημείο ξεφτίλας ρε γαμημένε κερατά...Κρίμα για τον πατέρα σου που όταν γεννήθηκες κερνούσε τον κόσμο στο καφενείο ρε παλιόπουστα, ντροπή της ανθρωπότητας

ουτε την ψωλαρα τρωει ουτε χυσι γουσταρει,τα σιχαινεται τα χυσια.η γυναικα μου ποτε δεν θα μ εκανε χαβαλε ,μ αγαπαει το γουρουνι την εκβιαζε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom